PlayStation DriveClub [پست اول حتماً خوانده شود]

سوالات متداول برای این بازی، نوشته شده توسط FaRd!N:

سوال 1- وقتی میرم تو بازی دور صفحه تلویزیون یا مانیتورم نوار سیاه داره و تصویر کامل نیست؟

جواب: تنظیمات صفحه شما توی تنظیمات اصلی دستگاه درست نیست. برای درست کردن سایز تصویر (که داخل بازی هم اعمال میشه) به این صورت عمل کنید:

در منوی اصلی PS برید به قسمت Setting > بعد Sound and Scree> بعد Displaye Area Settings. از اونجا تصویر رو برابر با نمایش گرتون تنظیم کنید.

سوال 2- ریجن اکانت من متفاوت از ریجن بازیمه. مثلا ریجن اکانتم آمریکا (ریجن 1 ) هست اما ریجن بازیم 2 ـه. میتونم آپدیت های آب و هوا رو بگیرم؟

جواب: دانلود کردن آپدیت ربطی به ریجن دیسک نداره. آپدیت های آب و هوا دانلود خواهند شد و مشکلی از این بابت نخواهید داشت.

سوال 3- شنیدم یه DLC مجانی دادن برای بازی که روی آپدیت پچ آب و هوا هست. اگر شرایط من مثل سوال 2 (سوال بالا) باشه میتونم از اونا استفاده کنم؟

جواب: استفاده از هرگونه DLC، چه این بازی چه بازی دیگه، چه مجانی چه پولی، مستلزم برابر بودن ریجن اکانت و ریجن بازی است. بدین صورت شما میتونید از آب و هوای بازی استفاده کنید اما قادر نخواهید بود از محتویات DLC استفاده کنید.

سوال 4- شرایط من مثل سوال 2 و 3 هست. آیا میتونم آنلاین بازی کنم؟ از اونجایی که DLC ها رو نتونستم بگیرم و برام فعال نیست، مشکلی پیش میاد؟

جواب: خیلی راحت میتونید به بازی آنلاین بپردازید و مشکلی از هیچ بابت نخواهید داشت. نقشه های جدید روی آپدیت برای همه و برای بخش آنلاین، برای جلوگیری از مشکلات احتمالی اضافه میشن. فقط به ماشین های DLC دسترسی نخواهید داشت.

سوال 5- آیا این بازی بخش دو نفره داره؟

جواب: خیر. این بازی فقط بصورت تک نفره قابل بازی است. چه آنلاین، چه آفلاین.

سوال 6- آیا این بازی بخش Career داره؟

جواب: بله. بازی دارای Tour های تک نفره یا همون مرحله ای است.

سوال 7 - ماشین های جدید رو چطوری میتونم بدست بیارم؟

جواب: ماهانه 1 ترک و 1 ماشین بصورت مجانی داده میشه اما برای دسترسی به باقی ماشین ها یا باید دونه دونه خریداری بشن یا باید Season Pass باید خریداری بشه. اگر هم اقدام به خرید کردید، حتما ریجن بازی با ریجن اکانتتون باید یکی باشه. در غیراینصورت نمیتونید خرید ها رو انجام بدید. مگر اینکه اکانتی متناسب با ریجن بازی خود بسازید و خرید ها رو روی اون اکانت انجام بدید و با اکانت اصلی به بازی بپردازید.

این هم عکس روند DLC های بازی. هم مجانی و هم پولی:

این بازی در روز 20 February در مراسم Playstation Meeting 2013 به صورت انحصاری برای کنسول PS4 معرفی شد . سازنده بازی Evolution Studios و ناشر آن Sony Computer Entertainment میباشد . سبک بازی همانطور که از اسم بازی بر می آید Racing می باشد و در بازی به Street Racing خواهیم پرداخت ! هنوز به این موضوع که گیم - پلی بازی مبنی بر Simulation یا Arcade خواهد بود اشاره نشده ولی با توجه به سطح جزییات بازی کفه ی Simulation بودن بازی سنگین تر است !

همونطور که در عکس ها میبنید مدلینگ ماشین های بازی به حداکثر خود رسیده و طبق صحبت های کارگردان بازی هیچ نکته ای از قلم نیافتاده ، همچنین شایان ذکر است که ایده ی ساخت یک بازی ریسینگ که در آن بازیکنان در تیم های مختلف با تمام تیم های موجود در دنیا قابلیت رقابت داشته باشند و بتوانند در هر جای دنیا بدون دسترسی به کنسولشان با هر Gadget ـی که در اختیار دارند تیم خود را مدیریت کرده ، قرار بگذارند و حریفان را به چالش بکشند ، 10 سال است که در استدیو سازنده وجود دارد و آنها منتظر فراهم شدن زمینه ها برای اجرا کردن ایده هایشان بوده اند که PS4 این امکان را برای آنها فراهم نموده و هم اکنون ما شاهد به وقوع پیوستن آن ایده هستیم . طبق گفته کارگردان بازی ، ما بازی را از دید اول شخص دنبال خواهیم کرد ، این موضوع که بازیکنان توانایی استفاده از نمای سوم شخص ( پشت ماشین ) را برای انجام بازی نداشته باشند برای گیمر های مبتدی خبر خوشایندی نخواهد بود ! باید منتظر اطلاعات بیشتر در این زمینه بود .

برای دانلود تیزر بازی از این لینک استفاده کنید .

Last edited by a moderator:
تو تریلری که تو E3 نشون دادن میشه دید که فرمون ماشین ها تو بازی چرخش کامل داره ، ولی من 4 5 تا تریلر گیم پلی دیدم و هیچکدوم این قابلیت رو نداشتن ! کسی تو گیم پلی این قابلیت رو دیده ؟!

تو تریلری که تو E3 نشون دادن میشه دید که فرمون ماشین ها تو بازی چرخش کامل داره ، ولی من 4 5 تا تریلر گیم پلی دیدم و هیچکدوم این قابلیت رو نداشتن ! کسی تو گیم پلی این قابلیت رو دیده ؟!
نه من چند تا گیم پلی دیدم ولی همچین چیزی توش نبود.
کلاً نمایش E3 بازی زیاد جذاب نبود. گرافیکش خیلی عالی به نظر میرسه ، ولی بدجوری کثیفه ! :دی یعنی Image Quality و کیفیت سایه ها و ... مشکل داره. البته توی دموی E3 با فونت بزرگ نوشته بودن که 35% تکمیل شده و Pre Alpha هست و این حرفا ، ولی نمیدونم واقعاً همین 35% هست یا برای توجیه این رو نوشتن.

کلاً نمایش E3 بازی زیاد جذاب نبود. گرافیکش خیلی عالی به نظر میرسه ، ولی بدجوری کثیفه ! :دی یعنی Image Quality و کیفیت سایه ها و ... مشکل داره. البته توی دموی E3 با فونت بزرگ نوشته بودن که 35% تکمیل شده و Pre Alpha هست و این حرفا ، ولی نمیدونم واقعاً همین 35% هست یا برای توجیه این رو نوشتن.
بامبول های سونی هست اینا. خام نشید :دی. توی نمایش Motor Storm 2 هم زده بودن 60% کامله ولی با نسخه نهایی فرق خاصی نداشت :دی.

درسته لانچ تایتل هست ولی خب، سطح کاری Evolution Studios تو همین مایه هاست :دی. خیلی هم عالیه اما انتظار شاهکار یا کیفیت کاری PD رو نداشته باشید.

نه من چند تا گیم پلی دیدم ولی همچین چیزی توش نبود.

دقیقا ! :دی اسکرین شات های بازی رو با FMS5 مقایسه کنی ، میبینی که FMS5 خیلی تر تمیزتره و Sharpness فوق العاده بیشتری داره و در عوض DC خیلی Photo Realistic تره ! خیلی خیلی Photo Realistic تره :دی ! مخصوصا تو این عکس ها :

طراحی چهره ها برای یک بازی ریسینگ رویاییه !

نکته ی مهم تر اینه که همون اولای کار برای پلاس رایگانه ! :دی این خیلی خطریه ! چون اگه یه بازی شاخ و مهم باشه بعیده همچین اتفاقی براش بیوفته :دی

نکته ی مهم تر اینه که همون اولای کار برای پلاس رایگانه ! :دی این خیلی خطریه ! چون اگه یه بازی شاخ و مهم باشه بعیده همچین اتفاقی براش بیوفته :دی

من نفهمیدم اخر برای پلاس کل بازی رایگانه یا یکسری محتوی اضافه برای پلاس داره؟؟ فکر کنم تو کنفرانس گفته باشن محتوا اضافه داره ولی بعدا تو مصاحبه ها گفتن یک ادیشن برای پلاس!

من نفهمیدم اخر برای پلاس کل بازی رایگانه یا یکسری محتوی اضافه برای پلاس داره؟؟ فکر کنم تو کنفرانس گفته باشن محتوا اضافه داره ولی بعدا تو مصاحبه ها گفتن یک ادیشن برای پلاس!

سونی یا Evolution Studios هنوز توضیحی در اون مورد ندادن ولی فکر کنم این درست باشه :

DriveClub for PlayStation Plus to include all - Video Game News, Videos and File Downloads for PC and Console Games at Shacknews.com

سونی یا Evolution Studios هنوز توضیحی در اون مورد ندادن ولی فکر کنم این درست باشه :

DriveClub for PlayStation Plus to include all - Video Game News, Videos and File Downloads for PC and Console Games at Shacknews.com

خب اگه واقعاً به یه پرولاگ ختم بشه که خیلی خوبه چون حیفه همچین چیز ریلیستیکی به یه بازی متوسط تبدیل بشه :دی

خب اگه واقعاً به یه پرولاگ ختم بشه که خیلی خوبه چون حیفه همچین چیز ریلیستیکی به یه بازی متوسط تبدیل بشه :دی

حالا چون برای پلاس فری میشه متوسطه؟!! سونی به پلاس خیلی حال میده الانم در شروع نسل داره حال میده تا خیلی ها که نبودن هم پلاس بشن تا اون مشکل مولتی هم برای خیلی ها حل بشه
یه جا هم ما سود کنیم بیا نون مارو آجر کن:d
چقدر رویا پردازی کردم!

حالا چون برای پلاس فری میشه متوسطه؟!! سونی به پلاس خیلی حال میده الانم در شروع نسل داره حال میده تا خیلی ها که نبودن هم پلاس بشن تا اون مشکل مولتی هم برای خیلی ها حل بشه
یه جا هم ما سود کنیم بیا نون مارو آجر کن:d
چقدر رویا پردازی کردم!

طبق اون خبر که فقط یه نسخه ی پرولاگ از بازی برای پلاس میاد نه ورژن کامل بازی :دی و اما اگر کامل عرضه میشد بله یه بازی کاملاً متوسط می بود :دی مثلاً فرض کن بگن TLOU روز عرضه برای پلاس هم به صورت مجانی عرضه میشه :دی اونوقت کی به ذهنش خطور می کنه که یه بازی ای که برای پلاس دارن توی روز عرضه ـش مجانی میدنش می تونه بازی عالی ای باشه ؟ :دی اصولاً اجناس بنجول رو توی همون روز عرضه به ملت مجانی قالب می کنن :دی

گرافیکش خیلی عالی به نظر میرسه ، ولی بدجوری کثیفه ! :biggrin1:
یه افکت نویز خیلی محو به سبک B-Movie ها رو صفحست که اتفاقا من بدجوری عاشقش شدم:دی! آریا اگه موتورستورم 3 رو بازی کرده باشی اونجا هم این افکته بود:دی...
پ.ن: 30 فریم ـه درسته؟

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or