Multi Platform Dragon Age : Inquisition

سومین شماره از عنوان CRPG استدیوی Bioware یعنی Dragon Age در اکتبر ماه پارسال به طور رسمی توسط Mark Darrah به نام Inquisition معرفی شد.
بازی تایید شده است که از انجین Frostbite 3 استفاده میکند و سازندگان بازی ابراز رضایت کامل در استفاده از این انجین کرده اند.
داستان بازی در مورد شورش های اخیر در Thedas است که به علت جنگ داخلی در Orlais، جدا شدن Templars و The Seekers of the Truth و شورش جادوگران به وجود آمده است.
نام Inquisition در بازی به گروهی بسیار قدیمی اطلاق می شود که در زمان دور هنگام Blight اول در مقابل جادو و مرتدان به Maker ایستادگی کردند.در حال حاضر دو گروه Seekers of Truth و محفل Templar Order از Inquisition مشتق شده است.
آرت ورکهای متشر شده از بازی:

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]ناشر[/TD]
[TD]EA[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]توسعه دهنده[/TD]
[TD]Bioware[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]پلتفرم[/TD]
[TD]PC,Xbox One,PS4,PS3,X360[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تصاویر بیشتر[/TD]
[TD]تصاویر Dragon Age: Inquisition[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تاریخ انتشار[/TD]
[TD] 2014[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تاپیک امتیازات[/TD]
[TD]----------[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]پیش‌نمایش بازی[/TD]
[TD]----------[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]نقد بازی[/TD]
[TD]---------[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

بزرگترین دانشنامه Dragon Age به زبان پارسی

نه، COOP 4 نفره داره كه زياد جالب نيست
--
تروفي Highdragon باگ داره ، الان من همرو كشتم بهم نداد:d خيلي ها اينجوري شدن.

من Belle of the ball رو نگرفتم! قبل از اینکه تموم کنم مرحله رو Court approval ام 100% بودش! ولی تروفی رو نداد، ولی بازی اینقدر خفنه که اصلا کوچکترین اندازه ای اهمیت ندادم، هر بازی دیگه ای بود و یه تروفی طلا باگ میگرفت تا الان فروم سازنده اش رو به توپ بسته بودم :d (البته یه دلیل که نگران نیستم اینه که نزدیک به آخراش سیو با Approval 100% دارم، بعدا میرم سراغش:d)

راستی اژدها کشی رو از چه لولی شروع کنم؟ الان لول 15 ام، تمام ماموریت های Hinterlands, Storm coast, Fallow Mire و Western approach رو هم تموم کردم. (بجز Shard هارو که اصلا حسش نیست :d)

سلام. بچه ها من تو war table همه رو فرستادم ماموریت انجام بدن. حالا که نگاه میکنم یه زمانه نجومی واسم نوشته تا اتمامه ماموریت. مثلا 4568452 ساعت زمان مونده تا ماموریت تمام بشه. دفعه اول درست بود. بار دوم اینجوری شد. الان کلی دارم بازی میکنم درست نمیشه

من Belle of the ball رو نگرفتم! قبل از اینکه تموم کنم مرحله رو Court approval ام 100% بودش! ولی تروفی رو نداد، ولی بازی اینقدر خفنه که اصلا کوچکترین اندازه ای اهمیت ندادم، هر بازی دیگه ای بود و یه تروفی طلا باگ میگرفت تا الان فروم سازنده اش رو به توپ بسته بودم :d (البته یه دلیل که نگران نیستم اینه که نزدیک به آخراش سیو با Approval 100% دارم، بعدا میرم سراغش:d)

راستی اژدها کشی رو از چه لولی شروع کنم؟ الان لول 15 ام، تمام ماموریت های Hinterlands, Storm coast, Fallow Mire و Western approach رو هم تموم کردم. (بجز Shard هارو که اصلا حسش نیست :d)
من كه اصلا تروفي برام مهم نيست بگيرم نگيرم اهميتي نداره :d ولي اخه اين همشو انجام داديم بده حساب نميكنه.
اين تروفي كه ميگيرو من گرفتم، بعضي موقع ها به سرور ها وصل باشي ديسكانكت بشي وسطش باگ ميگيره شايد اين اتفاق افتاده. يا لحظه اخر شده99:d
Dragon هارو شروع كن از الان، اول برو Hinterlands لرلش ١٢ بود، بعد Western يدونه لول ١٣ داره. storm فكر كنم لولش ١٩ بود مطمئن نيستم.

کسی بازیو رو nightmare شزوع کرده؟ چقدر سخت تره؟ چون به هر حال حد اقل دو بار تمومش میکنم گفتم اگه خیلی سخت نیست بار دومnightmare برم که پلات هم بشه :D

کسی بازیو رو nightmare شزوع کرده؟ چقدر سخت تره؟ چون به هر حال حد اقل دو بار تمومش میکنم گفتم اگه خیلی سخت نیست بار دومnightmare برم که پلات هم بشه :D
اگر حرفه ای باشید نمیشه گفت سخته . کمی چالش بر انگیز هستش . اگر هم تازه وارد باشین هم که تا بیاین به خودتون بجنبید کشته میشید . این بازی جوری هست که باید با استراتژی جلو برید و با نقشه حمله و دفاع بکنید .

افتضاح سخته یا شاید من N00b ام :d من با Nightmare شروع کردم ولی دیگه خیلی جلوتر سختم شد آوردمش روی Hard....توی Origins این درجه سختی انقدر سخت نبود.....(البته بخاطر این بود که دست آدم توی استراتژی چیدن بازتر بود)

Nightmare ش دقیقا در حد Extreme بازی Resonance of Fate ه ولی به اندازه Extreme ه بازی Shadow of Amn سخت نیست. (اون سر باس آخر من رو به گریه آورد)

پرسش خیلی مهم (اسپویلر خیلی کوچیک داره-شاید)
خب من از اول بازی سعی ام این بود که Cassandra رو Romance کنم وقتی فهمیدم که Sera همجنس گراست و فقط انتخاب کاراکتر زن میتونه باشه، ولی الان یه جا خوندم که اگر Inquisitor تون Atheist باشه (مثل مال من) و به Maker و Herald of Andraste بودن اعتقاد نداشته باشه نمی تونه Cassandra رو Romance کنه....کسی ایده ای داره که آیا این درسته یا نه؟ کسی Cassandra رو Romance کرده؟

پرسش خیلی مهم (اسپویلر خیلی کوچیک داره-شاید)
خب من از اول بازی سعی ام این بود که Cassandra رو Romance کنم وقتی فهمیدم که Sera همجنس گراست و فقط انتخاب کاراکتر زن میتونه باشه، ولی الان یه جا خوندم که اگر Inquisitor تون Atheist باشه (مثل مال من) و به Maker و Herald of Andraste بودن اعتقاد نداشته باشه نمی تونه Cassandra رو Romance کنه....کسی ایده ای داره که آیا این درسته یا نه؟ کسی Cassandra رو Romance کرده؟
Breaking Down The Dragon Age: Inquisition Romance Options - Features - www.GameInformer.com
من كاراكترم زنه :d
ببين اينا همشون يه Sidequest خودشونو دارن ، درسته؟.وقتي اينارو انجام ميدي يك سري انتخابات كلا ممكنه از ادامه دادن منصرف ميشه. تا اونجا كه يادم من زياد به Maker كاري نداشتم(ديالوگ ها) و Casandra مشكلي باهام نداشت.
ميگم حواست بشه چي انتخاب ميكني:d
اين چون Templar هست معتاد Red lyrium هستش ديگه و مجبورن استفاده كنن حالا در حال استفاده نكردنه ،تو انتخاب ها مثلا اين تاثير داشت ممكن بود كلا اتفاقي نيوفته، حدس ميزنم اونم اينجوري باشه

خب حدود 10 ساعتی تا حالا بازی کردم :دی تا اینجا هنوز کوچکترین ایرادی نتونستم از بازی بگیرم :دی

یه سختی خیلی لذت بخش و جالبی داره که اصلا ادم رو روانی میکنه :دی البته الان دارم رو Normal میریم ولی صد در صد برای دور بعد رو Hard میرم. Nightmare یکم کلاسش بالاتر ماست نمیتونم :دی

مبارزات هم خیلی خیلی جذاب تر و فان تر شدن و دیگه اون حس مزخرف تکراری DA 2 زو ندارن. تو بازی ها هم که لامصب عمرا اصلا برای یه لحظه هم سرت خلوت باشه ! همینجوریش من الان 30 الی 40 تا ریکوئست باید برم انجام بدم :دی

این دوبلور کاساندرا یکم مصنوعی و رو مخ نیست ؟ :| اونم کاراکتر به این مهمی! :|

گرافیک بازی هم انصافا خیلی خوبه، خیلی :دی همش ادم رو قلقلک میده که یه اسکرین شات بگیره :دی فضای اخر الزمانی که خیلی قبل بازی نگرانش بودم کاملا خیالم رو راحت کرد و میتونم بگم فوق العادست :دی همه چیز داغون و درهم برهم و جنگ زده :دی

• Like
Reactions: Destro
میخوام با sera رومانس داشته باشم , تو skyholde یه کوئست میده که باید بری سر میز وار و یه نفر رو بفرسی بره یه ماموریت . اسم ماموریتش یادم نیست . حالا سر میز که میرم اون ماموریت رو زده busy .
یه چند تا ماموریت دیگه رو هم همینو زده . منظور از busy چیه اینجا ؟

میخوام با sera رومانس داشته باشم , تو skyholde یه کوئست میده که باید بری سر میز وار و یه نفر رو بفرسی بره یه ماموریت . اسم ماموریتش یادم نیست . حالا سر میز که میرم اون ماموریت رو زده busy .
یه چند تا ماموریت دیگه رو هم همینو زده . منظور از busy چیه اینجا ؟

منظورش اینه که اون ماموریت رو فقط با یه شخص خاص میشه انجام داد و اون شخص رو الان فرستادی یه ماموریت دیگه، بزار هر سه تا Advisor ها از ماموریت برگردن بعد اقدام کن. تعداد کوئست های Sera هم خیلی زیاده، یعنی یکی رو که انجام دادی یکی دیگه ظاهر میشه.

راستی خیلی حیف شد که نمیشه با Liliana رومنس داشت، آخه بقیه شخصیت ها هیچکدوم به گرد پای اون نمیرسن:d البته این زنه قد کوتاهه که اول هر منطقه میاد گزارش میده هم گزینه های رومنس داره ولی نمیدونم قراره رابطشون به کجا ختم بشه :d

22737156304853080927.jpg

راستی یه چیز جالب، داشتم Western Approach رو می گشتم یهو دیدم یه جام طلایی نورانی زیر یکی از صخره ها داره خود نمایی میکنه، هیچ راهی هم برای رسیدن بهش نیست و نمیدونم باگه یا سازنده ها خواستن سر کارمون بزارن:d آدرسشم زیر اون Astarium ی هست که تو سمت شمال شرق نقشه قرار داره. اینم لینک عکس بزرگترش.

dragon age:I
من بهش 9.9/10 میدم
اون یک دهم هم واسه این کم میکنم که وقتی L3 رو میزنی آیتم ها خوب معلوم نمیشه اگه فلشی چیزی بالا سرش بود بهتر بود
باور کنید ایراد دیگه ای اگه می تونستم بگیرم حتما می گفتم

• Like
Reactions: Destro
شما بیشتر با چه ترتیبی میرین جلو ؟
مثلا دو تا روگ میبرین یا دو تا میج یا دو تا واریر

من الان لول 10 هستم اما همچنان نتونستم potion ها رو آپگرید کنم جز اولی . گفتم میرم جلو آیتمهاش پیدا میشه اما هنوز که خبری نیست !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or