Dragon Age : Inquisition | PC [پست اول خوانده شود]

سومین شماره از عنوان CRPG استدیوی Bioware یعنی Dragon Age در اکتبر ماه پارسال به طور رسمی توسط Mark Darrah به نام Inquisition معرفی شد.
بازی تایید شده است که از انجین Frostbite 3 استفاده میکند و سازندگان بازی ابراز رضایت کامل در استفاده از این انجین کرده اند.
همچنین طبق شایعات بازی برای کنسولهای نسل بعدی نیز آماده می شود.
داستان بازی به طور کامل مشخص نیست پیرامون چه موضوعی اتفاق می افتد اما با توجه به نام بازی داستان به احتمال بسیار زیاد ادامه در گیریهای Mageها و Chantry است.
نام Inquisition در بازی به گروهی بسیار قدیمی اطلاق می شود که در زمان دور هنگام Blight اول در مقابل جادو و مرتدان به Maker ایستادگی کردند.در حال حاضر دو گروه Seekers of Truth و محفل Templar Order از Inquisition مشتق شده است.
آرت ورکهای متشر شده از بازی:

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]ناشر[/TD]
[TD]EA[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]توسعه دهنده[/TD]
[TD]Bioware[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]پلتفرم[/TD]
[TD]PC,Xbox One,PS4,PS3,X360[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تصاویر بیشتر[/TD]
[TD]تصاویر Dragon Age: Inquisition[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تاریخ انتشار[/TD]
[TD] 2014[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تاپیک امتیازات[/TD]
[TD]----------[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]پیش‌نمایش بازی[/TD]
[TD]----------[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]نقد بازی[/TD]
[TD]---------[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

بزرگترین دانشنامه Dragon Age به زبان پارسی

Minimum System Requirements
CPU: AMD quad core CPU @ 2.5 GHz, Intel quad core CPU @ 2.0 GHz
RAM: 4 GB
VGA: 512 MB VRAM, AMD Radeon HD 4870, NVIDIA GeForce 8800 GT
DX: 10
HDD: 26 GB

Recommended System Requirements
CPU:AMD six core CPU @ 3.2 GHz, Intel quad core CPU @ 3.0 GHz
RAM: 8 GB
VGA:3 GB VRAM, AMD Radeon HD 7870 or R9 270, NVIDIA GeForce GTX 660
DX:11
HDD:26 GB

آخرین ویرایش:
دوستان مشکل بیرون پریدن بازی حل کردم

فقط جایی که اون قسمت یا منطقه که میرید از بازی میپره نرید. و یک جای دیگه یک ماموریت انجام بدید و بعد برگردید همون جایی که میرفت بیرون و میبینید که درست شده .:bighug:

اکثرا همین مشکل رو دارن. نسخه که من دارم بلک باکس هست و کرک شده هست و بدون مشکل اجرا شد .( اپدیت و کرک هم نریختم)

مال تو خوبه...مال من یا یک دقّت افسانه ای بعد نیم ساعت هر جا باشم بدون به ارور به سرعت نور میپره بیرون آخه یعنی جه :|

دوستان برا من بازی راحت اجرا میشه خیلی کم پیش میاد که بیرون بپره . هنوز من تو hinterland هستم و sid qust میرم 1 بار هم اصلی نرفتم اکثر جا ها رو رفتم .
بازی عالیه بود تا اینجا.:bighug:

دوستان برا من بازی راحت اجرا میشه خیلی کم پیش میاد که بیرون بپره . هنوز من تو hinterland هستم و sid qust میرم 1 بار هم اصلی نرفتم اکثر جا ها رو رفتم .
بازی عالیه بود تا اینجا.:bighug:
داداش من بهت به عنوان اینکویزیتور اعظم دستور میدم سریعا هینترلندز رو ترک کنی :دی
آخه برادر خود سازنده ها گفتند به هیچ عنوان توی هینترلند نمونید...بعد شما کلا تو هینترلند موندی.....باید خیلی وقت پیش از هینترلند میکشیدی بیرون.....:دی
زووود برو بیرون....مگرنه بازی رو تا ابد تموم نمیکنی.....تازه هنوز اسکای هولد رو هم کشف نکردی :|

داداش من بهت به عنوان اینکویزیتور اعظم دستور میدم سریعا هینترلندز رو ترک کنی :دی
آخه برادر خود سازنده ها گفتند به هیچ عنوان توی هینترلند نمونید...بعد شما کلا تو هینترلند موندی.....باید خیلی وقت پیش از هینترلند میکشیدی بیرون.....:دی
زووود برو بیرون....مگرنه بازی رو تا ابد تموم نمیکنی.....تازه هنوز اسکای هولد رو هم کشف نکردی :|

بله دوست عزیز خیلی زیاده لبته وقت زیادی گذاشتم . خلاضه رفتم havana بعد یکسری کارها رفتم Forbidden-Oasis بدبختی یکجا رفتم عنکبوتای بزرگی داشت سم میپاشن 4 نفری از عهده یکیش برنیومدیم:d البته جون 3 نفرمون 1 درصده معجون هم تموم شده . من میخواستم warrior بگیرم مگا ملحق شد به تیم کارکتر خودم هم mage هست و solas هم کنارم هست :d
یه casandra دارم هنوز خیلی ضعیفه جوابگو نیست varric هم بدرد نمیخوره بجاش باید warrior جایگزین کنم . اونوقت که تیم تانک میشه.

این warrior کی به تیم ملحق میشه به کمکش نیاز دارم :d

این اسکای هولد توی نقشه هنوز نیست:d

بله دوست عزیز خیلی زیاده لبته وقت زیادی گذاشتم . خلاضه رفتم havana بعد یکسری کارها رفتم Forbidden-Oasis بدبختی یکجا رفتم عنکبوتای بزرگی داشت سم میپاشن 4 نفری از عهده یکیش برنیومدیم:d البته جون 3 نفرمون 1 درصده معجون هم تموم شده . من میخواستم warrior بگیرم مگا ملحق شد به تیم کارکتر خودم هم mage هست و solas هم کنارم هست :d
یه casandra دارم هنوز خیلی ضعیفه جوابگو نیست varric هم بدرد نمیخوره بجاش باید warrior جایگزین کنم . اونوقت که تیم تانک میشه.

این warrior کی به تیم ملحق میشه به کمکش نیاز دارم :d

این اسکای هولد توی نقشه هنوز نیست:d
برو تو storm coast شخصیت iron bull به تیمت ملحق میشه.. خیلی هم قویه... تو همون Hinterlands یه مرحله هست Lone warden.. اونجا هم شخصیت blackwall میتونه به گروهت ملحق شه.. به نظرم برو سراغ Iron bull

- - -ویرایش - - -

در ضمن همینجوری مرحله فرعی نرو یکمم از مراحل اصلی برو

دوستان رفتم COST STORM و iron bull گذاشتم تو تیم خیلی قوی شدم و blackwall هم هست .

اگر کارکتر warrior بازم هم هست بگین کجاست ؟

سوال: این رانهایی که چوب جادو رو قوی میکنن چطوری هست من کلی ران جمع کردم ولی تو کرفتینگ هیچی نمیاد

دوستان رفتم COST STORM و iron bull گذاشتم تو تیم خیلی قوی شدم و blackwall هم هست .

اگر کارکتر warrior بازم هم هست بگین کجاست ؟

سوال: این رانهایی که چوب جادو رو قوی میکنن چطوری هست من کلی ران جمع کردم ولی تو کرفتینگ هیچی نمیاد
Warrior فقط همین سه تان

بیاد بری تو قسمت modify weapons یا modify armor، اگه اون سلاح یا زره rune slot داشته باشه می تونی rune روش بذاری

دوستان تو منطقه The-Storm-Coast گیر کردم یه غار هست که درش بسته است هیج راهی هم نداره از جای دیگه بری . درش چکار کنم باز بشه
تو عکس دایره قرمز با فلش جایی که میخوام برم نشون دادم . ولی از اون غار نمیتونم برم جلوتر

راستی من تو یوتیوپ دیدم این دور ور 1 قول بزرگ بود کنار ساحل من گشتم هیچی غولی نبود؟

b78ab3d2e1ef4a39ab25461938fdc1cf60d56dd0.png

آخرین ویرایش:
دوستان تو منطقه The-Storm-Coast گیر کردم یه غار هست که درش بسته است هیج راهی هم نداره از جای دیگه بری . درش چکار کنم باز بشه
تو عکس دایره قرمز با فلش جایی که میخوام برم نشون دادم . ولی از اون غار نمیتونم برم جلوتر

راستی من تو یوتیوپ دیدم این دور ور 1 قول بزرگ بود کنار ساحل من گشتم هیچی غولی نبود؟

b78ab3d2e1ef4a39ab25461938fdc1cf60d56dd0.png

اون در اواسط بازی با یکی از War table operation ها باز می شه

باید از war table مرحله Red Water Quest رو بری .بعد از اینکه مرحله Red Templars on the Storm Coast رو تموم کنی این مرحله باز میشه.خود این کوئست هم زمانی ازاد میشه که مرحله Adamant Fortress, Here lies the Abyss Quest رو رفته باشی :d
در مورد اون غول هم بگردی پیدا میکنی تو همون ساحل هست در حال جنگیدن با یه اژدهاست :d

مگه اون طرف غار چه خبره این همه ماموریت برم تا برم اون طرف غار ؟

اقا من اژدها رو دیدم نشسته بود کنار ساحل بعد پرواز کرد رفت قوله کنارش نبود ( شاید باگ بوده )(تو یوتیوپ که دیدم داشتن باهم میجنگیدن بعد اژدها میره)
همه جای ساحل گشتم نیست؟

قضیه این time remaining توی war table چیه ساعت نشون میده

ویرایش : از شانس مراحل قبلا رفته بودم Red Templars on the Storm Coast انتخاب کردم در باز شده

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or