Dragon Age : Inquisition | PC [پست اول خوانده شود]

سومین شماره از عنوان CRPG استدیوی Bioware یعنی Dragon Age در اکتبر ماه پارسال به طور رسمی توسط Mark Darrah به نام Inquisition معرفی شد.
بازی تایید شده است که از انجین Frostbite 3 استفاده میکند و سازندگان بازی ابراز رضایت کامل در استفاده از این انجین کرده اند.
همچنین طبق شایعات بازی برای کنسولهای نسل بعدی نیز آماده می شود.
داستان بازی به طور کامل مشخص نیست پیرامون چه موضوعی اتفاق می افتد اما با توجه به نام بازی داستان به احتمال بسیار زیاد ادامه در گیریهای Mageها و Chantry است.
نام Inquisition در بازی به گروهی بسیار قدیمی اطلاق می شود که در زمان دور هنگام Blight اول در مقابل جادو و مرتدان به Maker ایستادگی کردند.در حال حاضر دو گروه Seekers of Truth و محفل Templar Order از Inquisition مشتق شده است.
آرت ورکهای متشر شده از بازی:

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]ناشر[/TD]
[TD]EA[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]توسعه دهنده[/TD]
[TD]Bioware[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]پلتفرم[/TD]
[TD]PC,Xbox One,PS4,PS3,X360[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تصاویر بیشتر[/TD]
[TD]تصاویر Dragon Age: Inquisition[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تاریخ انتشار[/TD]
[TD] 2014[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تاپیک امتیازات[/TD]
[TD]----------[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]پیش‌نمایش بازی[/TD]
[TD]----------[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]نقد بازی[/TD]
[TD]---------[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

بزرگترین دانشنامه Dragon Age به زبان پارسی

Minimum System Requirements
CPU: AMD quad core CPU @ 2.5 GHz, Intel quad core CPU @ 2.0 GHz
RAM: 4 GB
VGA: 512 MB VRAM, AMD Radeon HD 4870, NVIDIA GeForce 8800 GT
DX: 10
HDD: 26 GB

Recommended System Requirements
CPU:AMD six core CPU @ 3.2 GHz, Intel quad core CPU @ 3.0 GHz
RAM: 8 GB
VGA:3 GB VRAM, AMD Radeon HD 7870 or R9 270, NVIDIA GeForce GTX 660
DX:11
HDD:26 GB

آخرین ویرایش:
فقط legacy و witch hunt رو برو پس!!
witch hunt که اصلا بعد از پایان بازی اتفاق می افته و نیازی نیست از اول بری، legacy هم به صورت یه ماموریت به بازی اضافه میشه که میتونی بری!
خب من شماره 2ش رو رفتم اگه بخوام این witch hunt رو برم که باز سیوی که از شماره 1 تو 2 استفاده شده خراب میشه و همینطور از 2 به 3 خراب
فکر کنم باید 2رو دوباره برم درسته؟چون اخره این dlc ه مهم ه اگه موریگان تو 3ش هست پس...........

خب من شماره 2ش رو رفتم اگه بخوام این witch hunt رو برم که باز سیوی که از شماره 1 تو 2 استفاده شده خراب میشه و همینطور از 2 به 3 خراب
فکر کنم باید 2رو دوباره برم درسته؟چون اخره این dlc ه مهم ه اگه موریگان تو 3ش هست پس...........
بازی اصلا امکان انتقال سیو دستی ( Manual ) نداره راجع به چی دارید جر و بحث می کنید. تمام سیو ها رو باید توی Dragon age keep تدوین کنید.

بنده خودم اطلاع دارم که امکان انتقال دستی سیو وجود نداره، دقت کنین دارم از اهمیت و تاثیرگذاری DLCها میگم، اون هایی که داستانش مهمه و برای نسخه سوم باید آشنا باشین باهاش!!!

بنده خودم اطلاع دارم که امکان انتقال دستی سیو وجود نداره، دقت کنین دارم از اهمیت و تاثیرگذاری DLCها میگم، اون هایی که داستانش مهمه و برای نسخه سوم باید آشنا باشین باهاش!!!
از بین DLC ها بعید میدونم که Legacy اونقدر ها هم تاثیر داشته باشه، مثلا توی Mass Effect 3 اگر Wrex زنده بود، سرنوشت کروگان ها کاملا با سرنوشتی که Wreav براشون به وجود میاورد فرق داشت ولی تو آخر Legacy چه در هر صورت می بینید که در هر دو صورت Corypheus هر دو تا رو، چه Jankea و چه Larius تسخیر می کنه، پس احتمالا به یه Reference بسنده می کنند، امّا برای اون هایی که می خوان بدون اوّلین انتخابی که از بازی های قبلی به این بازی منتقل میشه، مربوط به سرنوشت Urn of sacred ashes، چون که تو اوّل بازی، همه دارند توی معبد جمع میشند، اگر شما Urn رو با خون اژدها آلوده کرده باشید تغییر رو توی اونجا می بینید.

از بین DLC ها بعید میدونم که Legacy اونقدر ها هم تاثیر داشته باشه، مثلا توی Mass Effect 3 اگر Wrex زنده بود، سرنوشت کروگان ها کاملا با سرنوشتی که Wreav براشون به وجود میاورد فرق داشت ولی تو آخر Legacy چه در هر صورت می بینید که در هر دو صورت Corypheus هر دو تا رو، چه Jankea و چه Larius تسخیر می کنه، پس احتمالا به یه Reference بسنده می کنند، امّا برای اون هایی که می خوان بدون اوّلین انتخابی که از بازی های قبلی به این بازی منتقل میشه، مربوط به سرنوشت Urn of sacred ashes، چون که تو اوّل بازی، همه دارند توی معبد جمع میشند، اگر شما Urn رو با خون اژدها آلوده کرده باشید تغییر رو توی اونجا می بینید.
درسته ولی حقایقی که تو این dlc مشخص میشه در مورد شهر طلایی واسه داستان سری خیلی مهمه و دونستنش واسه هرکسی واجبه!!!

دوستان یه قضیه برام مبهمه
گیم پلی بازی مثل نسخه ی اول شده؟
چنتا از بچه ها گفتند گیم پلی مثل dr o شده و....

گيم پلي چيزي شده كه قرار بود نسخه 2 بشه يعني ميتوني بنا به سليقه شخصي از پاز ان پلي استفاده كني يا كلاً بزني توي خط اكشن (البته به نظر من لذت اصلي به همون پاز اند پلي هست)

لینکاش اومد...

Code:
https://safelinking.net/p/9402b0bef2

حالا باید ببینیم کی کرک میشه.

دوستان من توی کیپ انتخاب هامو انجام دادم...ولی خب نمیدونم روی نسخه کرک شده هم قابل استفاده هس یا نه...؟

- - -ویرایش - - -

خوب متاسفانه از denuvo استفاده میکنه...

:|

لینکاش اومد...

Code:
https://safelinking.net/p/9402b0bef2

حالا باید ببینیم کی کرک میشه.

دوستان من توی کیپ انتخاب هامو انجام دادم...ولی خب نمیدونم روی نسخه کرک شده هم قابل استفاده هس یا نه...؟

- - -ویرایش - - -

خوب متاسفانه از denuvo استفاده میکنه...

:|

یعنی اینکه حالا حالاها باید منتظر یه کرک درست و حسابی باشیم؟

یعنی اینکه حالا حالاها باید منتظر یه کرک درست و حسابی باشیم؟

یکی از بند های EULA ـی بازی:

e7c7d6c41c76.png

من تا حالا این بازی رو انجام ندادم اگر بخواهم بازی رو انجام بدم آیا داستان بازی ادامه دار نسخه های قبل هستش ؟؟؟ اگر اره باید از چه نسخه ایش شروع کنم ؟؟؟

من تا حالا این بازی رو انجام ندادم اگر بخواهم بازی رو انجام بدم آیا داستان بازی ادامه دار نسخه های قبل هستش ؟؟؟ اگر اره باید از چه نسخه ایش شروع کنم ؟؟؟

داستان دقیقا ادامه داستان نسخه های قبلی نیست اما محیط بازی و تعداد زیادی از شخصیت ها از بازی های قبلی برگشتن و تصمیمات شما در نسخه های قبلی هم توی این بازی تاثیر داره. اگه بخواید شروع کنید باید از نسخه اول شروع کنید. اما اگه زیاد وقت ندارید یه چندتا ویدئو از خلاصه داستان نسخه های قبل ببینید و بعد برید به این سایت: www.dragonagekeep.com و تصمیماتتون رو انجام بدید و موقع عرضه وارد بازی بشید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or