Dragon Age II | PC

988968_158517_front.jpg

بایوویر رسما از قسمت دوم از مجموعه بازی‌های عصر اژدها رونمایی و ماه مارس سال آینده‌ی میلادی (اسفند 1389 - فروردین 1390) را بعنوان تاریخ انتشار این بازی برای پلت‌فرم‌ رایانه‌های شخصی تایید کرد.
ری میوزکا، مدیرعامل کمپانی بایوویر در این خصوص گفت: "قسمت نخست از مجموعه بازی‌های عصر اژدها یکی از موفق‌ترین محصولات بایوویر طی تاریخ 15 ساله این استودیوهای بازی‌سازی بشمار می‌رود و هم‌چنین یکی از موفق‌ترین بازی‌های جدیدی است که الکترونیک‌آرتز طی تاریخ 28 ساله خود منتشر کرده است."

مارک دارا، تهیه‌کننده ارشد استودیوهای بازی‌سازی بایوویر ضمن معرفی سیستم مبارزه‌ی پویاتر، جلوه‌های بصری و گرافیکی گسترده‌تر و روایت داستانی وسیع‌تر تاکید کرد قسمت دوم از مجموعه بازی‌های عصر اژدها در مقایسه با قسمت نخست از هر لحاظ گسترش پیدا کرده است.
خط داستانی عصر اژدها 2 دوره‌ای 10 ساله را در بر گرفته و بازی‌کننده را در نقش Hawke قرار می‌دهد. مسوولان بایوویر قول داده‌اند راهی که بازی‌کننده برای انجام بازی در پیش می‌گیرد، خط داستانی را شکل داده و دنیای بازی را دگرگون خواهد کرد.

عصر اژدها مانند بازی‌های امروزی كه به سوی ساده‌تر شدن پيش می‌روند عمل نكرد و سختی بازی يكی از نقاط قوت آن بود. بايووير بار ديگر قصد دارد ريسک كند و تمام مكانيزم‌های قسمت نخست را زير پا بگذارد. عصر اژدها 2 يک بازی كاملا متفاوت خواهد بود.

شخصيت اصلی عصر اژدها را خودتان انتخاب می‌كرديد. انتخاب جنسيت، نژاد، داستان و شكل و شمايل شخصیت در دست شما بود. اما اين بار با مکانیزمی مشابه اثر جرمی روبه‌رو هستيم. نام شخصيت اصلی عصر اژدها 2، Hawke خواهد بود که به حتی شباهت هایی در شمشیر زنی به کلود استریف هم دارد!.

بازی‌کننده می‌تواند جنسيت Hawke را انتخاب کند ولی نژاد او فقط انسان خواهد بود. شخصیت Hawke کاملا صداگذاری شده است و امکان لذت بردن از یک اثر سینمایی تر وسیر روایی محکم تر (حتی بهتر از بازی قبل ) را برای ما فراهم میکند.

Developer : BIOWARE
Publisher : Electronic Arts
Genre : Computer Role-Playing
Rating : M
Release: March 8, 2011​

آخرین ویرایش:
اول DLCها رو نصب میکنی ، بعد اون برنامه DLC Unlocker رو اجرا میکنی ، بعدش کاری رو که گفتم ( همینی که خودت میگی ) میکنی ... با این کار DLCها به بازی اضافه میشه ... واسه این که مطمئن شی نصب درست بوده باید تو بازی به قسمت Downloadable Content بری و بعد واسه هر DLC قسمت توضیحاتش رو نگاه کنی ، اگه جلوی ورژنش نوشته بود Unauthorized یعنی نصب درست نبود ... در غیر این صورت نصب کامل انجام شده ...

این DLC ها یکیشون یه مغازه پر از God Item رو به Kirkwall اضافه میکنه و یکی دیگش یه همراه جدید به اسم سباستین ( و تعدادی ماموریت مربوط به اون ) ....

فکر کنم کامل توضیج دادم ....
این ترفند روی DLC signature edition reward جواب نمیده :(

چی شد کسی نمیدونه این مثله رو

منظورتون رو از آقای Archery نفهمیدم! منطورتون Sebastian Vael هست؟

Sebastian Vael توی یکی از DLCهای بازی به اسم The Exiled Prince هست. توی ACT I باید ماموریت Duty رو انجام بدید بعد توی Act II جزء همراه هانتون میشه.

منظورتون رو از آقای Archery نفهمیدم! منطورتون Sebastian Vael هست؟

Sebastian Vael توی یکی از DLCهای بازی به اسم The Exiled Prince هست. توی ACT I باید ماموریت Duty رو انجام بدید بعد توی Act II جزء همراه هانتون میشه.

نه منظورم یکی از یارامونه که تیرکمون داره .... نمیدونم باید اونو چجوری واز کجا گیر بیارم

نه منظورم یکی از یارامونه که تیرکمون داره .... نمیدونم باید اونو چجوری واز کجا گیر بیارم
خوب همون .... اسمش سباستین ـه ... واسه اینکه اونو به گروهت اضافه کنی توی ACT1 یا ACT2 به قسمت Chantry Board بری یه نفر هست ( همون سباستین ) که یه برگ رو به برد چانتری اضافه میکنه و با مسئولش داره بحث میکنه ... اون کوئست رو از برد قبول کن و انجام بده .. بعدش دنباله ماموریتش رو انجام بده و بعدش به گروهت اضافه میشه ...

البته به نظرم اصلا به درد نمیخوره ... من تو بازی اصلا تو تیمم نبود و آخر بازی هم دکش کردم ...

دوستان ممكنه كسي اسم DLC هاي كه تا به امروز اومده رو بگه (اگه لينك دانلود هم بديد كه چه بهتر)

ممنون

همین Sebastian Vael تیرکمون داره و جزء DLCهای بازیه.

این فایل تورنت رو دانلود کن تا DLCها و Patch 1.02 نصب بشه(خودم قبلا دانلود کرده بودم و نمیدونم که این کار میده یا نه اما مثل اینکه معتبره)

در ضمن بعد از اجرا کردن فایل یادتون نره توی X:\Dragon Age II\addins سه پوشه وجود داره و توی هر پوشه یک فایل manifest وجود داره روی اون کلیک راست کنید و Edit رو انتخاب کنید و قسمت RequiresAuthorization="1">f رو به RequiresAuthorization="0">f تغییر بدید.( اون f ها رو گذاشتم که جمله درست بشه)

patch 1.02

پچ جدیدی که اومده که دوستمون هم اشاره کردند این تغییرات رو می ده :
Dragon Age II 1.02 AMD and NVIDIA have recently released new graphics-card drivers. Using old drivers may cause Dragon Age II to crash, run poorly, or display graphics incorrectly. Please visit your hardware vendor's website for further information on obtaining new drivers: http://www.nvidia.com/Download/Find.aspx?lang=en-us http://support.amd.com/us/kbarticles/Pages/Catalyst114earlypreview.aspx NOTE: Some plot fixes are retroactive, but not all. Players with plot-breaking bugs may need to revert to an earlier save, particularly a save prior to visiting the affected area during the current year in the game. GAMEPLAY - The effects of various follower talents and item properties are now being properly removed and re-applied when loading and saving. - Anders's default set of tactics will now activate Haste when appropriate. - Aveline's final armor upgrade is now available during "Favor and Fault." - Aveline's Retaliation talent no longer imposes a delay when activated. - The warrior's Rally talent now functions as described. - The rogue's Lacerate talent now functions as described. - Party members who are resurrected during a fight now rejoin combat properly. - Hawke no longer gains random spells or talents after using the Maker's Sigh potion, then saving and reloading. - Potions, poisons, grenades, and runes can now still be ordered from the Hawke estate after the main campaign is complete. - Various minor gameplay issues no longer occur. QUESTS (SPOILER WARNING) - "Who Needs Rescuing" can now be completed. - "Duty" will now appear on the Chanter's Board even if the player accepted all of the board's quests before installing the Exiled Prince premium content. - The journal for "Duty" will now update if the player left the Docks (Night) area immediately after killing the Flint Company mercenaries. - In "Finders Keepers," the door to Woodrow's Warehouse will now open if the player steals the location to the warehouse from the harbormaster's office. - In "Finders Keepers," if the player leaves Woodrow's Warehouse before finding the crate, it is now possible to return to the warehouse to complete the quest. - In "Herbalist's Tasks," the varterral's heart is now available even if the player killed the varterral before receiving the quest. - Merrill no longer refers to the aftermath of "A New Path" before the plot has been completed. - Varric is no longer confused about which character Hawke has been romancing. - Various minor story-scripting issues no longer occur. PC/MAC-SPECIFIC FUNCTIONALITY - Varric's Embellishment talent no longer incorrectly refers to movement speed. - It is now easier to select party members by clicking on their portraits when the level-up arrow is displayed. - The game now functions correctly if the Windows desktop is set to 150% size. - The video options menu now allows a wider full-screen gamma range. - Various issues specific to DirectX 11 no longer occur. - Various technical changes should improve performance and limit crashes
.
لینک پچ :
لینک کرک به صورت جدا :
موفق باشید.

سلام اگه میشه منو تو این مرحله راهنمایی کنید
ماموریت all that remains رو من جلو بردم تا رسیدم به trails pf blood یه مقدار خون رو زمین ریخته دنبالش که میکنم به یه منطقه ای میرسم که میگه روی این خون کلیک کن که علامت مرحله داره (عکس چشم هم می یاد) اما هرچی کلیک میکنم اتفاقی نمی یوفته.حالا باید چیکار کنم؟

سلام اگه میشه منو تو این مرحله راهنمایی کنید
ماموریت all that remains رو من جلو بردم تا رسیدم به trails pf blood یه مقدار خون رو زمین ریخته دنبالش که میکنم به یه منطقه ای میرسم که میگه روی این خون کلیک کن که علامت مرحله داره (عکس چشم هم می یاد) اما هرچی کلیک میکنم اتفاقی نمی یوفته.حالا باید چیکار کنم؟

به فاصله چند متر لگه خون دیگه ای می بینی . همیجوری دنبال می کنی تا به یه ساخنمون می رسی اونجا هم خون رو دنبال بکنی به هدف می رسی .

با سلام خدمت اساتید
من 3 تا سوال اساسی دارم اگه میشه من را راهنمایی کنید
1 - در بازی dragon age 1 یه سری gift هدیه داشت که میدادی به اعضای گروه و محبوبیتت پیش افراد زیاد میشد ایا تو این سری هم این هدایا را داره و اگه داره کسی نحوه دادن اونها به افراد و لیستشون را میتونه بزاره

2 - تو نسخه 1 یه دستگاهیی می خریدی و باهاش می شد خون درست کرد تو این نسخه چه جوری میشه از اون گیاه خون درست کرد

3 - و در نهایت در نسخه 1 روی pc یه سری مراحل اضافی میشد اضافه دانلود کرد و بازی کرد که خیلی با حال بودند ( مثلا انتقام اون فامیل نقش اول از اون غوله و پیدا کردن زره فامیلشون که طلایی بود ) آیا در این نسخه هم مراال اضافی برای دانلود دارد ؟ اگر دارد لطفا بگویید از کجا باید دانلود کنم ؟

با تشکر

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or