PlayStation DriveClub [پست اول حتماً خوانده شود]

سوالات متداول برای این بازی، نوشته شده توسط FaRd!N:

سوال 1- وقتی میرم تو بازی دور صفحه تلویزیون یا مانیتورم نوار سیاه داره و تصویر کامل نیست؟

جواب: تنظیمات صفحه شما توی تنظیمات اصلی دستگاه درست نیست. برای درست کردن سایز تصویر (که داخل بازی هم اعمال میشه) به این صورت عمل کنید:

در منوی اصلی PS برید به قسمت Setting > بعد Sound and Scree> بعد Displaye Area Settings. از اونجا تصویر رو برابر با نمایش گرتون تنظیم کنید.

سوال 2- ریجن اکانت من متفاوت از ریجن بازیمه. مثلا ریجن اکانتم آمریکا (ریجن 1 ) هست اما ریجن بازیم 2 ـه. میتونم آپدیت های آب و هوا رو بگیرم؟

جواب: دانلود کردن آپدیت ربطی به ریجن دیسک نداره. آپدیت های آب و هوا دانلود خواهند شد و مشکلی از این بابت نخواهید داشت.

سوال 3- شنیدم یه DLC مجانی دادن برای بازی که روی آپدیت پچ آب و هوا هست. اگر شرایط من مثل سوال 2 (سوال بالا) باشه میتونم از اونا استفاده کنم؟

جواب: استفاده از هرگونه DLC، چه این بازی چه بازی دیگه، چه مجانی چه پولی، مستلزم برابر بودن ریجن اکانت و ریجن بازی است. بدین صورت شما میتونید از آب و هوای بازی استفاده کنید اما قادر نخواهید بود از محتویات DLC استفاده کنید.

سوال 4- شرایط من مثل سوال 2 و 3 هست. آیا میتونم آنلاین بازی کنم؟ از اونجایی که DLC ها رو نتونستم بگیرم و برام فعال نیست، مشکلی پیش میاد؟

جواب: خیلی راحت میتونید به بازی آنلاین بپردازید و مشکلی از هیچ بابت نخواهید داشت. نقشه های جدید روی آپدیت برای همه و برای بخش آنلاین، برای جلوگیری از مشکلات احتمالی اضافه میشن. فقط به ماشین های DLC دسترسی نخواهید داشت.

سوال 5- آیا این بازی بخش دو نفره داره؟

جواب: خیر. این بازی فقط بصورت تک نفره قابل بازی است. چه آنلاین، چه آفلاین.

سوال 6- آیا این بازی بخش Career داره؟

جواب: بله. بازی دارای Tour های تک نفره یا همون مرحله ای است.

سوال 7 - ماشین های جدید رو چطوری میتونم بدست بیارم؟

جواب: ماهانه 1 ترک و 1 ماشین بصورت مجانی داده میشه اما برای دسترسی به باقی ماشین ها یا باید دونه دونه خریداری بشن یا باید Season Pass باید خریداری بشه. اگر هم اقدام به خرید کردید، حتما ریجن بازی با ریجن اکانتتون باید یکی باشه. در غیراینصورت نمیتونید خرید ها رو انجام بدید. مگر اینکه اکانتی متناسب با ریجن بازی خود بسازید و خرید ها رو روی اون اکانت انجام بدید و با اکانت اصلی به بازی بپردازید.

این هم عکس روند DLC های بازی. هم مجانی و هم پولی:

این بازی در روز 20 February در مراسم Playstation Meeting 2013 به صورت انحصاری برای کنسول PS4 معرفی شد . سازنده بازی Evolution Studios و ناشر آن Sony Computer Entertainment میباشد . سبک بازی همانطور که از اسم بازی بر می آید Racing می باشد و در بازی به Street Racing خواهیم پرداخت ! هنوز به این موضوع که گیم - پلی بازی مبنی بر Simulation یا Arcade خواهد بود اشاره نشده ولی با توجه به سطح جزییات بازی کفه ی Simulation بودن بازی سنگین تر است !

همونطور که در عکس ها میبنید مدلینگ ماشین های بازی به حداکثر خود رسیده و طبق صحبت های کارگردان بازی هیچ نکته ای از قلم نیافتاده ، همچنین شایان ذکر است که ایده ی ساخت یک بازی ریسینگ که در آن بازیکنان در تیم های مختلف با تمام تیم های موجود در دنیا قابلیت رقابت داشته باشند و بتوانند در هر جای دنیا بدون دسترسی به کنسولشان با هر Gadget ـی که در اختیار دارند تیم خود را مدیریت کرده ، قرار بگذارند و حریفان را به چالش بکشند ، 10 سال است که در استدیو سازنده وجود دارد و آنها منتظر فراهم شدن زمینه ها برای اجرا کردن ایده هایشان بوده اند که PS4 این امکان را برای آنها فراهم نموده و هم اکنون ما شاهد به وقوع پیوستن آن ایده هستیم . طبق گفته کارگردان بازی ، ما بازی را از دید اول شخص دنبال خواهیم کرد ، این موضوع که بازیکنان توانایی استفاده از نمای سوم شخص ( پشت ماشین ) را برای انجام بازی نداشته باشند برای گیمر های مبتدی خبر خوشایندی نخواهد بود ! باید منتظر اطلاعات بیشتر در این زمینه بود .

برای دانلود تیزر بازی از این لینک استفاده کنید .

Last edited by a moderator:
Venom Hot Lap رو نشستم رفتم یه بار واسه کسانی که مشکل دارن. خیلی بهتر از اینم میشه رفت اگه دقت کنید.

[video=aparat;gAOQh]http://www.aparat.com/v/gAOQh[/video]

Venom Hot Lap رو نشستم رفتم یه بار واسه کسانی که مشکل دارن. خیلی بهتر از اینم میشه رفت اگه دقت کنید.

[video=aparat;gAOQh]http://www.aparat.com/v/gAOQh[/video]

سر پیچ ها ترمز نمیکنی اقا فردین ؟ چراغ ترمز روشن نمیشه چون
من مشکلی که دارم اینه که ماشین میچرخه سر پیچ ها , بعضی وقتا سروته میشه اصن.

خب شما کلا تو کنترل ماشین مشکل داری باید خیلی تمرین کنی چند وقته بازی رو گرفتی ؟ سعی کن قبل از رسیدن به پیچ فرمون رو به همون سمت بچرخونی و گاز رو کمی ول کنی و سریع و تند تند ترمز یا بریک رو بزنی البته خیلی ترمز یا بریک رو نزن که سرعت خیلی کاسته شه فقط در حدی که بتونی با کمترین اشتباه و با بهترین سرعت پیچ رو بتونی رد کنی کلا این Venom Hot Lap چند تا یپیچ داره که باید زیاد روش کار کنی چون ممکنه یکی رو خیلی خوب بری پیچ بعدی رو ندونی چیکار کنی (تمام این کارا با تمرین حل میشه)
تو این فیلم با گزینه دایره فردین ماشین رو کنترل میکنه و سرعت رو کم یا زیاد میکنه .

خب شما کلا تو کنترل ماشین مشکل داری باید خیلی تمرین کنی چند وقته بازی رو گرفتی ؟ سعی کن قبل از رسیدن به پیچ فرمون رو به همون سمت بچرخونی و گاز رو کمی ول کنی و سریع و تند تند ترمز یا بریک رو بزنی البته خیلی ترمز یا بریک رو نزن که سرعت خیلی کاسته شه فقط در حدی که بتونی با کمترین اشتباه و با بهترین سرعت پیچ رو بتونی رد کنی کلا این Venom Hot Lap چند تا یپیچ داره که باید زیاد روش کار کنی چون ممکنه یکی رو خیلی خوب بری پیچ بعدی رو ندونی چیکار کنی (تمام این کارا با تمرین حل میشه)
تو این فیلم با گزینه دایره فردین ماشین رو کنترل میکنه و سرعت رو کم یا زیاد میکنه .

یه یه ساعت بعد از اینکه پست دادم ردش کردم قلق داشت یه ذره .
الان یه مشکل دیگه دارم توی تور APEX همه 36/45 ام و وقتی میخوام برم برای مسابقه ی APEX Trophy یه دفعه بازی ارور CE-34878-0 میده و از بازی کرش میکنه میاد بیرون.
ویرایش:
الان سرچ کردم دیدم این ارور مثل اینکه مرتبط به اپدیت سیستم Firmware هست!!!!!
دستگاه الان به روزه و تمام اپدیت ها هم همه با خود دستگاه دانلود شده و مشکل اینکه شاید اپدیت یه ریجن دیگه روش ریخته شده باشه صفره!
ممنون میشم راهنماییم کنید.

البته اینو تو دوره 2 وم یا سوم رفتم و دور اول رو دست گرمی رفتم که یادم بیفته جاده واسه همین خوردم به کنار ها که چراغ های عقبم شکست :دی یه چراغ کوچوله پشت شیشه عقب ماشین هست که اونم مال ترمزه اگه اونو نگاه کنی میبینی که روشن میشه بعضی وقتها. اما در کل همونطور که مصطفی گفت، سر بعضی ها باید کم کم ترمز بزنی و بعضی جاها گاز رو ول کنید و ذره ذره گاز بدی. بعضی جاها همزمان با پیچ یه ترمز محکم بزنی (مثل پیچ اول). باید خیلی تمرین کنی تا همه پیچ ها رو کامل یاد بگیری که چیکار باید کنی.

یه یه ساعت بعد از اینکه پست دادم ردش کردم قلق داشت یه ذره .
الان یه مشکل دیگه دارم توی تور APEX همه 36/45 ام و وقتی میخوام برم برای مسابقه ی APEX Trophy یه دفعه بازی ارور CE-34878-0 میده و از بازی کرش میکنه میاد بیرون.
ویرایش:
الان سرچ کردم دیدم این ارور مثل اینکه مرتبط به اپدیت سیستم Firmware هست!!!!!
دستگاه الان به روزه و تمام اپدیت ها هم همه با خود دستگاه دانلود شده و مشکل اینکه شاید اپدیت یه ریجن دیگه روش ریخته شده باشه صفره!
ممنون میشم راهنماییم کنید.
Step 1: Close the application, install the latest system software and game update, and restart the system.
Step 2: If a PS Camera is connected to the system, remove it and reboot the system, then go to [Settings] > [User] > [Login Settings] and turn "Enable Face Recognition" OFF.
Step 3: If you have upgraded the Hard Disk Drive (HDD) in your console, please re-install the original HDD.
Step 4: If the error occurs again, back up your saved data, and then go to [Settings] > [Initialization] and choose [Initialize PS4].
Step 5: If the error continues and occurs with every application, or as soon as the application starts, please contact PlayStation Support.

تمامی کار های بالا رو انجام بده به احتمال زیاد مشکلت برطرف میشه ولی فکر کنم Step 4 رو بری مشکلت حل شه.

Step 1: Close the application, install the latest system software and game update, and restart the system.
Step 2: If a PS Camera is connected to the system, remove it and reboot the system, then go to [Settings] > [User] > [Login Settings] and turn "Enable Face Recognition" OFF.
Step 3: If you have upgraded the Hard Disk Drive (HDD) in your console, please re-install the original HDD.
Step 4: If the error occurs again, back up your saved data, and then go to [Settings] > [Initialization] and choose [Initialize PS4].
Step 5: If the error continues and occurs with every application, or as soon as the application starts, please contact PlayStation Support.

تمامی کار های بالا رو انجام بده به احتمال زیاد مشکلت برطرف میشه ولی فکر کنم Step 4 رو بری مشکلت حل شه.
ممنون اینو دیدم رو وب سایت سونی همه کار ها رو هم کردم به جز دو تا اخری ولی درست نشد .
اخری که امکانش نیست تو ایران واسه ما
اون یکی هم که اگه Initialize کنم تمام اطلاعاتم میپره همین اپدیت DC ده یازده گیگ هست سیو بازی ها و اینا + سیزن پس همین DC هم میره

آخرین ویرایش:
دوستان اینجا بهترین رنکینگ جهانی رو کی داره ؟ من خودم فعلا با حدود 24 میلیون امتیاز رتبه جهانیم شده 9980
خوب میشد اگه یه leaderboard واسه رتبه بندی بچه ها درست میکردین

دوستان اینجا بهترین رنکینگ جهانی رو کی داره ؟ من خودم فعلا با حدود 24 میلیون امتیاز رتبه جهانیم شده 9980

والا من و آریا و بهزاد روی اینا قفل نیستیم الان. واسه همدیگه چلنچ Time Trial این میفرستیم و مثلا 2 روز درگیرش میشیم و کل کل :دی این وسط هم کم کم رتبه ای که داری توی مسیر خاص میره بالا. به نظر منم زیاد اون امتیازات مهم نیست چون با کمی حوصله و تکرار مسیرهای تکراری میشه امتیاز رو برد بالا.

منم با حدود 27 میلیون امتیاز(دقیقش 27.476.651) حدود 6000 تا 7000 بودم اخر دفعه که چک کردم
زیاد مهم نیست چون بعضی ها فقط دریفت میرن یا Time Trial میرن به نظرم زیاد دقیق نیست

ویرایش : الان چک کردم 6912 رنکم بود
بهترین رنکینگ رو شروین داره (رنکینگ که نیست بیشنرین امتیاز رو شروین تو بازی گرفته ) البته تو ایران نیست و خارج زندگی میکنه بعد یکی از دوستان بنده هستش بعد من :d

آخرین ویرایش:
سلام دوستان
من بازی را تازه دارم میرم خیلی حال کردم به نظز شما سیزن پس را حالا بگیرم یا بزارم خود بازی که تقریبا تموم شد بگیرم؟؟
سیزن پس چطوریه؟؟ تو یه اکانت جداگونس یا باید رو اکانت خودم بزنم؟؟
سلام دوستان
من بازی را تازه دارم میرم خیلی حال کردم به نظز شما سیزن پس را حالا بگیرم یا بزارم خود بازی که تقریبا تموم شد بگیرم؟؟
سیزن پس چطوریه؟؟ تو یه اکانت جداگونس یا باید رو اکانت خودم بزنم؟؟
شما فعلا Tour عادی ر و تموم کن اگه خیلی حال کردی و میخوای بیشتر حال کنی Season Pass هم تهیه کن .
باید بخری به صورت لایسنس هست بعد از خرید تمامی DLC ها + ماشین و تور ها جدید برات باز میشه و دانلود میکنی و استفاده میکنی ازش .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or