PlayStation DriveClub [پست اول حتماً خوانده شود]

سوالات متداول برای این بازی، نوشته شده توسط FaRd!N:

سوال 1- وقتی میرم تو بازی دور صفحه تلویزیون یا مانیتورم نوار سیاه داره و تصویر کامل نیست؟

جواب: تنظیمات صفحه شما توی تنظیمات اصلی دستگاه درست نیست. برای درست کردن سایز تصویر (که داخل بازی هم اعمال میشه) به این صورت عمل کنید:

در منوی اصلی PS برید به قسمت Setting > بعد Sound and Scree> بعد Displaye Area Settings. از اونجا تصویر رو برابر با نمایش گرتون تنظیم کنید.

سوال 2- ریجن اکانت من متفاوت از ریجن بازیمه. مثلا ریجن اکانتم آمریکا (ریجن 1 ) هست اما ریجن بازیم 2 ـه. میتونم آپدیت های آب و هوا رو بگیرم؟

جواب: دانلود کردن آپدیت ربطی به ریجن دیسک نداره. آپدیت های آب و هوا دانلود خواهند شد و مشکلی از این بابت نخواهید داشت.

سوال 3- شنیدم یه DLC مجانی دادن برای بازی که روی آپدیت پچ آب و هوا هست. اگر شرایط من مثل سوال 2 (سوال بالا) باشه میتونم از اونا استفاده کنم؟

جواب: استفاده از هرگونه DLC، چه این بازی چه بازی دیگه، چه مجانی چه پولی، مستلزم برابر بودن ریجن اکانت و ریجن بازی است. بدین صورت شما میتونید از آب و هوای بازی استفاده کنید اما قادر نخواهید بود از محتویات DLC استفاده کنید.

سوال 4- شرایط من مثل سوال 2 و 3 هست. آیا میتونم آنلاین بازی کنم؟ از اونجایی که DLC ها رو نتونستم بگیرم و برام فعال نیست، مشکلی پیش میاد؟

جواب: خیلی راحت میتونید به بازی آنلاین بپردازید و مشکلی از هیچ بابت نخواهید داشت. نقشه های جدید روی آپدیت برای همه و برای بخش آنلاین، برای جلوگیری از مشکلات احتمالی اضافه میشن. فقط به ماشین های DLC دسترسی نخواهید داشت.

سوال 5- آیا این بازی بخش دو نفره داره؟

جواب: خیر. این بازی فقط بصورت تک نفره قابل بازی است. چه آنلاین، چه آفلاین.

سوال 6- آیا این بازی بخش Career داره؟

جواب: بله. بازی دارای Tour های تک نفره یا همون مرحله ای است.

سوال 7 - ماشین های جدید رو چطوری میتونم بدست بیارم؟

جواب: ماهانه 1 ترک و 1 ماشین بصورت مجانی داده میشه اما برای دسترسی به باقی ماشین ها یا باید دونه دونه خریداری بشن یا باید Season Pass باید خریداری بشه. اگر هم اقدام به خرید کردید، حتما ریجن بازی با ریجن اکانتتون باید یکی باشه. در غیراینصورت نمیتونید خرید ها رو انجام بدید. مگر اینکه اکانتی متناسب با ریجن بازی خود بسازید و خرید ها رو روی اون اکانت انجام بدید و با اکانت اصلی به بازی بپردازید.

این هم عکس روند DLC های بازی. هم مجانی و هم پولی:

این بازی در روز 20 February در مراسم Playstation Meeting 2013 به صورت انحصاری برای کنسول PS4 معرفی شد . سازنده بازی Evolution Studios و ناشر آن Sony Computer Entertainment میباشد . سبک بازی همانطور که از اسم بازی بر می آید Racing می باشد و در بازی به Street Racing خواهیم پرداخت ! هنوز به این موضوع که گیم - پلی بازی مبنی بر Simulation یا Arcade خواهد بود اشاره نشده ولی با توجه به سطح جزییات بازی کفه ی Simulation بودن بازی سنگین تر است !

همونطور که در عکس ها میبنید مدلینگ ماشین های بازی به حداکثر خود رسیده و طبق صحبت های کارگردان بازی هیچ نکته ای از قلم نیافتاده ، همچنین شایان ذکر است که ایده ی ساخت یک بازی ریسینگ که در آن بازیکنان در تیم های مختلف با تمام تیم های موجود در دنیا قابلیت رقابت داشته باشند و بتوانند در هر جای دنیا بدون دسترسی به کنسولشان با هر Gadget ـی که در اختیار دارند تیم خود را مدیریت کرده ، قرار بگذارند و حریفان را به چالش بکشند ، 10 سال است که در استدیو سازنده وجود دارد و آنها منتظر فراهم شدن زمینه ها برای اجرا کردن ایده هایشان بوده اند که PS4 این امکان را برای آنها فراهم نموده و هم اکنون ما شاهد به وقوع پیوستن آن ایده هستیم . طبق گفته کارگردان بازی ، ما بازی را از دید اول شخص دنبال خواهیم کرد ، این موضوع که بازیکنان توانایی استفاده از نمای سوم شخص ( پشت ماشین ) را برای انجام بازی نداشته باشند برای گیمر های مبتدی خبر خوشایندی نخواهد بود ! باید منتظر اطلاعات بیشتر در این زمینه بود .

برای دانلود تیزر بازی از این لینک استفاده کنید .

Last edited by a moderator:
بگیرم ینی dc رو ؟ 8-|
کسی لیست ماشین نداره ازش ؟
اخه بابا 10 گیگ اپیدیته :((( :| :))
من که خوشم اومد از بازیش . سرگرمش شدم !!! اپدیتش واقعا لازمه ...
لیسته ماشینهای driveclub رو ؟ اکثریت ماشینهای توپ توش هست !!!
Hot-Hatches

Audi A1 quattro
Mini John Cooper Works GP
Renault Clio RS
Volkswagen Golf GTI
Volkswagen Beetle GSR
Sports

Audi RS5
Audi TT RS Plus
Bentley Continental GT V8
BMW M135i
BMW M235i
Lotus Evora Sports Racer
Mercedes-Benz CLA 45 AMG
Mercedes-Benz A45 AMG
Performance

Alfa Romeo 4C
Aston Martin Vanquish
Aston Martin V12 Zagato
Audi RS6 Avant
Bentley Continental GT Speed
BMW M3 GTS
BMW M5
Ferrari California
Ferrari FF
Lotus Exige S
Maserati Gran Turismo MC Stradale
Mercedes-Benz C63 AMG Coupe Black Series
Mercedes-Benz SL65 AMG 45th Anniversary Edition
RUF RGT 8
Spyker C8 Aileron
Super

Aston Martin V12 Vantage S
Aston Martin One 77
Ariel Atom 500 V8
Audi R8 V10 Plus
BAC Mono
Ferrari 458 Italia
Ferrari F12berlinetta
Ferrari 599 GTO
Ferrari 430 Scuderia
Marussia B2
McLaren 12C
Mercedes-Benz SLS AMG Coupe Black Series
RUF RT12 R
Savage Rivale GTR-S
Spania GTA GTA Spano
Hyper

Gumpert Apollo Enraged
Hennesey Venom GT
Koenigsegg Agera R
McLaren P1
Pagani Huayra
Pagani Zonda R
RUF CTR3 Clubsport

اینا لیسته خوده بازی هست . منهای ماشینهای مجانی و ماشینهای DLC
توی DLC هام ماشینها قبل توجهی مثل Corvette - Dodge charger - و مدلهای مختلفه Lambo مثل Veneno و Sesto و نمیدونم Jaguar Ftype اینا .

دوستان Season Pass این بازی رو میشه به صورت share با یکی دیگه شریک شد ؟
هر موقع SP رو خریدی dlc ها رو همه رو ad کن توی lib . نباید مشکلی باشه. نفره بعدی که اکانت رو وارد کنه باید بتونه dlc ها رو دانلود کنه. (اصولا که اینطوری هست)

دوستانی بدون اپدیت بی انصافیه بازی کردن این عنوان نسبت به سازندگان 10 گیگه بلاخره .اگه کسی سمت شمال تهران هست بیاد بگیره از من دانود کردم 2روز پیش

مثل اینکه این مشکل که از اول میره دانلود واسه همه پیش اومده . من اون فایل 20 مگی رو که اخرش dp.pkg داره اول دانلود کردم بعد هی ریزیوم کردم و پاک کردم تا درست شد.

آیا season pass این بازی رو میشه با یه نفر دیگه share کرد یا نه ؟؟؟ لطفا کسانی که امتجان کردن جواب بدن ممنون میشم.
پاسخ Triangels عزیز بنده رو قانع نکرد.

سلام ! :d
واسه منم اپديت از اول شروع شد :| تورو خدا يه راه حلي بگين حيفه ١٠ گيگ بپره

متاسفانه این مشکل رو من هم دارم که صفحات قبل مطرح کردم و جوابی نگرفتم.

دوستان Season Pass این بازی رو میشه به صورت share با یکی دیگه شریک شد ؟
بله میشه دوست عزیز .
روش انجامش مثل اکانت های شیرینگ هست ولی باید ریجن اکانت ها یکی باشه با این تفاوت که باید با اکانتی که Season Pass خریده شده Content ها رو دانلود کنی بعد از اومدن نوشته خرید Purchased بری داخل اکانت خودت و بری داخل بازی و از محتویات زیبای این بازی Drive Club لذت ببری .

سلام ! :d
واسه منم اپديت از اول شروع شد :| تورو خدا يه راه حلي بگين حيفه ١٠ گيگ بپره

متاسفانه این مشکل رو من هم دارم که صفحات قبل مطرح کردم و جوابی نگرفتم.

من هم وقتی این اتقاق افتاد میخواستم برم تو سایتشون نازسارو بکشم بهشون ! البته من فک میکردم کلا سیستمشون اینجوریه که هر دفعه حتی اگه 1مگ باشه تمام اپدیتای قبلی رو هم باید بگیری مثل اپلیکشینای اندروید !!واسه همین خیلی عصبانی شدم ولی بعد نیم ساعت تقلا کردن درست شد

1. [*=1]حالا نکته ای که به نظرم میرسه اشاره کنم برا من جالبیش اینجا بود که اصلا لینک آپدیت چیللتر بود ( احتمالا به خاطر xxxxx که تو نام فایل هست! ) و چیللتر بشکن و شیر کردم با ps4 و زدم بگیره (انشالله بلدین دیگه یه سرچ کنین پیدا میشه روشش) ینی اصلا قبلش چه 100 مگ چه 10 گیگ شروع نمیکرد پس شمام یه امتحان بکنین اینو بد نیست

[*=1]شما اولین قدم بزارین 50 مگ دانلود بشه بعد پاز کنین . دستگاه خاموش و روشن کنین . ای پی ps4 م عوض کنین.(اگه بلد نیستین مودم رو خاموش روشن کنین) بعد برین ریزیوم کنین تا بره 100 مگ . اگه ساککسسفول زد که هیچ اگه نه تا 120 بره بعد همینکارارو دوباره انجام بدین و برگردین ریزیوم کنین

[*=1]هر دفعه که جواب نگرفتین حتما اول بذارین یه مقدار دانلود کنه و مراحل بالا رو انجام بدین و بعدش که دیدین نشد پاک کنین و دوباره چک فور اپدیت بزنین که بیاد
    [*=1]بازم نشد با psx downloader وصل شین و لینک دانلود رو میده 2 تا لینک میده یکی EP9000-CUSA00003_00-XXXXXXXDRIVECLUB-A0117-V0100-DP.pkg و یکی هم مثل همین که اخرش 0 داره به جای dp . دانلود رو پاز کنین تو ps4 .در کامپیوتر شما dp رو بذارین لینکشو دانلود کنین حدود 20 مگ هست و بذارین تو فولدری که برا psx downloader مقرر کردین (حتما اینکارو بکنین توی تب ستینگ برنامه هست نوشته auto find آموزشش هست تو بخش) حالا ریزیوم کنین

[*=1]بازم نشد پاک کنین از دانلودز ps4 و در حالی که psx downloader فعاله تو کامپیوتر دوباره چک کنین که آپدیت اضافه بشه میبینین که prepare for download این دفعه مثل فرفره میشه 100 و دانلود شروع میشه که انشالله 100 مگ باشه

دیگه تمام چیزی که به ذهنم رسید برا این مشکل اینا بود و هی باید پاک کنین و دوباره دانلود کنین اون بینابین دستگاه و مودمم خاموش روشن کنین . من بعد نیم ساعت تقلا جواب گرفتم.انشالله شمام بگیرین.به نظر میرسه مهم ترین اصل برای حل این مشکل تسلیم نشدنه!

من هم وقتی این اتقاق افتاد میخواستم برم تو سایتشون نازسارو بکشم بهشون ! البته من فک میکردم کلا سیستمشون اینجوریه که هر دفعه حتی اگه 1مگ باشه تمام اپدیتای قبلی رو هم باید بگیری مثل اپلیکشینای اندروید !!واسه همین خیلی عصبانی شدم ولی بعد نیم ساعت تقلا کردن درست شد

1. [*=1]حالا نکته ای که به نظرم میرسه اشاره کنم برا من جالبیش اینجا بود که اصلا لینک آپدیت چیللتر بود ( احتمالا به خاطر xxxxx که تو نام فایل هست! ) و چیللتر بشکن و شیر کردم با ps4 و زدم بگیره (انشالله بلدین دیگه یه سرچ کنین پیدا میشه روشش) ینی اصلا قبلش چه 100 مگ چه 10 گیگ شروع نمیکرد پس شمام یه امتحان بکنین اینو بد نیست

[*=1]شما اولین قدم بزارین 50 مگ دانلود بشه بعد پاز کنین . دستگاه خاموش و روشن کنین . ای پی ps4 م عوض کنین.(اگه بلد نیستین مودم رو خاموش روشن کنین) بعد برین ریزیوم کنین تا بره 100 مگ . اگه ساککسسفول زد که هیچ اگه نه تا 120 بره بعد همینکارارو دوباره انجام بدین و برگردین ریزیوم کنین

[*=1]هر دفعه که جواب نگرفتین حتما اول بذارین یه مقدار دانلود کنه و مراحل بالا رو انجام بدین و بعدش که دیدین نشد پاک کنین و دوباره چک فور اپدیت بزنین که بیاد
    [*=1]بازم نشد با psx downloader وصل شین و لینک دانلود رو میده 2 تا لینک میده یکی EP9000-CUSA00003_00-XXXXXXXDRIVECLUB-A0117-V0100-DP.pkg و یکی هم مثل همین که اخرش 0 داره به جای dp . دانلود رو پاز کنین تو ps4 .در کامپیوتر شما dp رو بذارین لینکشو دانلود کنین حدود 20 مگ هست و بذارین تو فولدری که برا psx downloader مقرر کردین (حتما اینکارو بکنین توی تب ستینگ برنامه هست نوشته auto find آموزشش هست تو بخش) حالا ریزیوم کنین

[*=1]بازم نشد پاک کنین از دانلودز ps4 و در حالی که psx downloader فعاله تو کامپیوتر دوباره چک کنین که آپدیت اضافه بشه میبینین که prepare for download این دفعه مثل فرفره میشه 100 و دانلود شروع میشه که انشالله 100 مگ باشه

دیگه تمام چیزی که به ذهنم رسید برا این مشکل اینا بود و هی باید پاک کنین و دوباره دانلود کنین اون بینابین دستگاه و مودمم خاموش روشن کنین . من بعد نیم ساعت تقلا جواب گرفتم.انشالله شمام بگیرین.به نظر میرسه مهم ترین اصل برای حل این مشکل تسلیم نشدنه!
الان شمای که به مشکل خوردین با کامپیوتر دانلود کردین یا با PS4 ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or