Dragon Quest IX جزع پر فروش ترین بازیهای تاریخ ژاپن

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
dragon-quest-ix-21.jpg

درورد

هنوز چند ماهی از امدن سری زیبا و جذاب بازی Dragon Quest IX در ژاپن نگذشته که این بازی تونست جزع 15 بازی پرفروش تاریخ ژاپن شناخته بشه این نظر سنجی که از طرف Famicom صورت گرفته و این DQ بازی jrpg که یکی از رقبای اصلی سری ff شناخته میشه تونست رده 13 رو به خودش اختصاص بده که 3.8 میلیون نسخه فروش بکنه

جدول به شرح زیر است به بازیها دقت کنید :-"

Pokemon Red/Blue/Green/Yellow (GBA)
2 – Pokemon Gold/Silver (GBA)
3 – Super Mario Bros (FC)
4 – Pokemon Diamond/Pearl (DS)
5 – New Super Mario Bros (DS)
6 – Pokemon Ruby/Sapphire (GBA)
7 – Animal Crossing (DS)
8 – Brain Age 2 (DS)
9 – Tetris (GB)
10 – Super Mario Land (GB)
11 – Final Fantasy VII (PS1)
12 – Dragon Quest VIII (PS2)
13 – Dragon Quest IX (DS)
14 – Super Mario 3 (FC)
15 – Mario Kart (SF)

ممنون بابت خبر...تو ايران كه اصلا اين سري بازي ها طرفدار نداره...!...البته ژاپني ها هم خل و چلند كلا سبك هايي كه علاقه دارن با همه فرق داره...!:biggrin1:

12 – Dragon Quest VIII (PS2)
واقعا هم حقشه... من که عاشقشم...
ولی چرا اثری از ff و kh ها نیست؟
ممنون بابت خبر...تو ايران كه اصلا اين سري بازي ها طرفدار نداره...!...البته ژاپني ها هم خل و چلند كلا سبك هايي كه علاقه دارن با همه فرق داره...!:biggrin1:
کی گفته؟ اتفاقا dq طرفدارای نسبتا چشمگیری داره! آره در خل بودنشون حرفی نیست وقتی پوکمون و ماریو رتبه های برترن!!!! :laughing:

اتفاقا طرفداران بسیاری هم داره که یکیش بنده هستم البته در سبک RPG نه MARIO

کلا ایران نینتندو کار زیاد نداریم ولی خدائیش چه کنسولیه،
تو سال یکی دو بازی برایه 360 میاد که باهاش حال میکنم مثلا آخریش Dead Space بود ولی این لامصب هر ماه دو سه تا بازیه خدا میده بیرون.

چه جلب همشون هم فقط روی پلتفرم های "نی نی تندو" هستن!.

جالبه هر چی بازی خز و خیل DS هست تو این لیسته!!:biggrin1:

منظور خاصی نداشتم. فقط خواستم بگم من ازشون خوشم نمیاد!!:biggrin1:

جالبه یکی خوشش نمیاد و خزوخیله یکی میگه نی نی تندو! شما ها رو مجبور نکردن تو تاپیکی که ازش خوشتون نمیاد پست بدین. راههایه دیگری وبهتری هم واسه ابراز وجود هست.

فنهای عزیز دعوا نکنین!منم به عنوان طرفدار زبان ژاپنی :cheesygri و به عنوان مخالف بازیهای rpg میگم
نامردا واسه بازی کردن اینا باید یک دوره آموزشیه 3 ماهه بگذرونیم بعد بشینیم بازی کنیم!:cheesygri

فنهای عزیز دعوا نکنین!منم به عنوان طرفدار زبان ژاپنی :cheesygri و به عنوان مخالف بازیهای rpg میگم
نامردا واسه بازی کردن اینا باید یک دوره آموزشیه 3 ماهه بگذرونیم بعد بشینیم بازی کنیم!:cheesygri
خدا رحم کنه من از همین الان بی طرفی خودمو اعلام میکنم!
توی کلش به جز شماره 11و12 فقط TETRIS رو قبول دارم بقیش آبنبات چوبیه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or