Driver: San Francisco | X360 Thread

شما فکر میکنی اون بازی ای که تو خارج 60 دلاره برای اونا به اندازه 60 هزار تومن ایران ارزش داره؟

من میگم خوبه ایشون اوریج نمیگیره
وگرنه 3 تومن مگه پرسیدن داره؟؟

آخرین ویرایش:
البته این حرف شما جای بحث زیادی اولا که ما قانون کپی رایت نداریم و عادت کردیم به 3-5 تومان ولی اونها قوانین دارند و اون ها به اورجینال همین حالت رو دارند اون ها کار و.. دارند و معمولا به دادن این پول ها عادت کردن(درصد بیکاری و...)
حالا چه ربطی داشت؟ خوب اولا این بود که گفتی خوبه نمیخوای پول اورجینال بدی و...
ثانیا اگه به حرف شماست پس من برم brink رو با توجه به حرف اولم بخرم بگم 3 تومن پولی نیست که... (در حالب که همین 3 تومان میتونه جمع بشه و به کارهای دیگه بخوره من اصفاهنی نیستم اینطوری برداشت نکنید)
شما ارزش وقت گذاشتن روی بازی ها رو در نظر بگیر یک بازی که هیچ ارزشی نداره 3 تومن بدیم بعد بره گوشه قفسه همین 3 تومن ها جمع میشه میبینی 10 بازی بی ارزش داری نه میتونیم بفروشیم و... در حالی که اون ها اوریج رو دارن مستونن بفروشن خلاصه اینطوریه انقدر نگیم مگه میخوای چقدر پول بدی

• Like
Reactions: iman_movie
بازی بسیار جذابی بود،واقعا چسبید!
تقریبا 1 شروع کردم ، الانم که تموم کردم (اون وسط چند ساعت رفتم بیرون و خلاصه یک ضرب بازی نکردم :d)
بازی دقیقا در حد یه فیلم سینمایی بود.
اگه بهش تیونینگم اضافه می کردن من بهش از 10 نمره ی 11 رو می دادم !!! :x
خلاصه من که خیلی پسندیدم!عیبی هم براش پیدا نمی کنم :-/
دست Ubi درد نکنه:x

منم بازی رو گرفتم خیلی خیلی خوب هستش گرافیکش در حد انتظاره و این فرمون پیچوندنش و ترمز دستی کشیدنش خیلی خیلی خوشم میاد خلاصه خیلی خوبه!!!

وقتی کارگردان نسخه 1و2 این بازی رو ساخته و این بازی رو بر پایه و اصول شماره یک و دو ساخت میشد انتظار چنین بازی خوبی رو داشت واقعا بازی خیلی خوبی هستش

وقتی کارگردان نسخه 1و2 این بازی رو ساخته و این بازی رو بر پایه و اصول شماره یک و دو ساخت میشد انتظار چنین بازی خوبی رو داشت واقعا بازی خیلی خوبی هستش
موافقم اساسی! بعد از اون گندی که با Driver 3 و Driver paralel line زدن این فوق العاده شده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or