Dragon Age : Inquisition | PC [پست اول خوانده شود]

سومین شماره از عنوان CRPG استدیوی Bioware یعنی Dragon Age در اکتبر ماه پارسال به طور رسمی توسط Mark Darrah به نام Inquisition معرفی شد.
بازی تایید شده است که از انجین Frostbite 3 استفاده میکند و سازندگان بازی ابراز رضایت کامل در استفاده از این انجین کرده اند.
همچنین طبق شایعات بازی برای کنسولهای نسل بعدی نیز آماده می شود.
داستان بازی به طور کامل مشخص نیست پیرامون چه موضوعی اتفاق می افتد اما با توجه به نام بازی داستان به احتمال بسیار زیاد ادامه در گیریهای Mageها و Chantry است.
نام Inquisition در بازی به گروهی بسیار قدیمی اطلاق می شود که در زمان دور هنگام Blight اول در مقابل جادو و مرتدان به Maker ایستادگی کردند.در حال حاضر دو گروه Seekers of Truth و محفل Templar Order از Inquisition مشتق شده است.
آرت ورکهای متشر شده از بازی:

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]ناشر[/TD]
[TD]EA[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]توسعه دهنده[/TD]
[TD]Bioware[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]پلتفرم[/TD]
[TD]PC,Xbox One,PS4,PS3,X360[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تصاویر بیشتر[/TD]
[TD]تصاویر Dragon Age: Inquisition[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تاریخ انتشار[/TD]
[TD] 2014[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تاپیک امتیازات[/TD]
[TD]----------[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]پیش‌نمایش بازی[/TD]
[TD]----------[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]نقد بازی[/TD]
[TD]---------[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

بزرگترین دانشنامه Dragon Age به زبان پارسی

Minimum System Requirements
CPU: AMD quad core CPU @ 2.5 GHz, Intel quad core CPU @ 2.0 GHz
RAM: 4 GB
VGA: 512 MB VRAM, AMD Radeon HD 4870, NVIDIA GeForce 8800 GT
DX: 10
HDD: 26 GB

Recommended System Requirements
CPU:AMD six core CPU @ 3.2 GHz, Intel quad core CPU @ 3.0 GHz
RAM: 8 GB
VGA:3 GB VRAM, AMD Radeon HD 7870 or R9 270, NVIDIA GeForce GTX 660
DX:11
HDD:26 GB

آخرین ویرایش:
سلام
چند تا عکس ازین تریلر میزارید من فعلا نمی تونم دانلود کنم
و اینکه اون چند نفری که توی صحنه هستن ما با همشون بازی میکنیم (ده دوازده نفرن!)

http://8pic.ir/images/09213989108260343163.jpg?spov=1398182881731

خیر تایید شده که 9 همراه بیشتر نداریم تو بازی یعنی 3 تاشون باهامون نیستن!
احتمالا این گروه 12 نفره به ترتیب از چپ به راست:

اولی معلوم نیست کیه، شاید Cullen باشه!
دومی Vivienne، سومی Varric چهارمی احتمالا Cole باشه!
پنجمی Solas، ششمی Cassandra، هفتمی The Inquisitor، هشتمی The Iron Bull، نهمی معلوم نیست ولی از اونجا که Mage هست احتمالا یه مجیستره!
دهمی Leliana که مدال Inquisiton انداخته، یازدهمی مسلما Sera هست، دوازهمی معلوم نیست هنوز و آخری هم احتملا یکی از همراهامون که تو آرت های بازی هم بود، یه Grey Warden!

سلام. مجتبی جان یه سوال: چرا اسم بازی از DA III: Inquisition تبدیل شد به DA: Inquisition ؟! اوایل معرفی یه III داشت تا جایی که یادمه!

در مورد بازی یه حس خیلی بدی دارم:( همه چیز خوب به نظرمیاد ولی زیاد روش مانور نمیدن. نه تبلیغی نه هایپی... آدم نگران میشه:-s:|

سلام. مجتبی جان یه سوال: چرا اسم بازی از DA III: Inquisition تبدیل شد به DA: Inquisition ؟! اوایل معرفی یه III داشت تا جایی که یادمه!
در مورد بازی یه حس خیلی بدی دارم:( همه چیز خوب به نظرمیاد ولی زیاد روش مانور نمیدن. نه تبلیغی نه هایپی... آدم نگران میشه:-s:|

سلام!
بعد مدتی اعلام شد که بازی فراتر از یه نسخه مثل شمار های قبلیه، چون فقط رو یه موضوع و یه جا تمرکز نمی کنه به نوعی تمام Thedas و جهان Dragon Age تاثیر پذیرن تو بازی واسه همین عدد 3 ازش حذف شد که نشون دهنده تمامیت بازی باشه!:d

خب رفتم بزور دانلود کردم خیلی عالی بود...این اولین دموی این نسخه بود که دیدم!
خیلی گرافیکش خوب بود!! و همینطور محیط هاش بسیار بزرگ و حالب بودن مثلا اون کوه هایی که کمپشون توی دامنشون هست، خیلی نمای خوبی داره !

میگم گرافیک نهایی بازی همینه یا نه بیشتر جنبه تبلیغاتی داره؟(حداقل سیستمش چیه؟)
من فک نمی کنم هر سیستمی اینو اجرا کنه! مثلا اون جنگله که اون دیوه داره میاد...خیلی محیطش سنگین هست، 780 هم بزور بتونه اونو لود کنه چه برسه به سیستم های ما؟(من 4850 دارم با e8400 !)

آخرین ویرایش:
آقا تشکر

میگم این اولی آلیستار نیست؟!...خیلی شبیه هش هست؟
خب رفتم بزور دانلود کردم خیلی عالی بود...این اولین دموی این نسخه بود که دیدم!
خیلی گرافیکش خوب بود!! و همینطور محیط هاش بسیار بزرگ و حالب بودن مثلا اون کوه هایی که کمپشون توی دامنشون هست، خیلی نمای خوبی داره !

میگم گرافیک نهایی بازی همینه یا نه بیشتر جنبه تبلیغاتی داره؟(حداقل سیستمش چیه؟)
من فک نمی کنم هر سیستمی اینو اجرا کنه! مثلا اون جنگله که اون دیوه داره میاد...خیلی محیطش سنگین هست، 780 هم بزور بتونه اونو لود کنه چه برسه به سیستم های ما؟(من 4850 دارم با e8400 !)

بعیده الستور باشه چون الان طبق داستان کتاب ها و کمیک ها King Of Ferelden هست.
سیستم بازی که مشخص نشده ولی گرافیکش مثل همین تریلرها هست دیگه، از اونجایی که بازی از Frostbite 3 استفاده می کنده احتمالا سیستم بالایی میخواد واسه نهایت جزییاتش!

بلاخره بعد از ماه ها شرکت Electronic Arts و استودیو BioWare تاریخ رسمی عرضه Dragon Age: Inquisition رامشخص کرد .بر این اساس ، عنوان Dragon Age: Inquisition در تاریخ 7 اکتبر 2014 (سه شنبه 15 مهر ماه 1393) برای PC ، PlayStation 3 ، PlayStation 4 ، Xbox 360 و Xbox Oneمنتشر خواهد شد

در ضمن ویدیوی از بازی و تصاویر زیادی از ان منتشر شد .که توضیحی درباره The Inquisitorکه اخرین نفری هست که از یک انفجار بزرگ نجات پیدا کرده و دشمنان را در thedasمتوقف کرده هست

ویدیو جدیداز بازی

یه نکته جالب در مورد اون عکس دسته جمعی!!:d
قبلا تایید شده بود که تو بازی 9 همراه داریم ولی اینجا 12 نفر دور شخصیت اصلی و گرفتن، یعنی سه تاشون اضافه هستن، با دقت تو عکس می بینیم سه نفر از این 12 نفر سلاح ندارن، پس این سه تا همراهمون نیستن و احتمالا کارهای مربوط به قلعه یا ماموریت های ویژه و انجام میدن.
یکی للیانا که احتمالا پل ارتباطی ما با شخص Divine هست، یکی اون دختره که معلوم نیست چیکارست و یکی اون مرده که شاید Cullen باشه، یعنی احتمالا Cullen یه NPC هست!!:thumbsup::d
خبر دیگه این که تایید شده Gwendoline Christie بازیگر شخصیت Brienne of Tarth از سریال Gme Of Thrones (همون دختر غوله:d) یکی از صدا پیشه هاست، احتمالا Qunari مونث واسه شخصیت اصلی!:d بهش هم میاد!:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or