PlayStation DriveClub [پست اول حتماً خوانده شود]

سوالات متداول برای این بازی، نوشته شده توسط FaRd!N:

سوال 1- وقتی میرم تو بازی دور صفحه تلویزیون یا مانیتورم نوار سیاه داره و تصویر کامل نیست؟

جواب: تنظیمات صفحه شما توی تنظیمات اصلی دستگاه درست نیست. برای درست کردن سایز تصویر (که داخل بازی هم اعمال میشه) به این صورت عمل کنید:

در منوی اصلی PS برید به قسمت Setting > بعد Sound and Scree> بعد Displaye Area Settings. از اونجا تصویر رو برابر با نمایش گرتون تنظیم کنید.

سوال 2- ریجن اکانت من متفاوت از ریجن بازیمه. مثلا ریجن اکانتم آمریکا (ریجن 1 ) هست اما ریجن بازیم 2 ـه. میتونم آپدیت های آب و هوا رو بگیرم؟

جواب: دانلود کردن آپدیت ربطی به ریجن دیسک نداره. آپدیت های آب و هوا دانلود خواهند شد و مشکلی از این بابت نخواهید داشت.

سوال 3- شنیدم یه DLC مجانی دادن برای بازی که روی آپدیت پچ آب و هوا هست. اگر شرایط من مثل سوال 2 (سوال بالا) باشه میتونم از اونا استفاده کنم؟

جواب: استفاده از هرگونه DLC، چه این بازی چه بازی دیگه، چه مجانی چه پولی، مستلزم برابر بودن ریجن اکانت و ریجن بازی است. بدین صورت شما میتونید از آب و هوای بازی استفاده کنید اما قادر نخواهید بود از محتویات DLC استفاده کنید.

سوال 4- شرایط من مثل سوال 2 و 3 هست. آیا میتونم آنلاین بازی کنم؟ از اونجایی که DLC ها رو نتونستم بگیرم و برام فعال نیست، مشکلی پیش میاد؟

جواب: خیلی راحت میتونید به بازی آنلاین بپردازید و مشکلی از هیچ بابت نخواهید داشت. نقشه های جدید روی آپدیت برای همه و برای بخش آنلاین، برای جلوگیری از مشکلات احتمالی اضافه میشن. فقط به ماشین های DLC دسترسی نخواهید داشت.

سوال 5- آیا این بازی بخش دو نفره داره؟

جواب: خیر. این بازی فقط بصورت تک نفره قابل بازی است. چه آنلاین، چه آفلاین.

سوال 6- آیا این بازی بخش Career داره؟

جواب: بله. بازی دارای Tour های تک نفره یا همون مرحله ای است.

سوال 7 - ماشین های جدید رو چطوری میتونم بدست بیارم؟

جواب: ماهانه 1 ترک و 1 ماشین بصورت مجانی داده میشه اما برای دسترسی به باقی ماشین ها یا باید دونه دونه خریداری بشن یا باید Season Pass باید خریداری بشه. اگر هم اقدام به خرید کردید، حتما ریجن بازی با ریجن اکانتتون باید یکی باشه. در غیراینصورت نمیتونید خرید ها رو انجام بدید. مگر اینکه اکانتی متناسب با ریجن بازی خود بسازید و خرید ها رو روی اون اکانت انجام بدید و با اکانت اصلی به بازی بپردازید.

این هم عکس روند DLC های بازی. هم مجانی و هم پولی:

این بازی در روز 20 February در مراسم Playstation Meeting 2013 به صورت انحصاری برای کنسول PS4 معرفی شد . سازنده بازی Evolution Studios و ناشر آن Sony Computer Entertainment میباشد . سبک بازی همانطور که از اسم بازی بر می آید Racing می باشد و در بازی به Street Racing خواهیم پرداخت ! هنوز به این موضوع که گیم - پلی بازی مبنی بر Simulation یا Arcade خواهد بود اشاره نشده ولی با توجه به سطح جزییات بازی کفه ی Simulation بودن بازی سنگین تر است !

همونطور که در عکس ها میبنید مدلینگ ماشین های بازی به حداکثر خود رسیده و طبق صحبت های کارگردان بازی هیچ نکته ای از قلم نیافتاده ، همچنین شایان ذکر است که ایده ی ساخت یک بازی ریسینگ که در آن بازیکنان در تیم های مختلف با تمام تیم های موجود در دنیا قابلیت رقابت داشته باشند و بتوانند در هر جای دنیا بدون دسترسی به کنسولشان با هر Gadget ـی که در اختیار دارند تیم خود را مدیریت کرده ، قرار بگذارند و حریفان را به چالش بکشند ، 10 سال است که در استدیو سازنده وجود دارد و آنها منتظر فراهم شدن زمینه ها برای اجرا کردن ایده هایشان بوده اند که PS4 این امکان را برای آنها فراهم نموده و هم اکنون ما شاهد به وقوع پیوستن آن ایده هستیم . طبق گفته کارگردان بازی ، ما بازی را از دید اول شخص دنبال خواهیم کرد ، این موضوع که بازیکنان توانایی استفاده از نمای سوم شخص ( پشت ماشین ) را برای انجام بازی نداشته باشند برای گیمر های مبتدی خبر خوشایندی نخواهد بود ! باید منتظر اطلاعات بیشتر در این زمینه بود .

برای دانلود تیزر بازی از این لینک استفاده کنید .

Last edited by a moderator:
دوستان من خودم یه کلاب زدم کسی مایل بود بگه دعوتنامه بفرستم

- - -ویرایش - - -

نهایت 110 ریجن آل
ریجن 2 ارزونتره

ریجن ۲ چرا ارزونتره سانسسوری چیزی داره مثل کامبت و ویچر ؟ اخه من امروز گرفتم پلمپ ۱۰۰ مشکلی داره ریجن۲؟

ریجن ۲ چرا ارزونتره سانسسوری چیزی داره مثل کامبت و ویچر ؟ اخه من امروز گرفتم پلمپ ۱۰۰ مشکلی داره ریجن۲؟
سانسور؟
بازی که روش زده +3 سال و سانسور
بازی های ریجن 2 ارزون تره چون دسترسی بهشون راحت تره و به وفور یافت میشه ولی ریجن 1 برای امریکاست و مخصوص امریکاست واسه همین یکم کمیاب تره همین طور اکثر بچه ها اکانت استورشون ریجن 1 واسه همین دنبال ریجن 1 هستن چون هزینه گیفت کارت دلاری از پوندی واسه ما ارزون تره

قبول!!!
ولی بازی که نزدیک یه سال از عرضش گذشته دمو میدن بیرون , سونی چه کارا که نمیکنه
قانونی نداریم مبنا برا اینکه بعد از 1 سال بازی demo داشته باشه
اکثریت بازیا demo ندارن .... demo ها تو بخشه demo میزارن
احتمال داره نسخه پلاسش به زودی بیاد اونطوری که شایعه ها به نظر میرسه اما به نظرم کاملش رو بخری به صرفه تره - چون این نسخه ه
من دسته دوم اینجا خریدم 15 تا ×_× خوب در اومد برام لول:/
بعد از این اپدیتها اینا به نظرم بازیه خوبی شده در مجموع . خوشم اومد.

قبول!!!
ولی بازی که نزدیک یه سال از عرضش گذشته دمو میدن بیرون , سونی چه کارا که نمیکنه
بالاخره موفق شدی حرف رو بکشی به اینجا. آفرین که مچ سونی رو گرفتی :) شما که نه کنسولش رو داری نه برات مهمه،، واسه چی اومدی اینجا الله اعلم.

در ضمن، دمویی که هر ماه با 1 عدد ماشین رایگان و ترک و تورپک رایگان آپدیت میشه :) حرف کلی هم از پست قبل این بود که این نسخه هیچ وقت نسخه کامل نمیشه و خیلی محدودتر از اونه.

بالاخره موفق شدی حرف رو بکشی به اینجا. آفرین که مچ سونی رو گرفتی :) شما که نه کنسولش رو داری نه برات مهمه،، واسه چی اومدی اینجا الله اعلم.

در ضمن، دمویی که هر ماه با 1 عدد ماشین رایگان و ترک و تورپک رایگان آپدیت میشه :) حرف کلی هم از پست قبل این بود که این نسخه هیچ وقت نسخه کامل نمیشه و خیلی محدودتر از اونه.
ک میگه کنسول ندارم
یه بار بروم تو سوالت مربوط به ps4 میبینی دارم :d هنو وقت نکردم اضافه کنم تو پروفم
آقا شما ها نبودین میگفتین که قرار بازی رایگان عرضه شه بعد با یه پول کمی نسخه کاملش کنید (بدون سیزن پس)

ک میگه کنسول ندارم
یه بار بروم تو سوالت مربوط به ps4 میبینی دارم :d هنو وقت نکردم اضافه کنم تو پروفم
آقا شما ها نبودین میگفتین که قرار بازی رایگان عرضه شه بعد با یه پول کمی نسخه کاملش کنید (بدون سیزن پس)

والا قبل از این پست من توی پروفایلتون ندیدم نداریم. الان رفتین عوض کردین :| یه دونه هم GTA دارید که 2 تا تروفی باز کردید واسش :دی بگذریم...

تا جایی که من یادم میاد قرار بوده با 50$ این کار انجام بشه و نه 60$ که همین الانم نسخه 50$ ـی آماده خریده. من خودمم از همین خریدم. آخه یه لحظه فکر کن. شرکت چندین سال زحمت کشیده بازی ساخته، با عقل جور در میاد که بیاد فری با مثلا با 20$ بده بازی رو؟ اونم بازی ای که هر ماه کانتنت های مجانی دارن میدن بهش. همین الان سیزن پس بازی 20$ ـه اما به اندازه 100$ دارن محتویات میدن واسه سیزن پس که آدم رسما شرمنده میشه :دی

از برند لاجیتک فعلا هیچ فرمونی برا PS4 ساپورت نمیشه.باید وایسی اگه شایعه G29 واقعی باشه ، اونو بگیری.
اما اگه نمیخوای صبر کنی،از برند Thrustmaster باید انتخاب کنی.
چرا ماکان جان لاجیتک g27 و g25 هم برای ps4 و هم xbox one قابل استفادست ... با خرید یک دانگل 60-70 دلاری
در موردش شنیدم،اما میگن FFB خوب ساپورت نمی کنه و ازاین حرفها.
حالا اینکه این دانگل اینجا گیر میاد یا نه خودش مسئله دیگه ایه.
---------------------
G29که قیمتش زیاد در میاد فک کنم چیزی نگفتن درمورد اینکه امکان داره بعدا ساپورت کنه ?
پیشنهاد من اینه که با پول یه G25-27 + این دانگل که تقریبا بالای 1 میلیون تومن میشه،بری یه T80 rs بخری که الان حدودا 450 قیمتشه.PS4 هم ساپورت میکنه.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or