DriveClub در اکتبر امسال عرضه خواهد شد

• Thread starter Thread starter Wąnda
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Wąnda

Sacred Spirit
کاربر سایت
41-670x418.jpg

شرکت سونی بالاخره تاریخ انتشار بازی DriveClub را رسما اعلام کرد. این بازی در تاریخ 7 ـم اکتبر در شمال آمریکا و اروپا عرضه خواهد کرد.
رئیس استودیو(ها)ی شرکت سرگرمی های سونی آقای Shuhei Yoshida طی خبری در PlayStation Blog اعلام کردند و گفتند:
"ما می خواستیم که بازی را در اوایل سال 2014 عرضه کنیم ولی برای آنکه بتوانیم به وعده های بلندپروازانه و ایجاد یک بازی مسابقه ای اجتماعی واقعی خلق نماییم، مجبور شدیم تغییراتی را در تصمیمات خود ایجاد کنیم.
این مشکل با بلندپروازانه بودن شما را مجاب خواهد کرد تا خود را برای چیزهای واقعا چالش برانگیز در میان راه آماده کنید. DriveClub پیشنهادها و توقعاتی را داشت که تا بحال در این سبک بازی ها بدست نیاورده بود. و به خاطر همین، تیم زمان بیشتری را نیازمند بود تا برای شما بازی را به ارمغان بیاورد که واقعا انتظارش را داشتید.
علاوه بر تاریخ انتشار جدید، ما نیز مفتخر هستیم تا کارگردان جدید بازی را اعلام نماییم. Paul Rustchynsky نقش کارگردان را در روند ساخت این بازی ایفاء خواهد کرد. ما از این صبر و شکیبایی شما بخاطر این اتفاقات قدردانی می نماییم.
بهرحال ما خواستار این بودیم که این تغییرات را همراه با تاریخ انتشار جدید بازی اعلام کنیم."
DriveClub به طور انحصاری برای PlayStation 4 در اکتبر امسال عرضه خواهد شد.
[source]

شرکت سونی بالاخره تاریخ انتشار بازی DriveClub را رسما اعلام کرد. این بازی در تاریخ 7 ـم اکتبر در شمال آمریکا و اروپا عرضه خواهد کرد.

[source]

86267419371122549339.jpg
:d

خلاصه اینکه مارا به کشتن داد با این تاخیر هاش و بالاخره مثل اینکه قراره عرضه بشه .

ممنون

تریلر رو دیدم،بازی چه مناظری داره،با اینکه Evolution یه استودیو هست که بازی هاش فیزیک مهور هستند اما DC گرافیک خیلی خوبی داره.

چرخش شبو روز هم که داره،فکر کنم آبو هوای داینامیک هم دارا می باشد،فقط عکسهای زیر رو ببینید که زیبایی در طراحی موج می زنه:d

چیز دیگه ای که خیلی حال کردم وجود Drift زدن در بازی هست

امیدوارم Motor Storm ای با این گرافیک بسازه که خیلی تو نخشم...

16 مهر:-" هوووووف خیلی دیره تا اون موقع یعنی رو پلی4 یه ریسینگ درست درمون نمیتونیم تجربه کنیم؟!!:|
حجم بازی و حجم نسخه پلاس هم میگفتن خیالمون راحت میشد دیگه

من اولا فکر میکردم مثل هورایزن بعدا که بهم گفتن خطیه خیلی حالم گرفته شد :| چون کلا زیاد با ریسینگی که پیست انتخاب بکنی فقط حال نمیکنم ! ( به جز جی تی و فورتزا )

سایت IGN در سال 2006 اعلام کرد اولین عنوانی که به اونا طعم شیرین نسل هفتم داد Motorstorm بود . نکته جالب اینه از همون سال 2006 بود که Evolution Studios ایده ساخت Driveclub در ذهن داشت اما بدلیل سخت افزار محدود کنسول های نسل هفتمی عملا امکان پیاده شدن این ایده در نسل هفتم وجود نداشت.

شروع نسل هشتم شاید بهترین خبر ممکن برای Evolution Studios بود و شاید خیلی ها تحت تاثیر نمایش های بازیهایی نظیر The Order 1886 قرار گرفتن اما لحظه ای که همیشه در ذهن من میمونه صحبت های مدیر کل Evolution Studios در مورد بازی Driveclub بود که در E3 2013 و همایش معرفی PS4 انجام شد .
اگر صحبت های ایشون به یاد داشته باشید چنان با عشق و علاقه ای در مورد Driveclub و تحقق آرزوی دیرینه Evolution Studios صحبت میکردن که هر گیمری برای تجربه دستپخت اونا وسوسه میکرد و من ذره ای شک ندارم که Driveclub میتونه تجربه واقعی یک ریسینگ نسل هشتمی به ما بده و بی صبرانه منتظر عرضه این بازی هستم .
از اسماعیل عزیز هم بابت اپلود تریلر ممنونم .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or