Dreamfall Chapters

یکی از مورد انتظارترین ادامه ها، عنوان Dreamfall Chapters می باشد که ادامه ای بر عناوین تحسین شده The Longest Journey و Dreamfall: The longest Journey می باشد. Dreamfall Chapters یک بازی ماجراجوییِ داستان محور و اپیزودیک می باشد. داستان بازی درباره انتخاب ها و پیشامدهای آنها در دنیاهای موازی پیشرفته آینده و دنیای فانتزی جادویی می باشد.

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]ناشر[/TD]
[TD]Red Thread Games[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]توسعه دهنده[/TD]
[TD]Red Thread Games[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]پلتفرم[/TD]
[TD]PC[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تصاویر بیشتر[/TD]
[TD]---[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تاریخ انتشار[/TD]
[TD]Oct . 21 . 2014[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تاپیک امتیازات[/TD]
[TD][h=3]امتیازات Dreamfall Chapters[/h] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]پیش‌نمایش بازی[/TD]
[TD]---[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]نقد بازی[/TD]
[TD]---[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

سیستم مورد نیاز بازی :

حداقل مورد نیاز:

• Processor: Core 2 Duo 2GHz or equivalent
  • Memory: 3 GB RAM
  • Graphics: Intel HD Graphics 4000
  • DirectX: Version 9.0c
  • Hard Drive: 5 GB available space
  • Sound Card: Yes

سیستم توصیه شده:

• Processor: Quad Core i5 2.5GHz
  • Memory: 4 GB RAM
  • Graphics: ATI or Nvidia card with 1GB VRAM
  • DirectX: Version 11
  • Network: Broadband Internet connection
  • Hard Drive: 20 GB available space
  • Sound Card: Yes

تصاویر بازی:

Official Teaser Trailer

720p

آخرین ویرایش:
تریلر Dreamfall Chapters reborn رو برید ببینید واقعا تریلر باحالیه.امیدوارم بازی خوب دراومده.درکل انتضار نمیره یه ip قدیمی تو این سبک بتونه دوباره بدرخشه.:|

آخرین ویرایش:
April Ryan تو بازی هست؟؟؟.. اگه اون نباشه که Dreamfall نمیشه دیگه .... به هر حال خبر خوبی بود ، ممنون .... من شنیده بودم دارن روش کار میکنن ولی اصن یادم رفته بود کلا ...
ظاهرا اپیزود های اول و دومش اومده ...

بازی عرضه شده و حتی تو سایتهای دانلود ایرانی هم اومده...امشب می دانلودمش تا ببینم بازیش چجوریه.

بازی ادونچر هست و اگه از بازی های مثل The Walking Dead یا Wolf Among Us خوشتون اومده احتمالا از این بازی هم خوشتون میاد!!
البته این نکته را هم بگم که این بازی داستان خیلی قوی و پیچیده ای داره! و نسخه قبلی بازی برای من یکی از بهترین داستانهایی را داشت که تو بازی های کامپیوتری تجربه کرده بودم!

دانلود کردم اما بعد از انتخاب نیو گیم و دیدن دمو متاسفانه موقع رفتم تو بازی کرش میکنه؟

من نسخه FLT را دانلود کردم و حتی بازی پس از اینستال، احتیاج به کرک نداشت! همچین مشکلی هم نداشتم.:-??
اگه لازم داشتید، می تونم فایل exe بازی را هم براتون آپلود کنم!

بازی ادونچر هست و اگه از بازی های مثل The Walking Dead یا Wolf Among Us خوشتون اومده احتمالا از این بازی هم خوشتون میاد!!
البته این نکته را هم بگم که این بازی داستان خیلی قوی و پیچیده ای داره! و نسخه قبلی بازی برای من یکی از بهترین داستانهایی را داشت که تو بازی های کامپیوتری تجربه کرده بودم!
داستان بازی به حدی طولانی و پیچیده هست که میگفتن بیش از 1000 صفحه هست

------------

شماره دو رو 3 بار تموم کردم. Zoe و April توش هستن؟ این دختره که تو تریلر هست Zoeــه؟

دوستان بازی یه مقدار بیش از حد الکی سنگین نیست؟ اصلا" بهینه به نظر نمیاد.
تنها بازی ای که صدای فن کارت منو تا این حد بالا برد کرایسیس 3 اونم با تمام جزئیات بود!

دوستان بازی یه مقدار بیش از حد الکی سنگین نیست؟ اصلا" بهینه به نظر نمیاد.
تنها بازی ای که صدای فن کارت منو تا این حد بالا برد کرایسیس 3 اونم با تمام جزئیات بود!

بازی نسبتا بهینه هستش . اما مشکلش اینه که از تو خود بازی نمیشه فریم بازی رو قفل کرد و به همین خاطر از کل قدرت کارت گرافیک استفاده میکنه و سر و صدای کارت در میاد . منم این مشکل رو دارم . البته در کنترل پنل درایو کارت گرافیکتون فکر کنم بشه بازی رو رو 60 فریم قفل کرد تا بار بیش از حدی روی کارت تحمیل نشه.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or