Dragon Quest IX جزع پر فروش ترین بازیهای تاریخ ژاپن

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
dragon-quest-ix-21.jpg

درورد

هنوز چند ماهی از امدن سری زیبا و جذاب بازی Dragon Quest IX در ژاپن نگذشته که این بازی تونست جزع 15 بازی پرفروش تاریخ ژاپن شناخته بشه این نظر سنجی که از طرف Famicom صورت گرفته و این DQ بازی jrpg که یکی از رقبای اصلی سری ff شناخته میشه تونست رده 13 رو به خودش اختصاص بده که 3.8 میلیون نسخه فروش بکنه

جدول به شرح زیر است به بازیها دقت کنید :-"

Pokemon Red/Blue/Green/Yellow (GBA)
2 – Pokemon Gold/Silver (GBA)
3 – Super Mario Bros (FC)
4 – Pokemon Diamond/Pearl (DS)
5 – New Super Mario Bros (DS)
6 – Pokemon Ruby/Sapphire (GBA)
7 – Animal Crossing (DS)
8 – Brain Age 2 (DS)
9 – Tetris (GB)
10 – Super Mario Land (GB)
11 – Final Fantasy VII (PS1)
12 – Dragon Quest VIII (PS2)
13 – Dragon Quest IX (DS)
14 – Super Mario 3 (FC)
15 – Mario Kart (SF)

خدا رحم کنه من از همین الان بی طرفی خودمو اعلام میکنم!
توی کلش به جز شماره 11و12 فقط TETRIS رو قبول دارم بقیش آبنبات چوبیه!

دوست عزیز میگی بی طرف بعد توهین میکنی :biggrin1: تو این سبکها حالا به PS2 و PS3 و حتی PS1 ش کار ندارم اون FF1 هم برای خودش ابهتی بود زمانش خودش چون داستان زیبایی داشت و نواوری تو سبک خودش ;)

دوست عزیز میگی بی طرف بعد توهین میکنی :biggrin1: تو این سبکها حالا به PS2 و PS3 و حتی PS1 ش کار ندارم اون FF1 هم برای خودش ابهتی بود زمانش خودش چون داستان زیبایی داشت و نواوری تو سبک خودش ;)
آخه خداییش نصفه بیشارش ماریو و خانواده و اینان!من jrpg رو نگفتم لیست پست اول مد نظرم بود:smile:

واقعا بحث توهین و اینا نیست، بلکه بحث حماقت ژاپنی هاست!:biggrin1: آخه خداییش یک دور برید ان Brain Train رو بزنید، میفهمید من چی میگم! من هنوزم متوجه نشدم اصلا این BT رو چرا بازی به حساب میارن؟:biggrin1:

این Nintendo پلید (:biggrin1:) میاد یک بازی هایی میسازه که پدربزرگ ها برن بخرن و انقدر بفروشه که آمارش از فروش بازی هایی که گیمرهای واقعی میخرن بیشتر بشه!!

مثلا هیچ میدونید نصف مشتری های این BT افراد سن بالا هستن و دکتر بهشون گفته برید این بازی رو بکنید تا دچار آلزایمر نشید؟

کلا کسایی که زیاد از نینتندو شناخت ندارن برن نقد چهار تا بازی مثله Devil Survivor, Knights in the nightmare, FF Tactics, FF 3, The world ends with you و .... بخونن. بعدش میتونن بیان اینجا اگه صحبتی بود جواب بدیم.

حالا نمیخواد شما بیای به ما یاد بدی کدوم بازی خوبه کدوم بازی بد! (انگار که مثلا من TWEWY رو نزدم!!)

عزیز من شما هم زیاد دور ورندار، این بازی هایی که خودت ازشون اسم بردی شاهکارهای DS هستن اما کدومشون فروشش مثل این بازی های در پیت DS بود؟ مساله این هست که همین الان محبوب ترین بازی تو ژآپن FF و DQ هست اما پر فروش ترین .... .

حالا نمیخواد شما بیای به ما یاد بدی کدوم بازی خوبه کدوم بازی بد! (انگار که مثلا من TWEWY رو نزدم!!)

عزیز من شما هم زیاد دور ورندار، این بازی هایی که خودت ازشون اسم بردی شاهکارهای DS هستن اما کدومشون فروشش مثل این بازی های در پیت DS بود؟ مساله این هست که همین الان محبوب ترین بازی تو ژآپن FF و DQ هست اما پر فروش ترین .... .

اگه تو به مثلا Super Mario Bros, Mario Kart DS یا Pokemon دره پیت میگی، مشکل از خودته. برو نقد اینا رو تو ign یا gamespot بخون بعد بیا اظهار کن. نقدکننده هاشونم ژاپنی و 15-16 ساله نیستن! همشونم امتیازایه بالا در حد 9 یا بالاتر گرفتن. بعد شما میگی دره پیت. جل الخالق!

آخرین ویرایش:
احتیاجی به خوندن نقد ندارم چون من به اینب ازی ها نمیگم در پیت!! دیگه یک حرف رو هزار بار که نباید گفت!! من به BT و بازی های مشابهش مثل ان ترازو که اصلا بازی نیستن میگم درپیت...

اتفاقا نظر کارشناس ها اصلا مهم نیست! یعنی در این مورد مهم نیست چون وقتی پای علاقه شخصی میاد وسط دیگه نظر منتقدین اصلا مهم نیست!! مثلا تو همین سایت خیلی از دوستان هستن که از سبک JRPG و طبیعتا بازی FFVII متنفرن. حالا هزاری هم که از این بازی نقد بخونن و امتیازهای بالاش رو ببینن بازم در نظر شخصیشون تغییری ایجاد نخواهد شد!

الانم شاید همه بیان بگن BT و WF و این ACrossing بازی های خیلی خفنی هستن اما من یک زره هم ازشون خوشم نخواهد امد و کماکان میگم که از نظر من این بازی ها درپیتی بیش نیستن...

خوب اگه دروغ میگم بگین دروغ میگی!من فاینالهارو کامل بازی کردم!اما هرگز اون لذت رو نبردم!
این بازیها اگه فارسی بود مطمعنا همه دوستشون داشتیم!اما اول باید قوانین این بازیا رو یاد گرفت و بهد زد تو کارش!مثل god of war نیست که بزنیم و بریم جلو!

خب نظر شخصیه.
منم از خیلی بازیا خوشم نمیاد ولی راه نمیفتم تو هر تاپیکی که ازشون اسمی برده شده چپ و راست بگم خز و خیل و دره پیت.
این چیزا رو آدما بمرور زمان یاد میگیرن و در هر صورت این بحثا بجائی نمیرسه.

خوب اگه دروغ میگم بگین دروغ میگی!من فاینالهارو کامل بازی کردم!اما هرگز اون لذت رو نبردم!
این بازیها اگه فارسی بود مطمعنا همه دوستشون داشتیم!اما اول باید قوانین این بازیا رو یاد گرفت و بهد زد تو کارش!مثل god of war نیست که بزنیم و بریم جلو!
مطمئنا اگه زبان شما خوب باشه همیشه داستانهای سری ff عالی و گیرا بودن(البته به شخصه از شماره 12 خوشم نیومد).
خب نظر شخصیه.
منم از خیلی بازیا خوشم نمیاد ولی راه نمیفتم تو هر تاپیکی که ازشون اسمی برده شده چپ و راست بگم خز و خیل و دره پیت.
این چیزا رو آدما بمرور زمان یاد میگیرن و در هر صورت این بحثا بجائی نمیرسه.
چه جالب شما به ماکان درس فروم شناسی دارین میدین!؟!؟
vnglfd_th_jpg.gif

آخرین ویرایش:

نه. من نه به کسی بلدم درس بدم نه علاقه دارم. اون چیزی هم که گفتم کلیه. گفتم من اگه از چیزی خوشم نیاد راه نمیفتم بگم دره پیتو و خز و خیله. حداقل به احترام نظره اون ده بیست ملیونی که خوششون میاد.
حالا یکی اینجوری نیست.....، نباشه، زیاد مهم نیست.

این چیزا رو آدما بمرور زمان یاد میگیرن

دیگه همین مونده بود بعد از این همه سال شما بیای به من بگی تو فروم ها چه جوری باید پست داد!!

بزار روشنت کنم، فروم جایی هست که هر کسی میاد نظرش رو میگه! قرار نیست تو یک ترد همه قربون صدقه همدیگه برن. وقتی بحث در مورد یک بازی هست من مجاز هستم که نظر شخصیم رو بگم همینطور که شما هم میتونی بگی.

پس نظر من تا انجایی که مقایر با قانون سایت و منطق نباشه به کسی ربطی نداره! وقتی هم که من میگم فلان بازی ها خز هستن نظرم شامل هیچ کدوم از این موردهایی که نام بردم نمیشه!

ببینم شماها وقتی از یک موردی بدتون میاد بازم میرید میگید به به چه X باحالی! چقدر خفنه!

میلاد این هم شده قضیه ان تاپیک بهترین H&S ها! تا میای یکم بحث کنی همه میان میگن چرا از فلان بازی بد میگی و یا چرا دعوا میکنی!:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or