Dragon Age II | PC

988968_158517_front.jpg

بایوویر رسما از قسمت دوم از مجموعه بازی‌های عصر اژدها رونمایی و ماه مارس سال آینده‌ی میلادی (اسفند 1389 - فروردین 1390) را بعنوان تاریخ انتشار این بازی برای پلت‌فرم‌ رایانه‌های شخصی تایید کرد.
ری میوزکا، مدیرعامل کمپانی بایوویر در این خصوص گفت: "قسمت نخست از مجموعه بازی‌های عصر اژدها یکی از موفق‌ترین محصولات بایوویر طی تاریخ 15 ساله این استودیوهای بازی‌سازی بشمار می‌رود و هم‌چنین یکی از موفق‌ترین بازی‌های جدیدی است که الکترونیک‌آرتز طی تاریخ 28 ساله خود منتشر کرده است."

مارک دارا، تهیه‌کننده ارشد استودیوهای بازی‌سازی بایوویر ضمن معرفی سیستم مبارزه‌ی پویاتر، جلوه‌های بصری و گرافیکی گسترده‌تر و روایت داستانی وسیع‌تر تاکید کرد قسمت دوم از مجموعه بازی‌های عصر اژدها در مقایسه با قسمت نخست از هر لحاظ گسترش پیدا کرده است.
خط داستانی عصر اژدها 2 دوره‌ای 10 ساله را در بر گرفته و بازی‌کننده را در نقش Hawke قرار می‌دهد. مسوولان بایوویر قول داده‌اند راهی که بازی‌کننده برای انجام بازی در پیش می‌گیرد، خط داستانی را شکل داده و دنیای بازی را دگرگون خواهد کرد.

عصر اژدها مانند بازی‌های امروزی كه به سوی ساده‌تر شدن پيش می‌روند عمل نكرد و سختی بازی يكی از نقاط قوت آن بود. بايووير بار ديگر قصد دارد ريسک كند و تمام مكانيزم‌های قسمت نخست را زير پا بگذارد. عصر اژدها 2 يک بازی كاملا متفاوت خواهد بود.

شخصيت اصلی عصر اژدها را خودتان انتخاب می‌كرديد. انتخاب جنسيت، نژاد، داستان و شكل و شمايل شخصیت در دست شما بود. اما اين بار با مکانیزمی مشابه اثر جرمی روبه‌رو هستيم. نام شخصيت اصلی عصر اژدها 2، Hawke خواهد بود که به حتی شباهت هایی در شمشیر زنی به کلود استریف هم دارد!.

بازی‌کننده می‌تواند جنسيت Hawke را انتخاب کند ولی نژاد او فقط انسان خواهد بود. شخصیت Hawke کاملا صداگذاری شده است و امکان لذت بردن از یک اثر سینمایی تر وسیر روایی محکم تر (حتی بهتر از بازی قبل ) را برای ما فراهم میکند.

Developer : BIOWARE
Publisher : Electronic Arts
Genre : Computer Role-Playing
Rating : M
Release: March 8, 2011​

آخرین ویرایش:
ساده که از نظر گیم‌پلی فکر کنم منظورشون باشه، سیستم انتخاب دیالوگ هم ساده شده که من خوشم نمیاد! با افراد گروه هم هر وقت بخوای نمیتونی حرف بزنی! از اینم خوشم نیومد ولی در مجموع بازی خوبیه! هر چند اگه قرار به انتخاب باشه منم DA:O رو ترجیح میدم بهش!

پس اینطوری که شما و دوستانی که دمو رو بازی کردن میگین.
به نظر میرسه بازی شبیه mass effect2 شده! درسته؟

دوستان گیمپلی و اینا به کنار.کسی میدونه چقدر هزینه ی ساخت این بازی شده ؟ خداییش اگه این هزینه و بودجه ایی که برای این بازی صرف شده رو به تیم فن افزار شریف میدادن یه بازی میساختن که تو کل دنیا مثل بمب صدا کنه.
خداییش بازی نه گرافیک بالایی داره و نه اینکه توش جزئیات به کار رفته یه نمونه ی خیلی ساده همین شمشیراشون هست که من موندم به چی بنده ؟! با بدن کاراکتر هم چند سانت فاصله داره و در عمل رو هوا معلقه :d

اول باید بگم شما چه جوری زمان بازی رو حساب میکنید؟:-/ من Mass Effect 2 رو برای بار سوم(با شخصیت مؤنث) 29 ساعت طول کشید تموم کنم( حداقل نصف دیالوگ ها رو گوش نمیدادم و با Shadow Broker kasumi Zaeed ) و DA:O با 3 DLC که توی Origin اتفاق می افتاد برای بار دوم 45 ساعت طول کشید(با تمام Side Questها).
من از بار پنجم یا دهم صحبت کردم؟ ملاک اینه که خط داستانی بازی بار اول چند ساعت طول می کشه تموم کردنش.
من Mass effect رو با چند تا از DLC های اولیه اش یک بار بازی کردم چیزی که Xfire برام ثبت کرده 21 ساعت بوده... ریپورت های ملت هم حدود همین ساعت رو نشون میده...بدون side quest هم بازی رو میشه توی 15 ساعت تموم کرد...بدون اینکه نیاز باشه که دیالوگ هارو رد کنی. اینجاست که باید سوال کنی شما چه جوری بازی کردی که بار سوم 30 ساعت طول کشیده ؟ :دی

DA:O هم بار اول با یه سری side quest حدود 45-60 ساعت بسته به سرعت پیشروی بازیباز طول می کشه...بار دوم با بار اول خیلی فرق داره و آدم دیگه تقریبا تمام قلق بازی رو بلده.
پس اینطوری که شما و دوستانی که دمو رو بازی کردن میگین.
به نظر میرسه بازی شبیه mass effect2 شده! درسته؟
بازی شبیه Mass effect نشده... از همون مکانیزمی که روی Mass effect استفاده شده الگو برداری کردن... یعنی ساده کردن بازی و بیشتر کردن اکشن....خوب این مورد توی ME خیلی جواب داد ولی این چیزی نیست که طرفدارای RPG خوششون بیاد.
bioware تمرکز اصلیش الان روی mass effect هست و به نظرم ساخت یه دنباله برای Origins خیلی خیلی خیلی خیلی زود بود با توجه به اینکه ساخت origins بیشتر از 5 سال زمان برد و بین این زمان دو نسخه mass effect به بازار عرضه شد که کاملا نشون میده تمرکز bioware روی کدوم عنوان هست. ساخت DA II هم به نظر من بیشتر به این دلیل هست که DA:O تقریبا خیلی خوب فروخت.

من از بار پنجم یا دهم صحبت کردم؟

منم منطورم این بود که بار سوم که همه چیز رو میدونستم اینقدر شد.

من Mass effect رو با چند تا از DLC های اولیه اش یک بار بازی کردم چیزی که Xfire برام ثبت کرده 21 ساعت بوده

برای چی Xfire؟ خود بازی که زمان رو مشخص میکنه. من از اونجا نگاه کردم. در ضمن من DA:O رو بیش از 200 ساعت بازی کردم اما Raptr میگه 4 ساعت بوده(Offline بودن و بعضی از مشکلاتی که پیش میاد)

برای چی Xfire؟ خود بازی که زمان رو مشخص میکنه. من از اونجا نگاه کردم. در ضمن من DA:O رو بیش از 200 ساعت بازی کردم اما Raptr میگه 4 ساعت بوده(Offline بودن و بعضی از مشکلاتی که پیش میاد)
من به صورت آفلاین بازی نمی کنم و همه game History ـیم توسط Xfire ثبت میشه :دی بالا و پایینم نداره و دقیق هستش :دی

بازی شبیه Mass effect نشده... از همون مکانیزمی که روی Mass effect استفاده شده الگو برداری کردن... یعنی ساده کردن بازی و بیشتر کردن اکشن....خوب این مورد توی ME خیلی جواب داد ولی این چیزی نیست که طرفدارای RPG خوششون بیاد.
bioware تمرکز اصلیش الان روی mass effect هست و به نظرم ساخت یه دنباله برای Origins خیلی خیلی خیلی خیلی زود بود با توجه به اینکه ساخت origins بیشتر از 5 سال زمان برد و بین این زمان دو نسخه mass effect به بازار عرضه شد که کاملا نشون میده تمرکز bioware روی کدوم عنوان هست. ساخت DA II هم به نظر من بیشتر به این دلیل هست که DA:O تقریبا خیلی خوب فروخت.

خب بازم با توجه به این چیزی که شما گفتین میشه گفت بازی شبیه mass effect شده!
نمی دونم چرا bioware این حرکت رو کرد.به هر حال اون ها یک بازیه نقش آفرینی/اکشن خوب به اسم mass effect داشتن، دیگه چرا این عنوان کلاسیک نقش آفرینی رو شبیه بازی دیگه شون
کردن عجیبه!!!
پس فکر کنم با تمام این تفاصیل باید برای یک بازیه خوب نقش آفرینی کلاسیک و ناب
منتظر دیابلو3 بود.

نمی دونم چرا bioware این حرکت رو کرد.به هر حال اون ها یک بازیه نقش آفرینی/اکشن خوب به اسم mass effect داشتن، دیگه چرا این عنوان کلاسیک نقش آفرینی رو شبیه بازی دیگه شون
دلیلش اینه که کارگردان بازی مایک لیدلا گفته! دوست دارم دکمه بزنم و صحنه های زیبا ببینم!! دلیلش هم ساده شدن و اکشن تر شدن بازی باشه که کسانی که با کنسول بازی میکنن به طرف این بازی بیان! بازی کنسولیزه کردن.

دوستان شرمنده - هرچی گشتم تو فروم DX11 برای دانلود نبود - از 2جای دیگه هم دانلود کردم نصبش ایراد داشت ! میشه لطف کنید و یکتون اگه لینکی داره با نصب درست حسابی قرار بده تا دانلود کنم و با DX11 بازی کنم DA2 رو !

ممنون >:d<

خوب من هم امتحانش کردم ! اول بگم هود بازی جدا افتضاح شده!

گیم پلی هم با این که اصیل نیست ولی لذت بخشه اما اینها اصلا مهم نیست اصلا !

مهم ایه که سیوهای بازی قبل رو ایمپورت کردم و دوباره آماده ام برای غرق شدن در داستانی بینظیر...

دوستان شرمنده - هرچی گشتم تو فروم DX11 برای دانلود نبود - از 2جای دیگه هم دانلود کردم نصبش ایراد داشت ! میشه لطف کنید و یکتون اگه لینکی داره با نصب درست حسابی قرار بده تا دانلود کنم و با DX11 بازی کنم DA2 رو !

ممنون >:d<

چرا از خود سایت بایوویر دانلود نمیکنی؟ از اونجا مطمئن تر؟

Dragon Age 2 High Resolution Texture Pack

آقا جریان این Dragon Age II: The Exiled Prince چیه؟

تو گیم اسپات فقط واسه Xbox 360 ظاهرا زده شده. نسخه PC نداره؟
در ضمن من هنوز بازیرو تهیه نکردم. کسایی که بازی کردن یه توضیح کلی در مورد بازی میدن.

آقا جریان این Dragon Age II: The Exiled Prince چیه؟

تو گیم اسپات فقط واسه Xbox 360 ظاهرا زده شده. نسخه PC نداره؟
در ضمن من هنوز بازیرو تهیه نکردم. کسایی که بازی کردن یه توضیح کلی در مورد بازی میدن.

برای PC هم هست و توی اینترنت هم اومده میتونی دانلودش کنی اما هنوز Decrypt نشده و نمیشه بازیش کرد(فعلا).

در مورد بازی هم که نظرات متفاوته بعضی ها سایه اش رو با تیر میزنن بعضی ها هم ازش تعریف میکنن( من دسته دومم) پس بسته به کی برات بگه فرق میکنه پس بهتره خودت بازی کنی و ببینی چطوره.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: VahiD_ST
برای PC هم هست و توی اینترنت هم اومده میتونی دانلودش کنی اما هنوز Decrypt نشده و نمیشه بازیش کرد(فعلا).

در مورد بازی هم که نظرات متفاوته بعضی ها سایش رو با تیر میزنن بعضی ها هم ازش تعریف میکنن( من دسته دومم) پس بسته به کی برات بگه فرق میکنه پس بهتره خودت بازی کنی و ببینی چطوره.

الان شما بازی رو داری؟
فقط بگین دوربین ایزومتریک و انتخاب کاراکترهای دیگه بلاخره تو نسخه نهایی هست یا نه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or