Dr.Gordon Freeman برترین قهرمان تاریخ بازیهای رایانه ای اینبار از نگاه Empire.

Isildur

Rise and Shine Mr. Freeman
Loyal Member
gordonfreeman.jpg

Dr.Gordon Freeman
محبوبیت بی نظیر و سطح بالای شخصیت پردازی Dr.Gordon Freeman بر کسی پوشیده نیست.
Freeman اینبار نیز در لیست یکی دیگر از نشریات معروف جهان درخشید.
نشریه ی Empire در سایت انترنتی خود به ارائه ی یک لیست 50 تایی از
برترین و بزرگترین قهرمانان بازی های رایانه ای پرداخت که شخصیت ساکت Half-Life به عنوان نفر اول انتخاب شد.
ماریو دوم شد ، Shodan از بازی تحسین شده ی System Shock در رتبه ی سوم قرار گرفت.
Sephiroth نیز آخرین نفر ده تای اول بود.

لیست کامل را از لینک زیر مشاهده کنید.

The 50 Greatest Video Game Characters

Waiting for EP3

آخرین ویرایش:
دوستان یه کم با هم بهتر صحبت کنین بد نمیشه. مجبور شدم چند تا پست رو پاک کنم.
==============
خب همیشه که نباید انتخابها با سلیقه ما یکی باشه ! این انتخابها هم در نوع خودش جالب و متفاوته (البته به جز انتخاب اول) چون از طرف یک مجله مخصوص فیلم انجام شده. نظرات ملت هم جالبه !
از بین 5000 نفر که در مورد دکتر نظر دادن , 68% گفتن باید پایین تر از این باشه :دی
از اون طرف از بین 2800 نفر که در مورد ماریو نظر دادن , باز 68% گفتن باید بالاتر باشه !

OMG!دوستان رتبه ی 18 را دیدم ناگهان یک قسمت از بچگیم که از ذهنم پاک شده بود یادم اومد!خیلی نوستالوژیک بود داشت گریم می گرفت!Alice......یادمه اون بازی آلیس در سرزمین عجایب یکی از تاریک ترین بازی هایی بود که کردم!البته شاید چون بچه بودم.ولی خیلی می ترسیدم وقتی بازیش می کردم!وااای دوستان!الان دوباره می خوامش!کسی می دونه چه طوری می شه پیداش کرد؟
ویرایش:در حق عشق من,شاهزاده ی ایرانی:love::love::love::love:هم بشدت نامردی شده!:(از 1297 رای دهنده,79 درصد معتقد بودند باید بالاتر باشه...

where the f*** is sam fisher ? :eek:
این سم فیشر تو این لیست نبود
خنده داره والا :eek:
حق الطائر هم بود تو این لیست باشه :love:قیافش خیلی به یاد ماندنی بود :biggrin1:

خیلی جالبه گای براش از اسنیک بالا تره!
من نمیدونم این ماریو چه شخصیت پردازی عمیق و پیچیده ایی داره دوم شده!
کلا لیستشون به درد عمشون میخوره :دی

خیلی جالبه گای براش از اسنیک بالا تره!
حالا چرا بین اون 17 تایی که بالاتر از اسنیک هستن گیر دادی به این بدبخت...؟:دی واس چی مثلا به Shodan که سوم شده گیر نمیدی...:دی
شخصیتی بس دوست داشتنی و خفن ـه این Guybrush .. :love:

حالا چرا بین اون 17 تایی که بالاتر از اسنیک هستن گیر دادی به این بدبخت...؟:دی واس چی مثلا به Shodan که سوم شده گیر نمیدی...:دی
شخصیتی بس دوست داشتنی و خفن ـه این Guybrush .. :love:
دقیقا کی میتونه مثل گایبراش تریپ وود انثدر خنگ و بامزه باشه:biggrin1:دمشون گرم:biggrin1:
و گوردون باز هم میترکاند:biggrin1:

درسته بعضي ها كه حقشون نبوده از اسنيك بالاترن ولي رتبش به نظر من خوبه!
ديگه 19 توي 50 تا شخصيت برتر خوبه ديگه!
شما انتظار دارين Snake اول باشه nd دوم باشه و به ترتيب....!

واقعا که لیست شادیه :lol:
The Boss بزرگترین قهرمان تاریخ بازیهای کامپیوتری جزو 10 نفر اول نیست!:sick:
آخه انصافا گورودون فریمن نصف شخصیت پردازی The Boss رو داره؟
5 Lara Croft
OMG WTF
همين يكي واسه من كافيه!:دی
لطفا منطقی باشید...من خودم سری Halo رو خیلی دوست دارم ولی مستر چیف به هیچ وجه نمی تونه هشتم باشه!مگه چقدر تو بازیها حرف زده که بخواد شخصیت خودش رو نشون بده؟
عزیزم Lara Croft خیلی خیلی محبوبه. توی انگلیس خیابان براش درست کردند. اولین کاراکتر زن که توی کتاب های گینس. پر فروش ترین فیلم بازی بوده( البته احتمال زیاد پرنس میزنه رکوردشو ). وقتی یک بازی مثل Underworld میاد و 2 میلیون می فروشه و سره همین کلی خدمه اخراج میشه ببینید بازی چه قدر محبوبه.
محبوبیتش دلیل نمی شه تو لیست برترین شخصیتها چنین مقامی بهش تعلق بگیره چون ملاک برتر بودن شخصیت پردازی هم هست که لارا کرافت شخصیت پردازیش صفره.فریمن هم همینطور.بحث فیلمهاش هم که گفتید جداست.
به هر حال هر کسی که MGS3 رو بازی کرده باشه بدون شک می دونه که مقام اول بی چون و چرا متعلق به The Boss هست.

آخرین ویرایش:
OMG WTF
عزیزم Lara Croft خیلی خیلی محبوبه. توی انگلیس خیابان براش درست کردند. اولین کاراکتر زن که توی کتاب های گینس. پر فروش ترین فیلم بازی بوده( البته احتمال زیاد پرنس میزنه رکوردشو ). وقتی یک بازی مثل Underworld میاد و 2 میلیون می فروشه و سره همین کلی خدمه اخراج میشه ببینید بازی چه قدر محبوبه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or