PlayStation DriveClub [پست اول حتماً خوانده شود]

سوالات متداول برای این بازی، نوشته شده توسط FaRd!N:

سوال 1- وقتی میرم تو بازی دور صفحه تلویزیون یا مانیتورم نوار سیاه داره و تصویر کامل نیست؟

جواب: تنظیمات صفحه شما توی تنظیمات اصلی دستگاه درست نیست. برای درست کردن سایز تصویر (که داخل بازی هم اعمال میشه) به این صورت عمل کنید:

در منوی اصلی PS برید به قسمت Setting > بعد Sound and Scree> بعد Displaye Area Settings. از اونجا تصویر رو برابر با نمایش گرتون تنظیم کنید.

سوال 2- ریجن اکانت من متفاوت از ریجن بازیمه. مثلا ریجن اکانتم آمریکا (ریجن 1 ) هست اما ریجن بازیم 2 ـه. میتونم آپدیت های آب و هوا رو بگیرم؟

جواب: دانلود کردن آپدیت ربطی به ریجن دیسک نداره. آپدیت های آب و هوا دانلود خواهند شد و مشکلی از این بابت نخواهید داشت.

سوال 3- شنیدم یه DLC مجانی دادن برای بازی که روی آپدیت پچ آب و هوا هست. اگر شرایط من مثل سوال 2 (سوال بالا) باشه میتونم از اونا استفاده کنم؟

جواب: استفاده از هرگونه DLC، چه این بازی چه بازی دیگه، چه مجانی چه پولی، مستلزم برابر بودن ریجن اکانت و ریجن بازی است. بدین صورت شما میتونید از آب و هوای بازی استفاده کنید اما قادر نخواهید بود از محتویات DLC استفاده کنید.

سوال 4- شرایط من مثل سوال 2 و 3 هست. آیا میتونم آنلاین بازی کنم؟ از اونجایی که DLC ها رو نتونستم بگیرم و برام فعال نیست، مشکلی پیش میاد؟

جواب: خیلی راحت میتونید به بازی آنلاین بپردازید و مشکلی از هیچ بابت نخواهید داشت. نقشه های جدید روی آپدیت برای همه و برای بخش آنلاین، برای جلوگیری از مشکلات احتمالی اضافه میشن. فقط به ماشین های DLC دسترسی نخواهید داشت.

سوال 5- آیا این بازی بخش دو نفره داره؟

جواب: خیر. این بازی فقط بصورت تک نفره قابل بازی است. چه آنلاین، چه آفلاین.

سوال 6- آیا این بازی بخش Career داره؟

جواب: بله. بازی دارای Tour های تک نفره یا همون مرحله ای است.

سوال 7 - ماشین های جدید رو چطوری میتونم بدست بیارم؟

جواب: ماهانه 1 ترک و 1 ماشین بصورت مجانی داده میشه اما برای دسترسی به باقی ماشین ها یا باید دونه دونه خریداری بشن یا باید Season Pass باید خریداری بشه. اگر هم اقدام به خرید کردید، حتما ریجن بازی با ریجن اکانتتون باید یکی باشه. در غیراینصورت نمیتونید خرید ها رو انجام بدید. مگر اینکه اکانتی متناسب با ریجن بازی خود بسازید و خرید ها رو روی اون اکانت انجام بدید و با اکانت اصلی به بازی بپردازید.

این هم عکس روند DLC های بازی. هم مجانی و هم پولی:

این بازی در روز 20 February در مراسم Playstation Meeting 2013 به صورت انحصاری برای کنسول PS4 معرفی شد . سازنده بازی Evolution Studios و ناشر آن Sony Computer Entertainment میباشد . سبک بازی همانطور که از اسم بازی بر می آید Racing می باشد و در بازی به Street Racing خواهیم پرداخت ! هنوز به این موضوع که گیم - پلی بازی مبنی بر Simulation یا Arcade خواهد بود اشاره نشده ولی با توجه به سطح جزییات بازی کفه ی Simulation بودن بازی سنگین تر است !

همونطور که در عکس ها میبنید مدلینگ ماشین های بازی به حداکثر خود رسیده و طبق صحبت های کارگردان بازی هیچ نکته ای از قلم نیافتاده ، همچنین شایان ذکر است که ایده ی ساخت یک بازی ریسینگ که در آن بازیکنان در تیم های مختلف با تمام تیم های موجود در دنیا قابلیت رقابت داشته باشند و بتوانند در هر جای دنیا بدون دسترسی به کنسولشان با هر Gadget ـی که در اختیار دارند تیم خود را مدیریت کرده ، قرار بگذارند و حریفان را به چالش بکشند ، 10 سال است که در استدیو سازنده وجود دارد و آنها منتظر فراهم شدن زمینه ها برای اجرا کردن ایده هایشان بوده اند که PS4 این امکان را برای آنها فراهم نموده و هم اکنون ما شاهد به وقوع پیوستن آن ایده هستیم . طبق گفته کارگردان بازی ، ما بازی را از دید اول شخص دنبال خواهیم کرد ، این موضوع که بازیکنان توانایی استفاده از نمای سوم شخص ( پشت ماشین ) را برای انجام بازی نداشته باشند برای گیمر های مبتدی خبر خوشایندی نخواهد بود ! باید منتظر اطلاعات بیشتر در این زمینه بود .

برای دانلود تیزر بازی از این لینک استفاده کنید .

Last edited by a moderator:
امشب بازی به هر جور شده به دستم رسید 60 فریم نبودنش بد جور حالم گرفت :|
کسی تونسته مولتیشو بازی کنه؟ واسه من چرا گزینهش خاموشه
این دنده اتومات نداره؟

آخرین ویرایش:
امشب بازی به هر جور شده به دستم رسید 60 فریم نبودنش بد جور حالم گرفت :|
کسی تونسته مولتیشو بازی کنه؟ واسه من چرا گزینهش خاموشه
این دنده اتومات نداره؟

مولتیش سروراش فعلا بگیر نگیر داره
خودش دنده اتومات دیگه!!!!

سرور ها دارن به مرور زمان آپدیت میشن و کیفیتشون بهبود پیدا میکنه ، تا الان پلیر های بیشتری میتونن وارد مولتیپلیر بازی بشوند .
After more successful upgrades and updates to the servers today, performance continues to improve and more of you will be able to play online together.

We're still working, and will be around the clock, to keep improving social connectivity and online play, and we are pleased to say we have also added in friendly leaderboards now.

We will have info about more updates to the game and the servers soon. In the mean time, while this work continues, we are also paying attention to all of the feedback and comments you're sharing with us too - so please keep sharing so that we can keep improving the game and giving you more to play for.
منبع

منم تونستم برای چند ساعتی بازی رو روی مانیتور Full HD بازی کنم
بازی خیلی قشنگ و زیبا و گرافیک قابل قبولی داره (از فروزا گرافیک بهتر و پولیگان های ماشینش خیلی بیشتر و از Detail های بیشتری برخوردار هستش)
بازی با دنده اتومات خیلی جالب نیست باید دنده ماشین رو دستی گذاشت تا تایمینگ رو بهتر کرد .
گرافیک بازی از داخل ماشین خیلی فوق العاده بود حیف اسپیکر درست حسابی نداشتم که صدای AMG GT رو بهتر بشنوم :(
تنها مشکل این بود که بازی از بس زیبا بود نمیتونستی ولش کنی :(
درجه سختی بازی هم که فان بود به نظرم البته Race اول با CLA 250 یکم سخت بود تا هندلینگ و تایمینگ دست آدم بیاد طول میکشه :)
هندلبریک هم به هیچ وجه من الوجوه توی مسابقات Timeing استفاده نکنین :| خیلی عقب می افتین و کنترل ماشین از دست آدم در میره و چپ میشه ماشین .
بهترین راه برای اینکه به صورت حرفه ای بازی کنین اینه که دنده رو روی دستی قرار بدین و دور پیچ ترمز نگیرین (اگه پیچ تند بود بگیرین) و در عین همین کار کمی مونده که پیچ برسین معکوس برین و اگه دیدین معکوس کار نکرد باز معکوس برین و بزارین دور موتور تا آخر پر شه و بعد دنده بزنین و بعضی جاها هوش مصنوعی خیلی خوب عمل میکرد و بعضی جاها خیلی ضعیف
مثلا دور پیچ نمیتونستن منو رد کنن اما توی جاده صاف انگار یکدفعه ای دنده 5 رو با دور موتور 5000 پر میکرد و سریع سبقت میگرفت .
خیلی باید روی تایمینگ دنده کار کرد تا بشه بهترین حالت رو پیدا کرد .
من که Racer حرفه ای نیستم اما چند تا مسئله رعایتش ضروری هست .
1 موقع استارت دور موتور رو تا آخر پر نکنین .(البته خیلی مهم نیست اما توی مسیر های کوچک به کار میاد)
2 سعی کنین هراز گاهی دنده معکوس برین و دور موتور رو به بالاترین حدش برسونین
3دور پیچ رو با ترمز شدید رد نکنین سعی کنین قبل از رسیدن دست از روی گاز بردارین و معکوس و ترمز با هم انجام بدین
4 پشت خودتون رو ببینین و Racer های دیگه رو بلاک کنین

من بازی رو دیجیتالی خریدم و ریجن 1 هست. همون روز اولی هم که بازی رو دانلود کردم اون آپدیت 1.03 اومده بود براش :| تو Update History هم که نگاه میکردم بودش :|

ویرایش: واااااااااا الان رفتم DOwnloads هامو چک کردم. دیدم آپدیت قبلی که با دانلود خود بازی اومده بود پاک شده و اینی که الان دانلود کردم همون بوده دوباره!!! چرا خود به خود پاک شده؟! یکی از بچه هام صفحات قبل میگفت بازیش وسط دانلود پاک شده کلا از اول دانلود کرده!
خوب پس همین مشکل شما رو منم داشتم ...پاک شده خود به خود

سلام می شه جواب بدید؟

میتونید کلوپ بسازی و دوستاتو بیاری داخلش یا تو کلوپ بقیه عضو بشین و با هم بازی کنین.برا اینکارم اون بالا که لیست انلاین هم کلوپیاتو میاره میتونی جوین یکی بشی یا خودت لیدر باشی برین تو بخش مولتی بازی و یکی از پیستارو هارو انتخاب کنی و شروع کنین

میتونید کلوپ بسازی و دوستاتو بیاری داخلش یا تو کلوپ بقیه عضو بشین و با هم بازی کنین.برا اینکارم اون بالا که لیست انلاین هم کلوپیاتو میاره میتونی جوین یکی بشی یا خودت لیدر باشی برین تو بخش مولتی بازی و یکی از پیستارو هارو انتخاب کنی و شروع کنین
سلام نه متظورم این هست که با خاجی ها نه فقط خودمون باشیم تو مپ

سلام نه متظورم این هست که با خاجی ها نه فقط خودمون باشیم تو مپ

وقتی میرین بخش مولتی و پیستو انتخاب میکنین اگه خارجیی باشه خودش برات میاره.الان سرورا مشکل داره یا نیستن یا کمن وگرنه همون یکی دو روز اول یه پیست من و یکی دوتا از رفیقام انتخاب کردیم 3 4 تا خارجیم اومدن باهامون.اگه باشن خود بازی برات میاره

وقتی میرین بخش مولتی و پیستو انتخاب میکنین اگه خارجیی باشه خودش برات میاره.الان سرورا مشکل داره یا نیستن یا کمن وگرنه همون یکی دو روز اول یه پیست من و یکی دوتا از رفیقام انتخاب کردیم 3 4 تا خارجیم اومدن باهامون.اگه باشن خود بازی برات میاره
پس بخشی نداره که فقط فرندا باهم بازی کنند؟

سلام دوستان ایشالا بازی به زودی سرورهاش درست میشه ممنون میشم منو ادد کنین iHamid-4

بازی فوق العاده زیباس من این عنوانو آرشیو خودم میکنم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or