Dragon Age II | PC

988968_158517_front.jpg

بایوویر رسما از قسمت دوم از مجموعه بازی‌های عصر اژدها رونمایی و ماه مارس سال آینده‌ی میلادی (اسفند 1389 - فروردین 1390) را بعنوان تاریخ انتشار این بازی برای پلت‌فرم‌ رایانه‌های شخصی تایید کرد.
ری میوزکا، مدیرعامل کمپانی بایوویر در این خصوص گفت: "قسمت نخست از مجموعه بازی‌های عصر اژدها یکی از موفق‌ترین محصولات بایوویر طی تاریخ 15 ساله این استودیوهای بازی‌سازی بشمار می‌رود و هم‌چنین یکی از موفق‌ترین بازی‌های جدیدی است که الکترونیک‌آرتز طی تاریخ 28 ساله خود منتشر کرده است."

مارک دارا، تهیه‌کننده ارشد استودیوهای بازی‌سازی بایوویر ضمن معرفی سیستم مبارزه‌ی پویاتر، جلوه‌های بصری و گرافیکی گسترده‌تر و روایت داستانی وسیع‌تر تاکید کرد قسمت دوم از مجموعه بازی‌های عصر اژدها در مقایسه با قسمت نخست از هر لحاظ گسترش پیدا کرده است.
خط داستانی عصر اژدها 2 دوره‌ای 10 ساله را در بر گرفته و بازی‌کننده را در نقش Hawke قرار می‌دهد. مسوولان بایوویر قول داده‌اند راهی که بازی‌کننده برای انجام بازی در پیش می‌گیرد، خط داستانی را شکل داده و دنیای بازی را دگرگون خواهد کرد.

عصر اژدها مانند بازی‌های امروزی كه به سوی ساده‌تر شدن پيش می‌روند عمل نكرد و سختی بازی يكی از نقاط قوت آن بود. بايووير بار ديگر قصد دارد ريسک كند و تمام مكانيزم‌های قسمت نخست را زير پا بگذارد. عصر اژدها 2 يک بازی كاملا متفاوت خواهد بود.

شخصيت اصلی عصر اژدها را خودتان انتخاب می‌كرديد. انتخاب جنسيت، نژاد، داستان و شكل و شمايل شخصیت در دست شما بود. اما اين بار با مکانیزمی مشابه اثر جرمی روبه‌رو هستيم. نام شخصيت اصلی عصر اژدها 2، Hawke خواهد بود که به حتی شباهت هایی در شمشیر زنی به کلود استریف هم دارد!.

بازی‌کننده می‌تواند جنسيت Hawke را انتخاب کند ولی نژاد او فقط انسان خواهد بود. شخصیت Hawke کاملا صداگذاری شده است و امکان لذت بردن از یک اثر سینمایی تر وسیر روایی محکم تر (حتی بهتر از بازی قبل ) را برای ما فراهم میکند.

Developer : BIOWARE
Publisher : Electronic Arts
Genre : Computer Role-Playing
Rating : M
Release: March 8, 2011​

آخرین ویرایش:
خب اگه bethany به circle برده بشه دیگه بر نمیگرده؟
آخر Act 1 بعد از Deep Roads هر تصمیمی بگیرید Bethany/Carver گروهتان را به هر بهانه ای ترک خواهند کرد. اگر زنده بمونند و Gray Warden بشه آخر Act 2 و اگر به Circle بره آخر بازی اونارو 2باره می بینید.
این Aveline Vallen هم ادم بد قلقیه ها :d
نمیشه روش کارکرد تکون میخوری منفی میگیری :d
باید تصمیمات بشر دوستانه صلح آمیز و عادلانه بگیری وقتی باهاش هستی تا Friendship بره بالاتر و گرنه Rival میشه .

سلام دوستان.

توی Act 2 منطقه lowtown کنار Armor فروشی یه یارویی هست اسمش Smith نمیدونین چه کاره هستش؟؟ماموریت داره یا نه؟؟

ممنون میشم کمکم کنین.مرسی

سلام دوستان.

توی Act 2 منطقه lowtown کنار Armor فروشی یه یارویی هست اسمش Smith نمیدونین چه کاره هستش؟؟ماموریت داره یا نه؟؟

ممنون میشم کمکم کنین.مرسی
بعد از اینکه در Act 2 معدن Bone Pit راه انداختید هر دفعه یه سری اونجا بزنید و از معدنچیان در برابر حملات موجودات گوناگون دفاع کنید. در آخر Side quest اون منطقه ازتون می خواد که براشون کلنگ قوی از همین Smith بخرید که پیشش میرید و اون کلنگ هارو به قیمت 15 Sovereign می خرید.

بعد از اینکه در Act 2 معدن Bone Pit راه انداختید هر دفعه یه سری اونجا بزنید و از معدنچیان در برابر حملات موجودات گوناگون دفاع کنید. در آخر Side quest اون منطقه ازتون می خواد که براشون کلنگ قوی از همین Smith بخرید که پیشش میرید و اون کلنگ هارو به قیمت 15 Sovereign می خرید.

خیلی خیلی ممنون.

دوستان من هم بازی رو آلان گرفتم.
میتونم بگم برای اون هایی که نسخه اول بازی رو خوردن اول این بازی یکم ضده حاله.
ولی رفته رفته بازی بهتر میشه ولی خوب اصلا جذابیت بازیه اول رو نداره.
دوستان افت فریم بازی طبیعیه؟
من تا حدودی افت فریم دارم.

چقدر مزخرف بود! این بازی درس عبرتی شد برام که دیگه تا عمر دارم سراغ RPG جماعت نرم!
ببخشید برا اسپم:d

مازیار جان تند رفتیا،بازی اینقدر ها هم بد نیست،
ولی اگه با این حال نکردی منتظر شاهکار بلیزارد یعنی دیابلو3 باش.

بله لطفا.
بچه ها چه المنتی به سنگ بیشتر دمیج میزنه؟
منظورم همون غول سنگیه یه آخر deep road
.

فکر کنم آتش بیشتر بهش دمیج میزنه. من روی حالت نرمال با اندرس که بودم یکم طول کشید تا ببرمش اما وقتی Betheny بود خیلی راحت شد.( Firestorm خیلی موثره)

• Like
Reactions: kayarash
بله لطفا.
بچه ها چه المنتی به سنگ بیشتر دمیج میزنه؟

واسه کشتن اون غوله : باید جوری تنظیم کنی که هر موقع میخواد از Lightening استفاده کنه کاراکترا رو ببری پشت ستونا که آسیب نبینن .... این غوله تقریبا غیر قابل شکسته ولی وقتی رو زمین میشینه و نوچه*هاش رو میاره میتونی از Ice استفاده کنی ( یا یه Warrior خوب میتونه خیلی کمک کنه ) ...

یه سوال اساسی .. این بازی چند تا پایان داره ؟؟ ( فقط تعداد رو میخوام بدونم نه جزئیات رو )

• Like
Reactions: kayarash
مازیار جان تند رفتیا،بازی اینقدر ها هم بد نیست،
ولی اگه با این حال نکردی منتظر شاهکار بلیزارد یعنی دیابلو3 باش.
خب دیابلو که action-rpg هست و حسابش به کلی با امثال این بازیها جداست. مسئله اینه کلا من با RPG جماعت مشکل دارم. اون ازون خاله بازی JRPG اینم از این عروسک بازی RPG :d! فکر میکردم شاید با این بازی دیگه بتونم به این سبک علاقه مند بشم که دیدم نع! کار من یکی نیست!

واسه کشتن اون غوله : باید جوری تنظیم کنی که هر موقع میخواد از Lightening استفاده کنه کاراکترا رو ببری پشت ستونا که آسیب نبینن .... این غوله تقریبا غیر قابل شکسته ولی وقتی رو زمین میشینه و نوچه*هاش رو میاره میتونی از Ice استفاده کنی ( یا یه Warrior خوب میتونه خیلی کمک کنه ) ...

یه سوال اساسی .. این بازی چند تا پایان داره ؟؟ ( فقط تعداد رو میخوام بدونم نه جزئیات رو )

2 پایان داره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or