Duke Nukem ForEver l PS3

من بیشتر شما منتظرش بودم
بازیش هم کردم و ps3ش را میخرم و بازهم بازی میکنم
ولی ارزش اینهمه انتظار را نداشت، یعنی بهتره بگم اصلا ارزش به انتظار این همه علاقه مند ( اونهم بعد این همه تاخیر) نذاشتن ...

نوید شاید اگه 2003 به قبل بازیش میکردیم حال میداد ولی الان Gearbox یه دستی کشیده به سر و روش تا بشه نیگاش کرد ولی در کل مسلما ارزش بازی کردن داره :دی

من دارم دانلودش میکنم حجمش 2 گیگ و خورده ای هست همش، ولی امید چندانی بهش ندارم البته من توی بازی های FPS اول از همه داستان و شخصیت پردازی برام مهمه تا گرافیک! میدونم گرافیکش داغونه اما اگه مثلا باس فایت های جالب داشته باشه و یکم هم داستانش خوب باشه میشه تحملش کرد!

نوید شاید اگه 2003 به قبل بازیش میکردیم حال میداد ولی الان Gearbox یه دستی کشیده به سر و روش تا بشه نیگاش کرد ولی در کل مسلما ارزش بازی کردن داره :دی
صد درصد ارزش بازی داره امیرحسین
میدونی حس بدی به آدم دست میده وقتی اینهمه منتظر باشه بعد ....
بیخیال ...

من دارم دانلودش میکنم حجمش 2 گیگ و خورده ای هست همش، ولی امید چندانی بهش ندارم البته من توی بازی های FPS اول از همه داستان و شخصیت پردازی برام مهمه تا گرافیک! میدونم گرافیکش داغونه اما اگه مثلا باس فایت های جالب داشته باشه و یکم هم داستانش خوب باشه میشه تحملش کرد!
داستان؟؟! میشه اسم 5 تا بازی FPS رو بگی که داستان قابل تحمل دارن!؟ برعکس شما فکر می کنم اکثر کسایی که FPS بازی می کنن یک صدم هم به داستان بازی اهمیت نمی دن چون یکی از یکی بی سر و ته ترن
فقط این اواخر من دارکنس رو دیدم که یه داستان درست و درمون داشت بقیه همه چرت

داستان؟؟! میشه اسم 5 تا بازی FPS رو بگی که داستان قابل تحمل دارن!؟ برعکس شما فکر می کنم اکثر کسایی که FPS بازی می کنن یک صدم هم به داستان بازی اهمیت نمی دن چون یکی از یکی بی سر و ته ترن
فقط این اواخر من دارکنس رو دیدم که یه داستان درست و درمون داشت بقیه همه چرت
شوخی میکنی دیگه؟! پس Bioshock و Darkness و Half Life و Halo و Portal کشکن؟ باور کن من این 5 تا بازی رو فقط بخاطر داستان و گیم پلی خوبشون بازی کردم و اصلا گرافیک و ایناشون برام مهم نبوده، البته این خودش یه جور نظر شخصی هست وگرنه قبول دارم که بیشتر افراد بخاطر چیزهای دیگه FPS بازی میکنن.
در مورد DNF هم باید بگم که من اصلا ازش خوشم نیومد و حیف اون 2 گیگی که دانلودش کردم اصلا اون چیزی نبود که انتظارشو داشتم.

• Like
Reactions: S.dante
شوخی میکنی دیگه؟! پس Bioshock و Darkness و Half Life و Halo و Portal کشکن؟ باور کن من این 5 تا بازی رو فقط بخاطر داستان و گیم پلی خوبشون بازی کردم و اصلا گرافیک و ایناشون برام مهم نبوده، البته این خودش یه جور نظر شخصی هست وگرنه قبول دارم که بیشتر افراد بخاطر چیزهای دیگه FPS بازی میکنن.
در مورد DNF هم باید بگم که من اصلا ازش خوشم نیومد و حیف اون 2 گیگی که دانلودش کردم اصلا اون چیزی نبود که انتظارشو داشتم.
نمی گم نیست بلکه میگم تعدادشون خیلی کمه. پورتال که FPS نیست البته!:دی
منم از همون اول خوشم از این شماره دوک نیومد و می دونستم چیز مالی نمیشه برای همین بهش توی مقاله 100 برتر فکر کنم نمره 7 دادم
در کل منظورم این بود که توی FPS دنبال داستان نباش چون به ندرت پیدا می شه . الکی نیست که ملت واسه HL سر و دست می شکنن و عاشق دارکنس هستن!:دی( حیف از دارکنس که با شماره دو قراره نابود بشه)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or