من حدودا 4-5 ساعت بازی کردم باید بگم این بازی واقعا عالی هست
از نظره gameplay که از بازی Muramasa بهتره. muramasa هم رونده مشابه ای داشته اما اینبار Dragons Crown واقعا عالی عمل کرده .
اول اینکه یه Town تو بازی هست که بیشتر نقش hub داره مثل sanctuary توی Demons Souls . بعد شامل TAvern میشه که میشه شخصیتها رو انتخاب کرد ... مغازه هست و ... یه معبد هست که میشه کارهای جالبی کرد D: بخش Guild هست که میشه Quest ها رو گرفت و Skill یاد گرفت.
اول اینکه 6 شخصیت توی بازی هست . هرکدوم loot مخصوصا خودشون رو دارن

در کنارش جالبی این هست که هر weapon حتی attribute های خودش رو داره که به تنوع بازی اضافه میکنه. من تا الان با sorcerer رفتم و مثلا 3 تا weapon که داشتن یکی برق بود ... یکی یخ و یکی اتش . بعدش از guild میشه skill خرید. یک common skill هست که برای همه شخصیتها هست و یک skill هست که مربوط به شخصیتی میشه که انتخاب کردین . skill های مختلفی هست ... یک سری هست که به شخصیت قابلیتهای فیزیکی میده ... مثل double jump ... یک سری هست که spell book هستن . یه سری هم که صرفا به قابلیتهای شخصیت اضافه میکنن. مثلا میشه skill خرید تا اسکلتها رو زنده کرد D: یا اسکلتها رو میشه برد معبد و زنده کرد به عنوان یاد استفاده کرد ...
نقشه بازی 9 قسمت هست که شامل دو قسمت A و B میشه - البته قسمت B زمانی باز میشه که quest های اصلی ( داستان ) رو پیش ببرید. اخره هر مرحله هم یک boss وجود داره که هر boss لول های خودشون رو دارن. نبردهاشون هم بسیار چالش برانگیز هست . همچنین اولهای بازی خیلی بازی ساده هست. وقتی بیشتر پیش میرید و درجه سختی خیلی بالا میره مثل سری بازیهای dibalo اونوقت item ها خیلی مهم میشن و stat هایی که به شما میدن. توی بازی 6 دسته ایتم هست A - B - C - D - E و بهترین S که تا حالا نگرفتم.
هر مرحله هم مناطق مخفی و اطاقهای مختلف هم داره...
یه نکته جالب دیگه هم این بود که میشه سوار بعضی از دشمنان شد D: نبردها رو جالبتر میکنه D:
ارزشه تکراره بازی هم بسیار بالا هست. واقعا ارزش داره همه شخصیتها رو بازی کنید. مثلا Elf که خیلی جالبه چون نبردها رو همه Range میکنه D: >..یا مثلا fighter که با شمشیر و سپر هست ... البته هر کدوم از اینا توی سخت بودن بازی هم تاثیر داره ... چون مثلا Sorccere بیشتر همون Supporter هست و خب اندازه Fighter اصلا Defense نداره D:
کلا دمه Vanillaware گرم D: به نظرم این بازی تجربه کنید حتما ... بعدش هم اگه دوست داشتید Muramasa ِ:
این باز یه عالمه عکس دیگه D: