PlayStation DriveClub [پست اول حتماً خوانده شود]

سوالات متداول برای این بازی، نوشته شده توسط FaRd!N:

سوال 1- وقتی میرم تو بازی دور صفحه تلویزیون یا مانیتورم نوار سیاه داره و تصویر کامل نیست؟

جواب: تنظیمات صفحه شما توی تنظیمات اصلی دستگاه درست نیست. برای درست کردن سایز تصویر (که داخل بازی هم اعمال میشه) به این صورت عمل کنید:

در منوی اصلی PS برید به قسمت Setting > بعد Sound and Scree> بعد Displaye Area Settings. از اونجا تصویر رو برابر با نمایش گرتون تنظیم کنید.

سوال 2- ریجن اکانت من متفاوت از ریجن بازیمه. مثلا ریجن اکانتم آمریکا (ریجن 1 ) هست اما ریجن بازیم 2 ـه. میتونم آپدیت های آب و هوا رو بگیرم؟

جواب: دانلود کردن آپدیت ربطی به ریجن دیسک نداره. آپدیت های آب و هوا دانلود خواهند شد و مشکلی از این بابت نخواهید داشت.

سوال 3- شنیدم یه DLC مجانی دادن برای بازی که روی آپدیت پچ آب و هوا هست. اگر شرایط من مثل سوال 2 (سوال بالا) باشه میتونم از اونا استفاده کنم؟

جواب: استفاده از هرگونه DLC، چه این بازی چه بازی دیگه، چه مجانی چه پولی، مستلزم برابر بودن ریجن اکانت و ریجن بازی است. بدین صورت شما میتونید از آب و هوای بازی استفاده کنید اما قادر نخواهید بود از محتویات DLC استفاده کنید.

سوال 4- شرایط من مثل سوال 2 و 3 هست. آیا میتونم آنلاین بازی کنم؟ از اونجایی که DLC ها رو نتونستم بگیرم و برام فعال نیست، مشکلی پیش میاد؟

جواب: خیلی راحت میتونید به بازی آنلاین بپردازید و مشکلی از هیچ بابت نخواهید داشت. نقشه های جدید روی آپدیت برای همه و برای بخش آنلاین، برای جلوگیری از مشکلات احتمالی اضافه میشن. فقط به ماشین های DLC دسترسی نخواهید داشت.

سوال 5- آیا این بازی بخش دو نفره داره؟

جواب: خیر. این بازی فقط بصورت تک نفره قابل بازی است. چه آنلاین، چه آفلاین.

سوال 6- آیا این بازی بخش Career داره؟

جواب: بله. بازی دارای Tour های تک نفره یا همون مرحله ای است.

سوال 7 - ماشین های جدید رو چطوری میتونم بدست بیارم؟

جواب: ماهانه 1 ترک و 1 ماشین بصورت مجانی داده میشه اما برای دسترسی به باقی ماشین ها یا باید دونه دونه خریداری بشن یا باید Season Pass باید خریداری بشه. اگر هم اقدام به خرید کردید، حتما ریجن بازی با ریجن اکانتتون باید یکی باشه. در غیراینصورت نمیتونید خرید ها رو انجام بدید. مگر اینکه اکانتی متناسب با ریجن بازی خود بسازید و خرید ها رو روی اون اکانت انجام بدید و با اکانت اصلی به بازی بپردازید.

این هم عکس روند DLC های بازی. هم مجانی و هم پولی:

این بازی در روز 20 February در مراسم Playstation Meeting 2013 به صورت انحصاری برای کنسول PS4 معرفی شد . سازنده بازی Evolution Studios و ناشر آن Sony Computer Entertainment میباشد . سبک بازی همانطور که از اسم بازی بر می آید Racing می باشد و در بازی به Street Racing خواهیم پرداخت ! هنوز به این موضوع که گیم - پلی بازی مبنی بر Simulation یا Arcade خواهد بود اشاره نشده ولی با توجه به سطح جزییات بازی کفه ی Simulation بودن بازی سنگین تر است !

همونطور که در عکس ها میبنید مدلینگ ماشین های بازی به حداکثر خود رسیده و طبق صحبت های کارگردان بازی هیچ نکته ای از قلم نیافتاده ، همچنین شایان ذکر است که ایده ی ساخت یک بازی ریسینگ که در آن بازیکنان در تیم های مختلف با تمام تیم های موجود در دنیا قابلیت رقابت داشته باشند و بتوانند در هر جای دنیا بدون دسترسی به کنسولشان با هر Gadget ـی که در اختیار دارند تیم خود را مدیریت کرده ، قرار بگذارند و حریفان را به چالش بکشند ، 10 سال است که در استدیو سازنده وجود دارد و آنها منتظر فراهم شدن زمینه ها برای اجرا کردن ایده هایشان بوده اند که PS4 این امکان را برای آنها فراهم نموده و هم اکنون ما شاهد به وقوع پیوستن آن ایده هستیم . طبق گفته کارگردان بازی ، ما بازی را از دید اول شخص دنبال خواهیم کرد ، این موضوع که بازیکنان توانایی استفاده از نمای سوم شخص ( پشت ماشین ) را برای انجام بازی نداشته باشند برای گیمر های مبتدی خبر خوشایندی نخواهد بود ! باید منتظر اطلاعات بیشتر در این زمینه بود .

برای دانلود تیزر بازی از این لینک استفاده کنید .

Last edited by a moderator:
آقا یه سوال کاملا تخصصی:dاین قفلا چجوری باز میشه؟

باید ستاره موردنیازشو گرفته باشی.مثلا اگه مسابقات اماتور باشی برای دور بعدت که semi-pro هست باید مثلا 90 تا ستاره داشته باشی تا باز بشه.ستاره هام تو هر مسابقه یه سری چلنج میگه بهت باید بگیریش.مثلا سرعتت برسه بالای 150 تا یا جزو 3 نفر اول شی یا تو 1 دقیقه مسیرو طی کنی و ...

- - -ویرایش - - -

همه Event هارو تموم کردم!چقدر زود گذشت:(:d
امیدوارم سرورارو زودتر باز کنن بشه انلاین زد الان بیکارم تو بازی!چلنج هام که باز باید به سرور وصل باشه رفت.

نمیخوام توضیحات در مورد گیم پلی بدم چون پستی که چند صفحه قبل نوید داد کامل بود. فقط اینو بگم که تا حالا تو هیچ بازی ریسینگی چنگ زدم لاستیک به آسفالت رو اینطوری حس نکرده بودم :دی

و در آخر هم باید بگم ه ترول کردن گرافیک این بازی واقعا شاهکاره و کار هر کسی نیست. پس هرکس دیدین داره ترولش میکنه، بدونید آدم خیلی خفنه. گرافیک دقیقا همونیه که توی تریلر های دیدید و هیچ افتی نداره. یه عکس هم گرفتم. همونطور هم که قبلا خیلی اشاره کردیم کیفیت AA وقتی عکس میگیری با SHare کلن نابود میشه. الان تازه متوجه شدم برخی از افکت های نوری هم زده میشه ازش. از عمد از این جا عکس گرفته بودم، چون جاده ای که سمت چپ تصویر دیده میشه پر بود از چراغ هایی که جاده رو نشون میداد اما اینجا خیلی کم نور شدن. لازم باشه فیلم میگیرم از صفحه مونیتور که ثابت کنم این رو.

این هم یک نمونه عکسی که من گرفتم :دی

به نظرم یه جای کار ایراد داره، این عکس هایی که شما میزارید رو من چرا نمیتونم تو بازی ببینم؟

اینرو با عکس هایی که شما گذاشتید مقایسه کنید بی زحمت

این رو فکر کنم یه گوشی آندرویدی هم راحت اجرا کنه :دی

به نظرم یه جای کار ایراد داره، این عکس هایی که شما میزارید رو من چرا نمیتونم تو بازی ببینم؟

این چیه؟ :|

بازی که حالش میده اما خدا کنه سریعتر این سرور ها درست بشن بیشتر حال میده وقتی آدم رکورد بقیه به خاک خون میکشه .:d قبل اینکه سرور ها down بشن با بنز اولی رکورد دار بهترین زمان با بنز در پیست کانادا در تایم تریل بدست آوردم یعنی خودم حال کردم البته نفر 14 بودم به صورت کلی در بین تمام ماشین ها اما واقعا حال میده آدم رکورد بقیه انقدر پویا ببینه و بتونه تلاش کنه رکورد بقیه له کنه .:d مخصوصا یه دفعه چلنج میاد این تیکه از نقشه رو فلانی بهتر از بقیه رفته رکورد اینه میتونی بزن .:d

والا نمیدونم فلسفه این سایت ها و این چرت و پرت ها چی هست :| الان Asphalt 8 رو گوشی بنده گرافیک زیبا تر و پر جزییات تری نسبت به این عکسی که شما گذاشتین داره !

نکته خنده دار اینه که بخوای بگی DC همچین گرافیکی داره ! خیلی مسخرست ! ادم باید به عقل اون طرف شک کنه !

عکس های که با دکمه Share گرفته میشه، اگر افراد و اجسام در اون لحظه در حال حرکت سریع باشند کیفیتشون زیاد میاد پایین.
بهتره با Photo Mode گرفته بشند یا لحظه ای برای گرفتن عکس از حرکت بایستید. البته این مورد شاید همیشه صادق نباشه.

مثلا این دو عکس از Infamous Second Son، اولی گارد داره میدوه ولی در دومی همه چیز ساکنه:

البته من این موارد رو به صورت تجربی دیدم و شاید دارم اشتباه میکنم.

کلا یه سریا خوششون نمیاد ما اینجا کامنت بذاریم حرف میزنیم پاک میشه اینم مثله قبلیا
اوکی
اگه مشکلی دارید بگید اینجا نیایم خیلی جای خفنی نیست والا خوبه تو IGN سمت ندارید باو شما ها

کلا یه سریا خوششون نمیاد ما اینجا کامنت بذاریم حرف میزنیم پاک میشه اینم مثله قبلیا
اوکی
اگه مشکلی دارید بگید اینجا نیایم خیلی جای خفنی نیست والا خوبه تو IGN سمت ندارید باو شما ها

شما چی دارید میگید چهار ساعته هی دارید تایپ میکنید. خسته نشدید؟ پست اولتون رو واسه این پاک کردم که حرف از طرف مقابل آوردید و داشتید ترول میکردید. توی این چند روزه به اندازه کافی اعصابمون سر جنگ و دعواهای بچه گانه خراب شده. انتظار داشتید بزارم پستتون بمونه و یه نفر از اونور بیاد اینجا باز هم جنگ و خونریزی راه بیفته؟ با خودتون چند چندین؟
این عکسی که از همون جایی که میلاد گرفته گرفتم :دی

پست میلاد:
این هم یک نمونه عکسی که من گرفتم :biggrin1:

این رو فکر کنم یه گوشی آندرویدی هم راحت اجرا کنه :biggrin1:

عکسی که من گرفتم :دی پیدا کنید پرتقال فروش را. :دی

آقا ببینم اینجا تاپیک DC نیست ؟ چون من الان یک نظر در مورد بازی گذاشتم ولی الان انگار پاک شده ؟!؟!
می خواستم بدونم دقیقا" کجا میشه نظر در مورد بازی DC گذاشت :d

این عکسی که از همون جایی که میلاد گرفته گرفتم :دی

پست میلاد:

عکسی که من گرفتم :دی پیدا کنید پرتقال فروش را. :دی

نیمه بالای عکسهاتون دقیقاً یکی هستن، حتی میشه گفت که عکس میلاد کیفیت بالاتری هم داره (یک نگاه به کوه پس زمینه بندازید و کیفیت بافتهاش و شارپتر بودنش). قسمت جاده توی عکس میلاد نور مستقیم آفتاب هست و توی عکس شما سایه. بنظر میرسه نورپردازی بازی زیر نور مستقیم آفتاب به جالبی نورپردازیش توی سایه یا نور کم و شب و ... نیست. اکثر عکسهایی که مردم فکر میکنن برای ترول کردن هستن دقیقاً عکسهایی هستن که از روز و بدون سایه و ... گرفته شدن.

نیمه بالای عکسهاتون دقیقاً یکی هستن، حتی میشه گفت که عکس میلاد کیفیت بالاتری هم داره (یک نگاه به کوه پس زمینه بندازید و کیفیت بافتهاش و شارپتر بودنش). قسمت جاده توی عکس میلاد نور مستقیم آفتاب هست و توی عکس شما سایه. بنظر میرسه نورپردازی بازی زیر نور مستقیم آفتاب به جالبی نورپردازیش توی سایه یا نور کم و شب و ... نیست. اکثر عکسهایی که مردم فکر میکنن برای ترول کردن هستن دقیقاً عکسهایی هستن که از روز و بدون سایه و ... گرفته شدن.

دقیقا منظورم از پرتقال فروش همین جهت تابش نور و آفتاب بود که تاثیر مستقیم توی حالت تصویر داره. حتی قبلا یکی از بچه ها هم از دنیای واقعی عکس گذاشته بود که تابش مستقیم نور خورشید خیلی روی دیدگاه بصری تاثیر داره. البته اونطوری هم نیست که بگیم زیر نور آفتاب داغونه. در شرایط های مختلف فرق داره. الان یه عکس جدید میدم.

دیگه بعد از بررسی هایی که DF روی بازی انجام داده فکر نکنم جای بحثی روی گرافیک بازی مونده باشه. حالا بیصبرانه منتظر بارون و برف هستم که ببینیم DF اینبار چی میگه.

پ.ن بچه ها میتونید کاراکترتون رو عوض کنید ها :دی همین الان کشف کردم :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or