Dragon Age II | PC

988968_158517_front.jpg

بایوویر رسما از قسمت دوم از مجموعه بازی‌های عصر اژدها رونمایی و ماه مارس سال آینده‌ی میلادی (اسفند 1389 - فروردین 1390) را بعنوان تاریخ انتشار این بازی برای پلت‌فرم‌ رایانه‌های شخصی تایید کرد.
ری میوزکا، مدیرعامل کمپانی بایوویر در این خصوص گفت: "قسمت نخست از مجموعه بازی‌های عصر اژدها یکی از موفق‌ترین محصولات بایوویر طی تاریخ 15 ساله این استودیوهای بازی‌سازی بشمار می‌رود و هم‌چنین یکی از موفق‌ترین بازی‌های جدیدی است که الکترونیک‌آرتز طی تاریخ 28 ساله خود منتشر کرده است."

مارک دارا، تهیه‌کننده ارشد استودیوهای بازی‌سازی بایوویر ضمن معرفی سیستم مبارزه‌ی پویاتر، جلوه‌های بصری و گرافیکی گسترده‌تر و روایت داستانی وسیع‌تر تاکید کرد قسمت دوم از مجموعه بازی‌های عصر اژدها در مقایسه با قسمت نخست از هر لحاظ گسترش پیدا کرده است.
خط داستانی عصر اژدها 2 دوره‌ای 10 ساله را در بر گرفته و بازی‌کننده را در نقش Hawke قرار می‌دهد. مسوولان بایوویر قول داده‌اند راهی که بازی‌کننده برای انجام بازی در پیش می‌گیرد، خط داستانی را شکل داده و دنیای بازی را دگرگون خواهد کرد.

عصر اژدها مانند بازی‌های امروزی كه به سوی ساده‌تر شدن پيش می‌روند عمل نكرد و سختی بازی يكی از نقاط قوت آن بود. بايووير بار ديگر قصد دارد ريسک كند و تمام مكانيزم‌های قسمت نخست را زير پا بگذارد. عصر اژدها 2 يک بازی كاملا متفاوت خواهد بود.

شخصيت اصلی عصر اژدها را خودتان انتخاب می‌كرديد. انتخاب جنسيت، نژاد، داستان و شكل و شمايل شخصیت در دست شما بود. اما اين بار با مکانیزمی مشابه اثر جرمی روبه‌رو هستيم. نام شخصيت اصلی عصر اژدها 2، Hawke خواهد بود که به حتی شباهت هایی در شمشیر زنی به کلود استریف هم دارد!.

بازی‌کننده می‌تواند جنسيت Hawke را انتخاب کند ولی نژاد او فقط انسان خواهد بود. شخصیت Hawke کاملا صداگذاری شده است و امکان لذت بردن از یک اثر سینمایی تر وسیر روایی محکم تر (حتی بهتر از بازی قبل ) را برای ما فراهم میکند.

Developer : BIOWARE
Publisher : Electronic Arts
Genre : Computer Role-Playing
Rating : M
Release: March 8, 2011​

آخرین ویرایش:
ای کاش Betany رو نمیبردم تو Deep Roads !حیوونی جوون مرگ شد....!:(

ولی کلا از بازی راضی هستم،داستان کشش لازم رو داره!اون غول آخر ته Deep Roads هم ته خفن بود!:دی
اگه اون نبود و معطلم نمیکرد فکر کنم الان بازی رو تموم کرده بودم!:دی
Isabella هم به سلامتی بهم پا داد و جاتون خالی یه سانفرانسیسکو رفتیم!:دی:دی

آره. راهی برای نجاتش نیست.

مطمئنی
اگه اون یارو قاتل رو اونجایی که گیرش میاری گولش رو نخوری و بکشیش بازم این اتفاق نیفته ؟؟؟؟

خیلی دلم واسه Merrill سوخت ... طفلکی همه قبیله*اش رو کشت ... راهی وجو نداره که با صلح و صفا کارش رو بکنه و مردم قبیله*اش رو نکشه .....

راستی توجه کردید که تو این بازی Mage ها خیلی توسری*خور هستن ....
حتی یه جادوگر خوب هم تو بازی وجود نداره ( اون Andres هم یجورایی ... ) اکثرا یا Blood Mage هستن یا میخوان Templar بکشن ... حتی کاراکتر اصلی هم که میج باشه و خیلی خوب باشه و به تمپلارها هم خیلی کمک کنه ولی این تمپلارهای *_* هی گیر میدن به آدم ....

مطمئنی
اگه اون یارو قاتل رو اونجایی که گیرش میاری گولش رو نخوری و بکشیش بازم این اتفاق نیفته ؟؟؟؟

خیلی دلم واسه Merrill سوخت ... طفلکی همه قبیله*اش رو کشت ... راهی وجو نداره که با صلح و صفا کارش رو بکنه و مردم قبیله*اش رو نکشه .....

حتی یه جادوگر خوب هم تو بازی وجود نداره ( اون Andres هم یجورایی ... ) اکثرا یا Blood Mage هستن یا میخوان Templar بکشن ... حتی کاراکتر اصلی هم که میج باشه و خیلی خوب باشه و به تمپلارها هم خیلی کمک کنه ولی این تمپلارهای *_* هی گیر میدن به آدم ....

نه اون قاتل نیست. من در Playthrough سومم اونو کشتم ولی اون نبود و مادر Hawke به همون سرنوشت دچار شد.

بله میشه از غار میای بیرون به مردم بگو I take resposibility و همه چیز Okey میشه. البته من خیلی خوب باهاشو رفتار کردم

مطمئنی

همونطور که دوستمون گفت قاتل یه نفر دیگه است موقع اون ماموریت میتونی بری DarkTown اون رو پیدا کنی و با هم برید سراغ قاتل اما اون آخر ممکنه با قاتل همدست بشه(بستگی به واکنشت داره).

راستش رو بخوای به غیر از Betheny من Mage خوبی توی این بازی ندیدم همهشون تا گیر میافتند میزنن تو کار Blood Magic. من یک بار طرف تمپلارها رو گرفتم یک بار طرف Mage ها اما هر دوبار Anders احمق رو کشتم.
حتی First Enchanter Orsino هم آخر دست به این دانش ممنوعه زد تازه آخرش هم گفت که اون میدونسته Quentin داشته چه کاری میکرده و اون رو مخفی میکرد(همونی که مادر Hawke رو کشت)

فکر کنم آتش بیشتر بهش دمیج میزنه. من روی حالت نرمال با اندرس که بودم یکم طول کشید تا ببرمش اما وقتی Betheny بود خیلی راحت شد.( Firestorm خیلی موثره).
KITO:واسه کشتن اون غوله : باید جوری تنظیم کنی که هر موقع میخواد از Lightening استفاده کنه کاراکترا رو ببری پشت ستونا که آسیب نبینن .... این غوله تقریبا غیر قابل شکسته ولی وقتی رو زمین میشینه و نوچه*هاش رو میاره میتونی از Ice استفاده کنی ( یا یه Warrior خوب میتونه خیلی کمک کنه ) ...:

از راهنمایی همه ممنون.من یه راه دیگه هم پیدا کردم که خیلی سریع کارشو تموم کردم:
برای mageتون staffی انتخاب کنید که spirit damageداشته باشه و حتما هم مود elementaleشو فعال کنید,که البته نمیدونم اندرس یا الفه هم این مودو دارن یا نه ولی Bethany داره.اون وقت همون طور که موقع لودینگ ها راهنمایی میکنه بعد از سه بار پناه گرفتن میتونین غولو بکشین.:d>:d<#:-s#:-s#:-s

آخرین ویرایش:
ای کاش Betany رو نمیبردم تو Deep Roads !حیوونی جوون مرگ شد....!:(

و
لی کلا از بازی راضی هستم،داستان کشش لازم رو داره!اون غول آخر ته Deep Roads هم ته خفن بود!:دی
اگه اون نبود و معطلم نمیکرد فکر کنم الان بازی رو تموم کرده بودم!:دی
Isabella هم به سلامتی بهم پا داد و جاتون خالی یه سانفرانسیسکو رفتیم!:دی:دی

بیخیال:-/:-o .یه اسپویلر تگی چیزی نریمان جان.....

آخرین ویرایش:
من بازی رو به صورت کامل تموم گردم البته یه کم دیر دستم اومد نزدیک 2 هفته موندم تا بگیرم
حالا هم 2تا DLC اومده که پولی هست میخوام واسه بار دوم و سوم از اونا هم استفاده کنم یکیش یه Follower جدید به اسم Veil فکر کنم هست کسی میتونه لینک دانلود بده؟
b-)b-)b-)b-)b-)
از ذخیره بازی قبلی استفاده کردم جالب بود ولی به اندازه مس افکت خوب در نیومده بود حداقل چندتا امتیاز بهت میداد مس افکت مثلا یه سطح بالاتر شروع میکردی=((

من بازی رو به صورت کامل تموم گردم البته یه کم دیر دستم اومد نزدیک 2 هفته موندم تا بگیرم
حالا هم 2تا DLC اومده که پولی هست میخوام واسه بار دوم و سوم از اونا هم استفاده کنم یکیش یه Follower جدید به اسم Veil فکر کنم هست کسی میتونه لینک دانلود بده؟
b-)b-)b-)b-)b-)
از ذخیره بازی قبلی استفاده کردم جالب بود ولی به اندازه مس افکت خوب در نیومده بود حداقل چندتا امتیاز بهت میداد مس افکت مثلا یه سطح بالاتر شروع میکردی=((

این فایل تورنتش هست که میتونی با نرم افزارهای تورنت یا Flash Get دانلودکنی:

Dragon Age II DLC (Torrent)

دوستان یه سوال:
این بازی مثل شماره قبلیش حدود 30-40 ساعت برای تمام کردنش وقت میبره؟ مثل شماره قبلی سخته؟

من رو سختی نرمال حدود 40 ساعت طول کشید تا ببرمش(با تمام Side Questها و DLCها)

نه مثل شماره قبلی سخت نیست و روی پایین ترین درجه سختی خیلی راحت میشه بازی رو تموم کرد.

• Like
Reactions: Polaris

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or