DualShock 4

جایی میشناسید دسته ps4 تعمیر کنن ؟؟
شوک هاش شکسته میخوام درستش کنن .
از شوک منظورت انالوگه!؟
جدا تهیه کن از بازار..... خودت از یوتوب اموزش باز کردن و تعویض رو ببین .....این کم خرج ترین راهه....
بیرونم بپرسی این کار رو خیلی جاها انجام میدن برات

از شوک منظورت انالوگه!؟
جدا تهیه کن از بازار..... خودت از یوتوب اموزش باز کردن و تعویض رو ببین .....این کم خرج ترین راهه....
بیرونم بپرسی این کار رو خیلی جاها انجام میدن برات
فقط آنالوگ نشکسته اون قسمتی که آنالوگ روش سوار میشه هم قسمتیش شکسته

دوستان اگه جایی میشناسید که میشه انالوگ فرورفته به سمت داخل (مثل ایکس باکس) برای DS4 خرید، واسم پی ام کنید بی زحمت.
چون انالوگ های برامده اش تو بازی هایی مثل فیفا واقعا رو اعصابه و بعد یه مدت انگشتم روش لیز میخوره.

مچ شدن و سازگاریش با pc به طرز اعجاب آوری بالاست :-o واقعا سونی شاهکار کرده با طراحی این دسته از همه نظر
حتی بازیهایی که ساپورت درست درمونی از گیم پد رو ندارن هم میشه با ds4 به راحتی بازی کرد
در یک کلام فوق العادست

سلام من میخواستم یه دسته دیگه واسه ps4 بخرم ، الان چند مدل دسته تو بازار دیدم که انتخاب رو سخت میکنه،مغازه ای که رفتم یه مدل داشت 190 یه مدل داشت 240 و میگفت اینا با اونی که داخل کارتن ps4 هست تفاوت داره البته غیر از حرف مغازه دار، خودم هم مقداری تقاوت از نظر کیفیت در این دو مدل دسته ، با دسته ای که خودم با دستگاه خریدم دیدم، و میگفت اگر دسته اصلی که تو کارتن ps4 هست رو میخوای 280 بهت میدم، الان موندم که واقعا کیفیت این 190 تومنی ها چطوریه و ایا دسته ای که توی کارتن هست رو دارن که بخوان به من 280 بفروشن یا الکی میگن؟؟؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or