dreamcast and games ,ps1,ps2,sega mega drive و کارتریج های سگا

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

hoseinlu

کاربر سایت
Rating - 100%
22   0   0
dreamcast and games ,ps1,ps2,sega mega drive و کارتریج های سگا و 1200 عدد dvd 4.5

با سلام .
یکسری کنسول قدیمی و عطیقه دارم واسه فروش که به قرار زیر هستند :
1 _ 5 عدد ps2 که بر اساس سرحال بودن لنز دستگاه و تر و تمیز بودن بفروش میرسند. البته یکیشون کارتون نداره و یکی دیگه هم لنزش خرابه و باید تعویض بشه و با سیم برق و تصویر و البته بدون دسته و کارتون . در مورد قیمت پیشنهاد بدید راه میام .

2 _ یک عدد ps1 از اون سری اولها (استوک نیست ) که لنزش در حد نو هستش و البته دستش از این معمولیهاست (شوک دار نیست ) به قیمت 80 هزار تومان .
ps1 فروخته شد .
3 _ یک عدد dreamcast نارنجی که یک مشکل اساسی داره و اونم لنزشه که باید تعویض بشه و چون من شهرستانم اینجا لنزش پیدا نمیشه با دو عدد دسته بهمراه کارتون و متعلقات و البته بدون مموری.
پیشنهاد : اگه کسی دریم کست و بازی ها رو با هم برداره ارزونتر حساب میکنم .
4 _ 65 عدد از بهترین بازیهای dreamcast که همشو باهم میدم . فقط و فقط همشو باهم . قیمت هم پیشنهادی .
لیست کوتاهی از این بازیها : re3-re:code veronica -crazy taxi 1,2 -sonic adventure-silent scope -virtua cop و ...........

5 _ دو عدد سگا مگا درایو اصل که هر کدوم یکعدد دسته اصل دارن . آداپتورشون از بازار خریداری شده و فیششون اصله و البته کارتون ندارن . هر کدوم به مبلغ 55 هزار تومان . البته در مورد قیمت سگاها پیشنهاد بدید راه میام . هر دو تا فروخته شد .
دو عدد سگا مگا درایو دیگه دارم که اونا رو هم واسه فروش میذارم . سگاها اصل هستن بهمراه یک عدد دسته و فیش و آداپتور .قیمت هم پیشنهادی . عکسشون رو هم جدا گذاشتم (عکس تکی از سگاها ) .

6 _ 44 عدد از بهترین کارتریج های سگا مگا درایو که بر اساس تمیزی بازی یکسری رو که تمیزن 7 هزار تومان و یکسری رو که عکس روشون کهنه و یکم پاره پوره شده ولی سالمند رو 5 هزار تومان واسه فروش میذارم . توی عکسها اون سری 27 تایی 7 هزار تومانی و سری 18 تایی 5 هزار تومانی هستند . مقدار تمیزی رو از روی عکس میتونید تشخیص بدید .
ضمنا کمتر از 6 کارتریج بفروش نمیرسد و خریدار محترم حداقل باید 6 کارتریج رو برداره تا ارزش پست کردن رو داشته باشه .
پیشنهاد : اگر کسی تمام سری 27 تایی یا 18 تایی رو بخواد ارزونتر حساب میکنم .

چند نکته :
1- هزینه پست بعهده خریدار محترم میباشد .
2- فقط و فقط pm بدید .
3- ممکنه پست کردن اجناس یکی دو روز بعد از انجام معامله پست بشه . چون من مغازه گیرم حتما باید دو سه تا سفارش بگیرم و بعدا همرو باهم پست کنم .
باتشکر .
Image0040.jpg 20062012319.jpg 20062012328.jpg 19062012308-001.jpg Image0038.jpg 19062012310.jpg

آخرین ویرایش:
مشکلی نیست . فروش نره نگه میدارم . اگه سالم بود که کمتر از 150 نمیدادم . الان ps1 90 تومنه . ولی بقیه موارد فکر کنم قیمتا منطقی باشه .

ps1 تون مدلش چیه؟من یه movie card دارم میخوام ببینم بهش میخوره؟

ps1 رو با یکی از دوستان دارم معامله میکنم . اگه نشد اولویت بعدی شمایید . ضمنا فکر کنم بخوره ولی بازم باید نگاه کنم . چون دستگاه خونه هستش دم دست نیست تا نگاه کنم .

پیشنهاد : اگر کسی تمام سری 27 تایی رو بخواد دونه ای 5 تومن و سری 18 تایی رو 4 تومن میدم .
up ...................

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or