Dragon Age: Inquisition در شماره جدید مجله Game Informer

A.R.A.$.H

کاربر سایت
dainquisition-gi-cover-header.png

بازی Dragon Age: Inquisition موضوع اصلی مجله Game Informer در ماه سپتامبر می باشد.
در Inquisition شما چیزهای زیادی را بایستی بیابید.جنگ، تمهیدات و مشکلات سیاسی باعث شده است که فرقه های اصلی در دنیای Dragon Age نتوانند به درستی به وظیفه خود عمل کنند.در میان این مشکلات ایجاد شده، حفره ها در آسمان باز می شود و شیاطین سرازیر می شوند و وظیفه بازیباز است که با آنها در دنیایی بزرگ و متونع و پر از آتیم های مختلف به مبارزه با آنها بپردازد.
در این شماره قرار است به همه چیز از ساخت کاراکتر بازی گرفته تا مبارزات پرداخته شود.
Dragon Age: Inquisition در پاییز 2014 برای PC, PS3, PS4, Xbox 360 و Xbox One عرضه خواهد شد.

Gameinformer

مجتی من شنیده بودم که یه نژاد بیشتر نداریم !
خودشون گفته بودن دیگه خبری از نژادهای دیگه نیست ولی در عوض خوب روش کار میکنن !

آره از اولین خبرای بازی پارسال این بود که فقط میشه انسان بود ولی امروز خود بایوور تایید کرد که نژادهای دیگه هم قابل بازی هستن!!!!
هرچند هنوز هم پیشینه ای که واسه شخص اولمون انتخاب میکنیم قابل بازی نیست ولی قول دادن حسابی تاثیرگذار باشه!

مثل اینکه بازی اپن ورلد شده . به شدت استقبال میشه :bighug:

برخلاف اطلاعات اولیه بازی که گفته بودن مثل اسکایریم اپن ورلد هست خوشبختانه دیگه اینجوری نیست!!!
بلکه مثل همون نسخه اول هر قسمت جدا از همه ولی وسعت مناطق جدا خیلی افزایش پیدا کرده!!!

برخلاف اطلاعات اولیه بازی که گفته بودن مثل اسکایریم اپن ورلد هست خوشبختانه دیگه اینجوری نیست!!!
بلکه مثل همون نسخه اول هر قسمت جدا از همه ولی وسعت مناطق جدا خیلی افزایش پیدا کرده!!!
من فکر کردم اپن ورلد شده . فرقی نمی کنه . مثل همون نسخه اول هم باشه استقبال میشه . یه چیزی و که بیشتر دوست دارم به نسخه اول شبیه باشه داستان و داستانپردازیشه امیدوارم برگرده به همون اوجش .

در کل امیدوارم دنباله روی نسخه ی اول باشه که بی شک در کنار ویچر 2 بهترین آر پی جی نسل بود!
البته من رو پی سی می رم ولی خدا کنه نسخه های ایکس باکس 360 و پلی 3 مثل ریشه ها افتضاح نباشه!
در کل می خوام مثل ریشه ها نقش آفرینی باشه نه مثل شماره 2.....!
عجب نقش آفرینی هایی در پیش داریم : ویچر 3 و دارک سولز 2 و لجند آو گریمراک و همین عصر اژدها و...:x

آقا تشکر از عکسایی که گذاشتین

یه سوال
تو این عکسا اگه اشتباه نکنم نوشته گرافیک نسخه کنسولی فرقی زیادی با کنسول های این نسل نداره ولی برای نسخه pc نوشته سفارشی ساخته شده و اصلا یک چیز دیگه ای هست!!
درست میگه یا فقط داره تیلیغات قبل فروش میکنه؟

آخرین ویرایش:
آقا تشکر از عکسایی که گذاشتین

یه سوال
تو این عکسا اگه اشتباه نکنم نوشته گرافیک نسخه کنسولی فرقی زیادی با کنسول های این نسل نداره ولی برای نسخه pc نوشته سفارشی ساخته شده و اصلا یک چیز دیگه ای هست!!
درست میگه یا فقط داره تیلیغات قبل فروش میکنه؟

نه اتفاقا گرافیک کنوسل نسخه های نسل بعد و همین نسل تفاوت زیادی قراره داشته باشن,تو متن هم همین رو نوشته!!
در مورد نسخه PC بیشتر منظور از کنترل بازی هست که وِیژه و جدا طراحی میشه و نه گرافیک!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or