Duke Nukem Forever تایید شد !!

• Thread starter Thread starter 619
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

619

مدیر انجمن
duke.jpg

بالاخره انتظار 10 ساله به پایان رسید و Duke Nukem Forever در نمایشگاه PAX معرفی شد. این بازی در ساخته شدن در Gearbox است و قرار است شرکت 2K ناشر ان باشد.

طبق گفته های رندی پیچفرد مدیر عامل Gearbox بازی در اواخر سال 2009 تحویل این استودیو داده شده است و این استودیو مسئول تمام کردن بازی است که مدت ها 3D Realms بر روی ان کار کرده است. طبق گفته های وی ساخت بازی در ان زمان به پایان نرسیده بود اما بسیاری از عوامل ان تکمیل شده بود. وی همچنین اضافه کرد بازی در مرحله پلیش به سر می برد.

قرار است دمو قابل بازی برای مجله ها و سایت به نمایش دربیاید. در حال حاضر به نظر می رسد بازی در سال اینده عرضه شود. بازی دارای هر دو مد تک نفره و چند نفره خواهد بود.

Time to Kill مرض دارم بازی کنم وقتی ورژن پدر مادر دار DN:3D Atomic دارم!؟
خوبیش این هست که پیچفورد خودش طراح مراحل DN:3D بوده

دو تا دمو ازش دیدم. اولی عین گیم پلی های منتشر شده بعد از کنسل شدن اولیه ی چند ماه پیش بود (بعد از انحلال 3D Realms) ولی دومی جدید بود و توی یه استادیوم با غول می جنگید :)
گیم پلی بازی یه نمه حس Halo مانند گرفته و بیشتر شبیه یه Halo ی خشن تره تا بازگشت دوک.
کجا یاشار جون ؟ لینک بده ماهم فیض ببریم:دی

اینکه درجه بندی سنیش (با توجه به خفنیات بسیار زیبا:دی) چه وضعیتی پیدا می کنه مسئله ایه از همین الان ذهن منو بخودش مشغول کرده:دی

جدید بود و توی یه استادیوم با غول می جنگید
تو استادیوم با غول جنگیدن ، غول کله گنده DN:3D هم تو استادیوم بود
فکر کنم تریلره رو منم دیدم ، میپرید رو کول غوله
خیلی خوب بود بنظرم
عین DN:3D نمیتونست باشه
ولی از این که لباسو از تن گراز(خوک؟!) ها در آوردن و کامل حیوون/بیگانه شدن خوشم نیومد

کلا آدم منفی بافی نیستم ولی به نظرم ضدحال بدی به فن‌های قدیمی بازی میزنه. توی 11 سال همه چیز میتونه تغییر کنه. از حس و حال بازی‌های قدیمی بگیر تا ذائقه بازیباز.
همون اتفاقی که برای مافیا 2 افتاد ولی در این مورد خیلی وخیم‌تر.

منم از این خبر خوشحال شدم . اما دوستان اصلا انتظار نداشته باشید بازی در حد نسخه اصلی

باشه Duke nukem 3D یکی از بهترین بازی ها بود هم خودش معروف شد و هم موتورش در بازی

هایی همچون Blood و Redneck Rampage بکار رفت. اما حالا شرکت بازی از 3RD Realms به

Gearbox تغییر کرده البته با توجه به سابقه این شرکت که بازی های همچون Borderlands .

HL oppsing force رو ساحته بعیده که بازی بدی بشه.

با توجه به پیشینه ی Gearbox و نام و آوازه ی این بازی ، باید انتظار یه بازی موفق رو داشت .

کجا یاشار جون ؟ لینک بده ماهم فیض ببریم:دی
از گیم تریلرز گرفتم.
http://forum.bazicenter.com/showpost.php?p=1118566&postcount=2830

تو استادیوم با غول جنگیدن ، غول کله گنده DN:3D هم تو استادیوم بود
فکر کنم تریلره رو منم دیدم ، میپرید رو کول غوله
خیلی خوب بود بنظرم
عین DN:3D نمیتونست باشه
ولی از این که لباسو از تن گراز(خوک؟!) ها در آوردن و کامل حیوون/بیگانه شدن خوشم نیومد
درسته که تو ی DN 3D هم بود ولی خوب هدفش هم این بود که تکراری باشه و نشون بده که دوک داره بازی می کنه اما منظورم این نبود.
منظورم این بود که بین دمو های لیک شده از DNF بعد از انحلال 3D Realms این یکی رو ندیده بودم.

• Like
Reactions: Sea Of Dreams
اينكه شايد ديگه اين Duke حال و هواي Duke قبلي رو نده كه احتمالش زياده اما نبايد Gearbox رو دست كم گرفت.
اميدوارم فقط نفرين پشتش نباشه كه هي تاخير ميخوره و ما بعد 10سال Duke رو ببينيم.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or