DuckTales Remastered| pc

DuckTales-Remastered.jpg

درود ظاهرا تاپیک بازی زده نشده
همه شما کم بیش با DuckTales خاطره دارید جزو عناوین معروف NES محسوب می شود که در سال 1989 در سبک Platformer برای این کنسول عرضه شده بود.

تریلر بازی

Lo-Res
Hi-Res
HD

تصاویر

امتیازات بازی هم منتشر شد

GamesRadar – 4.5/5
Meristation – 8.8/10
The Escapist – 4.5/5
Ready-Up – 8/10
GodisaGeek – 9/10

Minimum System Requirements
CPU: Intel™ Pentium 4 2.4 ghz with Hyper Threading
RAM:1 GB RAM
VGA: NVIDIA® Geforce 9600GT, AMD® Radeon™ HD 3870 or higher (it must be able to manage Pixel Shader 3.0) with at least 512MB of display memory
HDD: 1 GB available space

Recommended System Requirements
CPU: Intel™ Core 2 Duo / AMD™ Athlon 64 X2 or higher
RAM: 4 GB RAM
VGA: NVIDIA® GeForce™ 200 series or higher, AMD® Radeon™ HD5000 series or higher (it must be able to manage Pixel Shader 3.0) with at least 512MB of display memory
HDD:1 GB available space

2-3 مرحله از بازی رو تموم کردم. گرافیک شخصیتهای کارتونی خیلی خوب کار شده و انیمیشن های نسبتا نرمی داره ولی خب وقتی با rayman origins مقایسه میکنی از اون ضعیف تره. گرافیک محیطی بازی هم در کل بدک نیست ولی عالی هم نیست. گیم پلی بازی هم در کل خوبه و اکثر کارهای بازی در همون پرش با عصا خلاصه میشه. از نظر من بازی کمی سخت هستش. اول بازی رو با درجه ی سختی متوسط شروع کردم که دیدم همون اوایل بازی به مشکل خوردم (مخصوصا که با این درجه ی سختی, تعداد جون ها محدود هست) ولی بعد رفتم سراغ درجه ی سختی آسون با جون بینهایت تا بازی برام قابل قبول شد! غولآخرهای هر مرحله هم بسیار متنوع و خوب از آب در اومدن. صداهای شخصیتها و موزیک های بازی هم زیبا هستند مخصوصا موزیک تم اصلی انیمیشنی این بازی که در قسمت credit قابل شنیدن هست. در کل تا اینجای کار بازی بدی نبوده تا ببینیم بعدا چی میشه...

بسیار حال کردم با این بازی ! :دی شاید اگه نسخه اصلی رو بازی نکرده بودم ، انقدر ازش لذت نمیبردم. ولی از اونجایی که نسخه اصلی اولین بازی ای بود که توی NES (یا همون میکرو) خودم بازی کردم ، خاطرات زیادی ازش دارم و این بازی هم بدجوری برام حس نوستالژیک داشت.
نکته جالبش این بود که حتی یکی از مشکلات بازی اصلی هم توی این نسخه دیده میشد ! :دی بعضی وقتا این عصای فنری خوب کار نمیکنه و مشکل ایجاد میشه که توی نسخه اصلی هم همین طور بود !! گرافیک هنری خوب بود (محیط ها نسبتاً خوب و کاراکترها عالی) ، موسیقی ها خیلی زیبا بودن و به شدت خاطره انگیز. گیم پلی هم که مثل قبل بود و برای من خیلی دلچسب. فقط فکر میکنم نسبت به نسخه NES آسون تر شده بود و باید یه بار هم روی Hard بازی کنم ! تنها مشکلی که با بازی داشتم ، صداگذاری کاراکترها بود. هم یه کمی به اون حس نسخه اصلی صدمه میزد ، هم کیفیتشون زیاد خوب نبود و اکثر صداگذارها کارشون رو به نظرم خوب انجام نداده بودن. Cutscene ها هم اضافی بود و تقریباً همه رو رد کردم.

من هم دیروز دانلود کردم بازی رو ، برای کسایی که پلتفرمر های کلاسیک رو دوست دارن عالیه، حس و حال نسخه قدیمش رو می ده ، یکمی کنتلرش مشکل داره وقتی از Z + Space استفاده می کنید گاهی اوفات عمل نمی کنه

بازی خیلی کوتاه تر از اونی بود که فکر میکردم. شاید 2-3 ساعته تموم شد.

نکات مثبت:
--------------------
گرافیک کارتونی خوب شخصیتها
باس های متنوع و جورواجور
موسیقی خاطره انگیز
سواری روی ریل

نکات منفی:
-------------------
باگ گرافیکی چشمک زدن شخصیتها در برخی مواقع
نبودن آپشن کم و یا زیاد کردن صدا و موزیک
بعضی مواقع عصا عمل نمیکرد
فقط یک شخصیت قابل بازی وجود داره