PlayStation DriveClub [پست اول حتماً خوانده شود]

سوالات متداول برای این بازی، نوشته شده توسط FaRd!N:

سوال 1- وقتی میرم تو بازی دور صفحه تلویزیون یا مانیتورم نوار سیاه داره و تصویر کامل نیست؟

جواب: تنظیمات صفحه شما توی تنظیمات اصلی دستگاه درست نیست. برای درست کردن سایز تصویر (که داخل بازی هم اعمال میشه) به این صورت عمل کنید:

در منوی اصلی PS برید به قسمت Setting > بعد Sound and Scree> بعد Displaye Area Settings. از اونجا تصویر رو برابر با نمایش گرتون تنظیم کنید.

سوال 2- ریجن اکانت من متفاوت از ریجن بازیمه. مثلا ریجن اکانتم آمریکا (ریجن 1 ) هست اما ریجن بازیم 2 ـه. میتونم آپدیت های آب و هوا رو بگیرم؟

جواب: دانلود کردن آپدیت ربطی به ریجن دیسک نداره. آپدیت های آب و هوا دانلود خواهند شد و مشکلی از این بابت نخواهید داشت.

سوال 3- شنیدم یه DLC مجانی دادن برای بازی که روی آپدیت پچ آب و هوا هست. اگر شرایط من مثل سوال 2 (سوال بالا) باشه میتونم از اونا استفاده کنم؟

جواب: استفاده از هرگونه DLC، چه این بازی چه بازی دیگه، چه مجانی چه پولی، مستلزم برابر بودن ریجن اکانت و ریجن بازی است. بدین صورت شما میتونید از آب و هوای بازی استفاده کنید اما قادر نخواهید بود از محتویات DLC استفاده کنید.

سوال 4- شرایط من مثل سوال 2 و 3 هست. آیا میتونم آنلاین بازی کنم؟ از اونجایی که DLC ها رو نتونستم بگیرم و برام فعال نیست، مشکلی پیش میاد؟

جواب: خیلی راحت میتونید به بازی آنلاین بپردازید و مشکلی از هیچ بابت نخواهید داشت. نقشه های جدید روی آپدیت برای همه و برای بخش آنلاین، برای جلوگیری از مشکلات احتمالی اضافه میشن. فقط به ماشین های DLC دسترسی نخواهید داشت.

سوال 5- آیا این بازی بخش دو نفره داره؟

جواب: خیر. این بازی فقط بصورت تک نفره قابل بازی است. چه آنلاین، چه آفلاین.

سوال 6- آیا این بازی بخش Career داره؟

جواب: بله. بازی دارای Tour های تک نفره یا همون مرحله ای است.

سوال 7 - ماشین های جدید رو چطوری میتونم بدست بیارم؟

جواب: ماهانه 1 ترک و 1 ماشین بصورت مجانی داده میشه اما برای دسترسی به باقی ماشین ها یا باید دونه دونه خریداری بشن یا باید Season Pass باید خریداری بشه. اگر هم اقدام به خرید کردید، حتما ریجن بازی با ریجن اکانتتون باید یکی باشه. در غیراینصورت نمیتونید خرید ها رو انجام بدید. مگر اینکه اکانتی متناسب با ریجن بازی خود بسازید و خرید ها رو روی اون اکانت انجام بدید و با اکانت اصلی به بازی بپردازید.

این هم عکس روند DLC های بازی. هم مجانی و هم پولی:

این بازی در روز 20 February در مراسم Playstation Meeting 2013 به صورت انحصاری برای کنسول PS4 معرفی شد . سازنده بازی Evolution Studios و ناشر آن Sony Computer Entertainment میباشد . سبک بازی همانطور که از اسم بازی بر می آید Racing می باشد و در بازی به Street Racing خواهیم پرداخت ! هنوز به این موضوع که گیم - پلی بازی مبنی بر Simulation یا Arcade خواهد بود اشاره نشده ولی با توجه به سطح جزییات بازی کفه ی Simulation بودن بازی سنگین تر است !

همونطور که در عکس ها میبنید مدلینگ ماشین های بازی به حداکثر خود رسیده و طبق صحبت های کارگردان بازی هیچ نکته ای از قلم نیافتاده ، همچنین شایان ذکر است که ایده ی ساخت یک بازی ریسینگ که در آن بازیکنان در تیم های مختلف با تمام تیم های موجود در دنیا قابلیت رقابت داشته باشند و بتوانند در هر جای دنیا بدون دسترسی به کنسولشان با هر Gadget ـی که در اختیار دارند تیم خود را مدیریت کرده ، قرار بگذارند و حریفان را به چالش بکشند ، 10 سال است که در استدیو سازنده وجود دارد و آنها منتظر فراهم شدن زمینه ها برای اجرا کردن ایده هایشان بوده اند که PS4 این امکان را برای آنها فراهم نموده و هم اکنون ما شاهد به وقوع پیوستن آن ایده هستیم . طبق گفته کارگردان بازی ، ما بازی را از دید اول شخص دنبال خواهیم کرد ، این موضوع که بازیکنان توانایی استفاده از نمای سوم شخص ( پشت ماشین ) را برای انجام بازی نداشته باشند برای گیمر های مبتدی خبر خوشایندی نخواهد بود ! باید منتظر اطلاعات بیشتر در این زمینه بود .

برای دانلود تیزر بازی از این لینک استفاده کنید .

Last edited by a moderator:
درایو کلاب خودش لانچ تایتل ـه :دی پلاسش هم قطعاً همون اوایل میاد :دی

همون اوایل میاد ولی فکر نکنم همزمان با نسخه فیزیکی بیاد.
راستی دوستان سایت gamersyde چهارتا ویدیو از گیم پلی درایو کلاب گذاشته ولی نمیشه دانلود کرد.اگر کسی از دوستان با idm دانلود کرده یه جا اپلود کنه ماهم استفاده کنیم.:-D.کلا اگه وبدیویی از گیمپلی هست زحمتشو بکشین.

آخرین ویرایش:
یعنی انقد نمایشش ضعیف بود که حتی نامزد ریسینگE3نشد یا قابل بازی کردن نبود؟؟

قابل بازی کردن بود ولی گویا بازی هنوز کامل نشده ! توی E3 یکی از پیست های بازی رو گذاشته بودن که ملتی که اونجان توش رکورد بزنن مثلاً هر قسمت پیست رو هر کسی رکورد دریفت یا تاپ اسپید میزد . در همین حد , و گرنه امکان مسابقه دادن و ریس و این چیزا نبوده ! فکر نکنم بازی بخواد به این جنگولک بازیها ختم بشه و گرنه نابود میشه !

همون اوایل میاد ولی فکر نکنم همزمان با نسخه فیزیکی بیاد.
راستی دوستان سایت gamersyde چهارتا ویدیو از گیم پلی درایو کلاب گذاشته ولی نمیشه دانلود کرد.اگر کسی از دوستان با idm دانلود کرده یه جا اپلود کنه ماهم استفاده کنیم.:-D

من دنلد کردم همه ـش رو ولی همونطور که بالا توضیح دادم مسابقات خاصی توی گیم پلی برگزار نمیشه و فقط طرف یه نفری توی پیست رکورد ثبت میکنه ! :دی

آخرین ویرایش:
قابل بازی کردن بود ولی گویا بازی هنوز کامل نشده ! توی E3 یکی از پیست های بازی رو گذاشته بودن که ملتی که اونجان توش رکورد بزنن مثلاً هر قسمت پیست رو هر کسی رکورد دریفت یا تاپ اسپید میزد . در همین حد , و گرنه امکان مسابقه دادن و ریس و این چیزا نبوده ! فکر نکنم بازی بخواد به این جنگولک بازیها ختم بشه و گرنه نابود میشه !

من دنلد کردم همه ـش رو ولی همونطور که بالا توضیح دادم مسابقات خاصی توی گیم پلی برگزار نمیشه و فقط طرف یه نفری توی پیست رکورد ثبت میکنه ! :دی

میخوام گرافیکشو ببینم اگه وقت کردی یه جا اپلود کن خیر ازجوونیت ببینی:-D

میخوام گرافیکشو ببینم اگه وقت کردی یه جا اپلود کن خیر ازجوونیت ببینی:-D

والا از روی صفحه ی تلویزیون با فاصله ی دور بود چیز زیادی معلوم نبود :دی حجماشون هم حدود 400 تا 600 مگ بود پاک کردم :دی حالا اگر باز گرفتمش برات آپ می کنم :دی

ای باباowهم که نیست.اونی که فکر میکردم نبود هرچند بخاطر محیط زیباش دوسشدارم:دی حتیnfs runهم که یکی از بدترین ریسینگ هاست بخاطر محیط فوق العدش بازیش کردم
خب شد دیگه دلیلی برا خریدps4ندارم تا وقتی انچارتد4 بیاد:دی

ای باباowهم که نیست.اونی که فکر میکردم نبود هرچند بخاطر محیط زیباش دوسشدارم:دی حتیnfs runهم که یکی از بدترین ریسینگ هاست بخاطر محیط فوق العدش بازیش کردم
خب شد دیگه دلیلی برا خریدps4ندارم تا وقتی انچارتد4 بیاد:دی
بازی هنوز خیلی کار داره که کامل بشه . تا الان هرچی نشون دادن 30 فریم بوده ولی بازی اصلی قراره 60 فریم و 1080 باشه:d گرافیکش هم احتمالا از اینی که الان نشون دادن خیلی بالاتر میره.
درکل کسی نگران بازی نباشه evolution کارش رو خوب بلده:d

@ نوکتیسُ :دی
قرار بود بعد از E3 مرا از ظلمت به رهانی و تو GP نیشان بدی که اون عکسه که آب گوشه ی جاده جمع شده بود و این حرف ها واقعی ان ، یالا مدارکت رو ، رو کن بینم :دی

@ نوکتیسُ :دی
قرار بود بعد از E3 مرا از ظلمت به رهانی و تو GP نیشان بدی که اون عکسه که آب گوشه ی جاده جمع شده بود و این حرف ها واقعی ان ، یالا مدارکت رو ، رو کن بینم :دی

اون جاده رو هنوز ننشانیدن :دی ولی شما برو چند تا از این گیم پلی ها رو ببین و از رئال بودن محیط و ماشین ها لذت ببر :دی بازی به شدت رئاله دقیقاً عین تصاویرش :دی

بازی هنوز خیلی کار داره که کامل بشه . تا الان هرچی نشون دادن 30 فریم بوده ولی بازی اصلی قراره 60 فریم و 1080 باشه:d گرافیکش هم احتمالا از اینی که الان نشون دادن خیلی بالاتر میره.
درکل کسی نگران بازی نباشه evolution کارش رو خوب بلده:d
اره میدونم ولی منظورم گیم پلی بود اونی نیست که فکر میکردم.اره معلومه گرافیکش بهتر میشه
ولی مگه بازی لانچ نیست خب 5.6ماه به عرضه 30درصدشو ساختن؟؟:دی

اره میدونم ولی منظورم گیم پلی بود اونی نیست که فکر میکردم.اره معلومه گرافیکش بهتر میشه
ولی مگه بازی لانچ نیست خب 5.6ماه به عرضه 30درصدشو ساختن؟؟:دی

گیم پلی که چیزی نشون ندادن ! اونی که گفتم چیزی بود که توی نمایشگاه برای تست عموم گذاشتن ! قطعاً اینهمه عکس از ریس بین ماشین ها که از بازی اومده پشمک نیست ! اصلاً بازی ریسینگ بدون ریس داریم ؟!

گیم پلی که چیزی نشون ندادن ! اونی که گفتم چیزی بود که توی نمایشگاه برای تست عموم گذاشتن ! قطعاً اینهمه عکس از ریس بین ماشین ها که از بازی اومده پشمک نیست ! اصلاً بازی ریسینگ بدون ریس داریم ؟!
من که نمایش بازی رو ندیدم.از حرف های دوستان فهمیدم مثل فورتزا هورایزن نیست من یه چیزی مثل اون میخواستم:دی

دوستان دوره ی تریلر های انمیشنی با گرافیک هزار تموم شد(مثل گاد آف وار 2 ،تریلر برات میزاشت در حد ps5)الان هر بازی ای رو که میبینی رییل تایمه یعنی واقعی در همان زمان پس اگه تریلی رو از بازی دیدن فکر کنم فرق تریلر انیمشن با تریلر رییل تایم رو بشه تشخیص داد .خود این قضیه یه امتیازه برای بازی که دمویی که وسط بازی پخش میشه صفحه عوض بشه و یه تریلر (پخش)کنه یا تریلر رو بادستان پر تئانشون بسازن و (نمایش*)بدن .تا اونجایی که من یادم میاد این قضیه از گاد آف وار 3 شروع شد

دوستان دوره ی تریلر های انمیشنی با گرافیک هزار تموم شد(مثل گاد آف وار 2 ،تریلر برات میزاشت در حد ps5)الان هر بازی ای رو که میبینی رییل تایمه یعنی واقعی در همان زمان پس اگه تریلی رو از بازی دیدن فکر کنم فرق تریلر انیمشن با تریلر رییل تایم رو بشه تشخیص داد .خود این قضیه یه امتیازه برای بازی که دمویی که وسط بازی پخش میشه صفحه عوض بشه و یه تریلر (پخش)کنه یا تریلر رو بادستان پر تئانشون بسازن و (نمایش*)بدن .تا اونجایی که من یادم میاد این قضیه از گاد آف وار 3 شروع شد

تا اون جایی که میدونم به این نوع تریلر های میگن CGIکه داستان بازی رو روایت میکنن نه اینکه یکی بیاد الکی دکمه بزنه و بگه مثلا دارم بازی میکنم ولی گیم رو با پی سی (بعنوان مثال) اجرا کرده باشه ...
ضمنا اون نمایش E3که توش سانتا مونیکا خدای جنگ 3 رو ریل تایم اجرا کرد یادت نمیاد..>؟ خود بازی کیفیتش از اون هم بهتر بود ...و خدای جنگ 3 هم هون سال از اسپایک بهترین گرافیک رو گرفت ...

تا اون جایی که میدونم به این نوع تریلر های میگن CGIکه داستان بازی رو روایت میکنن نه اینکه یکی بیاد الکی دکمه بزنه و بگه مثلا دارم بازی میکنم ولی گیم رو با پی سی (بعنوان مثال) اجرا کرده باشه ...
ضمنا اون نمایش E3که توش سانتا مونیکا خدای جنگ 3 رو ریل تایم اجرا کرد یادت نمیاد..>؟ خود بازی کیفیتش از اون هم بهتر بود ...و خدای جنگ 3 هم هون سال از اسپایک بهترین گرافیک رو گرفت ...

دوست عزیز شما حرف منو اشتباه برداشت کردین،من در مورد گاد نقدی نکردم یکی از دوستا ن در چند صفحه ی قبل در مورد اینکه از کجا معلوم این دمو ریله ؟منم در جواب اونو گفتم و گاد رو هم مثال بر این بود که نسل پخش تریلر تموم و نسل جدید همه ریله یعنی تریلر کاملا ساخته میشه که این یه امتیاز برای بازی محسوب میشه.خودم طرفتار پرو پا قرصشم(9 بار بازی رو تموم کردم)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or