Dragon Quest IX جزع پر فروش ترین بازیهای تاریخ ژاپن

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
dragon-quest-ix-21.jpg

درورد

هنوز چند ماهی از امدن سری زیبا و جذاب بازی Dragon Quest IX در ژاپن نگذشته که این بازی تونست جزع 15 بازی پرفروش تاریخ ژاپن شناخته بشه این نظر سنجی که از طرف Famicom صورت گرفته و این DQ بازی jrpg که یکی از رقبای اصلی سری ff شناخته میشه تونست رده 13 رو به خودش اختصاص بده که 3.8 میلیون نسخه فروش بکنه

جدول به شرح زیر است به بازیها دقت کنید :-"

Pokemon Red/Blue/Green/Yellow (GBA)
2 – Pokemon Gold/Silver (GBA)
3 – Super Mario Bros (FC)
4 – Pokemon Diamond/Pearl (DS)
5 – New Super Mario Bros (DS)
6 – Pokemon Ruby/Sapphire (GBA)
7 – Animal Crossing (DS)
8 – Brain Age 2 (DS)
9 – Tetris (GB)
10 – Super Mario Land (GB)
11 – Final Fantasy VII (PS1)
12 – Dragon Quest VIII (PS2)
13 – Dragon Quest IX (DS)
14 – Super Mario 3 (FC)
15 – Mario Kart (SF)

دیگه همین مونده بود بعد از این همه سال شما بیای به من بگی تو فروم ها چه جوری باید پست داد!!

بیخیال. من نه میخوام بگم تو فروم ها چه جوری باید پست داد نه وظیفمه و نه علاقه ای دارم.تریپت اینجوریه که از هر چی حال نمیکنی باید تو تاپیکش نظربدی که خزوخیل و دره پیته....خب موفق باشی. والسلام

آخه خداییش نصفه بیشارش ماریو و خانواده و اینان!من jrpg رو نگفتم لیست پست اول مد نظرم بود:smile:

کاملا اونهارو که اصلا .... نمیدونم کلا کشورشون این همه تو صنعت بازی پیشرفت کرده ادماشون از این انقلاب صنعتی جا موندن

آخه چرا تو تاپیکی که اسم dq روشه میاین دعوا میکنین... :mad:
یه چیزی... اگه ff محبوبه چرا پر فروش نیست؟ چطور میشه یه بازی مثل ff محبوب باشه اما جزو پرفروشهای ژاپن نباشه؟؟

سهراب زدی تو خال!! همیشه محبوب ترین بازی بین گیمرهای ژاپنی FF و DQ هستن اما پرفروش ترین بازی های دیگه!

دلیلش هم این هست که کسانی میرن این بازی هارو میخرن که طبق استانداردهای ما اصلا گیمر حساب نمیشن!!

دلیلش هم این هست که کسانی میرن این بازی هارو میخرن که طبق استانداردهای ما اصلا گیمر حساب نمیشن!!
متوجه نشدم! مثلا یه بازی رو گفتی که برا آلزایمر میگن(حالا واقعا همینطوره یا جنبه طنز داره؟)... یعنی گیمرهای ژاپونی پیرمرد پیرزنها هستن؟ یا مثلا بچه های قد و نیم قد عشق ماریو؟ البته اینکه dq اسمش هست واقعا جای شکر و امیدواری داره

متوجه نشدم! مثلا یه بازی رو گفتی که برا آلزایمر میگن(حالا واقعا همینطوره یا جنبه طنز داره؟)... یعنی گیمرهای ژاپونی پیرمرد پیرزنها هستن؟ یا مثلا بچه های قد و نیم قد عشق ماریو؟ البته اینکه dq اسمش هست واقعا جای شکر و امیدواری داره

همین ماریو و Brain Age جزو پرفروشترین بازیهایه DS تو کله دنیا هستن. هرکی هرچی میگه که شما نباید باور کنی.

همین ماریو و Brain Age جزو پرفروشترین بازیهایه DS تو کله دنیا هستن. هرکی هرچی میگه که شما نباید باور کنی.
منم هر کی هر چی گفت رو باور نکردم! فقط بحثم سر این بود که چرا بازیهای محبوب پر فروش نیستن!

وباز هم فن های عزیز افتادن به جون هم!:cheesygriبابا در یک کلام به من و شما چه کا ژاپیا چی دوست دارن؟
شمام اگه دوست ندارین بازی نکنین!!;)
این بازیام اگه برای زبان فارسی ساخته میشد الان با سرو کله میرفتین توش!بیشتر مشکل شما با قانون و قواعد(از جمله خودم) و زبان بازیه!
در کل این بازیها شاهکار نحصوب میشن اما نه واسه ما!چون ما یک بازی میهواییم که زود تمومش کنین و بزن بزن!
هرسبکی خواهانی داره!کل دنیا هم که فقط واسه ما گیم نمیسازه!!!

منم هر کی هر چی گفت رو باور نکردم! فقط بحثم سر این بود که چرا بازیهای محبوب پر فروش نیستن!

بازیهایه محبوب 100% پرفروشن ولی یه سری بازیها محدوده بزرگتری از گیمرها رو تحت پوشش قرار میده مثل همین Mario Bros که یه پلتفرمره یا Mario Kart که ریسینگه. در ضمن اینا هم فجیعا محبوبن در حده DQ یا FF اگه نگیم بیشتر. اصلا ماریو و نینتندو بدونه هم معنی ندارن و فروشه خیره کننده این کنسول هم تو کله دنیا بخاطر همین تایتلاش بوده اگه نه همه که JRPG باز نیستن.

سهراب الان تو ژاپن تقریبا همه مردم از سه ساله تا نود ساله یدونه DS دارن! ان Brain Train هم که من میگم دقیقا یک بازی هست که شرکت سازندش I&I توی تبلیغاتش میگفت که برای کسانی که میخوان آلزایمر نگیرن خوبه! اصلا هم شوخی نیست!

همین ماریو و Brain Age جزو پرفروشترین بازیهایه DS تو کله دنیا هستن

هر چند اینجا بحث فقط روی بازار ژاپن هست اما در کل در تمام دنیا بیشترین دارندگان کنسول های Nintendo افرادی هستن که یا اصلا گیمر به حساب نمیانو DS و Wii اولین کنسول تاریخ عمرشون هست و یا اینکه اساسا از این گیمر درپیتی ها هستن!:biggrin1: (همون Casual Gamer!!) این گیمر ها میرن سراغ این بازی هایی که اسم بردی چون برای انجام دادنشون احتیاجی به هیچ مهارتی نیست!

وقتی توی خانه سالمندان میان برای پیرمرد پیرزن ها DS میخرن وب هشون یدونه Mario میدن تا بازی کنن معلومه که فروشش میره بالا! مثلا شخصا کسی رو میشناسم که رفته واسه لاغری یدونه Wii و WiFit خریده (انم تحت تاثیر تبلیغات وحشتناکی که روش بود). این فرد اصلا گیمر نیست و فقط با کنسولش ورزش میکنه و تا مدت فکر میکرد Wii یک وسیله نرمشی هست نه کنسول بازی!!

سهراب داره میگه چرا بازی های محبوب پرفروش نیستن، منم دلیلش رو گفتم. چه ژاپن و چه روی کره زمین افرادی میرن سراغ کنسول های Nintendo که اصولا گیمر نیستن، و به همین ترتیب هم هست که فروش بازی های این کنسول ها اینقدر بالا هستش.

اصلا این سیاست Nintendo هست و فکر کنم هم تو کتاب Blue Ocean در موردش صحبت شده، یعنی رفتن سراغ بازار هایی که توش رقیب نداری...

^^
این گیمر ها میرن سراغ این بازی هایی که اسم بردی چون برای انجام دادنشون احتیاجی به هیچ مهارتی نیست!

جواب این جمله فقط یک کلمست (lol).
بگذریم کلا شما مثل اینکه کانسپت بازیهایه پلتفرمر مثل Mario Bros رو نمیدونی. میدونی که LBP یه پلتفرمره.

شما این آماری که میگی بیشترین افرادی که DS دارن اولین کنسولی بوده که داشتن رو میتونی یه منبع براش بیاری یا خودت رفتی آمار گرفتی؟
اونم که میگی گیمر بحساب نمیان معلومه از اون حرفاییه که اگه بخواد روش بحث بشه باز میای میگی نظر شخصیمه و ... بیخیال.
بنظره من(که از آتاری و کمودور و آمیگا و پلی استیشن و 360 و ... در زمینه هندهلد هم از GBA و PSP و الانم DSi ...تقریبا بیشتر از 20 ساله دارم گیم بازی میکنم) بازیهایه DS شدیدا معتاد کننده با گیم پلیه واقعا عالی و ارزش بالا هستن مخصوصا همینایی که تو لیست صفحه اول بودن.
حالا هر کسی میتونه نظری داشته باشه ولی آدم نظرشو هیچوقت بعنوان یه Fact یا یه اصل نمیتونه بخورده کسی بده.
نینتندو و همین تایتلاش هم مثل ماریو اصلا احتیاجی به طرفداری افرادی مثل من ندارن، چون کارشناسایه ( ign,GS,...) که عمرشونو رو گیم گذاشتن این بازیها رو جزو برترین بازیها قرار دادن.

آخرین ویرایش:
^^

جواب این جمله فقط یک کلمست (lol).
بگذریم کلا شما مثل اینکه کانسپت بازیهایه پلتفرمر مثل Mario Bros رو نمیدونی. میدونی که LBP یه پلتفرمره.

شما این آماری که میگی بیشترین افرادی که DS دارن اولین کنسولی بوده که داشتن رو میتونی یه منبع براش بیاری یا خودت رفتی آمار گرفتی؟
اونم که میگی گیمر بحساب نمیان معلومه از اون حرفاییه که اگه بخواد روش بحث بشه باز میای میگی نظر شخصیمه و ... بیخیال.
بنظره من(که از آتاری و کمودور و آمیگا و پلی استیشن و 360 و ... در زمینه هندهلد هم از GBA و PSP و الانم DSi ...تقریبا بیشتر از 20 ساله دارم گیم بازی میکنم) بازیهایه DS شدیدا معتاد کننده با گیم پلیه واقعا عالی و ارزش بالا هستن مخصوصا همینایی که تو لیست صفحه اول بودن.
حالا هر کسی میتونه نظری داشته باشه ولی آدم نظرشو هیچوقت بعنوان یه Fact یا یه اصل نمیتونه بخورده کسی بده.
نینتندو و همین تایتلاش هم مثل ماریو اصلا احتیاجی به طرفداری افرادی مثل من ندارن، چون کارشناسایه ( ign,GS,...) که عمرشونو رو گیم گذاشتن این بازیها رو جزو برترین بازیها قرار دادن.

دوست عزیز کسی نگفت این بازیها بد هستند ولی با توجه به روند رو به رشد صنعت بازی سازی تو کشور ژاپن که یک قطب حساب میشه این لیست یه خورده غیر معقول میزنه و حالا اینکه بازیهایی بهتر میشد تو این لیست قرار بگیرن که لاقر از نظر گیم پلی یا داستان پردازی بالا باشن

دوست عزیز کسی نگفت این بازیها بد هستند ولی با توجه به روند رو به رشد صنعت بازی سازی تو کشور ژاپن که یک قطب حساب میشه این لیست یه خورده غیر معقول میزنه و حالا اینکه بازیهایی بهتر میشد تو این لیست قرار بگیرن که لاقر از نظر گیم پلی یا داستان پردازی بالا باشن
آره کاملا من باهات موافقم! من خودم اول لیست و دیدم گفتم حتما فقط پرفروشهای نینتندوئه اما وقتی dq8 رو دیدم چشمام چهارتا شد! مثلا همین soc یکی از بازیهایی که واقعا میتونس اینجا باشه...
ولی من خیلی برام جالب شد که رو چه حسابی با وجود این همه غول بازی که فن های زیادی هم تو خودت ژاپن دارن اونوقت یه همچین بازیهایی پرفروش شدن... حرف ماکان هم میتونه درست باشه!
بازیهایه DS شدیدا معتاد کننده با گیم پلیه واقعا عالی و ارزش بالا هستن مخصوصا همینایی که تو لیست صفحه اول بودن.
خب البته این هم حرفیه... البته من تا امتحان نکنم نمیتونم بگم قبولش دارم یا نه!
ولی انگار ذائقه ی ژاپونی جماعت یه کم متفاوته... یا شاید هم برمیگرده به همون بحثی که ماکان گفت...

نظر شما. نظر شماست و قابل احترام. میگم این لیست فقط مختصه ژاپن نیست و تو کشورهایه دیگه هم بازیهایه ماریو و Pokemon (که اتفاقا نقطه قوتشون گیم پلیشونه) جزو پرفروشترینایه DS هستن.

با سلام
با این که من عاشق FF و مخصوصا شاهکار FF VIII هستم ولی خداییش از nintendo ds نباید به این راحتیا گذشت . بهترین کنسولی که تا حالا داشتم ds بوده . بازی هایی مثل zelda,new super mario,mario : partners in time,castlevania : order of ecclesia فوق العادن .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or