Dragon Age II | PC

988968_158517_front.jpg

بایوویر رسما از قسمت دوم از مجموعه بازی‌های عصر اژدها رونمایی و ماه مارس سال آینده‌ی میلادی (اسفند 1389 - فروردین 1390) را بعنوان تاریخ انتشار این بازی برای پلت‌فرم‌ رایانه‌های شخصی تایید کرد.
ری میوزکا، مدیرعامل کمپانی بایوویر در این خصوص گفت: "قسمت نخست از مجموعه بازی‌های عصر اژدها یکی از موفق‌ترین محصولات بایوویر طی تاریخ 15 ساله این استودیوهای بازی‌سازی بشمار می‌رود و هم‌چنین یکی از موفق‌ترین بازی‌های جدیدی است که الکترونیک‌آرتز طی تاریخ 28 ساله خود منتشر کرده است."

مارک دارا، تهیه‌کننده ارشد استودیوهای بازی‌سازی بایوویر ضمن معرفی سیستم مبارزه‌ی پویاتر، جلوه‌های بصری و گرافیکی گسترده‌تر و روایت داستانی وسیع‌تر تاکید کرد قسمت دوم از مجموعه بازی‌های عصر اژدها در مقایسه با قسمت نخست از هر لحاظ گسترش پیدا کرده است.
خط داستانی عصر اژدها 2 دوره‌ای 10 ساله را در بر گرفته و بازی‌کننده را در نقش Hawke قرار می‌دهد. مسوولان بایوویر قول داده‌اند راهی که بازی‌کننده برای انجام بازی در پیش می‌گیرد، خط داستانی را شکل داده و دنیای بازی را دگرگون خواهد کرد.

عصر اژدها مانند بازی‌های امروزی كه به سوی ساده‌تر شدن پيش می‌روند عمل نكرد و سختی بازی يكی از نقاط قوت آن بود. بايووير بار ديگر قصد دارد ريسک كند و تمام مكانيزم‌های قسمت نخست را زير پا بگذارد. عصر اژدها 2 يک بازی كاملا متفاوت خواهد بود.

شخصيت اصلی عصر اژدها را خودتان انتخاب می‌كرديد. انتخاب جنسيت، نژاد، داستان و شكل و شمايل شخصیت در دست شما بود. اما اين بار با مکانیزمی مشابه اثر جرمی روبه‌رو هستيم. نام شخصيت اصلی عصر اژدها 2، Hawke خواهد بود که به حتی شباهت هایی در شمشیر زنی به کلود استریف هم دارد!.

بازی‌کننده می‌تواند جنسيت Hawke را انتخاب کند ولی نژاد او فقط انسان خواهد بود. شخصیت Hawke کاملا صداگذاری شده است و امکان لذت بردن از یک اثر سینمایی تر وسیر روایی محکم تر (حتی بهتر از بازی قبل ) را برای ما فراهم میکند.

Developer : BIOWARE
Publisher : Electronic Arts
Genre : Computer Role-Playing
Rating : M
Release: March 8, 2011​

آخرین ویرایش:
الان شما بازی رو داری؟
فقط بگین دوربین ایزومتریک و انتخاب کاراکترهای دیگه بلاخره تو نسخه نهایی هست یا نه؟

بله دوربین ایزو متریک و تو این نسخه برداشتن به همین دلیل یکم کنترل بازی سخت شده (به نظر من ) بعضی جاهاهم دوربین زیاد نزدیک میشه!!!
انتخاب کاراکتر همانند نسخه قبلیه.

نمیدونم چرا بازی خیلی یه جوراییه ... اصلا جذاب نیست .... اصلا RPG نیست .... انگار داری DMC میکنی .... فقط تعداد کمبوها کمتره ....

امروز یه کرک واسش پیدا کردم که کار میکنه و بعد 5 دقیقه بازی .... کلا بستمش ... نمیدونم اصلا RPG نبود ... با Mage رفتم و ... خیلی راحت شده ...

****** Update ********

نظرم در مورد بازی کمی عوض شد ... به هیچ وقت در حد DAO نیست و یه بازی CRPG نیست ... کنترلش واقعا عذاب*آوره ( واسه PC ) .... کلاس خالص Mage وجود نداره و یه جورایی شده BattleMage البته بدون آپشن*های Battle تو قسمت لول*آپ ... کلاس Rogue هم بیشتر به سمت Warrior بودن میل داره ....

ارزش یک بار بازی کردن رو داره ...

آخرین ویرایش:
دوستان گیمپلی و اینا به کنار.کسی میدونه چقدر هزینه ی ساخت این بازی شده ؟ خداییش اگه این هزینه و بودجه ایی که برای این بازی صرف شده رو به تیم فن افزار شریف میدادن یه بازی میساختن که تو کل دنیا مثل بمب صدا کنه.
خداییش بازی نه گرافیک بالایی داره و نه اینکه توش جزئیات به کار رفته یه نمونه ی خیلی ساده همین شمشیراشون هست که من موندم به چی بنده ؟! با بدن کاراکتر هم چند سانت فاصله داره و در عمل رو هوا معلقه :d

نه که شمشیر [گ...ب] تو غلافش بود...دکمه میزدی شمشیر همینجوری یهویی میشد گرز:-o
درسته که بچه ها از بازی انتقاد زیاد داشتن ولی منظور فقط مقایسه با نسخه اول بازی بود نه اینکه این بازی بده.;)َِDA II هنوزم از بهترین RPG هاست.:d

بله دوربین ایزو متریک و تو این نسخه برداشتن به همین دلیل یکم کنترل بازی سخت شده (به نظر من ) بعضی جاهاهم دوربین زیاد نزدیک میشه!!!
انتخاب کاراکتر همانند نسخه قبلیه.

چه خبر بدی! نبود دوربین ایزومتریک عملا چیزی به نام انتخاب کاراکتر ها رو بی معنی میکنه!
خیلی حیف شد....

الان شما بازی رو داری؟
فقط بگین دوربین ایزومتریک و انتخاب کاراکترهای دیگه بلاخره تو نسخه نهایی هست یا نه؟

بازی رو خریدم و منتظرم پچ High Resolution Texture دانلود شه تا کامل بازیش کنم.

دوربین ایزومتریک توی بازی نیست و فقط میتونی کمی Zoom Out کنی.

اگه منظورت انتخاب یه Race دیگه است نه نمیتونی اگه منظورت انتخاب شکل کاراکتره آره میتونی و اگه منظورت انتخاب همراه هات هست آره میتونی اون ها رو انتخاب کنی و بهشون دستور بدی و سلاح هاشون رو عوض کنی اما نمیتونی زره براشون انتخاب کنی و همون لباش های پیش فرضشون با لول آپ شدن قوی تر میشن.(آنگشتر و کمربند و ... رو هم میتونی عوض کنی)

امیدوارم به جوابت رسیده باشی.

اگه منظورت انتخاب یه Race دیگه است نه نمیتونی اگه منظورت انتخاب شکل کاراکتره آره میتونی و اگه منظورت انتخاب همراه هات هست آره میتونی اون ها رو انتخاب کنی و بهشون دستور بدی و سلاح هاشون رو عوض کنی اما نمیتونی زره براشون انتخاب کنی و همون لباش های پیش فرضشون با لول آپ شدن قوی تر میشن.(آنگشتر و کمربند و ... رو هم میتونی عوض کنی)

فکر کنم منظور ایشون این بود که همراه ها رو دیگه نمیشه راحت انتخاب کرد و واسه جابجای رو بازیکنا کلا باید یا دستت رو F1 ~ F4 باشه یا هی استاپ کنی و بازیکن انتخاب کنی .... ضمنا انتخاب چند تا بازیکن همزمان هم یه جورایی بدتر شده و دیگه اصلا به تریپ بازیهایی مثل NWN و ... نیست ...

در مورد لباسها هم باید بگم که مزخرفترین کاری بود که انجام داده .... کلا بازیهایی تو این سبک زمانی رو هم میبره برای پیدا کردن اسلحه*ها و زره*های مخفی ... وقتی نتونی استفاده کنی ... یعنی دیگه RPG از بازی رفته ....

تا اونجایی که من دیدم المانهای RPG تو بازی در حد PoP:The Forgotten Sands ( پرنس آخری ) هستش ... اگه بشه به اون گفت RPG اینم میشه RPG حساب کرد ....

یاد NWN2 بخیر ......

مرسی از تو اره جوابم رو گرفتم.من منظورم بیشتر هدایت همراهانت در طول مبارزه ها بود
که مثلا میشه با اون ها هم بازی کرد یا نه! که شما جواب دادین.
فقط بی زحمت راجع به این پچ High Resolution Textur هم یه توضیح بدین!
این پچ مخصوص کسانی هست که از کارت های dx11 استفاده میکنند؟

فکر کنم منظور ایشون این بود که همراه ها رو دیگه نمیشه راحت انتخاب کرد و واسه جابجای رو بازیکنا کلا باید یا دستت رو F1 ~ F4 باشه یا هی استاپ کنی و بازیکن انتخاب کنی .... ضمنا انتخاب چند تا بازیکن همزمان هم یه جورایی بدتر شده و دیگه اصلا به تریپ بازیهایی مثل NWN و ... نیست ...

در مورد لباسها هم باید بگم که مزخرفترین کاری بود که انجام داده .... کلا بازیهایی تو این سبک زمانی رو هم میبره برای پیدا کردن اسلحه*ها و زره*های مخفی ... وقتی نتونی استفاده کنی ... یعنی دیگه RPG از بازی رفته ....

تا اونجایی که من دیدم المانهای RPG تو بازی در حد PoP:The Forgotten Sands ( پرنس آخری ) هستش ... اگه بشه به اون گفت RPG اینم میشه RPG حساب کرد ....

یاد NWN2 بخیر ......
ای بابا هر لحضه داریم خبر های بد می شنویم از این بازی.
در مورد هدایت کاراکترهای دیگه هم باید بگم با نبود دوربین ایزومتریک
فکرنکنم چنین قابلیتی به درد بخوره.واقعا حیف شد.....#:-s

فقط بی زحمت راجع به این پچ High Resolution Textur هم یه توضیح بدین!
این پچ مخصوص کسانی هست که از کارت های dx11 استفاده میکنند؟

این پچ کلا گرافیک بازی رو بهتر میکنه و روی DX10 هم تاثیر میزاره(بایوویر گفته بود به دلیل کمبود وقت نتونسته اون ها رو توی نسخه Retail قرار بده)

واسه جابجای رو بازیکنا کلا باید یا دستت رو F1 ~ F4 باشه یا هی استاپ کنی و بازیکن انتخاب کنی ....

توی بازی اول هم با F1 ~ F4 کاراکترها عوض میشدن هم با کلیک روی شخصیت هم کلیک روی عکس کاراکتر. توی دومی هم با تمام اینها میشه کاراکتر رو عوض کرد تنها کاری که توی 1 میشد بکنی اما توی 2 نیست اینه که همه رو باهم انتخاب کنی.

دیگه اینجوزی هم که شما میگید نیست. فقط نمیشه Armor برای همراه هاتون قرار بدی وگرنه هنوز المان های نقش آفرینی زیاد هست توش(Skill Treeهابیشتر از قبل شده).

دوست عزیز پویا جان اگه میخوای بازی کنی درجه سختی رو روی Hard بزار برای اینکه بازی روی نرمال ساده تر از Origin است(Easy رو امتحان نکردم) اگه یه وقت دیدی زیادی سخته باز میتونی ببریش روی نرمال.

میدونی چی خیلی جالبه؟ اینکه سایت های Gamespot و IGN که من نقداشون رو خوندم هر دوتا گفتن که گرافیک بازی خیلی بهتر از Origin است اما توی فروم های ایران همه میگن گرافیکش خیلی بدتر از Origin =)). منم میگم که گرافیکش بهتر شده.

آخرین ویرایش:
توی بازی اول هم با F1 ~ F4 کاراکترها عوض میشدن هم با کلیک روی شخصیت هم کلیک روی عکس کاراکتر. توی دومی هم با تمام اینها میشه کاراکتر رو عوض کرد تنها کاری که توی 1 میشد بکنی اما توی 2 نیست اینه که همه رو باهم انتخاب کنی.

دیگه اینجوزی هم که شما میگید نیست. فقط نمیشه Armor برای همراه هاتون قرار بدی وگرنه هنوز المان های نقش آفرینی زیاد هست توش(Skill Treeهابیشتر از قبل شده).

میدونی چی خیلی جالبه؟ اینکه سایت های Gamespot و IGN که من نقداشون رو خوندم هر دوتا گفتن که گرافیک بازی خیلی بهتر از Origin است اما توی فروم های ایران همه میگن گرافیکش خیلی بدتر از Origin =)). منم میگم که گرافیکش بهتر شده.

قسمت اول انتخاب چند تا خیلی مهم بود مخصوصا اگه از Mage استفاده میکردی یا کاراکترت روگو بود و تله میزاشتی ..... ولی دیگه نیست .... و از اونجایی که کلا همه شدن Warrior و Human دیگه Mage و Rogue خیلی بی*معنا شده ....

من تا لول 2 کاراکتر اصلی رو آپ کردم ولی اصلا با سیستم لول*آپ حال نکردم ... تقریبا از Baldur's Gate به این*ور بعد هر بار سیستم ساده*تر میشه و مثل Fable بازی به خاطر ساده شدن طرفدارای اصلیش رو از دست میده .... شاید طرفدار جدید پیدا کنه ولی .... :( طرفدارای اصلی رو از دست میده .....

در مورد آرمور من خودم تست نکردم ولی با اون چیزی که رفیقمون گفت خیلی بد میشد ...

دراگون ایج 2به ریشه*ها پایند نیست ....

قسمت اول انتخاب چند تا خیلی مهم بود مخصوصا اگه از Mage استفاده میکردی یا کاراکترت روگو بود و تله میزاشتی ..... ولی دیگه نیست .... و از اونجایی که کلا همه شدن Warrior و Human دیگه Mage و Rogue خیلی بی*معنا شده ....

من تا لول 2 کاراکتر اصلی رو آپ کردم ولی اصلا با سیستم لول*آپ حال نکردم ... تقریبا از Baldur's Gate به این*ور بعد هر بار سیستم ساده*تر میشه و مثل Fable بازی به خاطر ساده شدن طرفدارای اصلیش رو از دست میده .... شاید طرفدار جدید پیدا کنه ولی .... :( طرفدارای اصلی رو از دست میده .....

در مورد آرمور من خودم تست نکردم ولی با اون چیزی که رفیقمون گفت خیلی بد میشد ...

دراگون ایج 2به ریشه*ها پایند نیست ....

یعنی چی خیلی بی معنا شده ؟

چرا خوشت نیومد ؟

برای دوستانی که میخوان DLC های بازی رو دانلود کنن میتونن از آدرس زیر فایل تورنت رو بگیرن و با برنامه تورنت یا Flash Get اونرو دانلود کنن:

Dragon Age 2 DLC

فایل DA2_DLC_Activator-TEST VERSION 6 رو اجرا نکنید زیادی پیچیدست بجاش من از یه جای دیگه برای فعال کردن DLC ها یه فایل گرفتم چون هیلتر بود براتون آپلودش کردم(در ضمن با این تمام ایتم ها هم آنلاک میشه فایل yo v2 رو برای راهنمایی بخونید. طرف اصلا اعصاب نداشته)

Decrypt

یعنی چی خیلی بی معنا شده ؟

چرا خوشت نیومد ؟

اگه بازی*های نقش*آفرینی رو دنبال میکردی میفهمیدی که چرا بی*معنا شده ... کلاس جادوگر یه کلاس خیلی خاص با طرفدارای خاص و بیشتر وقتا خیلی سخت ... ولی الان جادوگر یه کلاس عادی یا بهتره بگم خیلی عادی*ه و ... حتی راحت*تر از کلاس Warrior ...

کی گفته سیستم لول*آپ NWN بد بود .... یا سیستم لول*آپ Oblivion بد بود که الان بایوویر اونو برداشته و این سیستم خیلی ساده رو گذاشته ... یا Bethesda میخواد تو Skyrim از سیستم Perk استفاده کنه ... این اتفاق قبلا رو Fable تست شده بود و نتیجه*ش .... :(

در زمانهای قدیم سبکی بود به نام RPG یا شایدم ComputerRPG که خیلی باحال بود و طرفدارایی داشت که خیلی باهاش حال میکردن و دنیای RPG جدای از کنسول بود ( البته این سبک فقط ) یهو بایوویر زد و بعد از چند سال بازی DAO رو داد باسه PC و کنسول که واسه PC خیلی بد نشده بود و هنوز درونمایه*ای از اون سیستم داشت ... شد DA2 و به خاطر کنسولی شدن خیلی راحت شد ولی ...... ولی دیگه اون سبک مرد ....

منم بدم نمیاد سبک بازی ساده بشه و طرفدارای زیادی پیدا کنه ولی طرفدارای قدیمی باید چیکار کنن .... حداقل یکی از اون بازی*های قدیمی رو واسه طرفدارای خاص این سبک بازسازی کنن ( البته کنسولیزه نه ) ...

چرا از خود سایت بایوویر دانلود نمیکنی؟ از اونجا مطمئن تر؟

Dragon Age 2 High Resolution Texture Pack

پدرام جان منظورم خود DX11 هستش :d نه HRT Pack :d
هرچند که دیگه نیازی نیست ! بازی رو تموم کردم و اصلا" لذت نبردم ! بر پدر EA لعنت که نذاشت BioWare رو بازی حسابی کار کنه و این فاجعه رخ داد !! DA:O زمین تا آسمون فرق داشت ! حاظرم بازم DA:O رو بازی کنم اما DA2 رو نه !

ببینیم حالا patch و dlc چی میدن برای این ! شاید یک فرجی بشه !

آخرین ویرایش:
سلام...
دوستان من بازی رو نصب کردم ...از این نسخه های پکیده بود که باید اکسترکت میکردم...تنظیمات رو روی high گذاشتم...
بازی یه حالت لگ مانند خفیف داره و حرکات و ضربات کرکترها یه جوریه..تیک تیک ماننده...نمیدونم چه جوری توصیفش کنم:دی
بنظرتون مشکل از بازیِ یا سیستمم ضعیفه؟!

سلام...
دوستان من بازی رو نصب کردم ...از این نسخه های پکیده بود که باید اکسترکت میکردم...تنظیمات رو روی high گذاشتم...
بازی یه حالت لگ مانند خفیف داره و حرکات و ضربات کرکترها یه جوریه..تیک تیک ماننده...نمیدونم چه جوری توصیفش کنم:biggrin1:
بنظرتون مشکل از بازیِ یا سیستمم ضعیفه؟!
این تاپیک برای مشکلات نیست!:d
به هر حال بازی رو DX11 به کل مشکل داره و همینه Bioware هم فعلا این پیشنهاد رو برای بهتر اجرا شدن رو High و Very High داده تا ببینیم چه خاکی میریزه تو سرش:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or