Driver: San Francisco | X360 Thread

خیلی باهاش حال کردم فکر نمیکردم همچین گرافیکی داشته باشه مدل های شخصیت ها عالی و باکیفیت هستند توی میان پرده ها به اوج طراحی چهره ها میرسیم ولی از دور زیاد جالب نیستند در کل تو طول بازی زیاد به پیاده شدن فکر نمیکنید انقدر که ایده ی عالی سازنده داشته قابلیت شیفت که تازه از پیاده شدن در سری های قبلی هم بیشتر حال میده من که اصلا بهش فکر نکردم ماموریت هاشم منو یاد تاکسی درایور pc میندازه باید با تاکسی مردم میرسوندی... البته ماموریت های فرعی میگم برای اینکه اصلی ها با خود ماشین ترینر صورت میگیرند ولی لبه لا اصلی باید فرعی هم بری ولی خوب ایرادش چی بوده که میانگین 8 گرفته م؟

من دمو رو بازی کرده بودم
دیشب هم دیسک بازی رو گرفتم میتونم بگم فوق العاده بود
عالی
داستانش خیلی حال میده
یاد قدیما افتادم
درایور 1 و 2 ....
یادش بخیر بیکار بودیم فقط بازی میکردیم
حی هی حی هی

این بازی حقش بود مهم شه واقعا باید کار رو به کاردون سپرد اگه یو بیسافت به martin edmondson برای نسخه بعد بودجه کافی و زمان مناسب بده صد در صد با بازی به مراتب بهتر و بهتر روبرو میشیم چون این بازی از دوباره به مسیر درست خودش قرار گرفته .

سلانگ

سلام به همگی من گرفتم بازی رو خیلی باهش حال کردم مخصوصا دوج چلنجرش:-o
بجه ها بازی واقعا قشنگه نمیدونم چرا کم بش توجه میشه:))
ازینکه که دیگه از میاشین پیاده نمشه خیلی خوشم اومد این ویژگی و کمک فنر ماشینا منو انداخت یاده اولین درایور:x
هی یادش بخیر بنظر وافعا بازیش قشنگه نمرشم 9/10

امروز lt 2 ريختم رو اسليمم ،واسه امتحان ديسكه درايور رو گزاشتم ،آرم پر فيضه يوبيسافت اومد اما ديگه پول نداشتم بخرمش
یه سوال مسقره ! ... برا اسلیم اومده LT 2.0 ?! ...یا براشما از اونایی که بردش رو تعویض کردن ؟!

دوستان گرفتن LB قضیه اش چیه؟؟؟ پر شدن و خالی شدنش چه کمکی میکنه؟؟:-/
شما میتونی با نگه داشتن LB و نزدیک شدن به یه ماشین یه انرژی پتانسیل ذخیره میشه و میتونی LB رو ول کنی و اون انرژی ازاد میشه و به ماشین جلویی دمیج میزنه ولی تاثیری تو افزایش سرعت نداره.....

سلام.
من تو یه تاپیک دیگه هم قبلاً گفته بودم که کنسول خریدم چون دیدم درایور جدید داره میاد.یه جورایی به عشق درایور ایکس باکس خریدم.بالاخره امروز بازی کردمش.حس خیلی عالی داشتم.به نوعی بازیهای شاهکار رو که شروع میکردم و میکنم مثل Alan Wake یا Red Dead Redemption و .... یه 3-4 ساعت اول طول میکشه تا گیمر از عادت دسته ای بازی قبلی که انجام میداده خارج شه و کنترل بازی جدید رو یاد بگیره،اما درایور به محض شروع انگار سالهاست دارم بازیش میکنم.همه چی آشنا و لذت بخش بود.بازیه اصلی نسبت به تریلر ها خیلی تفاوت داره و معلومه روی نظرات کاربران و گیمر ها توجه شده و سعی در برطرف کردن معایب شده.کلاً زحمت زیادی رو بازی کشیده شده.حقشه نمره خوبی بهش داد.من 9.5 رو درخور این بازی میدونم.اون 0.5 نمره رو هم نمیدم چون به عشق صدای موتور دوج چارجر 68 هرچی شیفت کردم هیچی پیدا نشد:d،یه چلنجر دیدم و یه دوج چارجر 2011 هم برای ماموریت سکته دادن یه یارو داد بهم ولی چارجر 68 هنوز پیدا نکردم.دم یوبی سافت گرم.خوب از پسش بر اومده.

وقتي دموش اومد و فهميدم اين قاليت شيفت رو داره توي دلم گفتم گندي كه درايور 3 زد رو يوبي ميخواد ه اوج برسونه ولي امروز كه بازي كردم منو ميبرد به دوران درايور 1 و به حق ميگم حرف نداشت ،بهتر از اين نميشد ..
فقط اگه مثل متال گير چند دقيقه اي ميبردت به گرافيك و گيم پلي درايور 1 و 2 ديگه گيمرهاي قديمي رو رواني ميكرد...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or