Dragon Age: Inquisition ممکن است در سال 2014 نیز عرضه نشود

Grey Warden

Dragon Age Scholar
Loyal Member
1.jpg

به نظر می رسد احتمال تاخیر دوباره بازی Dragon Age: Inquisition وجود داشته و ممکن است بازی در سال 2014 نیز عرضه نشود. مدیر مالی شرکت EA یعنی آقای Blake Jorgensen در سخنانی پیرامون سال مالی آینده این شرکت این گونه گفت:
"ما می دانیم اگر بازی Battlefield 4 آن گونه که ما انتظار داریم موفق شود، برای سال آینده چالشی جدی خواهیم داشت اما امسال هنوز NBA را خواهیم داشت و سال آینده نیز UFC و Sims. احتمالا سال آینده شاهد عرضه Dragon Age نیز باشیم."
با توجه به استفاده از لفظ احتمالا توسط Blake Jorgensen به نظر می رسد امکان تاخیر مجدد این عنوان وجود داشته باشد.
در ابتدا Dragon Age: Inquisition برای پاییز امسال معرفی شده بود اما احتمالا به پاییز سال آینده نیز نخواهد رسید، هرچند هنوز چیزی به صورت قطعی مشخص نیست.

منبع

Yep
در مقابل دارک سولز 2 و ویچر3؟ آره منم بودم میترسیدم;;)
دقیقا همون کاری رو داره میکنه که واچ داگز در مقابل جی تی ای کرد;;)

یه نگاه به پیشینه CPR و FS نسبت به بایوور بندازی میفهمی اگه اینجا کسی نقش راکستار رو بازی کنه اون بایوور هست!!!!

یه نگاه به پیشینه CPR و FS نسبت به بایوور بندازی میفهمی اگه اینجا کسی نقش راکستار رو بازی کنه اون بایوور هست!!!!
بذار فکر کنم...
DA II یا ME3 لابد؟
قرار نشد هر کی سابقه-ش بیشتر باشه، بهترین هم باشه.
این بایوور در حال حاضر اون بایوور سابق نیست. همونجور که بلیزارد اون بلیزاردی که پادشاهی میکرد نیست. افت کیفیتی توی بازیاشون کاملا مشهوده.
به قول امیر حسین، این آخرین فرصتیه که بایوور باید خودشو نشون بده با DA III.
البته هنوز معلوم نیست تاخیر بخوره یا نه.

بذار فکر کنم...
DA II یا ME3 لابد؟
قرار نشد هر کی سابقه-ش بیشتر باشه، بهترین هم باشه.
این بایوور در حال حاضر اون بایوور سابق نیست. همونجور که بلیزارد اون بلیزاردی که پادشاهی میکرد نیست. افت کیفیتی توی بازیاشون کاملا مشهوده.
به قول امیر حسین، این آخرین فرصتیه که بایوور باید خودشو نشون بده با DA III.
البته هنوز معلوم نیست تاخیر بخوره یا نه.

DA 2 شاید ولی مس افکت 3؟؟؟؟؟؟
همین مس افکت 3 یه سر و گردن از ویچر 2 بالاتر بود،یه بازی ضعیف بین این همه عرضه موفق باعث نمیشه تاج پادشاهیش گرفته بشه!!!
مثل همین بلیزارد که مثال زدی،بعد از دیابلو 3 استارکرفت رو عرضه کرد که نشون داد این حرفهایی که در مورد افت کیفیتش میزنن کاملا غلطه!!!

DA 2 شاید ولی مس افکت 3؟؟؟؟؟؟
همین مس افکت 3 یه سر و گردن از ویچر 2 بالاتر بود،یه بازی ضعیف بین این همه عرضه موفق باعث نمیشه تاج پادشاهیش گرفته بشه!!!
مثل همین بلیزارد که مثال زدی،بعد از دیابلو 3 استارکرفت رو عرضه کرد که نشون داد این حرفهایی که در مورد افت کیفیتش میزنن کاملا غلطه!!!
ببین مجتبی بحث نمره و سلیقه و اینا نیست.
من خودم از DA II خوشم اومد ولی نمره ها و نظرات خیلی از کاربرا یه چیز دیگه ای رو میگن.
ME3 هم همینطور. بعد از یه بازی کامل مثل ME2 وقتی سراغ ME3 رفتم حتی رغبت نکردم تمومش کنم. بازی به طرز ناامید کننده ای خسته بود. نمره هاش با نظرات کاربرا تناقض داره. خیلیا توی همین سایت با ME3 حال نکردن (حالا دلیلش میتونه خیلی چیزا باشه). تازه اونا فن های درجه یک بازی هم بودن نه مثل من که همین چند ماه پیش این سری رو شروع کردم.
دیابلو 3 هم خوب بود اما تغییراتی داشت که به مزاج بعضی از طرفدارای قدیی خوش نیومد. استارکرفت هم که خوب بوده. ولی بزرگترین بازی بلیزارد یعنی WOW با این اکسپنشن آخری کاملا زد توی جاده خاکی. خیلی راحت میتونی کاهش تعداد پلیرهای WOW رو ببینی.

در مورد اون قسمت بولد شده هم، اتفاقا چرا گرفته میشه. چون خیلی از استودیوهای دیگه دارن با قدرت ادامه میدن و انتظارات از یه استودیو بزرگ مثل بایوور خیلی بالاست و حتی اگر یه بازی مثل DA II هم بده بیرون، دیگه اون عظمت قبلی رو به همراه نداره. در نتیجه استودیوی بعد از اون با یه بازی موفق جایگاه اونو تصاحب میکنه. از طرفی یه استودیویی مثل FS که کوچیکه و خیلی شهرت و آوازه نداره، مهم نیست یه بازی خوب یا بد بده بیرون چون انتظارات بالایی ازش نمیره (تا قبل از عرضه DS).

آخرین ویرایش:
DA II که سر مدت ساختش خراب شد . ( البته خیلی خوب بود ! ) :d بزرگ ترین مشکلش هم لوکیشن های کپی پیست شده بود. !
ولی در مورد ترس بایوور ! :))
اگر قرار باشه از کسی بترسه باید اون Project Eternity استدیوی Obsidian Ent. باشه ! :d
منظور : FS و CDPR هر چه قدر هم بازیشون خوب باشه در حد این حرف ها نیستن . . . حتی خود بتزدا و بلیزارد !
اصلا ویچر 3 و دارک سولز 2 باید با هم رقابت کنن چون سبکشون به DA I نمی خوره ! لول :d

ببین مجتبی بحث نمره و سلیقه و اینا نیست.
من خودم از DA II خوشم اومد ولی نمره ها وو نظرات خیلی از کاربرا یه چیز دیگه ای رو میگن.
ME3 هم همینطور. بعد از یه بازی کامل مثل ME2 وقتی سراغ ME3 رفتم حتی رغبت نکردم تمومش کنم. بازی به طرز ناامید کننده ای خسته بود. نمره هاش با نظرات کاربرا تناقض داره. خیلیا توی همین سایت با ME3 حال نکردن (حالا دلیلش میتونه خیلی چیزا باشه). تازه اونا فن های درجه یک بازی هم بودن نه مثل من که همین چند ماه پیش این سری رو شرو کردم.
دیابلو 3 هم خوب بود اما تغییراتی داشت که به مزاج بعضی از طرفدارای قدیی خوش نیومد. استار کرفت هم که خوب بوده. ولی بزرگترین بازی بلیزارد یعنی WOW با این اکسپنشن آخری کاملا زد توی جاده خاکی. خیلی راحت میتونی کاهش تعداد پلیرهای WOW رو ببینی.

در مورد اون قسمت بولد شده هم، اتفاقا چرا گرفته میشه. چون خیلی از استودیوهای دیگه دارن با قدرت ادامه میدن و انتظارات از یه استودیو بزرگ مثل بایوور خیلی بالاست و حتی اگر یه بازی مثل DA II هم بده بیرون، دیگه اون عظمت قبلی رو به همراه نداره. در نتیجه استودیوی بعد از اون با یه بازی موفق جایگاه اونو تصاحب میکنه. از طرفی یه استودیویی مثل FS که کوچیکه و خیلی شهرت و آوازه نداره، مهم نیست یه بازی خوب یا بد بده بیرون چون انتظارات بالایی ازش نمیره (تا قبل از عرضه DS).

من حرفهات رو قبول دارم الان بحث سر ترسیدن بایوور بود،به شخصه نمیتونم قبول کنم بایوور از ترس اون دو تا استدیو بازیش رو عقب بندازه!!:d

اگر قرار باشه از کسی بترسه باید اون Project Eternity استدیوی Obsidian Ent. باشه ! :d
منظور : FS و CDPR هر چه قدر هم بازیشون خوب باشه در حد این حرف ها نیستن . . . حتی خود بتزدا و بلیزارد !

بلیزارد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اصلا حرفش هم زشته!:d
به عنوان یه فن درجه یک بایوور میگم تنها استدیویی که از بایوور تو زمینه داستان و شخصیت پردازی جلو میزنه بلیزارد هست!!!

DA II که سر مدت ساختش خراب شد . ( البته خیلی خوب بود ! ) :d بزرگ ترین مشکلش هم لوکیشن های کپی پیست شده بود. !
ولی در مورد ترس بایوور ! :))
اصلا ویچر 3 و دارک سولز 2 باید با هم رقابت کنن چون سبکشون به DA I نمی خوره ! لول :d
اتفاقا سبک DS II به اون 2تا نمیخوره:d DS بیشتر تمرکز روی گیم پلی و طراحی کلی بازی (اعم از طراحی محیط و باس ها و اتمسفر بازی و ...) هست و درواقع ویچر و دراگون ایج با هم همخونی دارن (از نظر سبک گیم پلی، داستان سرایی و شخصیت پردازی و ...)
مشکل ما اینه که نمیخواییم قبول کنیم که یه سری استودیو دیگه هم دارن پا یه پای استودیوهای قدیمی میان و کیفیت عناوینشون واقعا بالاست.
در مورد بلیزارد هم فقط میتونم بگم لول:d Lore بازی WOW به تنهایی کل سری TES و Witcher و DA و ... رو زیر سایه خودش قرار میده:d
من حرفهات رو قبول دارم الان بحث سر ترسیدن بایوور بود،به شخصه نمیتونم قبول کنم بایوور از ترس اون دو تا استدیو بازیش رو عقب بندازه!!
yahoo_4.gif
اون ترس رو بیشتر برای مزاح گفتم
yahoo_4.gif
من از خدامه هر 3تا با فاصله نزدیک به هم عرضه بشن و راه رو برای عرضه اندام باقی بازیا ببندن
yahoo_4.gif

ویچر رو تقریبا میشه با اطمینان گفت که کیفیتش تضمین شده-ست ولی در مورد DA و DS واقعا شک دارم. اون که باید باید یه نسخه قبلی رو از خاطره ها پاک کنه و اون یکی هم که کارگردانش عوض شده و ممکنه فاکتورهای موفق قبلی رو توش نبینیم.

بایوور ؟!
شوخی ـیش هم قشنگ نیست ! :d
توی شخصیت پردازی بایوور بهترین . بهترین . همین و بس ! ولی منظور من به طور کلی بود . . .
توی RPG ساز ها اول بایوور بعد Obsidian ! :>
اتفاقا سبک DS II به اون 2تا نمیخوره
yahoo_4.gif
DS بیشتر تمرکز روی گیم پلی و طراحی کلی بازی (اعم از طراحی محیط و باس ها و اتمسفر بازی و ...) هست و درواقع ویچر و دراگون ایج با هم همخونی دارن (از نظر سبک گیم پلی، داستان سرایی و شخصیت پردازی و ...)
مشکل ما اینه که نمیخواییم قبول کنیم که یه سری استودیو دیگه هم دارن پا یه پای استودیوهای قدیمی میان و کیفیت عناوینشون واقعا بالاست.
در مورد بلیزارد هم فقط میتونم بگم لول
yahoo_4.gif
Lore بازی WOW به تنهایی کل سری TES و Witcher و DA و ... رو زیر سایه خودش قرار میده
yahoo_4.gif

دارک سولز 2 و ویچر 3 و باید با هم مقایسه بشن . . . هک اند اسلش / ار پی جی هستن ! :d بخش نقش افرنی شون کمرنگ تره .
TES رو هم که بی خیال . . . :d

آخرین ویرایش:
می دونم نظر شخصیت هست ولی خب بازم کفره.:دی تا شرکتی مثل بلیزارد هست امثال Bioware باید برن لنگ بندازن.:d
اصلا بلیزارد یک دونه بازی تو سبک بازی های بایوویر داره که این دوتا رو با هم مقایسه میکنی؟
تنها بازی هم سبک این دو استودیو wow و SWTOR هستن که اونم حساب نیست چون هیچکس به خاطر mmo طرفدار بایوویر نشده.
اگرم منظورت diablo هست که بایوویر هیچ بازی تو اون سبک نداره.

درسته که بایوویر تو یکی دوسال اخیر کمی افت کرده ولی اینقدر بازیهای خفن تو کارنامش هست که هنوزم یکی از بهترین استودیوهای role-playing ساز به حساب بیاد.

ن خودم از DA II خوشم اومد ولی نمره ها و نظرات خیلی از کاربرا یه چیز دیگه ای رو میگن.
ME3 هم همینطور. بعد از یه بازی کامل مثل ME2 وقتی سراغ ME3 رفتم حتی رغبت نکردم تمومش کنم. بازی به طرز ناامید کننده ای خسته بود. نمره هاش با نظرات کاربرا تناقض داره. خیلیا توی همین سایت با ME3 حال نکردن (حالا دلیلش میتونه خیلی چیزا باشه). تازه اونا فن های درجه یک بازی هم بودن نه مثل من که همین چند ماه پیش این سری رو شروع کردم.

من به عنوان یه فن قدیمی مس افکت از 3 بسیار خوشم اومد.همین که میگی خسته بود,نشان میده که چقدر جو و محیط بازی ناامیدی رو خوب انتقال داده که همچین حسی داشتی :دی.انتقاداتی هم که میگی مربوط به پایان بازی بود نه کل بازی,چون اکثر تصمیماتی که گرفتی زیاد تاثیر نداشتن فقط تو رنگ پایان تاثیر گذار بودن.
الان هم ما CDPR و FS رو زیر سوال نبردیم هر دو شرکتایی هستن که پا به پای بایوور قدیمی میان حتی CDPR ممکنه چند قدم جلوتر باشه ولی تو اومدی بایوور رو زیر سوال بردی با این حرفت:دی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or