Dragon Age : Inquisition | PC [پست اول خوانده شود]

سومین شماره از عنوان CRPG استدیوی Bioware یعنی Dragon Age در اکتبر ماه پارسال به طور رسمی توسط Mark Darrah به نام Inquisition معرفی شد.
بازی تایید شده است که از انجین Frostbite 3 استفاده میکند و سازندگان بازی ابراز رضایت کامل در استفاده از این انجین کرده اند.
همچنین طبق شایعات بازی برای کنسولهای نسل بعدی نیز آماده می شود.
داستان بازی به طور کامل مشخص نیست پیرامون چه موضوعی اتفاق می افتد اما با توجه به نام بازی داستان به احتمال بسیار زیاد ادامه در گیریهای Mageها و Chantry است.
نام Inquisition در بازی به گروهی بسیار قدیمی اطلاق می شود که در زمان دور هنگام Blight اول در مقابل جادو و مرتدان به Maker ایستادگی کردند.در حال حاضر دو گروه Seekers of Truth و محفل Templar Order از Inquisition مشتق شده است.
آرت ورکهای متشر شده از بازی:

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]ناشر[/TD]
[TD]EA[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]توسعه دهنده[/TD]
[TD]Bioware[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]پلتفرم[/TD]
[TD]PC,Xbox One,PS4,PS3,X360[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تصاویر بیشتر[/TD]
[TD]تصاویر Dragon Age: Inquisition[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تاریخ انتشار[/TD]
[TD] 2014[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تاپیک امتیازات[/TD]
[TD]----------[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]پیش‌نمایش بازی[/TD]
[TD]----------[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]نقد بازی[/TD]
[TD]---------[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

بزرگترین دانشنامه Dragon Age به زبان پارسی

Minimum System Requirements
CPU: AMD quad core CPU @ 2.5 GHz, Intel quad core CPU @ 2.0 GHz
RAM: 4 GB
VGA: 512 MB VRAM, AMD Radeon HD 4870, NVIDIA GeForce 8800 GT
DX: 10
HDD: 26 GB

Recommended System Requirements
CPU:AMD six core CPU @ 3.2 GHz, Intel quad core CPU @ 3.0 GHz
RAM: 8 GB
VGA:3 GB VRAM, AMD Radeon HD 7870 or R9 270, NVIDIA GeForce GTX 660
DX:11
HDD:26 GB

آخرین ویرایش:
بازی خیلی عالیه !‌ اما هنوز نتونستم بهش عادت کنم ! یک Fast Travel رو هنوز یاد نگرفتم !‌ همینطور دارم تو میچرخم . Battle ها خیلی سخته !
من نظر شخصیم گیم پلی و بخصوص داستان Skyrim رو بیشتر میپسندم ، بحث مقایسه نباشه ، اما انگار تعامل با بازی راحت تر بود . منم این اولین نسخه از DA هست که بازی کردم .
جایی توضیحی چیز در مورد پاور ها که میگیری و بقیه موارد نداره ؟!

راستی من که هر جا تو مپ میچرخم که همش mAGE ها با TEMPLAR ها درگیرن ، هر دوشون رو هم باید بزنم ! قضیه چیه ؟ من طرف هیچکدوم نیستم ؟ :دی
با اینکه شماره های قبلی هر کدوم دو سه بار تموم کردم ولی تو این بازی بعد از 8 ساعت هنوز گیچ میزنم
به نظر اگه اول بازی یکم خطی تر می ساختن تا مکانیزم بازی کامل دست بیاد بهتر بودش
من از همین تاپیک کارکرد پاورها فهمیدم
البته به نظر من داستان و گیم پلی این بازی خیلی سر تر از skyrim هستش

کسی میدونه چجوری میتونم Ability های ریست کنم؟
اگر به Skyhold رسيدين توي Undercroft يه Banner هست كه آيتم مربوطه رو مي فروشه.

راستش به Varric خيلي علاقه داشتم ولي گويا بايد عوضش كنم. بايد بريم تو كار Sera.
Potion هاي بدرد بخور كدومان؟

دوستان بین Iron Bull Cassandra Black Wall کدومو Tank کنم بهتره؟فرقی هم داره؟:-b

پ.ن:مثل اینکه BW از همه بهتره برای تانک چون Champion بیشتر اسکیل هاش برای تانک کردن هست.:d

بعد شما recipe آرمور خفن برای Warrior سراغ دارید از Mission گرفته باشید یا Drop شده باشه؟خیلی نیاز دارم:d

آخرین ویرایش:
خیلی عذر می خواهم از مدیران ولی لطفاً برای من، جوابی منطقی برای حذف شدن پستم را ارسال نمایید. آیا حرفی خلاف قوانین انجمن در آن زده شده بود؟

خیلی عذر می خواهم از مدیران ولی لطفاً برای من، جوابی منطقی برای حذف شدن پستم را ارسال نمایید. آیا حرفی خلاف قوانین انجمن در آن زده شده بود؟
فکر کنم ادامه این بحث هارو بهتر باشه خصوصی ادامه بدیم چونکه تاپیک رو به بیراهه میکشه البته کسایی که باید میخوندنش خوندن و مطلع شدن و من خودم هم توی این تاپیک این بحث رو دیگه ادامه نمیدم موفق باشی دوست عزیز .

DAI_Tools at Dragon Age: Inquisition Nexus - Mods and community

دارن برای بازی mod خفن میسازن
کیا بودن میگفتن وجود قفل امنیتی نمیزاره برای بازیها ماد ساخته بشه
هنوز هم میگم. من نگفتم ماد رو غیر ممکن می کنه، گفتم ماد رو به تکسچر و مدل و ... محدود می کنه، یعنی از ENB و SweetFX و ماد هایی که از DLL استفاده می کنن و ماد هایی که اسکریپت جدیدی به بازی اضافه می کنن و ... نیست:) اینم دقیقا همین کارو میخواد کنه!

سلام دوستان چنتا سوال دارم جواباشون احتمالا طولانی باشه ولی ممنون میشم جواب بدین
داستان کلی بازی چیه (از نسخه اول)
این نماد فراماسونی (چشم درخشان) اولین باره تو این فرانچایز استفاده میشه یا تو نسخه های قبلی هم بوده
کسایی که این نماد رو دارن میج هستند یا تمپلار یا هیچکدوم؟
کدوم گروه تو بازی مثبته میج یا تمپلار
ممنون میشم یه توضیحه هم در مورد نژادهای قابل انتخاب و تفاوت هاشون بگین

سلام دوستان چنتا سوال دارم جواباشون احتمالا طولانی باشه ولی ممنون میشم جواب بدین
داستان کلی بازی چیه (از نسخه اول)
این نماد فراماسونی (چشم درخشان) اولین باره تو این فرانچایز استفاده میشه یا تو نسخه های قبلی هم بوده
کسایی که این نماد رو دارن میج هستند یا تمپلار یا هیچکدوم؟
کدوم گروه تو بازی مثبته میج یا تمپلار
ممنون میشم یه توضیحه هم در مورد نژادهای قابل انتخاب و تفاوت هاشون بگین
1- داستان کلی بازی رو که در اینجا نمی توان گنجاند برای فهمیدن به مقاله Grey Warden عزیز در صفحه اصلی رجوع کنید
2- بستگی به باور های شما درباره نظریه های توطئه دارد، ولی در بازی اینگونه به مخاطب عرضه می شود که این نماد در بازی در حقیقت نماد خورشید ( نماد مذهب سرزمین Thedas ) مخلوط با نماد Seekers of Truth هست که در حقیقت معنایی این چنینی دارد که همیشه این افراد مراقب اعمال جادوگران و جلوگیری از استفاده آن ها از جادو های سیاه می باشد و در هر دو نسخه اوّل و دوّم هم دیده شده است
3- اگر بخواهیم Templar های فعلی را در نظر بگیریم، هیچکدام ولی در گذشته از این علامتی به عنوان Old Inquisition یاد می شد که خود ادغامی از فرقه Templar ها با Seekers of Truth بود. فعلاً این نماد اصلی New Inquisition بعد از انحطاط فرقه Seekers of Truth تلقّی می شود.
4- مطرح کردن چنین سوالی خیلی سطحی است و جوابی کاملاً روشن برای آن نمی توان ارائه داد. همانند آن را می توانید در سری X-Men مشاهده کنید. Mage ها برای آزادی خودشان می جنگند در حالی که Templar ها آن ها را خطری برای بقیه مردم عادی تلقّی می کنند. بستگی به بینش شما دارد.
5- نژاد های قابل بازی را باید در مقاله مفصل و کامل Grey Warden مطالعه کنید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or