نمیدونم دقیق کجا باید در مورد این بازی بگم ... ولی چون نمیشد نگم، همینجا میگم
اول اینکه...بازی نیست

یعنی هست، ولی نه هنوز
همانا آریا (
@Dinosaur ) اومد و این رو به ما نشون داد... و نه یک دل، که صد دل عاشق این بازی شدم
سبک بازی، همون اینترکتیو دراما هست، با چاشنی ادونچر و مقادیری RPG ، مثلا سه نوع کلاس بندی داره بازی، هر رقیب ممکنه برتری یا ضعفی جلو کلاس شما داشته باشه، بر اساس کلاستون راه های خاصی براتون باز باشه یا اون راه راحت تر باشه ... ، و همینطور مثلا قبل از رفتن سراغ طرف با تحقیق میتونید ببینید از چه دری وارد مکالمه بشید بهتره
اصل کار رو نگفتم(البته اگر تریلر رو هنوز ندیدید!) بازی موزیکاله!

( دلیل اصلی که عاشقش شدم

) ، و با انتخاب هر دیالوگ مسلما Lyric عوض میشه!
در کنار این ها تم اساطیر یونان هم داره (

)
کلا اینکه بازی بیسته!

به شکل عجیبی هم برام حس بازی های Super Giant و مخصوصا ترانزیستور رو داره

، یعنی اگر نمیگفتن شاید میگفتم بازی جدیدشون هست

(البته آ ت استایل فرق داره... ولی فکر میکنم این ایده و حال و هوا + SP یه چیز فوق العاده ای میشد! راستی گفتم SP ... پس Hades من کجاست

لعنتیا زودتر رو PS هم بدینش، حتی همین Early access

)
خوب...خیلی زدم جاده خاکی

از عوامل ساخت بگم، Summer Fall Studios میسازتش (تازه تاسیسن)
Narrative Designer که قبلا توی بایوور Narrative Designer بوده اینجا نویسنده بازی هست ( Baldur’s Gate 2, Knights of the Old Republic, و سری Dragon Age )
Austin Wintory آهنگ ساز بازی هست ( Journey ، سری the Banner Saga و AC Syndicate و ... ، یه نیمچه حضوری هم تو the Order داشته

)
صداپیشه شخصیت اصلی هم Laura Bailey هست (نقش نادین در U4 و U:TLL ، مری جین در اسپایدی ، Kait در GeOW 4/5 )
گویا Troy Baker هم جزو گروه ساخت هست، نگفتن صداپیشگی هم میکنه یا نه...و بیشتر به نقش کارگردانی(کارگردانی صدا داریم؟ هرچی هست اسم دقیقش همون

) اشاره شده

این بنده خدا هم معرف حضوز همه هست و نیاز نیست نقش هاش تو بقیه بازی ها رو بگم دیگه
---
ولی خوب... درد اینه از این بازی هاست که پول جمع میکنند برای ساخت، خدا داند میرسن به هدف یا نه
فعلا برای عرضه توی Q4 2020 برنامه دارن...و البته فعلا فقط PC !

اگر موفق بودن، بعد به بقیه کنسول ها و IOS میرسن!
---
میدونم چرت و پرت زیاد گفتم، احتمالا خوب توضیح ندادم و خیلی چیزای دیگه... اما امر مثل مت علاقه مند شدید بهش، خودتون برید اینجا و از بخش About اطلاعات تکمیلی رو بخونید
Chorus: An Adventure Musical Crowdfunding Campaign
از الان یه 10/10 از طرف من داره

فقط امیدوارم عرضه بشه! و برای کنسول ها هم بیاد! نمیخوام حالا که شناختمش تبدیل بشه به یکی از حسرت هام