Multi Platform Dragon Age : Inquisition

سومین شماره از عنوان CRPG استدیوی Bioware یعنی Dragon Age در اکتبر ماه پارسال به طور رسمی توسط Mark Darrah به نام Inquisition معرفی شد.
بازی تایید شده است که از انجین Frostbite 3 استفاده میکند و سازندگان بازی ابراز رضایت کامل در استفاده از این انجین کرده اند.
داستان بازی در مورد شورش های اخیر در Thedas است که به علت جنگ داخلی در Orlais، جدا شدن Templars و The Seekers of the Truth و شورش جادوگران به وجود آمده است.
نام Inquisition در بازی به گروهی بسیار قدیمی اطلاق می شود که در زمان دور هنگام Blight اول در مقابل جادو و مرتدان به Maker ایستادگی کردند.در حال حاضر دو گروه Seekers of Truth و محفل Templar Order از Inquisition مشتق شده است.
آرت ورکهای متشر شده از بازی:

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]ناشر[/TD]
[TD]EA[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]توسعه دهنده[/TD]
[TD]Bioware[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]پلتفرم[/TD]
[TD]PC,Xbox One,PS4,PS3,X360[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تصاویر بیشتر[/TD]
[TD]تصاویر Dragon Age: Inquisition[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تاریخ انتشار[/TD]
[TD] 2014[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تاپیک امتیازات[/TD]
[TD]----------[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]پیش‌نمایش بازی[/TD]
[TD]----------[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]نقد بازی[/TD]
[TD]---------[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

بزرگترین دانشنامه Dragon Age به زبان پارسی

این دو بازی از هیچ نظر هیچ ربطی به هم ندارن
SOM یه بازی سوم شخص action - adventure این یه بازی RPG !
بستگی داره به کدوم سبک علاقه داری.

این بازی بیشتر رو آنلاین میشه بازی کرد یا آفلاین؟!
منظورم اینه بیشتر شبیه WOw یا نه؟!

تمرکز بازی بیشتر رو بخش افلاین و تک نفره هست و اتفاقا از لحاظ داستانی خیلی هم غنی هست ولی خوب بخش انلاین جالبی هم داره ظاهرا .

خب منم همین 2 ساعت پیش داشتم میرفتم بیرون که برم بازیرو از یکی بخرم، یهو به صورت سورپرایزی بازی برام هدیه داده شد:d (الان گذاشتم آپدیت ها دانلود بشه)
اگر تا 2-3 هفته من رو ندیدید، حلال کنید. :d

منم بالاخره دانلودش کردم . بازی واقعا شایسته ی نمراتش هست و تا اینجا برای من بهترین rpgعمرم بود .
به هر حال اولین rpgنسل هشتمی هست که استاندار بالایی داره که بخوبی از پتانسیل نسل هشتم استفاده کرده و این برای من از همه مهمتره چون اکثر عناوین هم سبک همیشه به دلیل محدودیت ها اونطور باید وسیع و هم طراز گرافیک دیگر سبکا نبودن .
گیم پلی بازی که از اولین نسخه خوب بوده و الان هم همینطوره . خلاصه گرافیک عالی و مبارزات تاکتیکال و دنیای وسیعش تا مدتها سرگرم میکنه .
عکس ها رو خودم از یک ساعت ابتدایی بازی گرفتم .
86512010190855729824.jpg

66927111203747178667.jpg

21550194666618380065.jpg

76886447712695195681.jpg

30492651695880039846.jpg

در عالی بودن بازی شکی نیست.

ولی خوش به حال شما نسل هشتیا گرافیک بازی تو نسل هشت لامصب دو سر و گردن بالا تره

اقا چاره ای نیست ؟ همین ریجن 2 رو بخریم ؟
شما همه ریجن 2 گرفتید ؟

من امروز رفته بودم دنبال ریجن یک جایی گیر نیووردم. ولی گفتن که 100 درصد تا اخر این هفته میارن .من که منتظر میمونم برا ریجن یک چون میخوام اگه dlc ای چیزی هم دادن رو هم براش بگیرم.
mount هم تو بازی داره؟
اخه تو لیست تروفی هاش دیدم یکی دوتاش برا گرفتن مونت بود Cavalier

از کجا میشه مطمئن شد که World state از Dragon Age Keep وارد بازی شده؟ من اکانت Origin آم رو وصل کردم ولی یه نوشت Importing Inquisition character date or something بعد رفت تو انتخاب کاراکتر.....وارد کرد World state رو؟

الانم از PC سعی دارم یه نگاه تو Dragon Age Keep بندازم، اصلا صفحه اش بالا نمیاد لعنتی با این اینترنت مزخرف:d

من امروز رفته بودم دنبال ریجن یک جایی گیر نیووردم. ولی گفتن که 100 درصد تا اخر این هفته میارن .من که منتظر میمونم برا ریجن یک چون میخوام اگه dlc ای چیزی هم دادن رو هم براش بگیرم.
mount هم تو بازی داره؟

آره Mount هم داره اونم چه Mount هایی :d اولین نوعش همین اسب های معمولیه بعد اسب های نژادهای دیگه باز میشه و گوزن و مادیان و یه سری موجود دیگه هم هست که فعلا همش برای من قفله! البته نمیدونم چرا مدل راه رفتن و دویدن اسبش یه جوریه، زیاد واقعی نیست.

First Impression:
The game is freaking frakking huge!

واقعا احساس میکنم این بازی تا حداقل یکماه تمام وقت آزاد من رو پر میکنه، خیلی بزرگه! روی Difficulty آخر (Nightmare) هم شروع کردم که تو یه Playthrough بتونم بازی رو پلاتینیوم بکنم ولی اونطور که بوش میاد به این آسونیا نیست از اولین نبردها بازی سخت میشه به شدت.....

- - -ویرایش - - -

اقا چاره ای نیست ؟ همین ریجن 2 رو بخریم ؟
شما همه ریجن 2 گرفتید ؟

مال من ریجن 2 هستش، مشکلی نداره که، فوقش DLC هم بیاد واسش DLC رو از یه اکانت اروپایی خرید میکنید دیگه، اونقدر دردسر نداره که بخاطرش آدم اینهمه توی این مملکت بی در و پیکر دنبال یه دونه ریجن یک بگرده که تازه گرونتر هم بندازن بازیرو بهش.

mount هم تو بازی داره؟
اره داره
یه side quest اوله بازی هست توی hinterland کمک میکنه اولین mount رو بگیری اما بعدا با چیزهای جالبتری روبرو میشی لول

از کجا میشه مطمئن شد که World state از Dragon Age Keep وارد بازی شده؟ من اکانت Origin آم رو وصل کردم ولی یه نوشت Importing Inquisition character date or something بعد رفت تو انتخاب کاراکتر.....وارد کرد World state رو؟

الانم از PC سعی دارم یه نگاه تو Dragon Age Keep بندازم، اصلا صفحه اش بالا نمیاد لعنتی با این اینترنت مزخرف:d
همون اولش که تایید شد بعد از ساخت شخصیت خودش import میکنه و confirm میکنی و بعدش حله دیگه .

بیشترش افلاین ! اما coop هم داره ! نه اونکه MMO عزیز !

همون اولش که تایید شد بعد از ساخت شخصیت خودش import میکنه و confirm میکنی و بعدش حله دیگه .

!

آره دیدم، همچین توی ایمیلی که از چند روز پیش واسم اومده بود نوشته بود که Follow the on-screen prompts گفتم الان چقدر میخواد Instruction بده به آدم:d

یه مرحله هست باید تو hinterlands برای inquisition اسب جور کنیم.یه مردی هست باید راضیش کنم من یه بار باهاش صحبت کردم ظاهرا راضی نشد.الانم هر وقت اون quest رو اکتیو میکنم هیچ جای نقشه نیست.کسی میدونه مشکل چیه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or