Dragon Quest VIII and Valkyrie Profile 2

s0h3ill

کاربر سایت
اقا اینجا کسی هست که این بازیها رو داشته باشه اگه کسی هست لطفا یه نقدی یا یه نظری اینجا بزاره که ما هم استفاده کنیم.چون من نمی دونم بخرم اینارو یا نه! یا اینکه توی بازار موجود هستش اصلا!؟:confused:
لطفا جواب بدید...؟

منم پرسيدم، كسي جواب نداد.
من كه ميگيرمشون، حتما هم مالزي ميگيرم.
بازي Square Enixه، بايد خريد!
اگه RPG بازي، بگير، جفتنشون عناوين مشهوري هستن.
شايد بد نيست بدوني كه Dragon Quest توي ژاپن از Final Fantasy مشهور تره! مثلا اركستر هاي سمفونيك يا فيلارمونيكشون ميان ميشينن آهنگاش رو ميزينن و ميفروشن، مثله كاراي باخ و ... !
ضمنا، شماره 8 از Dragon Quest به شماره هاي قبلي وابسته نيست، خيالت تخت (يا لحاف دشك، whatever).
در مورد Valkyrie Profile k نميدونم كه به قبلي ها وابسته هست يا نه، ولي شماره قبليش واسه PS1 بوده. شماره اولش تا وسط اسفند دستم ميرسه، اگه پا بودي.
تصميم دارم تا FF X رو تموم نكردم سراغ RPG ديگه اي نرم، ماشالله كه RPG واسه PS2 زياده!

اميدوارم از اين 2بازي لذت ببري.
اگه در مورد بازي هاي
Eragon
Evil survivor2
Gauntlet
Romancing saga
sol divide
Sword of destiny
Samurai Warriors 2
Black Bunccer
Need For Speed : Carbon
Scarface
Just Cause
time splitter 3
چيزي ميدوني، به ما هم بگو بخريم يا نه!

Dragon Quest بازیه فوق العاده زیباییه البته اگر RPG باز حرفه ای و عشق RPG باشی چو هم خیلی سخته و هم یه خرده خسته کننده است
VP 2 هم بازی زیباییه ولی به پای Dragon quest نمیرسه ولی شیوه مبارزه ی زیبایی داره
دو تاشون به نسخه های قبل ارتباط داستانی ندارند;)

1-عزيز، فكر ميكنم VP2 به شماره قبلي وابسته باشه، مطمئن نيستم، شما ايني كه فرمودي رو مطمئن هستين؟
2-راستي Rogue Galaxy شما اومد؟
3- One Piece هارو بازي كردين؟

عزیز من
من بی دلیل حرف نمیزنم Vp 2 قبل از شماره اول اتفاق می افته و داستانش ربطی به اون زیاد نداره
Rg هم امروز ریلیز شد انشاالله هفته دیگه میاد
در مورد سومی هم نه بازی نکردم

!

ولی من کلا از بازیها ئی که سبکشون turn-basic زیاد حال نمی کنم چون واقعا سخته و فکر میکنم نقش ادم در بازیهای Action-Role Playnig بیشتره البته این نظره منه! و میشه گفت بهترین بازی توی این سبک Kingdom Heart هستش که واقعا یه بازی نقش افرینی کامله که من کلی باهاش حال کردم چون واقعا حس می کنی که داری نقش و می سازیش.... و الان هم منتظر شاهکار Level -5 هستم یعنی Rogue GalaXy

من دو بار با بدبختی Dragon Quest VIII رو گير آوردم ولی هر کاری کردم نتونستم بازی کنم
سيدی رو بردم پيش فروشنده تست کرد ديد درسته
ايا کسی ديگه هم همچين مشکلی داشته يعنی اين ps2 من چه مرگيشه
خيلی دوست داشتم ميتونستم اين rpg توپ رو بازی کنم

یا تنظیم لنزت به هم ریخته که خیلی راحت ببری تنظیمش میکنن یا لنزت داغون شده و کم کم نشون میده لنزت رو باید عوض کنی که خرجش بالاس;)

البته فقط من با اين بازی مشکل داشتم ولی احتمالا همون لنزم مشکل داره
شايد رفتم حالا که پلی استيشن ام داره روز هايه اخر عمرشرو رو ميگزرنه يه حالی بهش بدم لنزشو تنظيم کنم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or