drakensang به سبک دیابلو 3

با درود به همه بچه های عزیز امروز میخوام یه بازی معرفی کنم که کپی دیابلو هست و عالی کار شده
مهمترین نکته شم اینه که تحت مرورگر و جاواست ولی گرافیک فوق العاده ای داره . کاملا شبیه دیابلو هست و میشه تا امودن دیابلو از این بازی لذت برد.

تو این بازی هم امکان ماموریت گرفتن هست و هم امکان pvp که مثه دیابلو 3 عمل میکنه....

عکس های از محیط بازی

031_g.jpg

007_g.jpg

این بازی 3 کلاس داره که در زیر میتونید ببینید و حتی میتونید جنسیت کارکتر رو هم تغییر بدید

03707862491964944441.jpg

یکی از خوبی هایی که داره اینه که میشه تو سرور یه گروه تشکیل بدید و باهم برید جلو این کار باعث میشه که xp و جایزه های خوبی بده به گروه
برای ثبت نام به سایت زیر برید

Drankensang Online | De online fantasygame voor in je browser � Startpagina

و پس لز ثبت نام میتونید تحت مرورگر بازی کنید یا اینکه این فایل 8 مگی رو دانلود کنید و بنصبید و دیگه به مرورگر احتیاج نداشته باشید
دانلود فایل

توی تنظیمات بازی گذینه : improvet full-screen رو بزنید تا با بالترین تنظیمات گرافیکی بازی کنید . البته بعد یه بار بازیو ببندید و دو باره باز کنید تا تنظیمات اجرا بشه

دوستان توصیه میکنم تو سرور werian بازی کنید تا همه یجا باشیم

اکانتم : miladuzumaki
کارکترم : milad
خواستین ادد کنین

آخرین ویرایش:
من فایل هشت مگابایتی را نصب کردماما پس از وارد کردن نام کاربری و رمز عبور, اتصال را برقرار نمیکنه و کانت نمیشه
این راه ها رو امتحان کن
باید بزاری صفحه log in به طور کامل لود بشه بعد دکمه log in رو بزنی
اگر دکمه retry رو دیدی باید روش کلیک کنی
ممکنه نتت فیل باشه با چیز پی ان هم تست کن

بازیش رو هواس انگار ، هیچی نفهمیدم تا لول 9 رفتم دیگه هم بازی نمی کنم. اصلا شانسی همه چیرو باید پیدا کرد! Quest فوق العاده ضعیف ، باید اسم همه چیز رو حفظ کنی و توضیحات کامل هر Quest رو بخونی تا شاید پیداش کنی..
مگر اینکه بخوای همین جوری الکی بازی کنی ..
Diablo 3 حداقل با WASD راه میره تا بشه وسط حمله یه جا خالی چیزی هم داد .. البته هیچیش قابل مقایسه با این بازی نیست.
از همه بدتر هم اینکه Pay to Win هم هستش.. 1600 پول بازی که باهاش یه آرمور کمی خوب رو گرفت زده 26USD پول واقعی میشه .. اصلا من چیزی ندیدم با پولی که تو بازی در میاریم بشه خرید..

صاحب تاپیک بیاد دفاع کنه !

از همه بدتر هم اینکه Pay to Win هم هستش.. 1600 پول بازی که باهاش یه آرمور کمی خوب رو گرفت زده 26USD پول واقعی میشه .. اصلا من چیزی ندیدم با پولی که تو بازی در میاریم بشه خرید..

دوست عزیز اینجا رو اشتباه کردی 1600 پول بازی 2.79 usd میشه
و امکان این وجود داره که با کشتن mob ها و انجام quest هم پول بازی رو بدست بیاری
من با سه روز بازی 2000 تا جمع کردم

سلام منم اومدم...
اکانت:N0o0bsmoke
کارکتر:N0o0bsmoke
یه سوال : نمیشه دوتا کارکتر ساخت؟ اگه بخوام 1 کارکترم رو پاک کنم باید چیکار کنم؟
ممنووووووووووووووون

سلام منم اومدم...
اکانت:N0o0bsmoke
کارکتر:N0o0bsmoke
یه سوال : نمیشه دوتا کارکتر ساخت؟ اگه بخوام 1 کارکترم رو پاک کنم باید چیکار کنم؟
ممنووووووووووووووون

سلام خوش اومدی

در هر سرور فقط یه کارکتر به ازای هر اکانت میتونی داشته باشی . یعنی میتونی در هر کدوم از سرورها یه کارکتر داشته باشی
اگر میخوای در هر سرور چندتا کارکتر داشته باشی خیلی راحت میتونی چند تا اکانت بسازی
امکان پاک کردن کارکترها وجود نداره

سلام خوش اومدی

در هر سرور فقط یه کارکتر به ازای هر اکانت میتونی داشته باشی . یعنی میتونی در هر کدوم از سرورها یه کارکتر داشته باشی
اگر میخوای در هر سرور چندتا کارکتر داشته باشی خیلی راحت میتونی چند تا اکانت بسازی
امکان پاک کردن کارکترها وجود نداره
چه بد !!!! مرسی عزیز لطف کردی

من چند هفته پیشا بازی میکردم خیلی خوب بود اولاش ولی هرچی میری جلوتر بیشتر متوجه میشی که کلا سکه هایی که تو طول بازی جمع میکنی به هیچ دردی نمیخورن و برای خرید و لذت بردن از بازی فقط به پول واقعی نیاز داری من لول 12 هستم حدود ۴۰-50 سکه نقره داشتم ولی به هیچ دردی نمیخورن واقعا هیچ چیز به درد بخوری وجود نداره بتونم بخرم. کلا من تو فروومشم میخوندم خیلیا از این مورد شاکی بودن و البته خیلیلا میگفتن کلا بازی خیلی گرون هست در کل اگر با شارژ ماهنش میکردن بازی رو فکر کنم هم بهتر میشد هم ارزونتر!ه

مصرف حجمش چقدره؟مثلاً اگه یک ساعت بازی کنیم چقدر مصرف میکنه با سرعت 256 kb?

راستش مصرف اینترنت شما فقط توی لود شدن مراحله. برای مثال من وقتی وارد یه نقشه میشم حدود یک سوم نقشه همون اول لود میشه (نقشه هاش انصافا بزرگن) وقتی شما با موجودات مختلف مبارزه میکنید دیگه لودی در کار نیست (من اینترنت 1 مگ دارم. وقتی وارد مرحله میشم حدود 10 ثانیه لود اینترنتی دارم ، حدود 7 یا 8 ثانیه هم طول میشکه تا تکستچرها و موزیک بازی لود بشه. بعدش دیگه هیچ لودی ندارم)

drakensang_high.jpg

نکته جالب اینه که من با فایر فاکس بازی میکنم و مثلاروز بعد که وارد بازی میشم تو کش مرورگر من همه چیز آماده هست و حتی دیگه نیازی به لود مجدد تکستچرها نیست و فقط میمونه ارتباط با سرور

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or