PlayStation DriveClub [پست اول حتماً خوانده شود]

سوالات متداول برای این بازی، نوشته شده توسط FaRd!N:

سوال 1- وقتی میرم تو بازی دور صفحه تلویزیون یا مانیتورم نوار سیاه داره و تصویر کامل نیست؟

جواب: تنظیمات صفحه شما توی تنظیمات اصلی دستگاه درست نیست. برای درست کردن سایز تصویر (که داخل بازی هم اعمال میشه) به این صورت عمل کنید:

در منوی اصلی PS برید به قسمت Setting > بعد Sound and Scree> بعد Displaye Area Settings. از اونجا تصویر رو برابر با نمایش گرتون تنظیم کنید.

سوال 2- ریجن اکانت من متفاوت از ریجن بازیمه. مثلا ریجن اکانتم آمریکا (ریجن 1 ) هست اما ریجن بازیم 2 ـه. میتونم آپدیت های آب و هوا رو بگیرم؟

جواب: دانلود کردن آپدیت ربطی به ریجن دیسک نداره. آپدیت های آب و هوا دانلود خواهند شد و مشکلی از این بابت نخواهید داشت.

سوال 3- شنیدم یه DLC مجانی دادن برای بازی که روی آپدیت پچ آب و هوا هست. اگر شرایط من مثل سوال 2 (سوال بالا) باشه میتونم از اونا استفاده کنم؟

جواب: استفاده از هرگونه DLC، چه این بازی چه بازی دیگه، چه مجانی چه پولی، مستلزم برابر بودن ریجن اکانت و ریجن بازی است. بدین صورت شما میتونید از آب و هوای بازی استفاده کنید اما قادر نخواهید بود از محتویات DLC استفاده کنید.

سوال 4- شرایط من مثل سوال 2 و 3 هست. آیا میتونم آنلاین بازی کنم؟ از اونجایی که DLC ها رو نتونستم بگیرم و برام فعال نیست، مشکلی پیش میاد؟

جواب: خیلی راحت میتونید به بازی آنلاین بپردازید و مشکلی از هیچ بابت نخواهید داشت. نقشه های جدید روی آپدیت برای همه و برای بخش آنلاین، برای جلوگیری از مشکلات احتمالی اضافه میشن. فقط به ماشین های DLC دسترسی نخواهید داشت.

سوال 5- آیا این بازی بخش دو نفره داره؟

جواب: خیر. این بازی فقط بصورت تک نفره قابل بازی است. چه آنلاین، چه آفلاین.

سوال 6- آیا این بازی بخش Career داره؟

جواب: بله. بازی دارای Tour های تک نفره یا همون مرحله ای است.

سوال 7 - ماشین های جدید رو چطوری میتونم بدست بیارم؟

جواب: ماهانه 1 ترک و 1 ماشین بصورت مجانی داده میشه اما برای دسترسی به باقی ماشین ها یا باید دونه دونه خریداری بشن یا باید Season Pass باید خریداری بشه. اگر هم اقدام به خرید کردید، حتما ریجن بازی با ریجن اکانتتون باید یکی باشه. در غیراینصورت نمیتونید خرید ها رو انجام بدید. مگر اینکه اکانتی متناسب با ریجن بازی خود بسازید و خرید ها رو روی اون اکانت انجام بدید و با اکانت اصلی به بازی بپردازید.

این هم عکس روند DLC های بازی. هم مجانی و هم پولی:

این بازی در روز 20 February در مراسم Playstation Meeting 2013 به صورت انحصاری برای کنسول PS4 معرفی شد . سازنده بازی Evolution Studios و ناشر آن Sony Computer Entertainment میباشد . سبک بازی همانطور که از اسم بازی بر می آید Racing می باشد و در بازی به Street Racing خواهیم پرداخت ! هنوز به این موضوع که گیم - پلی بازی مبنی بر Simulation یا Arcade خواهد بود اشاره نشده ولی با توجه به سطح جزییات بازی کفه ی Simulation بودن بازی سنگین تر است !

همونطور که در عکس ها میبنید مدلینگ ماشین های بازی به حداکثر خود رسیده و طبق صحبت های کارگردان بازی هیچ نکته ای از قلم نیافتاده ، همچنین شایان ذکر است که ایده ی ساخت یک بازی ریسینگ که در آن بازیکنان در تیم های مختلف با تمام تیم های موجود در دنیا قابلیت رقابت داشته باشند و بتوانند در هر جای دنیا بدون دسترسی به کنسولشان با هر Gadget ـی که در اختیار دارند تیم خود را مدیریت کرده ، قرار بگذارند و حریفان را به چالش بکشند ، 10 سال است که در استدیو سازنده وجود دارد و آنها منتظر فراهم شدن زمینه ها برای اجرا کردن ایده هایشان بوده اند که PS4 این امکان را برای آنها فراهم نموده و هم اکنون ما شاهد به وقوع پیوستن آن ایده هستیم . طبق گفته کارگردان بازی ، ما بازی را از دید اول شخص دنبال خواهیم کرد ، این موضوع که بازیکنان توانایی استفاده از نمای سوم شخص ( پشت ماشین ) را برای انجام بازی نداشته باشند برای گیمر های مبتدی خبر خوشایندی نخواهد بود ! باید منتظر اطلاعات بیشتر در این زمینه بود .

برای دانلود تیزر بازی از این لینک استفاده کنید .

Last edited by a moderator:
مشکل منم با پنالتی هست باید زمانش رو زیاد کنن اینجوری فضای بازی کاملا ارکید شده مخصوصا تو مولتی پلیر این بچه ها ی نوب خیلی کلافه میکنن گاهی اوقات

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

غفاری جان کوبیدن به ماشین های دیگران از نوب ترین حرکاتی هست که یه نفر میتونه توی بازی ریسینگ انجام بده. :| اگه حریفت انسان باشه میخوای چیکار کنی؟ کافیه سر پیچ یه نیش ترمز کوچیک بزنه تا بری تو باقالی ها :دی در ضمن، واسه خودت میگم، هیچ وقت سعی نکن بازی ریسینگ رو با این روش یاد بگیری. اگه فردا بخوای حرفه ای بشی دردسر میشه برات، چون اینطور پیچیدن همه جا جواب نمیده و بسته به موقعیته.

حیف که شما تازه اومدین تو بازی، و الا اون اوایل که هنوز زیاد آپدیت نیومده بود، به ماشین های دیگه میکوبیدی تو سر پیچ، قشنگ 5 ثانیه بهت پنالتی میداد. بعد از آپدیت های اخیر پنالتی ها رو به حداقل رسوندن که من خودم زیاد راضی نبودم واسه همین کارا.

بازی که آرکید طوره، حالا یکی دوتا کوبوندن هم برای عوض شدن فضا کار قشنگیه :دی

-----------------------------------------------

یه نکته ی بزرگ منفی داره و تا همین الان اصلاً باهاش کنار نیومدم.
داری با تمام مهارت Clean Lap میگیری، بعد یکی از پُشت، تاکید می کنم، دقیقاً از پشت و بدون اینکه شما نقشی داشته باشی میزنه بهت. Clean Lap از دست میره، 200 امتیاز هم به خاطر برخورد ماشین با شما ازتون کم میشه.
50% به 50% ماشین رو باید تقسیم می کردن و برخورد های 50% عقب ماشین (از در های جلو به قبل) رو شامل این جریمه نمی کردن، چون جداً مقصر حادثه شخص دیگه ایه.

غفاری جان کوبیدن به ماشین های دیگران از نوب ترین حرکاتی هست که یه نفر میتونه توی بازی ریسینگ انجام بده. :| اگه حریفت انسان باشه میخوای چیکار کنی؟ کافیه سر پیچ یه نیش ترمز کوچیک بزنه تا بری تو باقالی ها :دی در ضمن، واسه خودت میگم، هیچ وقت سعی نکن بازی ریسینگ رو با این روش یاد بگیری. اگه فردا بخوای حرفه ای بشی دردسر میشه برات، چون اینطور پیچیدن همه جا جواب نمیده و بسته به موقعیته.

حیف که شما تازه اومدین تو بازی، و الا اون اوایل که هنوز زیاد آپدیت نیومده بود، به ماشین های دیگه میکوبیدی تو سر پیچ، قشنگ 5 ثانیه بهت پنالتی میداد. بعد از آپدیت های اخیر پنالتی ها رو به حداقل رسوندن که من خودم زیاد راضی نبودم واسه همین کارا.

من تو ریسینگ زیاد وارد نیستم اما گاهی لازم میشه نه که همیشه...بهترین بازی سیمیلیشن همان فرمول یک که نمیشه از این کارا کرد...
در کل من قبول دارم ..ریسینگ بازیو زیاد برخلافه تماشاش دوست ندارم چون پیست و دور زدن توش حوصلمو سر میبره چون کم حوصله هستم به غیر فرمول یک چون کاملا لایسنس هست همه چیزش

آخرین ویرایش:
بازی که آرکید طوره، حالا یکی دوتا کوبوندن هم برای عوض شدن فضا کار قشنگیه :دی

-----------------------------------------------

داری با تمام مهارت Clean Lap میگیری، بعد یکی از پُشت، تاکید می کنم، دقیقاً از پشت و بدون اینکه شما نقشی داشته باشی میزنه بهت. Clean Lap از دست میره، 200 امتیاز هم به خاطر برخورد ماشین با شما ازتون کم میشه.
50% به 50% ماشین رو باید تقسیم می کردن و برخورد های 50% عقب ماشین (از در های جلو به قبل) رو شامل این جریمه نمی کردن، چون جداً مقصر حادثه شخص دیگه ایه.

دیگه باید راه بدی برن جلوی ماشینو میگیری اونم میزنه دیگه -_- :d

منم سر این موضوع یکم عصبانی شدم ولی بهترین کار اینه Lap اول به همه بزنی Lap دوم هم همینطور :d تا نفر اول شی بعد با خیال راحت ازشون فاصله بگیر و برو تا بهت نزنن.

یکی حوصله کنه به چلنج دریفت راه بندازه و تمام افراد فعال توی تاپیک رو دعوت کنه مدتش رو هم یک هفته بزاره
خلاصه فک میکنم حسابی اینجا میتونیم نقد و برسی کنیم رکوردهارو و حال میده

دو تا چلنج گذاشتیم برای 3-4 نفری که ID شون رو گفته بودن ولی فعال نبودن! /:)
میگم که باید افرادی که فعال هستن رو اول ایدیهاشونو بگیریم و بعد چلنج و بعد ببینیم اگه جواب میده هر هفته یه چلنج جدید
فکر کنم خیلی خوب بشه
در ضمن این داستان نیاز به همکاری مدیریت هم داره بزار فردین بیاد ببینیم نظرش چی هست

میگم که باید افرادی که فعال هستن رو اول ایدیهاشونو بگیریم و بعد چلنج و بعد ببینیم اگه جواب میده هر هفته یه چلنج جدید
فکر کنم خیلی خوب بشه
در ضمن این داستان نیاز به همکاری مدیریت هم داره بزار فردین بیاد ببینیم نظرش چی هست

فردین خیلی پایه این کاره اما احتمالا تا آخر ماه سرم شلوغ باشه و نرسم. :دی یکم کارهای شخصی دارم که باید رسیدگی کنم بهشون. اما اگه این یکی دو روزه چلنچ Time Trial بذارید شاید تونستم شبا 1 ساعتی بازی کنم. حالا باز با همین اشکان خان هماهنگ میکنم ببینیم چی میشه.

تا الان که این ID ها مشخصه:
raika1992
narim_47
manutd4love
فردین هم هست منم هستم.
اونایی هم که میخوان تو چلنج شرکت کنن ID هاشون رو بگن امشب یا نهایتا فردا 3 تا چلنج مختلف میزاریم.

تا الان که این ID ها مشخصه:
raika1992
narim_47
manutd4love
فردین هم هست منم هستم.
اونایی هم که میخوان تو چلنج شرکت کنن ID هاشون رو بگن امشب یا نهایتا فردا 3 تا چلنج مختلف میزاریم.

استقبال میشه..فقط یک هفته ای یا نهایتا چهار روزه بزارید چون که هم دانشگاه هست و هم نزدیک امتحاناتیم.

Sent from my HUAWEI G510-0200 using Tapatalk 2

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or