PlayStation DriveClub [پست اول حتماً خوانده شود]

سوالات متداول برای این بازی، نوشته شده توسط FaRd!N:

سوال 1- وقتی میرم تو بازی دور صفحه تلویزیون یا مانیتورم نوار سیاه داره و تصویر کامل نیست؟

جواب: تنظیمات صفحه شما توی تنظیمات اصلی دستگاه درست نیست. برای درست کردن سایز تصویر (که داخل بازی هم اعمال میشه) به این صورت عمل کنید:

در منوی اصلی PS برید به قسمت Setting > بعد Sound and Scree> بعد Displaye Area Settings. از اونجا تصویر رو برابر با نمایش گرتون تنظیم کنید.

سوال 2- ریجن اکانت من متفاوت از ریجن بازیمه. مثلا ریجن اکانتم آمریکا (ریجن 1 ) هست اما ریجن بازیم 2 ـه. میتونم آپدیت های آب و هوا رو بگیرم؟

جواب: دانلود کردن آپدیت ربطی به ریجن دیسک نداره. آپدیت های آب و هوا دانلود خواهند شد و مشکلی از این بابت نخواهید داشت.

سوال 3- شنیدم یه DLC مجانی دادن برای بازی که روی آپدیت پچ آب و هوا هست. اگر شرایط من مثل سوال 2 (سوال بالا) باشه میتونم از اونا استفاده کنم؟

جواب: استفاده از هرگونه DLC، چه این بازی چه بازی دیگه، چه مجانی چه پولی، مستلزم برابر بودن ریجن اکانت و ریجن بازی است. بدین صورت شما میتونید از آب و هوای بازی استفاده کنید اما قادر نخواهید بود از محتویات DLC استفاده کنید.

سوال 4- شرایط من مثل سوال 2 و 3 هست. آیا میتونم آنلاین بازی کنم؟ از اونجایی که DLC ها رو نتونستم بگیرم و برام فعال نیست، مشکلی پیش میاد؟

جواب: خیلی راحت میتونید به بازی آنلاین بپردازید و مشکلی از هیچ بابت نخواهید داشت. نقشه های جدید روی آپدیت برای همه و برای بخش آنلاین، برای جلوگیری از مشکلات احتمالی اضافه میشن. فقط به ماشین های DLC دسترسی نخواهید داشت.

سوال 5- آیا این بازی بخش دو نفره داره؟

جواب: خیر. این بازی فقط بصورت تک نفره قابل بازی است. چه آنلاین، چه آفلاین.

سوال 6- آیا این بازی بخش Career داره؟

جواب: بله. بازی دارای Tour های تک نفره یا همون مرحله ای است.

سوال 7 - ماشین های جدید رو چطوری میتونم بدست بیارم؟

جواب: ماهانه 1 ترک و 1 ماشین بصورت مجانی داده میشه اما برای دسترسی به باقی ماشین ها یا باید دونه دونه خریداری بشن یا باید Season Pass باید خریداری بشه. اگر هم اقدام به خرید کردید، حتما ریجن بازی با ریجن اکانتتون باید یکی باشه. در غیراینصورت نمیتونید خرید ها رو انجام بدید. مگر اینکه اکانتی متناسب با ریجن بازی خود بسازید و خرید ها رو روی اون اکانت انجام بدید و با اکانت اصلی به بازی بپردازید.

این هم عکس روند DLC های بازی. هم مجانی و هم پولی:

این بازی در روز 20 February در مراسم Playstation Meeting 2013 به صورت انحصاری برای کنسول PS4 معرفی شد . سازنده بازی Evolution Studios و ناشر آن Sony Computer Entertainment میباشد . سبک بازی همانطور که از اسم بازی بر می آید Racing می باشد و در بازی به Street Racing خواهیم پرداخت ! هنوز به این موضوع که گیم - پلی بازی مبنی بر Simulation یا Arcade خواهد بود اشاره نشده ولی با توجه به سطح جزییات بازی کفه ی Simulation بودن بازی سنگین تر است !

همونطور که در عکس ها میبنید مدلینگ ماشین های بازی به حداکثر خود رسیده و طبق صحبت های کارگردان بازی هیچ نکته ای از قلم نیافتاده ، همچنین شایان ذکر است که ایده ی ساخت یک بازی ریسینگ که در آن بازیکنان در تیم های مختلف با تمام تیم های موجود در دنیا قابلیت رقابت داشته باشند و بتوانند در هر جای دنیا بدون دسترسی به کنسولشان با هر Gadget ـی که در اختیار دارند تیم خود را مدیریت کرده ، قرار بگذارند و حریفان را به چالش بکشند ، 10 سال است که در استدیو سازنده وجود دارد و آنها منتظر فراهم شدن زمینه ها برای اجرا کردن ایده هایشان بوده اند که PS4 این امکان را برای آنها فراهم نموده و هم اکنون ما شاهد به وقوع پیوستن آن ایده هستیم . طبق گفته کارگردان بازی ، ما بازی را از دید اول شخص دنبال خواهیم کرد ، این موضوع که بازیکنان توانایی استفاده از نمای سوم شخص ( پشت ماشین ) را برای انجام بازی نداشته باشند برای گیمر های مبتدی خبر خوشایندی نخواهد بود ! باید منتظر اطلاعات بیشتر در این زمینه بود .

برای دانلود تیزر بازی از این لینک استفاده کنید .

Last edited by a moderator:
نسخه کامل منظور بازی + آپدیت بازیه؟
نسخه کامل احتمالا منظورش این هست که نسخه پلاس نباشه ( چون این کلا دمو مانند هست )
نسخه اصلی اپدیت شده ( حتما اپدیت کن ) یه سری ماشینها هستن که با level up باز میشن. یه سری هم هستن که فقط و فقط با خرید dlc مربوطه باز میشه ( یه راست هم باز میشن و دیگه نیازی به level up نداره )
یه ماشین LaFerrari هم هست که میتونی بخری ولی اگر Ferrari Club رو max کنی خودش باز میشه.

دوباره سلام...مشکل زبانش حل شد.باید توی ستینگ کنسول، زبان کنسول روی انگلیسی uk بزارین. اگه us باشه ژاپنی نشون میده.
حالا به یه مشکل عجیب برخوردم. بازی رو که دانلود کردم،دیتاش رو هم که 15 گیگ بوذ دانلود کردم و 10 گیگ آپدیت هم رو دانلود کردم. بار اول هم که داخل بازی رفتم اون قسمت driverclub tour کاملا باز بود. بازی هم کردم بعد دستگاه رو خاموش کردم. بار بعدی که رفتم داخل بازی دیدم خیلی از قسمتها از جمله اون قسمت درایور کلاب توور بستس و روش علامت استور هست و نوشته برای این قسمت باید بازی رو آپدیت کنی. جالبه که وقتی میزنی که آپدیتش کنه میگه:this content cannot be selected at this time
گور بابای ده گیگ دانلود، کسی نمی دونه چطوری میشه جداگانه آپدیتش رو پاک کرد؟ اگه مجبور شم کل بازی رو پاک کنم دوباره میتونم دانلودش کنم؟(با توجه به اینکه این نسخه پلاسش که مجانیه احتمالا همین امروز فردا از رو استور برش میدارن)
ممنون

خوب. بالاخره کارم با این بازی تموم شد دیگه. تقریبا (!) طبق برنامه ریزی هم بازی همزمان با تموم کردن آخرین DLC پلت شد :دی واقعا باید خسته نباشید بگم به شرکت Evolution. امیدوارم سونی به اینا بودجه درست و حسابی بده تا شماره دوم رو بهتر از این هم بکنن. اگه بازی OW بشه که واقعا با یه شاهکار به تمام معنا مواجه خواهیم بود.

Well done Evolution ...

سلام دوستان من یه اشتباهی که کردم این بود که سال پیش ریجن 2 این بازی رو گرفتم در صورتی که اکانتم ریجن 1 هست در حال حاضر کلی مسابقات جدید مثل RED LINES ، ELEMENTS ،و ... براش اومده که همه پولی هست البته من یه اکانت UK دارم که ماشینای رایگان رو می تونم بخرم و بیارموش تو اکانت اصلیم ولی یه مسئله ای هستش اینه که اون مسابقات پولی رو چیکار کنم ؟ ایا باید با یه گیفت کارد به واحد پوند اکانت uk ام رو شارژ کنم و با اون مسابقات جدید رو بخرم ؟؟؟

سلام دوستان من یه اشتباهی که کردم این بود که سال پیش ریجن 2 این بازی رو گرفتم در صورتی که اکانتم ریجن 1 هست در حال حاضر کلی مسابقات جدید مثل RED LINES ، ELEMENTS ،و ... براش اومده که همه پولی هست البته من یه اکانت UK دارم که ماشینای رایگان رو می تونم بخرم و بیارموش تو اکانت اصلیم ولی یه مسئله ای هستش اینه که اون مسابقات پولی رو چیکار کنم ؟ ایا باید با یه گیفت کارد به واحد پوند اکانت uk ام رو شارژ کنم و با اون مسابقات جدید رو بخرم ؟؟؟
اره . برای نصب dlc باید ریجن بازی و اکانتت یکی باشه و راهی جز این نیست.

کسی نمی دونه باید چکار کنم؟
شما اگر نسخه پلاس رو داری که نمیتونی به خیلی از content هایه بازی دسترسی داشته باشی تا بازی رو بخری و sp هم بگیری.
در ضمن اون بخشهایی که علامت store میاد احتمالا باید بخری چون بخشی از DLC ها هستن . به اضافه اینکه content ارور میده ممکنه به خاطره این باشه که داری با اکانتی غیر از اکانتی که بازی دانلود شده بازی میکنی .
در غیر این صورت اگر باگ باشه ممکنه نیاز بشه بازی رو دانلود کنی دوبارهم.

سلام
من موقع ساخت اکانت شهر florida رو انتخاب کردم الان ریجن اکانت من چند میشه؟
بازی DC ریجن 2 دارم میخوام plus استفاده کنم میشه یا نه؟

اره . برای نصب dlc باید ریجن بازی و اکانتت یکی باشه و راهی جز این نیست.

شما اگر نسخه پلاس رو داری که نمیتونی به خیلی از content هایه بازی دسترسی داشته باشی تا بازی رو بخری و sp هم بگیری.
در ضمن اون بخشهایی که علامت store میاد احتمالا باید بخری چون بخشی از DLC ها هستن . به اضافه اینکه content ارور میده ممکنه به خاطره این باشه که داری با اکانتی غیر از اکانتی که بازی دانلود شده بازی میکنی .
در غیر این صورت اگر باگ باشه ممکنه نیاز بشه بازی رو دانلود کنی دوبارهم.
ممنون...با اکانتی که بازی رو دانلود کردم هم امتحان کردم نشد.یه سوال دیگه:میشه بازی رو پاک کنم و دوباره دانلودش کنم؟چون فکر کنم مهلت مجانی دانلود کردنش تموم شده ولی بازی تو لیست بازیهای purchased شده برای اکانتم هست(تقریبا همین مشکل هم برای بازی mgsم پیش اومد ولی چون از لیست بازیهای مجانی خارجش کردن دیگه نتونستم بازی رو برگردونم)

سلام
من موقع ساخت اکانت شهر florida رو انتخاب کردم الان ریجن اکانت من چند میشه؟
بازی DC ریجن 2 دارم میخوام plus استفاده کنم میشه یا نه؟
1 = us

ممنون...با اکانتی که بازی رو دانلود کردم هم امتحان کردم نشد.یه سوال دیگه:میشه بازی رو پاک کنم و دوباره دانلودش کنم؟چون فکر کنم مهلت مجانی دانلود کردنش تموم شده ولی بازی تو لیست بازیهای purchased شده برای اکانتم هست(تقریبا همین مشکل هم برای بازی mgsم پیش اومد ولی چون از لیست بازیهای مجانی خارجش کردن دیگه نتونستم بازی رو برگردونم)
اگر میخوای که میتونی اون کارام انجام بدی
ولی کلا حواست باشه که نسخه پلاس کامل نیست یعنی شما دسترسی به محتوا نخواهی داشت. اگر میخوای کامل داشته باشی اول باید بازی رو بخری بعدش هم sp رو بگیری

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or