PlayStation DriveClub [پست اول حتماً خوانده شود]

سوالات متداول برای این بازی، نوشته شده توسط FaRd!N:

سوال 1- وقتی میرم تو بازی دور صفحه تلویزیون یا مانیتورم نوار سیاه داره و تصویر کامل نیست؟

جواب: تنظیمات صفحه شما توی تنظیمات اصلی دستگاه درست نیست. برای درست کردن سایز تصویر (که داخل بازی هم اعمال میشه) به این صورت عمل کنید:

در منوی اصلی PS برید به قسمت Setting > بعد Sound and Scree> بعد Displaye Area Settings. از اونجا تصویر رو برابر با نمایش گرتون تنظیم کنید.

سوال 2- ریجن اکانت من متفاوت از ریجن بازیمه. مثلا ریجن اکانتم آمریکا (ریجن 1 ) هست اما ریجن بازیم 2 ـه. میتونم آپدیت های آب و هوا رو بگیرم؟

جواب: دانلود کردن آپدیت ربطی به ریجن دیسک نداره. آپدیت های آب و هوا دانلود خواهند شد و مشکلی از این بابت نخواهید داشت.

سوال 3- شنیدم یه DLC مجانی دادن برای بازی که روی آپدیت پچ آب و هوا هست. اگر شرایط من مثل سوال 2 (سوال بالا) باشه میتونم از اونا استفاده کنم؟

جواب: استفاده از هرگونه DLC، چه این بازی چه بازی دیگه، چه مجانی چه پولی، مستلزم برابر بودن ریجن اکانت و ریجن بازی است. بدین صورت شما میتونید از آب و هوای بازی استفاده کنید اما قادر نخواهید بود از محتویات DLC استفاده کنید.

سوال 4- شرایط من مثل سوال 2 و 3 هست. آیا میتونم آنلاین بازی کنم؟ از اونجایی که DLC ها رو نتونستم بگیرم و برام فعال نیست، مشکلی پیش میاد؟

جواب: خیلی راحت میتونید به بازی آنلاین بپردازید و مشکلی از هیچ بابت نخواهید داشت. نقشه های جدید روی آپدیت برای همه و برای بخش آنلاین، برای جلوگیری از مشکلات احتمالی اضافه میشن. فقط به ماشین های DLC دسترسی نخواهید داشت.

سوال 5- آیا این بازی بخش دو نفره داره؟

جواب: خیر. این بازی فقط بصورت تک نفره قابل بازی است. چه آنلاین، چه آفلاین.

سوال 6- آیا این بازی بخش Career داره؟

جواب: بله. بازی دارای Tour های تک نفره یا همون مرحله ای است.

سوال 7 - ماشین های جدید رو چطوری میتونم بدست بیارم؟

جواب: ماهانه 1 ترک و 1 ماشین بصورت مجانی داده میشه اما برای دسترسی به باقی ماشین ها یا باید دونه دونه خریداری بشن یا باید Season Pass باید خریداری بشه. اگر هم اقدام به خرید کردید، حتما ریجن بازی با ریجن اکانتتون باید یکی باشه. در غیراینصورت نمیتونید خرید ها رو انجام بدید. مگر اینکه اکانتی متناسب با ریجن بازی خود بسازید و خرید ها رو روی اون اکانت انجام بدید و با اکانت اصلی به بازی بپردازید.

این هم عکس روند DLC های بازی. هم مجانی و هم پولی:

این بازی در روز 20 February در مراسم Playstation Meeting 2013 به صورت انحصاری برای کنسول PS4 معرفی شد . سازنده بازی Evolution Studios و ناشر آن Sony Computer Entertainment میباشد . سبک بازی همانطور که از اسم بازی بر می آید Racing می باشد و در بازی به Street Racing خواهیم پرداخت ! هنوز به این موضوع که گیم - پلی بازی مبنی بر Simulation یا Arcade خواهد بود اشاره نشده ولی با توجه به سطح جزییات بازی کفه ی Simulation بودن بازی سنگین تر است !

همونطور که در عکس ها میبنید مدلینگ ماشین های بازی به حداکثر خود رسیده و طبق صحبت های کارگردان بازی هیچ نکته ای از قلم نیافتاده ، همچنین شایان ذکر است که ایده ی ساخت یک بازی ریسینگ که در آن بازیکنان در تیم های مختلف با تمام تیم های موجود در دنیا قابلیت رقابت داشته باشند و بتوانند در هر جای دنیا بدون دسترسی به کنسولشان با هر Gadget ـی که در اختیار دارند تیم خود را مدیریت کرده ، قرار بگذارند و حریفان را به چالش بکشند ، 10 سال است که در استدیو سازنده وجود دارد و آنها منتظر فراهم شدن زمینه ها برای اجرا کردن ایده هایشان بوده اند که PS4 این امکان را برای آنها فراهم نموده و هم اکنون ما شاهد به وقوع پیوستن آن ایده هستیم . طبق گفته کارگردان بازی ، ما بازی را از دید اول شخص دنبال خواهیم کرد ، این موضوع که بازیکنان توانایی استفاده از نمای سوم شخص ( پشت ماشین ) را برای انجام بازی نداشته باشند برای گیمر های مبتدی خبر خوشایندی نخواهد بود ! باید منتظر اطلاعات بیشتر در این زمینه بود .

برای دانلود تیزر بازی از این لینک استفاده کنید .

Last edited by a moderator:

چه خرن :دی :| ازشون بعیده !

- - -ویرایش - - -

خب ، بنده تا عرضه شد میرم میخرم :دی چه حالی بده :دی
توی Motor Stormـها هم بود! :-" :d
البته با کلاه و هزارتا دم و دستگاه دیگه،چندان فرقی نمیکنند:-" (تازه اونجا موتور و ... هم بود! این که توی ماشینند کلا معلوم نیستن:-" )

گرچه من همون مرد رو میپسندم به عنوان راننده انتخاب کنم>:)

توی Motor Stormـها هم بود! :-" :d
البته با کلاه و هزارتا دم و دستگاه دیگه،چندان فرقی نمیکنند:-" (تازه اونجا موتور و ... هم بود! این که توی ماشینند کلا معلوم نیستن:-" )

گرچه من همون مرد رو میپسندم به عنوان راننده انتخاب کنم>:)

زن خارجی خوبه هااا :دی اما آره ، من خودم هم مرد میپسندم راننده باشه . ( زنا تصادف میکنن :دی )

اگه راننده زنه زیبا باشه که دیگه نمیشه کاریش کرد :دی

--------------------------------------

گیم پلی رو دیدم . بازی از هر لحاظ خوبه به غیر از یکم مشکلی که تو گیم پلی داره ! گیم پلی رو باید سخت تر کنن ، این که من دیدم رانندگی خیلی راحت بود . به هر حال بازیه توپی از آب درمیاد و من حتما حتما میگیرم !

بخش آفلاین داره دیگه ؟ چون من خیلی وقت خبر از چیزی ندارم و قبلا شنیده بودم فقط آنلاینه !

زن خارجی خوبه هااا :دی اما آره ، من خودم هم مرد میپسندم راننده باشه . ( زنا تصادف میکنن :دی )

اگه راننده زنه زیبا باشه که دیگه نمیشه کاریش کرد :دی
اون که 100% :p

---
راستی با یکی از دوستان(:-") سر همین قضیه ی راننده ی زن و ... بحث میکردیم،بعد ما رو ارجاع دادن به تریلرهای قبلی بازی!!! :-"

خوب این راننده بدون کلاه و بند و بساط و اینا خوبه:p هر از گاهی هم از ماشین بیان بیرون و جامی ببرند بالای سر:-"

---
راستی با یکی از دوستان(:-") سر همین قضیه ی راننده ی زن و ... بحث میکردیم،بعد ما رو ارجاع دادن به تریلرهای قبلی بازی!!! :-"

خوب این راننده بدون کلاه و بند و بساط و اینا خوبه:p هر از گاهی هم از ماشین بیان بیرون و جامی ببرند بالای سر:-"

به به ، تاپیک بوی گل گرفت :دی یه کمری هم تکون بدن خوبه :دی

از شوخی بگذریم ، من به بازی بدجور امیدوارم و تا موقعی که بازی میاد مشکلات بازی تا جایی که ممکن هست رفع میشه و خیالم راحت میشه . فقط امیدوارم ماشین ها متنوع و زیاد باشن .

وای این پست منو بی اختیار برد به سالها قبل جایی که تو این بازی اگه اول میشدی همچین صحنه هایی میدیدی :lovestruck:

roadrash3-uej--001.png

یه چیزی که درایو کلاب داره و اکثر بازیای دیگه ندارن رفلکشن های خدای بازیه که ریل تایم هم هست ! مثلاً :

DriveClub

Project Cars (دعوا نشه دارم به عنوان یه بازی با کیفیت بصری عالی ازش اسم میبرم :دی)

اینم از ریل تایم بودنش :دی
اینجا نور خوده به صفحه سرعت و بازتابش افتاده :

ولی اینجا سایه ـس و بازتابی هم نیست به جز نور کیلومتر شمار (لوگوی درایو کلاب روی صفحه ی نمایشگر هم هست :دی)

خب پیش نمایش ها اومده و نظر سایت ها :d
Polygon

It is fun, in the way of racing games that are neither too simmy nor too arcadey. As I zoomed through the curvy lanes of an Indian rural mountainside, past the lusty green fields, my car gave up slides and turns without complaint or penalty. Oh sure, on my first try I came in last. But on my second I was mixing it up with the winners. I wanted to play some more

Thesixthaxis

Much is made about the refresh rate in games these days, and if that is something that matters so absolutely to you that you will not play a game, then Driveclub is not for you. However, it is consistent and is rendered in 1080p with a rock solid 30 frames per second no matter what’s being thrown about on screen

[...]

The graphics engine, the variety of locations and the depth to the details in every aspect of the game is impressive, with further graphical effects and refinements still to come, while the core driving experience was easy to pick up and play, but over time will hopefully also be able to offer the depth and nuance that the more vocal racing fans demand
.

IGN

Since we have nothing else on PS4 to compare it to yet, I'd say that Driveclub's 1080p, 30 frame-per-second graphics are roughly on par with Forza Motorsport 5's 1080p/60fps looks. I'd give the slight edge to Forza when making a mental comparison, but I'd have to put them side-by-side in order to really make a call. But this isn't a console face-off; PS4 players are certainly not going to be disappointed by Driveclub's looks

Gamespot
The most important part of any racing game is the way its cars feel, so let's get this out of the way first: Driveclub is neither an arcade nor a simulation racer. It occupies a middle ground between those two spectrums, with licensed cars that feel weighty and capable of understeering into a hillside if you fail to anticipate a corner in time, but that are forgiving enough that you don't need to be too delicate about your tires' relationship with the asphalt below them

The audio goes a long way toward selling the realism of these vehicles, with punchy squeals and throaty engines providing an exciting soundtrack to your exploits on the road. I didn't get to spend enough time with the game to decide how well the whole driving experience comes together, however, but my initial reaction suggests that it feels pretty solid. There doesn't seem to be a huge amount of nuance between vehicles--I would have expected the Ariel Atom to feel much more sprightly than the Ferrari F12berlinetta, for example--but that's a gut reaction that comes from a single race spent with each car. Hopefully I can form a more developed opinion at E3

Gamesradar
When it comes to photorealism in games, racers will always be ahead of the pack. No need to render oddly unconvincing eyes, skin, or faces that reside in the heart of the uncanny valley. All the graphical attention to detail can go to the tracks and the ludicrously expensive cars that speed through them. And I've never seen a racing game that looked quite as real--or beautiful--as Driveclub on the PS4

VentureBeat
I raced a couple of times on a hillside track against 11 other computer-driven cars. Those cars were aggressive and weren’t easy to beat. I crashed a few times but got the hang of it by the second race. The game is not super easy, but you can adjust the difficulty settings. While I drove, I admired the shimmering hood of my car as the sunlight bounced off of it. But yeah, I’m a lousy racer. It didn’t seem like it would take long to learn how to drive, though.

GameInformer
First of all, the game looks great. It's fast and the couple of cars I drove felt good – somewhere in between being casual and being sim. The lighting effects make the world pop out, and you can even change the time elapse of day into night. On the track, the A.I. cars exhibited some different lines. I didn't win the two races I participated in, which I take as a good sign!

Digital Spy
DRIVECLUB may have stalled on the starting line a couple of times - it was originally planned to launch alongside the PS4 last year - but Evolution Studios' delayed racer promises to bring something unique to the genre when it drifts in this October.

The game straddles the divide between the arcade and simulation sub-categories, but to lump it into either one does it a disservice.

While this PS4 exclusive strikes a balance between petrolhead-pleasing authenticity and accessibility, what makes DRIVECLUB really stand out is its social elements.

CVG

Our play test was brief, but it was enough to confirm that DriveClub is a fast game with narrow, thrilling courses that hurl turns at you in quick succession, and cars that, with solid driving technique, can blast around them at an alarming pace. Detailed environments, roaring engine notes and intricate touches such as the visible vibration of the road coming up through the suspension of the car offers a satisfying and visceral sense of speed throughout the race. And, most importantly, it is fun.

این ویدئو جدیده رو حتماً نگاه کنین کم حجمه :d

[video=aparat;3ZaY6]http://www.aparat.com/v/3ZaY6[/video]

یا خدا عجب چیزیه این بازی :| واقعا خداست باید خریدش یعنی مولتی این بازی قشنگ ارزش پلاس یه ساله رو داره :x هرکی نخره واقعا از دستش میده مطمئنم :دی !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or