DSO gaming: عنوان Mortal Kombat برای PC عرضه خواهد شد

RealMadrid C.F.

Hala Madrid ...y nada más
کاربر فعال
Mortal-Kombat.jpg

بنظر می رسد، استدیو بازی سازی NetherRealm و شرکت Warner Bros در روز های آینده، نسخه ی PC بازی Mortal Kombat 9 معرفی کنند، همانند Steam Directory بازی که در جمعه ی پیش آپدیت گردید.
در این لیست، تمامی Achivement های بازی نیز قرار داده شد، اما مسئله اینجاست که هنوز هیچ عکس العملی از سوی Warner Bros دیده نشده است.

به خوبی مشخص است که امکان اشتباه و دروغ از سوی Steam Directory کم است و همچنین Warner Bros به سادگی می توانست این صفحه رو ببندد. در عوض، ناشر این عنوان Directory را آپدیت کرده است،
پس به طور حتم برنامه هایی خواهند داشت.

سایت DSOgaming در این خبر می گوید: "درحال حاضر، ما مطمئن هستیم که Mortal Kombat بر روی PC عرضه خواهد شد. بله، مدتی طول می کشد و اما PC گیمر ها بسیار خوشحال خواهند شد و بالاخره این عنوان را بر روی پلتفرمشان تجربه می کنند."

منبع

یادمه اولین عنوانی که برای PS3 داییم خریدم این بود، البته این نه نسخه ی قبلی :d و آرزوی بازی کردنش رو داشتم، نسخه های Sega رو هر چند وقت یبار با Emuluter بازی می کنیم ...

عشق است Scorpion :x

کسایی که فن این بازی هستند میدونند عرضه ی Mortal Kombat PC مثل GTA V PC اهمیت داره :x

خبر خوبی بود. صفحه‌ی فروش بازی که چند هفته پیش توی آمازون پدیدار شده بود حذف شد ولی گویا واقعاً خبرایی هست. اگه نسخه‌ی PC چیزی اضافه بر نسخه‌ی کنسولی داشته باشه عالی خواهد بود.

خبری بسیار خوشحال کننده.کشتی کج م بیاد برای pc دیگه میشه نور الی نور ufc یا mma هم بیاد دیگه کلا یه موشک به خودم میبندم میرم تو فضا .

کسلوانیای یک هم خبرایی بود مثل اینکه میخواد بیاد هنوز خبری نشده؟

خدا کنه تکسچرهای بدن و یه سری افکتها رو بهتر کنن هر چند سازنده نکنه با ماد گرافیکی درستش میکنن اینم یکی از فواید دیگه pc:d

اخرین مورتال کامبت برای pc فکر کنم سال 1999 اومد همونیکه برای ps1 و دریمکست هم اومد .اسمش دقیق یادم نیست.شیناک رئیس اخرش بود و کئوانشی هم تازه اومده بود.{دقیق یادم نیست شاید با امولاتور ps1 اینو اجرا میکردن روی pc ولی یه جا فکر کنم دیدم برای pc هم پورت شده بوده}.

حسین جان، این خبر رو DSO زده کلا فرق داره، این داره میگه ناشرش آپ کرده صفحه ی SD رو :d
پس یعنی یه جریاناتی هست که انقدر با اطمینان داره میگه، سایت DSO هم سایت بدی نیست، فقط مطالبش یخورده تفاوت داره والا بنظرم معتبر هست

من که واقعا امیدوارانه به قضیه نگاه می کنم :)

البته بعد از آپدیت جمعه یه آپدیت دیگه هم دیروز داد که مهر تاییدی بر اومدنش روی PC هست . این چند روزه بصورت جدی دیتا بیس استیم رو دنبال میکردم و لیست اچیومنتاشم براتون گذاشتم که خیالتون از عرضه ش راحت شه اما بهتره صبر کنیم تا بصورت رسمی وارد شبکه ی استیم بشه . این اتفاق برای Lord Of shadow 1 هم صدق میکنه و میشه گفت 100% همین روزاست که اونم توی استور ظاهر بشه .

البته بعد از آپدیت جمعه یه آپدیت دیگه هم دیروز داد که مهر تاییدی بر اومدنش روی PC هست . این چند روزه بصورت جدی دیتا بیس استیم رو دنبال میکردم و لیست اچیومنتاشم براتون گذاشتم که خیالتون از عرضه ش راحت شه اما بهتره صبر کنیم تا بصورت رسمی وارد شبکه ی استیم بشه . این اتفاق برای Lord Of shadow 1 هم صدق میکنه و میشه گفت 100% همین روزاست که اونم توی استور ظاهر بشه .
حمید رضا جان (مرد استیم باز قرن:d) جدی هر وقت تو پست میدی به کله میام تو تاپیک چون میدونم یه خبرایی از استیم میاری:d
ایشالا خبر LOS 1 رو هم خودت میاری:d

پ.ن:
جالب اینجاست:
http://www.eventhubs.com/news/2013/...-injustice-pc-nobody-asks-mortal-kombat-9-pc/
Ed Boon jumped on Twitter and answered a few questions that deal with both the PC versions of Injustice: Gods Among Us and Mortal Kombat 9. Not entirely ruling out the possibility of a PC version of Injustice, Ed Boon says he's thinking about it. However when asked about Mortal Kombat 9, Ed Boon replied that, "nobody wanted it."

Rron007: Do you have any plans on relasing Injustice on PC?

Ed Boon: Thinking about it.

PhilJWoodward: How come MK9 never made it to PC?

Ed Boon: Because nobody wanted it...
کلا از من میشنوین سعی کنین گیر ترول اد بون نیوفتین/:)
yahoo_4.gif

آخرین ویرایش:
حمید رضا جان (مرد استیم باز قرن:d) جدی هر وقت تو پست میدی به کله میام تو تاپیک چون میدونم یه خبرایی از استیم میاری:d
ایشالا خبر LOS 1 رو هم خودت میاری:d

شما لطف داری . حالا یه سری عنوان تاپ دیگه هم قرار هست منتشر بشه که گذاشتم به وقتش رو کنم ;)

با اینکه نسبت به نسخه سگا خیلی ضعیف هست ولی چه میشه کرد ! هوراااا:-s:)
عجب ضعیفِ؟ شاید شما نتونستی بازی رو درک کنی یا شایدم نخواستی! (آره خودم همه MK ها رو بازی کردم! الان چند نفر میان میگن که کجا بودی وفتی ما MK1 بازی میکردیم و ...)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or