DuckStation | PS1 Emulator

RezaMahdavian

Gold User

dukestation.jpg

Screenshot 2023-08-04 170538.jpg
(اسکرین شات بالا مربوط به سیستم خودمه :D)

DuckStation
بهترین و حرفه ای ترین شبیه ساز پلی استیشن 1

شبیه‌سازهای قدیمی پلی‌استیشن ۱ مانند PCSX و ePSXe، می‌توانند دسترسی آسانی به کتابخانه‌ی وسیعی از بازی‌های این کنسول محبوب را فراهم کنند.
با این وجود، شبیه‌ساز «داک‌استیشن» (Duckstation) عملکرد بهتری نسبت به بقیه از خود نشان می‌دهد.
این شبیه‌ساز جدید می‌تواند تمام بازی های پلی‌استیشن ۱ را با رزولوشن و جلوه‌های بصری بهبود یافته اجرا کند.

تنظیمات نرم افزار اصلاً پیچیده نیست و همه چیز دسته بندی شده ست.
برای مثال اگه سیستم خوبی دارین با بالا بردن رزولوشن و همچنین استفاده از گزینه xBR در Texture Filtring به یه کیفیت فوق العاده میرسین:

Screenshot 2023-08-04 182859.jpg

نکته:
1- فایل های bios رو ضمیمه پست کردم و میتونین همه bios ها رو به پوشه bios شبیه ساز انتقال بدین. تنظیمات bios شبیه ساز روی حالت اتوماتیکه و خودش همه رو شناسایی میکنه"
بعد از اجرای شبیه ساز برای اولین بار، پوشه Bios و سایر پوشه های نرم افزار در Documents ویندوز به طور خودکار ایجاد میشه و شما کافیه فایل های بایوسی که دانلود کردین و کپی کنین:
C:\Users\##User##\Documents\DuckStation

2- اون Toolbar بالای صفحه رو میتونین از منوی view گزینه Toolbar فعال کنین که پیشنهاد میکنم فعال کنین.

3- این شبیه ساز مرتب آپدیت میشه و هر وقت آپدیت میاد نرم افزار پیغام آپدیت میده و مستقیم آپدیت میکنه"

لینک دانلود نسخه PC: (این لینک همیشه جدیدترین نسخه رو از github دانلود میکنه)
https://github.com/stenzek/duckstation/releases/download/latest/duckstation-windows-x64-release.zip

لینک گوگل پلی نسخه اندروید:
DuckStation - Apps on Google Play

لینک مستقیم APK نسخه اندروید:
DuckStation Android App

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

سایت سازنده:
DuckStation: Fast PS1 Emulator

لینک github نرم افزار:
Releases · stenzek/duckstation

Attachments

آخرین ویرایش:
به حدی این شبیه ساز حرفه ای و خوش ساخته که هر چقدر تعریف کنم کمه.
از منوی View گزینه Grid میتوین نمایش بازی ها رو به صورت Grid قرار بدین و بعدش میشه برای هر بازی Cover قرار داد که خیلی شیک و باکلاس میشه. البته حالت لیست هم خوبی های خودشو داره. عکس پست اول رو ببینین مشخصه. مشخصات بازی، سال ساخت، سازنده و..
دیگه انتخابش سلیقه شما بستگی داره.

Screenshot 2023-08-04 184433.jpg

تنظیمات جوی استیک خیلی ساده و جالبه. از این بهتر نمیشه.

مثلاً من دو تا جوی استیک تسکو به سیستم وصل کردم. در تنظیمات جوی استیک به انتخاب کنترل 1 و گزینه Automatic Maping کیبورد و ماوس و دو تا تسکو شناسایی شدن. برای دسته اول گزینه اول و برای دسته دوم گزینه دوم رو انتخاب میکنیم. تموم. به طور خودکار کلیدها تنظیم میشن.
یعنی تنظیم دسته بازی 5 ثانیه هم وقت نمیگیره.

Screenshot 2023-08-04 185454.jpg

Screenshot 2023-08-04 185626.jpg

سلام
من رزیدنت اویل ۲ رو با لیان تا آخرش رفتم و سیو کردم که اسم سیو میشه سناریو کلیر. حالا که فایل دیسک کلیر رو اجرا میکنم میخوام لود سناریو کلیر رو بیارم هیچ فایل رو برای لود پیدا نمیکنه. کسی اطلاع داره چیکار باید بکنم؟ ممنون

View attachment 303355

View attachment 303357
(اسکرین شات بالا مربوط به سیستم خودمه :D)

DuckStation
بهترین و حرفه ای ترین شبیه ساز پلی استیشن 1

شبیه‌سازهای قدیمی پلی‌استیشن ۱ مانند PCSX و ePSXe، می‌توانند دسترسی آسانی به کتابخانه‌ی وسیعی از بازی‌های این کنسول محبوب را فراهم کنند.
با این وجود، شبیه‌ساز «داک‌استیشن» (Duckstation) عملکرد بهتری نسبت به بقیه از خود نشان می‌دهد.
این شبیه‌ساز جدید می‌تواند تمام بازی های پلی‌استیشن ۱ را با رزولوشن و جلوه‌های بصری بهبود یافته اجرا کند.

تنظیمات نرم افزار اصلاً پیچیده نیست و همه چیز دسته بندی شده ست.
برای مثال اگه سیستم خوبی دارین با بالا بردن رزولوشن و همچنین استفاده از گزینه xBR در Texture Filtring به یه کیفیت فوق العاده میرسین:

View attachment 303361

نکته:
1- فایل های bios رو ضمیمه پست کردم و میتونین همه bios ها رو به پوشه bios شبیه ساز انتقال بدین. تنظیمات bios شبیه ساز روی حالت اتوماتیکه و خودش همه رو شناسایی میکنه"
بعد از اجرای شبیه ساز برای اولین بار، پوشه Bios و سایر پوشه های نرم افزار در Documents ویندوز به طور خودکار ایجاد میشه و شما کافیه فایل های بایوسی که دانلود کردین و کپی کنین:
C:\Users\##User##\Documents\DuckStation

2- اون Toolbar بالای صفحه رو میتونین از منوی view گزینه Toolbar فعال کنین که پیشنهاد میکنم فعال کنین.

3- این شبیه ساز مرتب آپدیت میشه و هر وقت آپدیت میاد نرم افزار پیغام آپدیت میده و مستقیم آپدیت میکنه"

لینک دانلود نسخه PC: (این لینک همیشه جدیدترین نسخه رو از github دانلود میکنه)
https://github.com/stenzek/duckstation/releases/download/latest/duckstation-windows-x64-release.zip

لینک گوگل پلی نسخه اندروید:
DuckStation - Apps on Google Play

لینک مستقیم APK نسخه اندروید:
DuckStation Android App

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

سایت سازنده:
DuckStation: Fast PS1 Emulator

لینک github نرم افزار:
Releases · stenzek/duckstation
با سلام. انصافا نمیدونم تشکر و قدردانی خودم رو از این کار شما چطور بیان کنم. من جزو بازیخورای نسل اول هستم. من و برادرام رو به خاطرات گذشته بردی و دلممون رو شاد کردی واقعا. دلت شاد باشه بزرگوار. دلت شاد باشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or