DRM جدید UBI

• Thread starter Thread starter Wander
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Wander

کاربر سایت
ubisoftlogo1b.jpg

دورد

یوبی سافت سیستم جدید امنیتی که قرار هست روی بازی های جدید این شرکت بجای قفل سابق یعنی StarForce قرار بگیرد را معرفی کرد

حال خریداران بازی های این شرکت مجبور هستند که با متصل شدن به سایت UBI.com و تایید اعتبار نسخه بازی در هر نوبت از زمانی که خریدار اقدام به انجام بازی میکند، به بازی بپردازند.به این معنی که برای انجام بازی باید همیشه به اینترنت متصل باشند

و همچنین دیگر نیازی به قرار دادن دیسک در درایو نیست و این ویژگی این اجازه را به افراد میدهد که به شکل نامحدود بازی را بر روی PC های مختلف نصب کنند
و نیز تمامی سیو ها مستقیما بر روی سرور سایت ذخیره خواهد شد.

"اگر شما 100 عدد PC دارید میتوانید بازی رو بروی آنها نصب کنید"
Brent Wilkinson مدیر برنامه ريزي توليد در UBI به GamsSpy گفت:بیشتر مردم با این موضوع کنار خواهند آمد.اکثر افراد همیشه به اینترنت متصل هستند

پیش بینی میشود که قفل جدید(Digital rights management-DRM) در نسخه بتا بازی The Settlers 7 به عنوان اولین بازی این کمپانی مجهز به این مدل DRM ،مورد استفاده قرار گیرد
و همچنین بازی هایی که توسط UBI در آینده برای PC منتشر میشوند نیز ازین قفل بهره خواهند برد
این بدین معناست که در نسخه PC بازی Assassin's Creed 2 نیز ازین قفل استفاده خواهد شد.این بازی در تاریخ March 5 2010 برای منتطقه UK و March 16 برای آمریکای شمالی منتشر خواهد شد

منبع

این هم دیر یا زود مشکلش حل میشه(دیگه از PS3 پیچیده تر نیست که)
ولی جدا از مسئله کرک شدن یا نشدن این قفل که خیلی باحاله

فرض کنیم بازی 60 تومنه،6 از دوستان با هم 10 تومن پول می ذاریم و یه نسخه می خریم و رو 6 تا کامپیوتر نصب می کنیم و هممون هم داریم بازی اوریجینال رو بازی می کنیم و مشکلی پیش نمی یاد(تازه خودشون گفتن رو 100 کامپیوتر نصب کنیم ما داریم رو 6 تا نصب می کنیم)
من اشتباه فهمیدم یا این فقل واقعا این طوریه؟

آخرین ویرایش:
گل بود نیز به سبزه اراسته شد ! اینجوری به نظرتون به فروش بازیهاش لطمه نمیزنه ؟؟؟ از اون نظر که بالاخره همه که انلاین نیستند !

اقدام جدید یوبیسافت بر علیه Piracy بر روی PC

قراره که یوبیسافت از این به بعد به خریداران بازیهاش اکانتی بده که فقط در صورت اتصال اینترنتی و وارد شدن با آن اکانت به وبسایت ubi.com , بشه اون بازی ها رو انجام داد.
گفته شده که این کار برای مبارزه با Piracy انجام میشه

موارد کلی که من درآوردم:

1- شما حتما باید برای بازی کردن به اینترنت متصل باشد وگرنه بازی بی بازی
2- حداقل سرعت اینترنتی مورد نیاز ADSL کم سرعت هستش
3- Save بازی ها به صورت آنلاین ذخیره میشه
4- در تمام طول بازی باید آنلاین باشید حتی در حالت Single Player
5- به هیچ وجه امکان خرید یا فروش این بازی ها یا اکانت آن وجود ندارد
6- این سیستم فقط بر روی پلتفرم PC پیاده می شود
7- اگر زمانی یوبیسافت ورشکست بشه یا سایت Ubi.com از کار بیفته , تمام بازیهای که خریده بودید دود می شوند و می رند هوا...

منبع :
http://support.uk.ubi.com/online-services-platform/
http://au.pc.gamespy.com/pc/the-settlers-7-paths-to-a-kingdom/1063391p1.html

فرض کنیم بازی 60 تومنه،6 از دوستان با هم 10 تومن پول می ذاریم و یه نسخه می خریم و رو 6 تا کامپیوتر نصب می کنیم و هممون هم داریم بازی اوریجینال رو بازی می کنیم و مشکلی پیش نمی یاد(تازه خودشون گفتن رو 100 کامپیوتر نصب کنیم ما داریم رو 6 تا نصب می کنیم)

در هر لحظه , فقط یک نفر میتونه بازی رو انجام بده

---------------

به نظر من این کار فقط به خریداران نسخه های Original ضرر میزنه و کپی کاران عزیز مثل همیشه راه حلی برای آن پیدا خواهند کرد...

آخرین ویرایش:
به نظر من این کار فقط به خریداران نسخه های Original ضرر میزنه و کپی کاران عزیز مثل همیشه راه حلی برای آن پیدا خواهند کرد...
آره واقعا.همون یکی 2نفری هم که ارج میگرفتن میرن دنبال روزی حلال واسه دزدان دریایی:biggrin1:
این چند وقته چه گیری دادن که ما ارجینال بازی کنیم.بابا نمیخواییم به کی بگیم:biggrin1:

وقتی بخش مالتی پلیر MW2 هک شد!اینو مثل کره خوری هکش میکنن!زیاد جدیش نگیرید!

چه بسا سر بازیهای همیشه انلاین به ملت حال مدن اینجوری مثلا وارکرفت میخرید رو 100 تا سیستم فقط اشتراک میگیرمو =عشق و حال:biggrin1:این بیشتر کمک به از بین رفتنPC میکنه:biggrin1:

در هر لحظه , فقط یک نفر میتونه بازی رو انجام بده
شما مطمئنی؟چون اگه اینجوری باشه یه قرون ارزش نداره.و هیچ کس دیگه اصلا طرف بازی نمیره
چون باید هر دفه بخواد بازی کنه میبینه دوستش داره میره و باید بهش بگه بیا بیرون من میخوام برم!واقعا مسخره هست

اگه بخواد همیشه online هم باشه فروش خیلی بدی میکنه :(:(به نظر من این کار تئوریش مد نظره ولی در عمل قابل اجرا نیست فعلا(امسال)البته احتمال میدم کرک بشه و بتونند هکر ها اتصال را به سروری که خودشون میخواند منتقل کنند ولی همونش هم شاید نیاز به اینترنت بخواد و متاسفانه فکر کنم یه ماهی منتظر باشیم:(:(

این رو کجا گفته؟

پس اون ماجرای نصب کردن رو 100 کامپیوتر چیه؟
دوست من اگه اینجوری نبود که همه میرفتند نسخه دزدی میگرفتند با اکانت من که نسخه اورج گرفتم بازی میکردنداین قفل چندان پیچیده نیست مثل یه اکانت معمولیه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or