DriveClub در اکتبر امسال عرضه خواهد شد

• Thread starter Thread starter Wąnda
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Wąnda

Sacred Spirit
کاربر سایت
41-670x418.jpg

شرکت سونی بالاخره تاریخ انتشار بازی DriveClub را رسما اعلام کرد. این بازی در تاریخ 7 ـم اکتبر در شمال آمریکا و اروپا عرضه خواهد کرد.
رئیس استودیو(ها)ی شرکت سرگرمی های سونی آقای Shuhei Yoshida طی خبری در PlayStation Blog اعلام کردند و گفتند:
"ما می خواستیم که بازی را در اوایل سال 2014 عرضه کنیم ولی برای آنکه بتوانیم به وعده های بلندپروازانه و ایجاد یک بازی مسابقه ای اجتماعی واقعی خلق نماییم، مجبور شدیم تغییراتی را در تصمیمات خود ایجاد کنیم.
این مشکل با بلندپروازانه بودن شما را مجاب خواهد کرد تا خود را برای چیزهای واقعا چالش برانگیز در میان راه آماده کنید. DriveClub پیشنهادها و توقعاتی را داشت که تا بحال در این سبک بازی ها بدست نیاورده بود. و به خاطر همین، تیم زمان بیشتری را نیازمند بود تا برای شما بازی را به ارمغان بیاورد که واقعا انتظارش را داشتید.
علاوه بر تاریخ انتشار جدید، ما نیز مفتخر هستیم تا کارگردان جدید بازی را اعلام نماییم. Paul Rustchynsky نقش کارگردان را در روند ساخت این بازی ایفاء خواهد کرد. ما از این صبر و شکیبایی شما بخاطر این اتفاقات قدردانی می نماییم.
بهرحال ما خواستار این بودیم که این تغییرات را همراه با تاریخ انتشار جدید بازی اعلام کنیم."
DriveClub به طور انحصاری برای PlayStation 4 در اکتبر امسال عرضه خواهد شد.
[source]

دوستان بازی آنلاینه یا آفلاین؟
تایید شده که تمام کمپین های بخش Single Player را می توان بدون نیاز به اینترنت بهشون دسترسی داشت:

Entire Driveclub Single Player Campaign Can Be Played Offline; New Car Announcements Coming and More | DualShockers

یک سری تصاویر هم از بازی به بیرون اومده که در دو مقیاس اندازه تصویر 1980P و 4500*8000 منتشر شده که عمق عالی رندرینگ و گرافیک و تکسچرها رو نشون میده که در لینک زیر می تونید ببینید:

Fantastic Driveclub Screenshots in 8000 x 4500 Resolution Show that The Game is Definitely Worth the Wait | DualShockers

یکی از تجارب به واقع لذت بخش ریسینگ نسل قبل برا من تجربه سه نسخه motorstorm ها بود هنوزم که هنوزه یه حسی بهم میگه اینا به صورت موازی دارن رو نسخه نسل بعدی motorstorm هم کار می کنن (اگه بشه چه گرافیکی ببینیم!!!)

در مورد driveclub هم این تریلر عالی بود من به شخصه حاضرم یه بازی تاخیر بخوره ولی متای قابل قبولی (80 به بالا) کسب کنه و به نوعی هول هولکی اماده نشه...

من هر کنسولی رو اول خریدم حتما بازی ریسینگ رو گرفتم البته یک سال تاخیر زیاد هم نیست مهم اینکه یک بازی خوب تحویل بدن

یه دونه GT5 یه دونه هم این که با تاخیر قراره عرضه بشه. این "همه" از کجا اومده؟
شما از چیز خاصی خبر داری ؟ :|
یه حساب کتاب بکن ببین این بار چندمه این بازی عقب میوفته! الان هم با اعلام این تاریخ باز هم تاخیر زده! نمیدونم چجوریه یه عده اینجا خوشحال هم هستن!
یا شما کلا تو باغ نبودی یا منتظر این بازی نیستی! چون من از سال پیش منتظرم و اصلا برام قشنگ نیست این همه تاخیر!
gt هم مثل همین خیلی عقب افتاد فقط فرقش اینه اون چندین سال عقب افتاد!

یه حساب کتاب بکن ببین این بار چندمه این بازی عقب میوفته! الان هم با اعلام این تاریخ باز هم تاخیر زده! نمیدونم چجوریه یه عده اینجا خوشحال هم هستن!
یا شما کلا تو باغ نبودی یا منتظر این بازی نیستی! چون من از سال پیش منتظرم و اصلا برام قشنگ نیست این همه تاخیر!

درایوکلاب یک بار تاخیر خورد کلا . پارسال گفتن در تاریخ نامعلومی در 2014 منتشر میشه . دیگه چند بار تاخیر چه صیغه ایه؟

- - -ویرایش - - -

درایوکلاب یک بار تاخیر خورد کلا . پارسال گفتن در تاریخ نامعلومی در 2014 منتشر میشه . دیگه چند بار تاخیر چه صیغه ایه؟

باغ رو که شما اشغال کردید
ولی نیت مهمه. الان خودت به عنوان یه گیمر دوست داری بازی کامل تر بدستت برسه یا نه ؟ :d

باغ رو که شما اشغال کردید
ولی نیت مهمه. الان خودت به عنوان یه گیمر دوست داری بازی کامل تر بدستت برسه یا نه ؟ :d
شما مطمئنی کامل میرسه؟:دی بزار هر وقت لانچ شد در مورد کامل بودنش تصمیم میگیریم! یه وقت میگن کلا 100 تا ماشین با 10 تا پیست!
اما در کل از بی برنامگی بدم میاد! امیدوارم دوباره عقب نیوفته! 6 ماه از عمر کنسول گذشته هنوز یه سیمولیشن نداره

ببین اینجا با یک سال تاخیر بازی تاریخ خورده همه چ شاد و خوشحالن!!! :d
ی درصد فکر کن این اتفاق برا بازیهای x1 می افتاد!!!
شصتا ناجی و هدایتگر پیدا میشدن مارو از این غفلت نجات بدن:d
امیدوارم ارزش اینهمه انتظار رو داشته باشه( ماکه بخیل نیستیم )

شما مطمئنی کامل میرسه؟:دی بزار هر وقت لانچ شد در مورد کامل بودنش تصمیم میگیریم! یه وقت میگن کلا 100 تا ماشین با 10 تا پیست!
اما در کل از بی برنامگی بدم میاد! امیدوارم دوباره عقب نیوفته! 6 ماه از عمر کنسول گذشته هنوز یه سیمولیشن نداره
البته درایو کلاب سیم نیست و یه حالتی مثل هورایزون داره.

از جانب من خیالت راحت باشه. کامل که نه کامل تر میرسه:d
ولی تاخیر برا یه بازی به احتمال خیلی زیاد باعث افزایش کیفیت میشه. البته تاخیر کوتاه نه 5-4 ساله :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or