rejhna کاربر سایت Jul 15, 2012 #181 دوستان کسی میدونه تو این مرحله land a barrel roll چیکار باید کرد ؟ کلا تمومش کردم فقط همین یه مرحله مونده.
دوستان کسی میدونه تو این مرحله land a barrel roll چیکار باید کرد ؟ کلا تمومش کردم فقط همین یه مرحله مونده.
NakedSnake کاربر سایت Jul 15, 2012 #182 نوشته شده توسط rejhna: دوستان کسی میدونه تو این مرحله land a barrel roll چیکار باید کرد ؟ کلا تمومش کردم فقط همین یه مرحله مونده. بیشتر... درود... مرحله ی اصلیه؟ چجوریه.بیشتر توضیح بدید وسیلتون چی هست.
نوشته شده توسط rejhna: دوستان کسی میدونه تو این مرحله land a barrel roll چیکار باید کرد ؟ کلا تمومش کردم فقط همین یه مرحله مونده. بیشتر... درود... مرحله ی اصلیه؟ چجوریه.بیشتر توضیح بدید وسیلتون چی هست.
rejhna کاربر سایت Jul 15, 2012 #183 [TABLE="class: ts, width: 100%"] [TR] [TD] جزو مراحل Stunt Dare هستش که 80 تا مرحله مربع آبی تو خالی هستش 79 تارو تموم کردم ازاین سر در نیاوردم. [/TD] [/TR] [/TABLE]
[TABLE="class: ts, width: 100%"] [TR] [TD] جزو مراحل Stunt Dare هستش که 80 تا مرحله مربع آبی تو خالی هستش 79 تارو تموم کردم ازاین سر در نیاوردم. [/TD] [/TR] [/TABLE]
u_2 کاربر سایت Jul 15, 2012 #184 نوشته شده توسط rejhna: [TABLE="class: ts, width: 100%"] [TR] [TD] جزو مراحل Stunt Dare هستش که 80 تا مرحله مربع آبی تو خالی هستش 79 تارو تموم کردم ازاین سر در نیاوردم.[/TD][/TR][/TABLE] بیشتر... بایه یه پرش 360درجه ماشین بچرخه رو هوا
نوشته شده توسط rejhna: [TABLE="class: ts, width: 100%"] [TR] [TD] جزو مراحل Stunt Dare هستش که 80 تا مرحله مربع آبی تو خالی هستش 79 تارو تموم کردم ازاین سر در نیاوردم.[/TD][/TR][/TABLE] بیشتر... بایه یه پرش 360درجه ماشین بچرخه رو هوا
T t-mac کاربر سایت Nov 7, 2012 #186 کسی میدونه این بازی رو میشه با فرمون و پدال بازی کرد تو ایکس باکس یا نه؟
mehdi-psp کاربر سایت Apr 2, 2014 #188 نوشته شده توسط Mohmmad131: سلام ببخشید امی تونید تو اخر چپتر4کمکم کنید. بیشتر... دقیقا بگو کدوم مرحله هستی تا راهنماییت کنم . چون من الان دارم دوباره بازی میکنم و چپتر پنجم هستم .
نوشته شده توسط Mohmmad131: سلام ببخشید امی تونید تو اخر چپتر4کمکم کنید. بیشتر... دقیقا بگو کدوم مرحله هستی تا راهنماییت کنم . چون من الان دارم دوباره بازی میکنم و چپتر پنجم هستم .