Drawn to Death معرفی شد

ヽ(。_°)ノ

Death may be my only freedom
کاربر سایت
fu9evgbnphmqtejwc6z8.jpg
از Drawn to Death، عنوان انحصاری PS4 سازنده پیشین God of War و Twisted Metal؛ یعنی David Jaffe رونمایی شد.
از این عنوان در مراسم افتتاحیه PlayStation Experience رونمایی شد و اولین پروژه David Jaffe در استودیوی جدیدش؛ The Bartlet Jones Supernatural Detective Agency است.

Drawn to Death دارای ایده ‌ای منحصر به فرد است، این بازی در دفتر نوجوانی که مشکلات فراوانی دارد، رخ خواهد داد. بازی تماما تک رنگ و مثل یک نوشته بد خط خواهد بود. تمامی شخصیت‌های بازی براساس کلیشه‌های نوجوانان ساخته شده اند و تعداد زیادی موجود شیطانی، اسکلت، موهاک، دست بند، اژدها و تصورات ترسناک همکلاسی‌هایش که علاقه ای به آنها ندارد در بازی وجود خواهد داشت. سبک این بازی third-person arena shooter است.

در ادامه می توانید تریلر بازی را مشاهده کنید.

[video=aparat;bJCaQ]http://www.aparat.com/v/bJCaQ[/video]
>>منبع

Last edited by a moderator:
این چی بود آخه الان :| این دیوید جفی هم مسخره کرده خودشو :| بیشتر شبیه sunsetـه.

نظر منم همینه ، کلا من که تریلرش هم نتونستم تحمل کنم چه برسه که بخوام اینو بازی کنم ، صفحشم زیادی سفیده :d
جفی بعد از GOW2 کلا تموم شد رفت

بازی هم با همکاری San Diego هست که کلا جز MLB ساختن سابقه خوب دیگه ای نداره :d
در واقع جفی در سطحی نیست که بخواد با همچین استادیویی کار کنه ، وقتی کار می کنه معلومه اول آخر بازیش چی می شه

آخرین ویرایش:
چشمااام دراومد این چیه اخه :d
انگار تو درفتر نقاشه بچه های زیر 5 سال بازی میکنی اخه چرا
کل قضیه همینه خو! :d

---
من با نمایش هم حال کردم هم نه! :d بازی دیوانه وار و فانی میزد :d چیزای جالبی توش نشون دادن،ایده ی جالبی هم داره! :d

اما خوب،همینطور که گفتید چشم آدم در میاد:| یعنی با اینکه ایده ی جنگ تو دفتر نقاشی خیلی جذابه! :d ولی وقتی بخوای توی چنین محیطی به صورت 3بعدی،دنبال دشمنی بگردی که اونم تقریبا همرنگ محیطه :| ، رسما به فنا میری:|
کلا رنگ بازی رو خیلی باید زیاد کنند :d مثلا فقط صورت و دست های کاراکترها آخرش سفید بمونه :)) :d

کل قضیه همینه خو! :d

---
من با نمایش هم حال کردم هم نه! :d بازی دیوانه وار و فانی میزد :d چیزای جالبی توش نشون دادن،ایده ی جالبی هم داره! :d

اما خوب،همینطور که گفتید چشم آدم در میاد:| یعنی با اینکه ایده ی جنگ تو دفتر نقاشی خیلی جذابه! :d ولی وقتی بخوای توی چنین محیطی به صورت 3بعدی،دنبال دشمنی بگردی که اونم تقریبا همرنگ محیطه :| ، رسما به فنا میری:|
کلا رنگ بازی رو خیلی باید زیاد کنند :d مثلا فقط صورت و دست های کاراکترها آخرش سفید بمونه :)) :d
پلنگ صوتی رو تو محیط صورتی دست میکردن بازم میدید :d
بازی فانه باحاله ولی با عینک افتابی :d
من فقط میگم محیط باید رنگیتر باشه بیشتر هم ابجکت ها نه شخصیت یا کل محیط .
یکی از دور ببینه فک میکنه زل زدیم به صفحه سفید خالی :d

دانلودیه یا روی دیسک میاد؟ بازی اگه دانلودی باشه خیلی هم خوبه.
استایلش رو یکم بیشتر شبیه Mad World کنن بهتر میشه. منظورم اینه که این حجم از رنگ سفید یکم زنندست

70% مطمئنم این بازی عرضه نمیشه, اگه بتونه با این وضعیت QA رو رد کنه که باید گریه کرد:d
بدون رنگ بمونه آره موافقم. ولی به احتمال زیاد رنگ اضافه میشه به بازی. مثل رنگامیزی ناشیانه که انگار همون بچه رنگشون کرده :hug:

بدون رنگ بمونه آره موافقم. ولی به احتمال زیاد رنگ اضافه میشه به بازی. مثل رنگامیزی ناشیانه که انگار همون بچه رنگشون کرده :hug:
فکر کنم رنگ داره (ولی مطمئن نیستم ؟)
به نظرم CellShade ـش کنن بهتره, اینجوری که الان هست برای کارتون خوبه ولی فکر نکنم برای بازی خوب باشه:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or