Driver: San Francisco | X360 Thread

البته این حرف شما جای بحث زیادی اولا که ما قانون کپی رایت نداریم و عادت کردیم به 3-5 تومان ولی اونها قوانین دارند و اون ها به اورجینال همین حالت رو دارند اون ها کار و.. دارند و معمولا به دادن این پول ها عادت کردن(درصد بیکاری و...)
حالا چه ربطی داشت؟ خوب اولا این بود که گفتی خوبه نمیخوای پول اورجینال بدی و...
ثانیا اگه به حرف شماست پس من برم brink رو با توجه به حرف اولم بخرم بگم 3 تومن پولی نیست که... (در حالب که همین 3 تومان میتونه جمع بشه و به کارهای دیگه بخوره من اصفاهنی نیستم اینطوری برداشت نکنید)
شما ارزش وقت گذاشتن روی بازی ها رو در نظر بگیر یک بازی که هیچ ارزشی نداره 3 تومن بدیم بعد بره گوشه قفسه همین 3 تومن ها جمع میشه میبینی 10 بازی بی ارزش داری نه میتونیم بفروشیم و... در حالی که اون ها اوریج رو دارن مستونن بفروشن خلاصه اینطوریه انقدر نگیم مگه میخوای چقدر پول بدی

سلام
اولا اصفهان را دوست عزیز به تمسخر و مزاح نگیر ثانیا اگه میخای کاری را انجام بدی از خودت مایه بزار و خصلتهای نادرست خودت را هیچ موقع به دیگری نسبت نده این حرفی که زدی را مدیران خواهشا روش رسیدگی کنند یه توهین محسوب میشه و به بنده و امثال من برمیخوره

اقا اینقدر بخث نکنید .بییاین در باره ی بازی صحبت کنید
به من که خیلی حال داده تا الان .تا حدودی منو یاد درایور 1و2 انداخت وارزش داره ادم براش پول بده و بخره .مخصوصا رانندگی لذت بخشی داره:)

منم بازیو تهییه کردم
بازی باحال و سرگرم کننده اییه
این ماشینای که لایسنس کردند خیلی زیبا و جالب طراحی کردن و هرکدوم کنترل خاصه خودشو داره
گیم پلیشم وافعا خوش دستو نرمه
من که با بازی دارم حال میکنم

آقا اینقدر از بازی تعریف نکنید من دهنم آب افتاد!! همین فردا صبح میرم دستگاه رو آپدیت میکنم. از چند سال پیش که اولین خبر مبنی بر ساخت بازی توسط سازنده 1 و2 اعلام شده بود منتظر اومدنش بودم. درایور 1 که فوق العاده و بی نظیر بود. درایور 2 هرگز نتونست جای 1 رو بگیره اما میشه ازش به عنوان دنباله خلف یاد کرد. حالا هم انگار این سان فرانسیسکو قراره فرزند خلف درایورها باشه. پسر امسال دنیای بازی ها چقدر شلوغش کرده و انقلابی کرده!! Driver تو Top10 بازی تمام عمرم هست و تا ابد تو لیست میمونه. همیشه اون تراموا ها و سکوهای پرش داخل خیابون های میامی تو ذهنم هست و پاک نمیشه. خصوصا بخش Survival اش که یهو صدتا پلیس میریختن رو سرمون و می ترکوندن. اول بازی رو بگو، تو اون پارکینگ باید گواهینامه میگرفتیم برای شروع ماموریت ها و استخدام!
128fs4765852.gif

همگی باهم بگیم: ای سازنده درایور سان فرانسیسکو، خدا پدرت رو بیامرزه که دل ما رو دوباره شاد کردی! :d

همگی باهم بگیم: ای سازنده درایور سان فرانسیسکو، خدا پدرت رو بیامرزه که دل ما رو دوباره شاد کردی! {2} :d:x
منم خازراته محشری با DRIVER 1 دارم :(:x

آشکان جان اگر اشتباه نکنم 7 تا! اما اصلا کوتاه نیست هرکدوم چندتا ماموریت هست واقعا هم متفاوتن
ممنون کامیار جان.:)ولی انصافا بازی باحالی هستش.منکه به شخصه از بازیش خوشم اومده.:dتنوع ماشین ها هم به نسبت خیلی خوب هستش.

واقعا بازی خیلی خوب شده , شاید بشه گفت بهترین و جذاب ترین شماره تو سری درایوره !
گیم پلی بازی شبیه به قبل شده و قابلیت Shift بازی رو خیلی جذاب تر کرده !
گرافیک محیط قابل قبول هست , طراحی ماشین ها از نظر نمای داخلی و خارجی عالیه .
درایور به روزای اوج خودش برگشت !!

• Like
Reactions: Siavash_MH
به علت مشغله زیاد امروز بازی رو گرفتم . . . و به دلیل خاطراتی که با بازی درایور داشتم - بعد از مدتها خاک خوری کنسول فقط درایور میتونست آرومم کنه!

کلا نیم ساعت تونستم بازی کنم - و واقعا فقط میتونم بگم نمیدونم از خوشحالی چیکار کنم! شاید به خیلی ها این بازی نچسبیده باشه! ولی واسه من خیلی راضی کننده بود...

گیم پلیش رو خیلی خیلی دوست دارم - حس و حال درایور یک رو بهم میده...

خدایی خیلی حال کردم - دمه یوبی گرم... فقط موندم تاپیک چرا مهم نیست ! (نه بازی بدیه - نه کم طرفداره - نه بی سابقس - نه مدت زیادی از اومدنش میگزره !!! (البته به نظره من!) )

بازي خيلي باحالي بود اما به دليل كارهاي مدرسه وقت نكردم بيش از نيم ساعت بازي كنم )x:(

---------- نوشته در 08:31 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:19 PM ارسال شده بود ----------

راستي چرا تاپيك مهم نميشه؟

واقعا دست martin edmondson خالق درایور درد نکنه بازیش حرف نداره و کاملا به ریشه خودش برگشته گرافیک گیم پلی داستان همه چی عالیه . خاطرات خوب از دوباره تکرار شد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or