Driver

• Thread starter Thread starter MaTt
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
تاپیک رو از اعماق کشیدم بالا:d
تریلر رو دیدم.واقعا نا امید شدم!!! این چی بود دیگه!!یه دکمه میزدی سوویچ میکردیم رو یه ماشین دیگه!!!!واقعا تو سره مسوولای Ubisoft چی میگذره با این ایده های احمقانشون!!!!
از بقیه ی جهات بد نبود ولی این یک خیلی تو ذوق میزد!
نمیدونم چرا جدیدا Ubisoft اینقدر علاقه پیدا کرده وارد تمام سبکها بشه!!!Strategy,Racing,Sport,و...
استودیوی سازنده بازی همون استودیوی سازنده اصلی سری هست!یوبی فقط این استودیو رو خرید!
انقدرا هم که میگی بد نیست و باید امیدوار بود!

استودیوی سازنده بازی همون استودیوی سازنده اصلی سری هست!یوبی فقط این استودیو رو خرید!
انقدرا هم که میگی بد نیست و باید امیدوار بود!
خُب خدا رو شکر تقصیر از گردن Ubisoft تا حدودی باز شد.
ولی بد بودن این ایده هنوز به قوت خودش باقیه!

میخواستن یه کاری کنن که راننده از ماشین پیاده نشه (چون اون طوری باید 100 تا انیمیشن برای راه رفتن و دویدن و برخورد با مردم و ... طراحی میکردن :دی) راه دیگه ای به ذهنشون نرسیده !

میخواستن یه کاری کنن که راننده از ماشین پیاده نشه (چون اون طوری باید 100 تا انیمیشن برای راه رفتن و دویدن و برخورد با مردم و ... طراحی میکردن :دی) راه دیگه ای به ذهنشون نرسیده !
بابا آریا بذار 2تا تریلر از بازی بیاد اطلاعات کامل بیاد بعد اینجور متهمشون کن!:دی

اتفاقا سازنده ها ميگفتند ما اين ايده رو براي Driver 2 داشتيم كه تكنولوژي اون زمان به حدي نبود كه اين رو اعمال كنيم.

با اين كار سعي دارند گيم پلي رو خيلي سريع كنند، چيزي مثل Wheelman .

در این موارد من میگم ! خــــــــاک کــــــــــــــــــاهو بر سره این ubisoft
بازی احتمال زیاد در حد یک تعقیب و گریز معمولی هست ! ولی انصافا از تو داشبورد که داشت نشون میداد خیلی طبیعی فرمونو میچرخوند ! ولی اینکه دوربین میره هوا بهد میری تو یک ماشین دیگه خیلی مسخرس !
مگه بازی شخصیت اصلی نداره بعد چتوری شخصیت اصلی ماشین میتونه پرواز کنه و بره تو یک ماشین دیگه ؟
اون نوره مسخره چیه از تو ماشین یارو میزنه بیرون ؟
از اینا گذشته گیم سال 2011 هست چرا گرافیکش تو انقدر خسته هست
بعید میدونم گیم خوبی باشه مگر اینکه یه فکری به حالش بکنن !
اینم بگم و برم بخوابم : بعد از اینکه gta وارد صحنه این سبک بازی شد DRIVER مرد ! و باز گشتی هم در کار نیست !

به نظر منم گذاشتن یه همچین سیستم مسخره ای (shift) فقط بخاطر حذف کردن پیاده شدن و

تیراندازی و کلی چیز دیگه از بازیه

بعدش هم اگه کسی حرفی بزنه میگن ما فقط این کارو برای نزدیک شدن بازی به نسخه 1 انجام

دادیم)x*

به نظر منم گذاشتن یه همچین سیستم مسخره ای (shift) فقط بخاطر حذف کردن پیاده شدن و

تیراندازی و کلی چیز دیگه از بازیه

بعدش هم اگه کسی حرفی بزنه میگن ما فقط این کارو برای نزدیک شدن بازی به نسخه 1 انجام

دادیم)x*
واقعا من حرفت رو قبول دارم به نظر من همون نسخه ي ps1 بهتر از همش بود;)

باو دیگه اونقدرام وضعش خراب نیست ببینم خدایی مگه AC2 بد بود؟!

خداييش اسسن2 عالي بود ولي هرچي فكر ميكنم اخيرا به غير از همين اسسن2 كه گفتي بازي هاي ديگه يوبي چنگي به دل نميزده ...

اونم از بازي پيورفوتباله مسخرش !....

نمیدونم چرا جدیدا Ubisoft اینقدر علاقه پیدا کرده وارد تمام سبکها بشه!!!Strategy,Racing,Sport,و...

شديدا موافقم با شما - انگار يوبي اگه تو هر سوراخي انگشت نكنه اموراتش نميگزره ! (حالا جالب اينجاست

تو هر سوراخي هم دست كرده برق گرفتتش!:d - ولي باز پرو پرو به كاراي مسخرش ادامه ميده !...)

خداكنه عنوانه درايور رو به گُ- نكشه !......

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or