driver for zenith

spiderman

کاربر سایت
بچه ها من یه وبکم گرفتم (zenith) نمیتونم راه بندازم
وقتی سی دی رو نصب میکنم یه برنامه میاد که وقتی اونو اجرا میکنم میگه
متاسفم، دوربینی وجود نداره

آخرین ویرایش:
قانون شماره 3) کاربران می‌بایست در هنگام ارسال سؤالات و مشکلات و پیغام‌های خود از یک موضوع مناسب استفاده نمایند. این موضوع می ‌بایست کوتاه و در رابطه با سؤال، مشکل و یا پیغام ایشان باشد به طوری که از روی موضوع بتوان از مطالب درون آن با خبر شد. در غیر اینصورت در حالتی که کاربر جدید باشد به او اخطار داده خواهد شد و در صورت تکرار مکرر این موضوع توسط کاربران، برخورد جدی خواهد شد. از انتخاب عناوینی همچون: تورو خدا کمکم کنید، خیلی مهم، هر کی می تونه جواب بده، نیاز به پاسخ فوری، چطوری می تونم، کرک می خوام، بدو بیا تو، ... جدا خودداری فرمایييد.

-----------

شما از سپتامبر 2005 عضوي توي اين سايت اما هنوز پيش پا افتاده ترين قوانين رو رعايت نميكني.
در صورت تكرار براي هميشه بن ميشي.

خودت نام تاپيكو درست كن.

ممنون.

نوشته شده توسط Saman:
قانون شماره 3) کاربران می‌بایست در هنگام ارسال سؤالات و مشکلات و پیغام‌های خود از یک موضوع مناسب استفاده نمایند. این موضوع می ‌بایست کوتاه و در رابطه با سؤال، مشکل و یا پیغام ایشان باشد به طوری که از روی موضوع بتوان از مطالب درون آن با خبر شد. در غیر اینصورت در حالتی که کاربر جدید باشد به او اخطار داده خواهد شد و در صورت تکرار مکرر این موضوع توسط کاربران، برخورد جدی خواهد شد. از انتخاب عناوینی همچون: تورو خدا کمکم کنید، خیلی مهم، هر کی می تونه جواب بده، نیاز به پاسخ فوری، چطوری می تونم، کرک می خوام، بدو بیا تو، ... جدا خودداری فرمایييد.

-----------

شما از سپتامبر 2005 عضوي توي اين سايت اما هنوز پيش پا افتاده ترين قوانين رو رعايت نميكني.
در صورت تكرار براي هميشه بن ميشي.

خودت نام تاپيكو درست كن.

ممنون.

واقعان ببخشید
آخه میخواستم زودتر جواب بگیرم چون چیزی نمونده اکانتم تموم شه الانم کارت اینترنت تو دسترسم نیست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or