Dragon Age II | PC

988968_158517_front.jpg

بایوویر رسما از قسمت دوم از مجموعه بازی‌های عصر اژدها رونمایی و ماه مارس سال آینده‌ی میلادی (اسفند 1389 - فروردین 1390) را بعنوان تاریخ انتشار این بازی برای پلت‌فرم‌ رایانه‌های شخصی تایید کرد.
ری میوزکا، مدیرعامل کمپانی بایوویر در این خصوص گفت: "قسمت نخست از مجموعه بازی‌های عصر اژدها یکی از موفق‌ترین محصولات بایوویر طی تاریخ 15 ساله این استودیوهای بازی‌سازی بشمار می‌رود و هم‌چنین یکی از موفق‌ترین بازی‌های جدیدی است که الکترونیک‌آرتز طی تاریخ 28 ساله خود منتشر کرده است."

مارک دارا، تهیه‌کننده ارشد استودیوهای بازی‌سازی بایوویر ضمن معرفی سیستم مبارزه‌ی پویاتر، جلوه‌های بصری و گرافیکی گسترده‌تر و روایت داستانی وسیع‌تر تاکید کرد قسمت دوم از مجموعه بازی‌های عصر اژدها در مقایسه با قسمت نخست از هر لحاظ گسترش پیدا کرده است.
خط داستانی عصر اژدها 2 دوره‌ای 10 ساله را در بر گرفته و بازی‌کننده را در نقش Hawke قرار می‌دهد. مسوولان بایوویر قول داده‌اند راهی که بازی‌کننده برای انجام بازی در پیش می‌گیرد، خط داستانی را شکل داده و دنیای بازی را دگرگون خواهد کرد.

عصر اژدها مانند بازی‌های امروزی كه به سوی ساده‌تر شدن پيش می‌روند عمل نكرد و سختی بازی يكی از نقاط قوت آن بود. بايووير بار ديگر قصد دارد ريسک كند و تمام مكانيزم‌های قسمت نخست را زير پا بگذارد. عصر اژدها 2 يک بازی كاملا متفاوت خواهد بود.

شخصيت اصلی عصر اژدها را خودتان انتخاب می‌كرديد. انتخاب جنسيت، نژاد، داستان و شكل و شمايل شخصیت در دست شما بود. اما اين بار با مکانیزمی مشابه اثر جرمی روبه‌رو هستيم. نام شخصيت اصلی عصر اژدها 2، Hawke خواهد بود که به حتی شباهت هایی در شمشیر زنی به کلود استریف هم دارد!.

بازی‌کننده می‌تواند جنسيت Hawke را انتخاب کند ولی نژاد او فقط انسان خواهد بود. شخصیت Hawke کاملا صداگذاری شده است و امکان لذت بردن از یک اثر سینمایی تر وسیر روایی محکم تر (حتی بهتر از بازی قبل ) را برای ما فراهم میکند.

Developer : BIOWARE
Publisher : Electronic Arts
Genre : Computer Role-Playing
Rating : M
Release: March 8, 2011​

آخرین ویرایش:
مگه زودپزه اینقدر زود تموم بشه.:d
منظورت این هست که با Side Quest بازی 30 ساعت طول میکشه؟:-/
فکر نکنم.
نه منظورم بدون side quest بود... حالا باید بازی کنم ببینم چی کار کردن ولی امیدی ندارم روند داستانی بازی بیشتر از 30 ساعت طول بکشه.

نه منظورم بدون side quest بود... حالا باید بازی کنم ببینم چی کار کردن ولی امیدی ندارم روند داستانی بازی بیشتر از 30 ساعت طول بکشه.
حالا خوبه تو امیدی به زمان بازی نداری اون چیزی که من تو دمو دیدم کلا از بازی ناامیدم کرد بازی اصلا در حد Dragon Age: Origins نیست به نظر من که نابودش کردن:|

تست کردم ولی همنطور که گفته شده تا کارتت Directx 11 ساپورت نباشه
گزینه very high تو تنظیمات بازی فعال نمیشه!!!

برای نصب اون بسته احتیاجی به کارت گرافیک با دایرکت ایکس ۱۱ ندارید، این کیفیت تکسچرها رو برای همه تنظیمات بالا میبره حالا دایرکت ایکس۱۱ هم باشه که جزییات بهتری داره، دایرکت ایکس ۱۰ هم باشه خوبه حتی تو دایرکت ایکس ۹ هم گفتن یه تغییرات البته کمی میکنه تکسچرهای بازی، تو فروم بایوویر توضیح دادن:

http://social.bioware.com/forum/Dra...exture-Pack-Download-available-6393065-1.html

حالا خوبه تو امیدی به زمان بازی نداری اون چیزی که من تو دمو دیدم کلا از بازی ناامیدم کرد بازی اصلا در حد Dragon Age: Origins نیست به نظر من که نابودش کردن

منم نسخه قبلی رو بیشتر دوست داشتم اینو حدود ۲۰ ساعته دارم بازی میکنم در مجموع راضی هستم ازش! هرچند اشکلاتی هم میبینم. دوستانی که RPG دوست دارن این عنوان رو از دست ندن! :)

حالا خوبه تو امیدی به زمان بازی نداری اون چیزی که من تو دمو دیدم کلا از بازی ناامیدم کرد بازی اصلا در حد Dragon Age: Origins نیست به نظر من که نابودش کردن:|
پست من در مورد دمو رو بخون :دی کلا از هیچ نظری امیدی به DA2 ندارم و در کل در حد اندازه DA:O نیست به نظرم...حالا باید بازی کنیم ببینیم واقعا چی به چیه!

پست من در مورد دمو رو بخون :biggrin1: کلا از هیچ نظری امیدی به DA2 ندارم و در کل در حد اندازه DA:O نیست به نظرم...حالا باید بازی کنیم ببینیم واقعا چی به چیه!
کو پستت در رابطه با دمو؟ خوبه که میبینم افراد دیگه ای هم هستن که از بازی اول بیشتر خوششون میومد.
--------------------------------------------------------------------
تفاوت بازی با این texture pack و dx11 واقعا زیاد میشه. این لایو برادکست رو که با این شرایط اجرا میشه رو ببینید.
من dx11 میخوام :(

کو پستت در رابطه با دمو؟ خوبه که میبینم افراد دیگه ای هم هستن که از بازی اول بیشتر خوششون میومد.
ایناهاش :دی
من اصلا پست های تاپیک رو نخوندم و نظر دوستان در مورد دمو رو ندیدم.
ولی به عنوان کسی که بیشتر از 100 ساعت وقتم رو پای Dragon Age origins گذاشتم و با این بازی زندگی کردم فقط می تونم بگم این دمو یه "آشغال" واقعی بود... Absolute Rubbish

در مورد بازی اصلی هم فعلا نمیشه نظری داد چون تقریبا هیچی توی دمو نبود ولی امیدوارم خود بازی اصلی چیزی برای عرضه داشته باشه.

پست من در مورد دمو رو بخون :biggrin1: کلا از هیچ نظری امیدی به DA2 ندارم و در کل در حد اندازه DA:O نیست به نظرم...حالا باید بازی کنیم ببینیم واقعا چی به چیه!
دقیقا همین جوریه برای افرادی مثل ما که با Dragon Age زندگی کردن و بارها تمومش کردن این شماره مثل یه کابوسه! من از وقتی که مصاحبه مایک لیدلا رو خوندم متوجه شدم که دیگه فاتحه بازی خوندس اونم به خاطر کنسولیزه شدن بازی حرفش این بود دوست دارم دکمه بزنم و صحنه های زیبا ببینم!! دلیلش هم ساده شدن و اکشن تر شدن بازی باشه که کسانی که با کنسول بازی میکنن به طرف این بازی بیان! با بازی کردن دمو و این حرف کارگردان بازی پی بردم که عصر Dragon Age به پایان رسید. فکر نکنم جواد جان خود بازی هم مالی باشه.

آخه اکشن ـش هم اکشن نیست :دی انگار داری God of war بدون کمبو بازی می کنی و هی سطل سطل خون می پاشه اینور اونور!
در کل فکر کنم فقط کسایی که با DA:O زندگی کردن باید عذاب بکشن که یه عنوان به این بزرگی خیلی راحت خراب بشه، به خاطر اینکه این روش روی Mass effect پیاده شده و جواب داده!

آخه اکشن ـش هم اکشن نیست :دی انگار داری God of war بدون کمبو بازی می کنی و هی سطل سطل خون می پاشه اینور اونور!
در کل فکر کنم فقط کسایی که با DA:O زندگی کردن باید عذاب بکشن که یه عنوان به این بزرگی خیلی راحت خراب بشه، به خاطر اینکه این روش روی Mass effect پیاده شده و جواب داده!
جواد یعنی بازی واقعا خیلی ساده شده؟:((
اصل حال DA به سخت بودنش بود.:(

جواد یعنی بازی واقعا خیلی ساده شده؟
اصل حال DA به سخت بودنش بود.

ساده که از نظر گیم‌پلی فکر کنم منظورشون باشه، سیستم انتخاب دیالوگ هم ساده شده که من خوشم نمیاد! با افراد گروه هم هر وقت بخوای نمیتونی حرف بزنی! از اینم خوشم نیومد ولی در مجموع بازی خوبیه! هر چند اگه قرار به انتخاب باشه منم DA:O رو ترجیح میدم بهش!

دوستان حجم بازی چقدره ؟ یه سایت برای دانلود گذاشته حدود 5.9GB بدون پچ DX11 ! درسته ؟ دانلود کنم ؟

راستی فرق نسخه های pre-installed با معمولی ها چیه ؟؟

این اصلا منصفانه نیست همه دارن DA II بازی میکنن من هنوز به دستم نرسیده:(( شانس نداریم این از این اونم از Dawn of War II Retribution ( هفته پیش اومده اما هنوز کرک نشده:()
توی فرم گیم اسپات خوندم که Cpt Angelos پایان کمپین Chapter Master میشه::)
نوشته شده توسط HypocRisY
DA:O حدود 60 ساعت بدون Side Quest طول می کشید تموم کردنش، Mass Effect 2 هم یه چیزی حدود 15-20. فکر کنم DA2 با این سیستم کنسولیزه شدن نهایت دیگه 25-30 ساعت گیم پلی داشته باشه.

اول باید بگم شما چه جوری زمان بازی رو حساب میکنید؟:-/ من Mass Effect 2 رو برای بار سوم(با شخصیت مؤنث) 29 ساعت طول کشید تموم کنم( حداقل نصف دیالوگ ها رو گوش نمیدادم و با Shadow Broker kasumi Zaeed ) و DA:O با 3 DLC که توی Origin اتفاق می افتاد برای بار دوم 45 ساعت طول کشید(با تمام Side Questها).

مثل اینکه من تنها کسی هستم که عاشق بازی اول بودم و با بازی کردن دمو فکر میکنم که بازی دوم خیلی بهتر از اولیه.

اینم پستم:

من Origin رو 3بار تموم کردم(با تموم Side Questها) Awakening رو 2بار تموم کردم و تمام 7 DLC بازی رو انجام دادم به نظر من که DA2 خیلی بهتر از Origin خواهد بود.

مبارزات خیلی بهتر شده و المان های نقش آفرینی بیشتر شده و Skill Tree هم پر شاخ و برگ تر و بهتر شده(3 Skill Tree دیگه به اونی که توی دمو دیدید اضافه میشه برای Specialization) تنها چیزی که در مورد دمو توی ذوقم زد Interface بود که بر اساس کنسول طراحی شده.

من دمو رو بازی کردم هیچ مشکلی هم برام پیش نیومد و اینکه واقعا نمیدونم چه چیزی باعث این موضع گیری بعضی ها (به غیر از گرافیک) شده.

من به این خاطر بازی اول رو دوست داشتم چون المان های نقش آفرینی زیادی توش بود و کلی انتخاب میشد توش بکنی( داستان و همراهانتون هم که نیازی به گفتن نداره) نه به خاطر دید استراتژیکش( اگه دید استراتژیک بخوام میرم DoW رو برای بار چندم بازی میکنم) و نه بخاطر انتخاب Race (این دو تا رو توی سایت گیم اسپات دیدم که بیشترشون از اینا گله می کردند).

توی دمو هم گیم پلی عالی بود و انتخاب های زیادی توی Skill Tree ها داشتی(Two Handed Weapon توی Origin فاجعه بود و آدم پیر میشد تا یه ضربه بزنه برای همین من ازش بدم میومد. من توی تمام rpgها با شمشیر وسپر بازی میکردم و توی Origin هم همینطور اما توی DA II من اولین کاراکترم THW خواهد بود).

خوب شاید فردا بازی رو بیارن و بازی که کردم منم نطر کلی رو میگم(در مورد افراد گروه و داستان. در مورد مبارزات و نقش آفرینی که گفتم.

دوستان حجم بازی چقدره ؟ یه سایت برای دانلود گذاشته حدود 5.9GB بدون پچ DX11 ! درسته ؟ دانلود کنم ؟

آره همینه دانلود کن(چون Toolset نداره حجمش کمه. از یه جایی اینو شنیدم).

pre-installed یعنی قبلا نصب شده و دیگه نیازی به نصب نداره و هر جا خاستی میتونی کپی کنی(فکر کنم) حالت معمولی هم که مثل نصب های عادیه جاشو انتخاب میکنی و اونم نصب میشه.

نسخه Pre-Installed بازی همون نسخه استیمه که کلا به یک کرک برا اجرا نیاز داره!
یه نسخه هم Clone DVD هست با هفت زبان که بعد از وارد کردن سریال وارد مرحله نصب میشه و...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or